CROATEN UBER ALLES!

jande92 RSS / 26.01.2009. u 15:52

U nekim devedesetim setih se one divljačke propagande iz naših javnih glasila gde je danima izlazio tekst u nastavcima da je na nekoj nemačkoj protestantskoj crkvi upisano: Sačuvaj nas bože kuge i hrvata!

Gledajte na to kako želite, to je tačno i danas. Ovo pišem i uvek se setim mog dede koji me je učio da nikad ne verujem hrvatima i šiptarima....doduše spisak mu je uvek bio poduži. Ja sam proputovavši celu Evropu uvek ima tu sreću da naletim baš na takve i uvek od istih imao nesebičnu pomoć pa čak negujem i prijateljstva do dana današnjeg. Ko nije nikada bio u Hrvatskoj bolje da ne priča. To su neverovatno iskompleksirani ljudi, laki za manipulaciju. Oni obrazovaniji su OK ali većina su nenormalno nacionalno obojeni naročito od kraja devedesetih.a kakve sam stvari sve čitao o zverstvima hrvatske vojske za vreme oslobodličkih ratova, pa to ni Tutsi nisu radili. Njih jednostavno svaka istina boli! Slave Jelačića a njega postavio Srpski Patrijarh za Hrvatskog Bana, Lažu za Jasenovac, osim kada ih opomenu iz Izraelskog Veleposlanstva, da i oni znaju neku istinu, uvek su vršili terorističke napade u bivšoj domovini, naravno i nad svojim stanovnivštvom u vidu raznoraznih požara, Teslu svojataju jedino ne znaju šta mu je otac po zanimanju... i mnogo toga.

Tako ih je zabolela i izjava nekog jadnika iz rukometne ekspedicije da se oseća kao kod kuće! Ovaj nije ni znao da je to zabranjeno-jer jednostavno nisi kući. Umesto da naši ''pljesnu'' po svima od početka, oni se dobro osećaju. Zato je danas u Hrvatskoj pronadjena nova sportska disciplina-gaženje Srpske zastave sa brisanjem obuće.

Ovo treba da kažete i svojoj deci! Ne treba svakom pružati ruku i biti prijatelj! Nemoj mu biti neprijatelj, ali ni prijatelj.

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana