Neposlusnost moze biti opasna!

zeljkopavlovic RSS / 30.04.2009. u 16:44

Neposlusnost malih saveznika i dela sopstvenog stranackog bica,sa leve obale Dunava,navela Ga je da pod hitno potrazi izlaz iz krize!

Ne ove nase,ekonomske,to ce ministri,nego one NJIHOVE,velike,opasne,lose skrivane podeljenosti na dve recne obale!

DS na levoj obali hoce,zuri mu se, a ima i podrsku sitnih saveznika,da se progura ili bar provuce taj nesretni ,,ustavotvorni,,Statut Vojvodine,a oni sa desne obale se neckaju,cute,nece ili ne znaju dali hoce,uglavnom,to se oteglo u neznano kad ce!

Ovi sa leve obale nece da odustanu,cuvaju obraz pred svojim biracima,valjda su obecali pa sad ne mogu nazad.

A ni ON ne sme da pritiska,cuva clanstvo,jeste ,,iz preka,, ali trebace,a mozda je i tu bilo nekih,iskukanih,obecanja!A ne sme ni da pristane,pa muka jedna....

Setio se!

Oktroisace Ustav,odnosno promenu istog!To ce se gradjanima dopasti,a On ce kupiti vreme,boze moj,Ustav je to,treba polako,temeljno.A i narod(nije ga pomenuo)imace o cemu da prica,a ne samo o ekonomskoj krizi,to vec i vrapci znaju.

Uostalom,ova taktika ovde uvek uspeva,ne zivi se samo od hleba!

Smanjice se broj poslanika(sad narod aplaudira,konacno!!!!),a ako se smanji i cenzus,uz podrsku tog istog naroda ,sva ta leva smetala,istroseni saveznici, ce da nestanu!I onako su kao muve na hlebu!

Drugo,a mozda je to prvo,Statut ce ,,cekati status,,regionalizaciju pa mozda i decentralizaciju Njegove vlasti,o kojoj vec svi sve znamo,mnogo smo,bre,slusali,ali po onoj narodnoj ,,sto je babi milo....,,i po malo,,ne lipsi....cim se skupi potrebna 2/3vecina,mozda i u nekom od narednih saziva Skupstine!

Strpite se,samo jos malo,da prodju te promene Ustava,pa cemo svi doci na svoje(i On,naravno),a ONI ce se primiriti,morace!Mozda ce uvideti gde su pogresili,ako ne bude kasno,za njih!Kad ne slusaju!....

Ovo me podsetilo,kao,bio jednom  jedan uvazen,ucen i mudar covek,i imao sina,i deran zavrsio velike skole i steko, sto kazu,svoj hleb.Ali(u svakoj prici ima to,,ali,,)mnogo je decko  voleo da se slika i zato resio da se baci na politiku!Molio ga otac,ubedjivao,,nije to za tebe,nije to dobro,,...badava.

Nece da poslusa,i gle cuda...ispade dobro(za njega) a svi drugi,,,moz da se slikaju,,

 

 

 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana