Maki! Maki!!!

Lepa Radmilovic RSS / 05.04.2009. u 19:47

mila moja majcice :))

Srecan ti rodjendan MAKI!!!! I love you, I Love you, I LOVE YOU!!!! 

 

ko se nama danas rodio??? :))))

moja mama! 

 

moja mama, tj. nasa mama, sestra mi dise za vratom, pa moram u mnozini, je naj mama na svetu. najozbiljnije. nas dve, moja mama i ja, smo uzivale dok mi sestra nije dosla na svet skoro tri godine kasnije, zvacemo je big S. (kao velika seka, posto je stvarno visoka 185, ja sam (u)skracena za podosta centimetara).... 

bila sam super beba, plakala samo kad treba da me nahrani i promeni pelene. caleta je rifelovala u vojsku da joj ne remeti porodiljsko, a i vise joj se smucilo da joj urucuju pisma za njenog nezrelog muza. naravno taja u vojsci, odmah cata postao jer je najstariji vojnik bio.... valjda 27 godina. 

to su bili dani :)) mama i ja :)) 

a onda je dosla S. gospode boze, to dete je plakalo non-stop do sedme godine. od sedme do devete je spavalo na casovima. molim vas ako je neko od vas bio dovoljan u prvom i drugom razredu zato sto je spavao po ceo dan,napisite. fenomen S. je napokon normalno progovorila u trecem, kada odjednom nas dve vise ne licimo na bliznakinje, nego dziklja u tri lepe i nikako da stane. ja (u)skracena ostajem od osmog razreda, ni menstruacija da me krene (desi mi se na osmi mart prvi put). 

tad pocinju i izlasci :) 

i dear mama, secas li se, ladno mi ne das da idem u nocni zivot ako ne povedem S. a ljudi, nema nista gore nego povesti S. sa sobom...to znaci da cemo se celu noc prepirati oko mene: sram me bilo kako se ponasam, kako sam se obukla, kako se pozdravljam sa ljudima, ne smem da pijem, da igram malo seksi, ne smem ovo, ne smem ono... brate pa bolje bih se provela sa kaludjericama nego sa njom! 

maki, maki :)) 

ali sad te razumem :) da se S. i ja  nismo toliko svadjale tada, mozda sada, posle 15 godina, ne bi bile ovako slozne (do sledeceg kurslusa pretpostavljam :D).

isle smo sinoc u bioskop maki, i uzivale smo. S. je gledala njenog vin diesela, samo su joj se brci smejuljili, a ja vec filmski lelemud razmisljala kako su napravili pravu stvar sto su ubacili u muziku fort minor (mike shinoda iz linkin park). uzivale smo zajedno. zamisli napravila je par saobracajnih prekrsaja u dva bloka :))

i da, da ti prijavim, previse se smejulji kada vidi channing tatuma :)) 

 

srecan ti rodjendan MAKI MAKI :)) i hvala sto si mi rodila seku! 



Komentari (9)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 21:31 05.04.2009

Ej, malo šašavo:)

Nek' joj je sa srećom, a i vama dvema.:)))
Lepa Radmilovic Lepa Radmilovic 21:54 05.04.2009

Re: Ej, malo šašavo:)

hvala hvala hvala:))))


bas ti hvala!
miloradkakmar miloradkakmar 22:16 05.04.2009

Re: Ej, malo šašavo:)


Baš šaašvo napisano, devojčurački sipamtično, isijavanje sreće i radosti....
Moje čestitke mami za rođendan i pozdrav S.
NNN NNN 22:44 05.04.2009

Srećan rođendan

Šta bre kukaš na malu familiju, a malo malo, pa nekom rođendan!
mashha mashha 02:43 06.04.2009

Čestitke i sve najbolje! :)

sladjamk sladjamk 09:45 06.04.2009

srecan rodjendan i od mene!



I nemoj da se zalis i meni je moja mama uvaljivala moju mladju sestru. Posle toga je porasla udala se u Englesku i vidjam je na dve godine. Bas bi volela da je ovde, pa neka dolazi samnom svako vece! Jeste da sam omatorila ali mi sve vise nedostaje. Zato nemoj da se zalis uzivaj sto je imas!
Lepa Radmilovic Lepa Radmilovic 02:09 08.04.2009

Re: srecan rodjendan i od mene!

sad uzivamo ali onda .... :))
moja mila mama kaze da je sve tacno sto sam gore napisala i da je bila nepravedna prema meni :)))

i zato se mozda nisam nikad izduvala kao covek pa sam jos kao pichic u dusi :)))

stvarno je lepo imati rodjene sestre i/ili bracu.
sladjamk sladjamk 11:54 08.04.2009

Re: srecan rodjendan i od mene!

znam ! Divno je imati i roditelje , nazalost ja ih vise odavno nemama. Najteze mi je kad se nesto slavi onda mi svi jako nedostaju i uvek pustim suzu.
Lepa Radmilovic Lepa Radmilovic 01:27 09.04.2009

Re: srecan rodjendan i od mene!

sladjamk
znam ! Divno je imati i roditelje , nazalost ja ih vise odavno nemama. Najteze mi je kad se nesto slavi onda mi svi jako nedostaju i uvek pustim suzu.

pravo da ti kazem, ovo ce grozno da zvuci, ali ja jedva cekam da mi cale i baba umru. oni su tolike jedne lestine i negativci i samo nam prave neke probleme. nit manje familije nit vecih ludaka.

moj cale na primer se uvek ponasao kao da nam je stariji brat u neku ruku. sad smo u odnosim tata - kcer, pri tom odjednom zaljubljen u nas (mene i sestru)...ali pamtim kao mala da ga nije bilo ... samoziv i uvek terao po svome kako ce da zivi. na primer nikada ga u zivotu nisam pitala da li mogu da izadjem napolje... za sve u nasoj kuci je bila keva zaduzena. ona nam je i najbolja drugarica i mama. mada je ova mladja sestra moja, meni i kevi kao mama u stvari.
isto, mene cale nije vaspitao da ga zovem tata nego po imenu. stlano sam imala problema sa ljudima kako ja nepostujem svog oca, a u stvari tako sam naucena da ga zovem, jer njega kao crnogorca tipicnog, mrzelo je da skace na terasu na svakog 'tatu' ..nego dreknem mu ime i onda on izadje obicno nadrkan sto ga cimam iz fotelje.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana