HUMANITARNI KONCERT ZA UNU I TOŠU.

Radovan Nastić RSS / 18.07.2007. u 16:14

Sve informacije dobijene zahvaljujući blogerki Gogo, sva obaveštenja kako pomoći možete naći na

sajtu http://www.hard-ward.com/

 Petak 20. i subota 21. jul bashta SKC-a (koji je izashao u susret dajuci prostor i razglas!) pocetak 19h, kraj oko ponoci, ulaz 400, sva kinta ide tamo gde treba!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

preuzeto sa sajta http://www.hard-ward.com/

Beograđani Vladimir Todorović (29) i Una Trivanović (28) doživeli su tešku saobraćajnu nesreću 01.07.2007. u Bavaru u Dominikasnkoj Republici gde su doputovali u maju tekuće godine. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenom kada su njih dvoje skuterom krenuli na posao. Na njih je u krivini velikom silinom naleteo drugi motor.
Na putu do bolnice Una je preminula, a Vladimir je sa teškim povredama - frakturom lobanje i teškim potresom mozga, prebačen u grad Veron, u bolnicu gde je odmah operisan. Vladimir je bio u komi 6 dana posle čega se budi samo na intervenciju lekara. Unino telo je posle 7 dana kremirano.
Sa Unom i Vladimirom  otputovalo je i nekoliko prijatelja koji su sve vreme obaveštavaju porodice i prijatelje u zemlji o svemu što se dešava. Oni su novčano pomogli koliko god su mogli ali to nije ni približno dovoljno, jer troškovi kremacije i transporta Uninog pepela su bili 3000$ i 500€, a troškovi Vladimirovog lečenja će se, po poslednjoj proceni bolnice, popeti i do 40000$.

U Alpha banci su otvoreni računi za pomoć:

Broj deviznog ž.r. 1216234636

Broj dinarskog ž.r. 180-1513900018002-20

Svrha uplate: Pomoc članu porodice
Primalac: Todorović Aleksandar
Šifra plaćanja: 189
model i poziv na broj (odobrenje): 99

 

Vladimir Todorović je član eminetnog beogradskog hip-hop benda “Flip Out”.
Jedno od narednih događanja na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć biće i dvodnevni muzički festival u bašti Studentskog kulturnog centra.
Petak 20. i subota 21. jul bašta SKC-a, početak 19h, kraj oko ponoci, ulaz 400 dinara.

Do sada su nastupe potvrdile sledeće grupe:

Osmi putnik dva, Hitman, Fullsize, Šaht, Vox populi, Prti BG, Monogamija, Seven, Coyote, Polyester shock, Beogradski sindikat, Dža ili bu, Rapid force, Wikluh Sky, Sunshine, Manisent i mentalnost, Irie FM, Straight jackin', King size, Consecration.

Za sve dalje informacije kontakt osoba:
Petar Kilibarda
mob: 064/ 135-68-77
e-mail: fo_r_eal@yahoo.com

AtačmentiKomentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana