I Dellboy je plakao

jande92 RSS / 03.04.2009. u 12:04

Voleo bih da pišem baš o svemu što me muči, ali plašim se da polje u blogu nije dovoljno.

Slučaj 1.

E baš mi je milo što se Kovačević otkači od dosadnih američkih sudova koji su kovali zaveru protiv njega i sve ostalog srpstva. Stvarno nije fer, trebali smo da pristanemo i na prvu ponudu od 5,5 miliona da pokažemo koliki smo mi zapravo hedonisti, ovako se lukavi Homeini ili tako nešto, ispogadjao da naše dete  plati milionče pa može da nastavi fakultet, da zaostale ispite i bavi se košarkicom. Trebalo bi ga i pozvati u reprezentaciju! Pa ima li neko reprezentativniji od njega! Nema! Sad bi i oni sirotanovici koji su u predhodnim godinama imali neki problem u inostranstvu, a nije im rešen, mogli da ocekuju kako ime se neko bar izvinjava što u tom trenutku nije mogao da im pomogne. Baš lepo, skoro divno, već treba razmotriti ponudu za film, autobiografiju..

Slučaj 2.

VLADA je na dobrom putu da nešto nekom uvede, oporezuje ili oduzme, kao bi RUPA u budžetu bila popunjena. ''Kresanje'' je neminovno rekoše pojedini ekonomski i životni analitičari.Manje ima da se KRADE jer svakog dana nam otkrivaju nove kriminalne grupe, a državni činovnici će prestati da TROŠE već od sutra, kada se prodaju neke nekretnine oduzete od KRIMINALACA.SVI će mo otrilike podjednako da podnesemo teret svetske krize a većina ima da NAJEBE. Posebno se obraća pažnja na SIROTINJU, kako bi se i njima olakšala ova za njih novonastala situacija. Samo treba da slušaju naše ministre i sve će biti JASNO.

Slučaj 3.

Maltretiranje na poslu-mobing sada postaje legalan sport u Srbiji pa predlažem da se oformi ligaško takmičenje sa otprilike 6 klubova bez plej ofa. Obavezno staviti Deltu, Maxi, Merkator.. ostali moraju u kvalifikacije kosturaškog tipa. Naročito se ceni ako ste na primer otpustili trećinu radnika, a ostale zamolili da rade svaki dan po 14 sati, svaka druga subota je radna, i to im ne napišete receimo u ugovoru o radu kao što to radi Merkator-verovatno po slovenačkom leku koji treba ispitati na Srbima. Ili radnicima dati ugovor o radu na 4 sata pod izgovorom da je to dobro za njih, i za kompaniju koja grca u dugovima zbog glupog poreza a vama se ionako ništa ne menja radiite normalno-po deset sati svaka subota radna-recept Delta.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana