69

Черевићан RSS / 24.10.2009. u 23:27

есад, бојазан усеби слутим да би даља разрада начете теме зарад ми меморије већ трошне  могла застранити у истинитости казивања те како се моја сећања углавном окончавају међу ногама женскиња оједном другом случајућу иако ми је, верујте, све срамотније се тог и присећати,акамоли тек, деди,  отим непримереностима писати.но засврбе јагодице на прстима ... .и то ме надјача.

зоран краткошиш звани шишка , комшија ,уствари овејана битанга једна, кад морам касти. једино што је врсно умео билоје лагање а да би угодио слушатељкама његових маштовитих причица којима их јемамио знатижељне .е то је мене доводило до лудила јер ја тај дар нисам имао. да лажем. код мене се то сводило на ћутање.мислим кад сам био у окружењу женских, аон негаси, док оне ... .ко лептирица на пламен свећин.након тога могао је радити сањима шта смисли.а и оне се баш посебно опирале нису.како смо становали заћошком,ми у пубертету ,а он олињали момак већ, мало мало, па нам се окачи у друштво .намирисао пилетину - женскаће што се санама дружише.и наравски очарао их у моменту, ми испадосмо висуљци ... .а он води главну реч.

и онда, једно лето, купање у дунаву актуелно, ми у друштву играмо пициген те скачемо у плићак главачки - ко ће уплиће, доведе он са собом једну тету ,латица ,рече да се зове, већ малко трглу у године, ал кооку по изгледу, са којом туц муц , малко храбрији ће. кад утом шишка указа наме прстом латици како умем да дуго роним, а она би тела да проба ,није то досада. шта ћу, загазисмо донекле , дунав се још тада провидио прилично кад она мени, буп, свуче гаће уз образложење да се "нешто увери што јој шишка причо". ја ко црвендаћ а друштво собале општа зајебанциа. но ништасе нато латица није узбуђивала него се упиљила у потопљену ми контуру дапростите на неизразу.

- па ти имаш капитал дечаче,

сећам јој се опаске. није прошло отада , ја са глувим русом вежбо хармунику, кад ме зове деда да ме нека женска оће на телефон ( да се малко фалим, моји су још пре другог св.Окршаја имали телефонски апарат .број му био 23), кад оно латица , далби тео да ме води насладолед ,интересује се.мене срамота , она старија ,ал вели има да ми успут нешто јако лепо прича , лепше него што уме шишка, нагласи ,те пристадох.

тамои тамо у толико итолико сати се договорисмо....

први се пољубци по правилу запамте ,кажу искусни а признају сви међутим да ово што ја доживех са латицом то се не заборавља ама баш никад, те намами за сва времена.стога да незамакнем у порнографију ,укратко ћу о томе како уопште нинисмо отишли насладоледа него се на пречац нашли у њеној соби ди је ко поцтанарка становала и хоп, по кратком поступку ме разголитила. ја се нешто ни опиро нисам запиљен у груди јој јер баш ми нешто лепо висиле.обрну ме она , на поду, био неки кариран тепих, ко да га гледам сада, контра од нормалног љубљења па ми се у моменту мој нос нашао у њеној међуножној шубари малко накиселог мириса, али мамећег, док осетих до тада недоживљено како ме нека зубата вакум пумпа зналачки цеди изнутра нанепристојном месту за блоговско именовање ... .заврти ми се у глави, те....

уследили су потом њезини узастопни позиви телефоном ,но ја се оцрамоте нисам смео одазивати. утом и школа поче са обавезама па све ... полако сну почињаше наликовати.

а и поменута латица је лагала.ко и шишка , познаникјој. наиме, уопште се и није звала тако .



Komentari (93)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

loader loader 23:39 24.10.2009

Svegovoreći ..

Prvi .. :)
Ma, ne... Hoću da kažem - naslov me je privukao. Sve govori :)
Черевићан Черевићан 23:55 24.10.2009

игра бројева

ха та математика, ниш безње г loader -у , хвала на поноћној посети.
loader loader 00:12 25.10.2009

Re: игра бројева

Ma, ne bih ja ovako kasno u noć zalazio, mr Черевићан ... - nego, čekam tri, da vratim na dva :))
Черевићан Черевићан 00:31 25.10.2009

о да

г loader -у волим овај ноћашњи временски догађај јер се подмладим па нека је то макар и 3600 секунди. . .
ivana23 ivana23 00:40 25.10.2009

Re: о да

Черевићан Черевићан 00:50 25.10.2009

сликом да Ви кажем

хвала mrs ivana23 на посети, драги сте ми.

прочитах . . .

Letnje računanje vremena završava se noćas, u tri sata posle ponoći, pomeranjem časovnika za jedan sat unazad, saopšteno je iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.Na osnovu Zakona o računanju vremena, kazaljke na časovnicima u nedelju u tri ujutro treba vratiti na dva sata, navedeno je u saopštenju.Prema zakonu, letnje računanje vremena u Srbiji počinje u poslednjoj nedelji marta, a završava se poslednje nedelje oktobra, a cilj pomeranja vremena uglavnom je ušteda električne energije.

Letnje računanje vremena je kod nas prvi put uvedeno 27. marta 1983. godine.

Od 1995. godine kazaljke na satovima su pomerane u poslednjoj sedmici septembra, na osnovu odluka koje je donosila vlada, a 2006. godine je donet novi zakon u toj oblasti i letnje računanje vremena usklađeno je sa Evropskom unijom.

"Službeno vreme" u svetu pomera se unapred u poznu zimu ili rano proleće, a vraća unazad u jesen, najčešće za jedan sat, ali tačan broj sati i datumi izmena određuju se na lokalnom nivou i podložni su promenama.

Pomeranje kazaljki u zapadnoj Evropi uvedeno je početkom 1970-ih godina, uz obrazloženje da se time "produžava" dan, omogućuju uštede u potrošnji električne energije, povećava produktivnost, poboljšava prilagođavanje ljudi i radni dan čini efikasnijim.

Sve evropske zemlje koriste letnje vreme, a datum pomeranja kazaljki različit je od države do države, tako da na severnoj hemisferi letnje vreme počinje poslednje nedelje marta ili prve nedelje u aprilu.

Pomeranje vremena se u većini slučajeva obavlja u noći između subote i nedelje, da ne bi uzrokovalo veće probleme za radno stanovništvo.

Prelazak na letnje i zimsko vreme prvi put je zabeleženo 1916. godine u zemljama na severu Evrope, a do sada je uvedeno u oko 70 zemalja, uglavnom na severnoj hemisferi.

Od 2002. godine Evropska unija, kao i ostale zemlje u Evropi, odredile su da početak letnjeg vremena počinje poslednje nedelje marta i završava poslednje sedmice oktobra. Island je jedina evropska zemlja koja nije uvela zimsko i letnje računanje vremena.

Na južnoj hemisferi početak i kraj letnjeg vremena obrnut u odnosu na severnu.

Većina modernih računarskih operativnih sistema ima mogućnost automatskog prelaska na letnje računanje vremena.

Međutim, Izrael je do pre nekoliko godina menjao letnje vreme različito od ostatka sveta, zbog posebnog lunarnog kalendara, pa većina računarskih sistema nije mogla da prelazi na izraelsko letnje vreme.

Pojedini astronomi su, međutim, protiv pomeranja kazaljki i veštačkog "produženja" dana, jer smatraju da prirodu ne treba "mučiti", makar se to pravdalo i ekonomskom računicom.
loader loader 01:17 25.10.2009

Re: сликом да Ви кажем

Vreme je kao testera ... Seče prostor, bez obzira na koju stranu se okreće..

Rip Kirbi Rip Kirbi 04:57 25.10.2009

Re: сликом да Ви кажем

те тако и ја сирома устадо зором раном да послове своје крају приводим. но, примети у тај час читајући блог овај како час времена више имам.

Re: сликом да Ви кажем

takodje. nije lako biti prirodan
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 00:00 25.10.2009

sat duze

traje ova noc, sve je moguce g. Cer, ali je jedno sigurno, drago mi je da vas citam jer mi ne rade zvucnici, tako da ovih 38 sec, nekom drugom prilikom...

p.s. a bas se pitah gde ste?
omega68 omega68 00:15 25.10.2009

Re: sat duze

Da i Vi ne pišete za Playboy?
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 00:23 25.10.2009

Re: sat duze



p.s. sat je u pitanju, cekam i ja dva
Черевићан Черевићан 00:37 25.10.2009

драгомије

да се и на мојим текстовима задржите, ХВАЛА, гђо dusanovaiivanovamama. иначе, послови малко претисли а посве искрено и свакодневних прилога на блогу има подоста па треба неку меру личну одредити . . .
Черевићан Черевићан 00:40 25.10.2009

г omega68

фала на посети .
jesen92 jesen92 00:16 25.10.2009

Moram da primetim..

...nekako mi dragi Cer ne izgledate na ovom jutubetu tako vragolasto kao sto pisete...
Черевићан Черевићан 00:22 25.10.2009

смерност

пре свега драга гђо jesen92 . ју штаби било кад би и изгледо . . како пишем, упс. драгомије да сте узнас, хвала.
jesen92 jesen92 00:28 25.10.2009

Re: смерност

ју штаби било кад би и изгледо
...
sentinel26 sentinel26 00:19 25.10.2009

Протестно писмо

намах шћедох шиљати кад виђех ови број 69.
Чек море, откуда сад ово кад ја знадем да сам малкице старији од госн Чера.
Кад оно виђи врага (међ ногама ) то згодио се дугоп(л)амтећи угођај нешем Черу ?
И шта би друго могло бити на блогодивану ноћас.
Лијепо је сјетити се такијех дана госн Чер.
Препоруке и поздрави.
Черевићан Черевићан 00:25 25.10.2009

на

оку угодним речима ХВАЛА г sentinel26 , а у годинама које нас сустигоше једино нам присети и преостају. уздрављу био, уз поздрав, наравски .
miloradkakmar miloradkakmar 00:19 25.10.2009

Ime

латица је лагала.ко и шишка , познаникјој. наиме, уопште се и није звала тако

G. Čer , Vi o škakljivim temama posle 23,oo , po propisu, zbog nas maloletnih.

P.S. Gledao sam sinoć na TV B92 film " Malena ".
Черевићан Черевићан 00:44 25.10.2009

ред

(не)писани треба поштовати г miloradkakmar -е па отуд имене уситне сате . Вама хвала да нам се придружисте, а што се Малене тиче, незнам сем што ми се намеће сеоска пошалица . . . ајд шта чекаш, водиме и ради шта знаш



mladen.mladen mladen.mladen 00:59 25.10.2009

ma sve sve..

nego naslov ne razumem.. jel to bilo 1969. pa je to zato? ,)))
утом и школа поче са обавезама па све ... полако сну почињаше наликовати.

ovo j divan deo. divan.
Черевићан Черевићан 01:14 25.10.2009

управусте

г 2х mladen-е наслов је требао бити 59(+10) како би ми се у одговарајући узраст уклопило. а школа, па то је најлепше доба одколевке па до урне . . . драгомије да сте санама и овај пут. Хвала.
mladen.mladen mladen.mladen 01:36 25.10.2009

edit

citanje teksta bilo mi je pauza gledanja Not Yet Rated dokumentarca.. how convenient! ,)))
solcence solcence 01:57 25.10.2009

Re: ma sve sve..

ali
капитал

Lepa prica...
mirelarado mirelarado 01:00 25.10.2009

У глуво доба најдуже ноћи

овакав несташан младалачки присет је сасвим пристао, гос'н Чер.


А у видео-уводу споменусте и филоксеру, ноћну мору виноградара, чије ми је име увек некако застрашујуће звучало, a сад на Гуглу видим да јој ни увеличани изглед није нарочито мамљив:

Черевићан Черевићан 01:38 25.10.2009

глухоћа ноћи најдуже, брррр

гђо mirelarado ова Ваша филоксера са фотке ја баш штрашна завидети ко злоћа нека, уствари . . .

FILOKSERA (Viteus vitifoliae = Phylloxera vastatrix) пoznat je štetnik na vinovoj lozi koji se pojavio u Europi još u 19. stoljeću kada je prenijet iz Amerike. Tada je napravio jako velike štete kada je i proglašen karantenskim štetnikom.
Filoksera je mala štitasta uš, dužine 0,7-1,4 mm i više. Žuto smeđe je boje. Oštećenja pravi svojim rilom koji siše sokove probijajući tkivo.

а што се младалачког присета тиче то старењу драж даје, упс. драгомије кад сте снама, хвала.
mirelarado mirelarado 01:53 25.10.2009

Re: глухоћа ноћи најдуже, брррр

Уууупс, гос'н Чер, у праву сте офскроз! Пажљивијим увидом у сајт са којег скинух горњу стравичну фотку установила сам да је оно злочесто биће нека кобра. Варљив је Гугл, а ја брзоплета. Филоксера је сићушна пошаст, напада винову лозу у великим групама:

Черевићан Черевићан 02:01 25.10.2009

знате

драга гђо mirelarado ја спадам у ону категорију мушкарчина који . . женску реч не поричу, стога . . .
Time Bandit Time Bandit 01:02 25.10.2009

prave šubare i vakumi

међуножној шубари


ovo je nekako i normalno u našim krajevima

nego jel bila ova



ili možda ova elegantnija verzija

Черевићан Черевићан 01:48 25.10.2009

затечен

самим чином шубарастог сусрета мириса специфичног неуспех уочити јој облик но се сећам да је комотна била,
г Bandit-е, тако да би омано у опредељењу измећу ових модела које понудисте.

фала на дружењу.
MightyNora MightyNora 01:50 25.10.2009

Super je...

Full flavor.

M
Черевићан Черевићан 02:05 25.10.2009

ако такав

утисак стекосте г MightyNora ја задовољан, Хвала. на дружењу такођер.
Unfuckable Unfuckable 03:27 25.10.2009

genijalni jutjub

uvod u lepu priču, kapitalnu na svršetku
Meni se nekako baš uklapaju i slika, i zvuk i pisanije, ne znam kako ove blogerke ne razabiraju...mada u tome i jeste čar.
I - Čer.
Черевићан Черевићан 10:16 25.10.2009

честитка

мајстору ! драгомие г УНФ да Ви, човек склон непросечности, уочите примесу изрежираности у мојем клип наступу јер све има своју сврху посебно у делу кои се односи на визуелни запис. иначе, ниналик нисам такав, умишљен устварности ( која додуше оће и да завара, упс).

фалаВам на дружењу, гост сте који пасира коментаром.
Rip Kirbi Rip Kirbi 05:15 25.10.2009

Лепо

се забавих читајући ваш блог, у ове ситне, јутарње сате. (Требало је бити шест сахата, а оно тек је пет ури.)

Него, присећати се тако, носи неку сету са собом. И као да се та сета на вама види. Мада, догађај описани има и своју хумористичку димензију, и ја сам рад да га управо у тој димензији посматрам.
Черевићан Черевићан 10:22 25.10.2009

ушали је спас

г Rip Kirbi у ова данашња , слуђена времена, док са зебњом исчекујемо грип од гице. далеко било од сете него само хроничарски запис једног времена ( еее,да ми га је поновити) хе,хе.
драгомие да Вам је текс лего зором рааном па Вам желим и забаван викенд дан.хвала на дружењу.
behemot123 behemot123 08:42 25.10.2009

Kakva...

Lepa priča za dobro jutro. Valja se nekad odmoriti od silnoga aktivizma i zaroniti u šubaru, zaista vam kažem. Udari i mene nostalgija, te se setih prvemišezdesetdevetke. Bog me (fizički) stvorio ko prosečnog Srbina, 180 cm visine sa cipelama, te mi utusvrhu niže žene odgovaraju. Da ne krive kičmu dok se naopačke rvemo . Ljubili smo jedno drugom međunožje u mrklom mraku (ona je tražila, meni lepše kad gledim). Nos tamo di mu nije mesto, jes malo kiselo (tako bog naložio), al meni bilo kao da sam zaronio u polje ruzmarina. Plus povratna imformacija. Svi prvi poljupci se pamte. Hvala lepo. Pozdrav.
Черевићан Черевићан 11:13 25.10.2009

за

кревецке класичаре поменута поза је крајња настраност, за оне склоне иновацијама у том захтевном ( а и одговорном) послу курорада посластица. ха колко људи толко ћуди вели народ па да му онда скинемо капу за ту истину

драгомие г behemot123 ако вам је састав ми малко потсет освежио, а за поља рузмарина сте у праву . . .уме да намаме,баш.

хвалаВам на искреном присету.
behemot123 behemot123 11:35 25.10.2009

Re: за

хвалаВам на искреном присету.


Nema na čemu. Tada naučih da se svaki trud isplati i da moraš davati, da bi dobio. Lekcije, za život neodložne i bitne. A reko bi čovek, samo seksualna igra. Eto, nije. Ottada sa seksom problema nemam . Ni sa ženama divnim, ruzmarinskim. Nego, hvala vama što obasjavate erockom, zdravom rečju, nedeljna jutra.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 10:12 25.10.2009

Prostački broj

Matori razvratnici. Sramota šta pišete ovde. O priprostim brojevima. A disclaimer, a moral, a ljudska prava, a ženska prava? Pa posle 69 ćete preći na 699 i ko zna na šta sve ne? Čerevićan, да за казну избројиш 3 пута до 69 и назад.
И да се јавиш вероучитељу.

ПС Има ли нека слика, само за мене, због општег образовања. Slab sam sa matematikom.
Черевићан Черевићан 11:03 25.10.2009

љубав, триумф маште над реалношћу

о кои превид ме здеси г Кингу, пардонирам, што и слабим из рачуна не приуштих макар визуелно задовољство текстоми, што ево исправљам ( конбинациом бројева олако се поза 69 утрефи)




ево изречену казну стоички практицирам . . . .
1-69,
69-1,
1-69,
69-1,
1-69,
69-1

а штосе греха тиче . . гомилајусе, гомилају, биће прилике да ими грешни рачуне платимо . . .


врло се инспиративан коментатор. Хвала зато.
Biljana Beba Knežević Biljana Beba Knežević 10:15 25.10.2009

Dobar jutar

Tačno mi teško pao završetak teksta. Smučilo mi se politiziranje, nadmudrivanje, pametovanje i sve ostale nje. K'o da čitam "Pop Ćiru i Pop Spiru", samo modernija tematika i malko slobodnija.
Pozdravljam.
Черевићан Черевићан 10:29 25.10.2009

драга гђо Bebо Knežević

крај је неминовност сваком почетку па тако и у писању, но некако сам морао окончати тај случај изненадни. определих се за овакав (но могло је и другачије) но неби истини одговарало, а ја транспарентост ( ајд ово тако сувремено звучи) поштујем пре свега.

в. ми је драго да сте нам се придружили. ХВАЛА.
mariopan mariopan 11:31 25.10.2009

Re: драга гђо Bebо Knežević

Eto, da nam nije Ministrastvo saopštilo da vratimo vreme za jedan sat nazad, ne bih ni znala, vreme mi promiče, arčim ga naveliko na kuvanje nedeljskog ručka, ovako besposlena. Još kada bi tim dekretom vratili vreme jedno 40-tak godina unazad bilo bi to korisnije nego ovaj sat - koliko bi te energije uštedeli - grejali bi se na samu mladost a sada samo podgrevamo na sećanja.

Što smo dalje od njih sve nam lepše izgledaju.

A ta Latica , baš je slagala , ni sladoleda a kamoli priče koju je obećala da ume bolje nego Šiška da ispriča, (niste ni pričali koliko vidim)....takve lažure, c,c,c,..ko bi rekao?

Evo, ja pečem ludaju za posle ručka. Zar u to doba, osim telefona, niste imali lepše poslastice, neke domaće, nego na taj sladoled da vas dovabi i slaže?

Ps. Imam Simensov telefon proizveden pod brojem 19, crni, težak i tako lep, skidali pre 40 godina i stavljali nove a ja uzela da sačuvam. Radio još godinama posle "penzionisanja" što znači da ništa staro ne treba bacati kao nesposobno pa menjati za novo i mlađe.
Dr M Dr M 12:08 25.10.2009

Re: драга гђо Bebо Knežević

A ta Latica , baš je slagala , ni sladoleda


Nepravedna optuzba, cini mi se.

Za g. Cera, siguran sam, ona je bila (Z)latica, a i ako nije bilo, bas, sladoleda, bilo je lizanja...
Черевићан Черевићан 13:23 25.10.2009

посве искрено

драги Dr M -е утовреме загњурен у непознаницими ни понашати се умео нисам како (назови мушком) доликује , мис'им, чему би ми послужио nasus а чему пак lingua било ми је посве страно опијеном миомиром, већ поменутим.

хвала на дружењу.
Черевићан Черевићан 14:19 25.10.2009

мудро

размишљате драга гђо mariopan , уживање је Ваше коментаре читати ( кад их заслужимо ми аутори ). знате у време мојега одрастања сладолед је био провод ( бундева и сл. било је кодкуће вазда) па отуд и позив насладоледа се одбијао ние . . . и данас кадми уследи позив од неке женске наслоделед, животом искварен ома схватам штами прецтоји чинит' споменутом, хе,хе.

у вези поменутог телефона да појасним . . . нама је 23 био кућни позивни број и то још 1928 г кацу ту новину увели уном саду. ние фале ради . . него је тако било. нажалост ние сачуван тај Simens апарат .

фала на посети.
mariopan mariopan 16:13 25.10.2009

Re: мудро

знате у време мојега одрастања сладолед је био провод ( бундева и сл. било је кодкуће вазда) па отуд и позив насладоледа се одбијао ние . . . и данас кадми уследи позив од неке женске наслоделед, животом искварен ома схватам штами прецтоји чинит' споменутом,

Znala sam, zato joj je i bilo lako namamiti, mladog dečka na sladoleda, sram je bilo, da je na ludaju zvala rekli biste da te ludaje svakoga dana imate pa bi tako propustili lekciju iz života, eh.... a treba učiti, kažu, stalno treba učiti...

...a broj, znam da je to bio broj telefona, tako malo ih je bilo, no meni je drag i sam aparat iz tog vremena... mislila sam da ste sačuvali onaj stari aparat, makar radi ukrasa i uspomene. Ne mari, meni je uvek drago da pročitam vaše vesele doživljaje iz mladosti, malo vedrine i vrcavog humora dobro dođe ujesen, uz pečenu ludaju i tmurno vreme.
Pozdrav
Черевићан Черевићан 16:57 25.10.2009

онај

mislila sam da ste sačuvali onaj stari aparat


из 1928 г је нажалост отишао искуће, но задњих више од пола века овакав истацки

и даље функционише и са мојом милом Таштом искључиво успомоћ њега диванимо јер неволи мобилне.
leopold_lady leopold_lady 11:11 25.10.2009

Sećanja ....

Lepo je imati ih ... Umeju da nas vrate u neka prošla,lepa vremena.... Kojih smo se tada stideli ili smo bili mladi,zeleni,nespretni....

Sada skoro svi lažu i nisu sve priče tako zanimljive,kao tog tvog prijatelja i njegove poznanice..... Da,drugo je vreme.... Stalno su neka druga vremena....

Lepo te opet bilo čuti i saznati nešto novo o tebi....
Черевићан Черевићан 11:38 25.10.2009

маам времена других

пређашних прецизние указано, драга leopold_lady, је многима спас од данашњих недорека што је куратива да се баш не пролупа начисто те замрсе крајеви живаца личних а што неводи добром

(или што ја стиху склом умем да срочим)

наде свое ја речима правдам
да не слажем верујем да умем
пишем искрен намоменат слуђен
окружењем кое неразумем


хвала лепо да сте нам се придружили.
sonja.m sonja.m 11:42 25.10.2009

Re: Sećanja ....

Bio je dogadjaj za mene citati sinosnje komentare
na Vasem blogu (uvek je dogadjaj citati Vase postove)
Sve je licilo na svecani docek Nove godine ,
a pojeden je samo jedan sat za dorucak.
Zao mi je sto sam to propustila.
I Vi i gosti Vam - bili ste sjajni.
Черевићан Черевићан 13:39 25.10.2009

гђо sonja.m

знаноје да аутори блогова и служе само заратога да своим саставом коментаторе испровоцирају на тему и тек тада се постиже замисао сврхе блога уопште. понекад (нам ауторима) то и успе . . .

драгомие да сте у читању уживали.ХВАЛА. па . . .дружимосе идаље.
loocifer48 loocifer48 11:19 25.10.2009

Memorija pamćenja

Poštovani, možete vi skakati s teme na temu kako želite, zadovoljstvo čitanja uvek je isto. Ova, pak, tema i meni je draga, i rado je se sećam...
Što se tiče filoksere, ove godine nije je bilo, evo jutrošnjeg svedočanstva sa Futoške pijace u Novome Sadu.
Черевићан Черевићан 11:50 25.10.2009

аконие

препродавац у питању овај чије фармерке препознајем,а и гајбице ми ко њине, упс, би мого бити ч'ка Пантин зет Жица, зГрада, јерони гаје сорту хамбурга још откадгод.

ето и после нек се каже . . . шта Черевић. Вама г loocifer48 ФАЛА на дружењу и драгомие да сам Вам малко присета освежијо.

(а по цени грожђа смо ту, домаће малтешко 1 Е док увозно и до 3 Е иде)
jasnaz jasnaz 11:22 25.10.2009

lalatica



onomad ste se, poštovani Sveto, ljutili što vam rebus-fotke stavljam, pa evo jedne jasne. još da vi nama podarite osmeh uz kazivanje, jer osmeh mami, pa da je sve:

Черевићан Черевићан 12:02 25.10.2009

добро

драга гђо jasnaz, сагласан након ТОЛИКО опаски на дешператан ми изглед и то од женских стога пробаћу и да се кезнем неком прил'ком футурском.

него, волим ја ребус-фотке небили малко дрибло сиве ми ћелие све млитавие, но понекад неуспем их усагласити у закључку, посве искрено.ова данашња пак латици слиичи испрве, нема шта.ФАЛА за коментара.
Ivana Knežević Ivana Knežević 15:52 25.10.2009

Nista vise a ni manje

Na bludne misli navodite, dragi Cher.
Черевићан Черевићан 16:42 25.10.2009

ма ниеми

то скривена намера узмеђу редова забашурена драга гђо Knežević, него деда, докон ,док ветрина малтом палме измешта, а пуног стомака ноћас ( пала част, наиме моја друуга овдашња са тениса, Наата, напунила 40 и вели како се маторо осећа, упс ) ништа ми поецко углави се није дешавало да песмице пишем па реших да се онда макар присетим . . . ето, отуд састава.

увек јако волим кад сте санама, фала.
angie01 angie01 17:17 25.10.2009

Mr Cher,

Drago mi je upoznati Vas, konachno!:)))
Черевићан Черевићан 17:32 25.10.2009

штоби реко Тулипан

- и ?

добро, ако сте мислили на . . . упознати и тонскими изглед јер подоста тога током минулог времена на блогу сте могла сазнати из писанијами драга гђо angie01, обзиром да је кодмене углавном . . . што науму и надруму.

хвала надружењу.
angie01 angie01 21:23 25.10.2009

Re: штоби реко Тулипан

ако сте мислили на


vishe sam milslila-kao fazon,..a u stvari- vashe su rechi i slika- dobile ton i mimiku- pa uz duzinu staza i utiske- k'o najozbiljskije!
Черевићан Черевићан 23:22 25.10.2009

ма

гђо angie01 ,стас и глас углавном прате животне године, ту слабо има фолирања, ајд . . . са ретким изузетцима.
Blade Runner Blade Runner 18:01 25.10.2009

Matematika je jasna

6 + 9 = 69
nisu sve latice iste
Черевићан Черевићан 19:23 25.10.2009

г Runner -е

латица од руже
ил ова лажљива
ни налик не личе
опаскаВам пажљива

добро она цветна
мирисног је маама
док ова лажљива
трудила се сама

а кад би на кантар
њих обе ставили
лажљиве би гарант
победу ми славили

а што се математичке радње тиче на коју указасте, хе, хе, делује откачено и умало логично.

хвала на коментару.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 20:33 25.10.2009

Dres No69

Nije mi poznato da neko od poznatijih sporista nosi dres sa brojem 69. Doduše, bilo je pokušaja....

Odmah po dolasku u Nmačku bračni par Drpić-Celzijus bio je u centru malog skandala. Naime, Drpić je tražio da na dresu nosi broj 69, što je jasna aluzija na jednu pozu u seksu. U klubu su mislili da je to dobra ideja, ali...čelnici Bundeslige zabranili su mu da nosi taj broj. "Dino i ja smo izabrali taj broj, ali na žalost, ne daju mu da ga nosi", kaže Nives.
Epilog je da će Drpić u Karlsrueu nositi dres sa brojem 11.


Черевићан Черевићан 20:58 25.10.2009

о да

наиђем ја у хрвацкој штампи на изјаве и оку мамљиве фотке поменуте гђе Нивес. неможе се казати да се ние снашла тамо у Немачкој.

хвала г Stojković -у на прилогу.
4krofnica 4krofnica 21:31 25.10.2009

68

Bus; blok 70 do zelenjaka

(izvinjavam se ali izvesno vreme cekam sledeci broj.
nije da nisam procitala..jesam!al sam fina i da ne komentarisem mnogo, sem
-nikad nisam volela brbljive tipove..)
Черевићан Черевићан 23:19 25.10.2009

ћутање

је уметност, потпуно сам сагласан саВама гђо 4krofnica , но ретки су кои уцелости ( сем немих) овладају том вештином . а број ће следећи већ наићи, само стрпљиво . . . хвала на посети
4krofnica 4krofnica 21:31 25.10.2009

69

Vojislav Stojković Vojislav Stojković 22:02 25.10.2009

Re: 69

Черевићан Черевићан 22:50 25.10.2009

хе,хе

овај Јожа слаб урачуну ко наш г Кинг, упс, г Стојковићу.
Черевићан Черевићан 23:28 25.10.2009

ето

Ваш указ потврђује како се и безречи може тога пуно понудити . . . гђо 4krofnica . наравно едукованим претходно.
mogul_sad_ja_kasti mogul_sad_ja_kasti 22:15 25.10.2009

ah, koju memoriju pamćenja...

gosn Čer izazvaste. . .
kako bi' se samo kajala da ne pripalih ovo sokoćalo......otoič još očla iz varoši nam,a jutroske po povratku omak se ufatila rediti po kući sve po POGREŠNOM vremenu...jedva da sam malko večeraske oko devet dušom danula i sve manjivam vezu sa svetom, ko velim da se odmorim noćas, kad ono vidim da imam ceo sat nepotrošen! šta ću, kud ću, zurik sve satove i ajd u svet...i namah vas trefim i taki se obradujem jer me insertom s yutuba podsetiste Felinijevog Amarkorda!
o kako je ta Franciska bila istesana!!! cela gimnazija je danima visila u Areni ,a mi ondašnje žgoljavice unesrećene školskim uniformama mogle smo samo da uzdišemo...
hvala još jedared, baš se okrepih lepim sećanjima
Черевићан Черевићан 23:12 25.10.2009

ако

саставом успех допринети да се окрепите лепим осећањима гђо mogul_sad_ja_kasti онда сам и ја задовољан.
а ова La Gradisca уистину . . . изгледаше баш.




хвалаВам на дружењу.
moderator05 moderator05 12:21 27.10.2009

Obaveštenje

Moderacija je obrisala jedan komentar komentatora Tine i Radojka koji je sadžao fotografiju zaštićenu autorskim pravom, što je automatski povuklo i repliku autora bloga.
Черевићан Черевићан 13:13 27.10.2009

дежурно око нас гледа

поштована/и Модератор-е 05, наравски да је Ваше образложење прихваћено (без поговора). поздрав.
moderator05 moderator05 13:18 27.10.2009

Re: дежурно око нас гледа

Черевићан
поштована/и Модератор-е 05, наравски да је Ваше образложење прихваћено (без поговора). поздрав.

Hvala lepo.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 13:52 27.10.2009

AAA...

... tO JE LATICA O VAMA G. NAM PRIČALA ...


Još se sećam kolko je sretna bila Vašom velikoćom...
Ala je svet mali ko bi reko da ću Vas G.Cher ovde upoznati.
G. Latica nije među živima, "herojcki" je završila...

pozdrav
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 18:51 27.10.2009

Re: Obaveštenje

moderator05
Moderacija je obrisala jedan komentar komentatora Tine i Radojka koji je sadžao fotografiju zaštićenu autorskim pravom, što je automatski povuklo i repliku autora bloga.


E, da vidim i to čudo. Moderator u akciji na Čeovom blogu!!!. Da mi je neko pričao juče rekao bih mu da se to neće nikada dogoditi. Zadnje vreme došlo
Черевићан Черевићан 22:53 27.10.2009

хе,хе

све у своје време и сваком позаслузи г Кинг-у . . . па немарим ондак.
Черевићан Черевићан 23:13 27.10.2009

опала

баш сте ме обрадовали јавком г pavlovic-у након толико времена.хвала. па контактирали смо ми и раније, изгледа превидесте.наравно да несумњам да илатица није имала своју верзију нашега сусрета кадгодшњег, но јој трага потом загубих, а ето сада вест . . .
(ју, занеповероватије да ћу након деценија са неким и то посредством блога контактирати ко је њу знао.ма јес свет селендра глобална.)

бићете драг коментатор и убудуће, кадгод доспете и мотива нађете.

Tine i Radojka Tine i Radojka 06:20 28.10.2009

samo se ti opusti

moderator05
Moderacija je obrisala jedan komentar komentatora Tine i Radojka koji je sadžao fotografiju zaštićenu autorskim pravom, što je automatski povuklo i repliku autora bloga.

opusti se slobodno

Черевићан Черевићан 09:14 28.10.2009

е

да сам ,поштовани Р & Т ,увреме оно поседовао манир понашања те вокабулар ко г Бата ( одмиља звани животиња) . . . . дибими био почетак, овако . . . читасте оног чега се одогађаја присетих.

и наравно . . посве опуштено . . . поздрав за Обое
NNN NNN 13:39 27.10.2009

Videh da uz naslov ide

video klip, pa se kasno okuražih

Pozdrav
Черевићан Черевићан 22:51 27.10.2009

поштујем

куражне, г 3 Н, уз поздрав. хвала на уочавању клиповом.
Biljana 77 Biljana 77 15:03 27.10.2009

Da nadoknadite propušteno

уопште нинисмо отишли насладоледа


Черевићан Черевићан 22:49 27.10.2009

знате

драга гђо Biljana 77 у време мојега дечаштва сладолед је унаше село долазио у једном сандуку на токовима из оближње насеобине око фабрике цемента а који је отамо локални муслика прашњавим друмом клацкао 1 сат (само у летње месеце) и то петком кад је бијоскоп на камиону такођер пристизао усело па се свет окупљао. сладолед је стизао у форми неке млићкаве масе , додуше слатке, а што је било посве мамљиво да се ми локална дечурлија гурамо око тог сандука са нацртаним фишеком и куглом. пара се није, имало ал се имало јаја колко оћеш, само протресеш кокошку удугом дворишту . . . и ето уживања. једно јаје једна кугла уфишек.отуд ваљда и оста та изнутрашња потреба засладоледом и касније. а није да нам фамилија није колача месила и китнкеза правила . . .

овај Ваш још аранжман лизљив ми је и сада овако срозаном већ, хвала, а и на дружењу.
ddsonik ddsonik 09:09 29.10.2009

bez youtube-ta...

...ne znam da li je potpuni dozivljaj, no svakako uzivah u citanju vase fenomenalne price...sad, malo sa zakasnjenjem, da se ipak prijavim i zahvalim.
puno pozdrava
Dusan
Черевићан Черевићан 07:53 30.10.2009

г ddsonik

софтверско ограничење од недељу дана нажалост недаје могућност да тексту коментаром приступимо кад доспемо,натенане. обзиром на уистину завидну продукцију новоприспелих састава свакодневно на блогу, ја сам захвалан да овај мој присет уопште и уочисте, а ако је видео клип допринео томе, некаму.

стога . . никад није касно . . сем након 7 дана, хе,хе. поздрав и Вама.
muaddib92 muaddib92 19:55 29.10.2009

69 УФФ!!

Драги и поштовани Чер,
због одсуства са блога услед службене спречености, са закашњењем дајем похвалу огромну самој теми, уз напомену да је насловна поза, у неким познијим годинама, спас за случајеве када нека друга поза или алатка омаши
Черевићан Черевићан 08:04 30.10.2009

посао

пре свега . . док је обнова . . апотом се опуштености препустити треба, г muaddib92 . драгомие да Вам текст пасира, а што се поозе тиче, знам подоста оних гадљивих кои је баш не преферирају. миса Села нисмо некако гадљиви, ваљда је то генетска грешка, ха,ха.
- ма чуј звет, доброје да су је они изкамасутре уопште измислили, кадгод, казује ми један срозан која комшија скојим волим да заседнем набасамке прецрквом у валети и кибицујем докон турискиње умимоходу
- јес, вала хектор, управуси, климоглавом потврдим, доброје

фала напосети ( никад окаснелој, сем након 7 дана, као што малко вишље указах).

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana