Veliki prasak i sex !

mendela RSS / 05.01.2009. u 17:09

Kažu da je svet nastao pre nekih 3-4 milijardi godina velikim praskom, kojom prilikom je nastao i kosmos i svet i zemlja i rupe i bog otac što bi se reklo.

Kažu Naučnici još, da je taj prasak trajao u deliću nekoliko stotinki sekunde, možete misliti te brzine i expeditivnosti i produktivnosti-kakve više nema nigde jel' te.

Ali Naučnici hoće da vide da li je moguće otkriti kako je to bilo, pa u tom smislu su napravili Akcelerator u Cernu, nadomak Švajcarske i Francuske, gde će se taj eksperiment izvesti.

Znate šta, ovo je bilo gore ozbiljno šta sam napisao, e u nastavku teksta sledi moje vidjenje ovog Praska i šta ja mislim o Tome-da prostite.

Dakle, ja mislim da su dzaba dali donatori pare( čitaj 9 milijardi evra) za taj experiment, naprosto duh iz BOCE je izašao pre tih 3-4 milijarde godina, a znano je da se isti nikada ne vraća u boci.

Naučnici kažu da hoće da vide kako je nastao svet, hm, pa zna se kako danas nastaje svet, neće valjda da stvaraju novi svet, a ovaj na planeti zemlji isele negde.

Naučno i u praksi je dokazano, da najveći "Akcelerator" zapravo u svojim gaćama drže uglavnom svi muški primerci, koji velikim Praskom u deliću mili sekunde, mogu da oplode živi ženski stvor, a za to im je potrebna ili Epruveta ili plodna materica.

Nisam naučnik, ali znam bar ovoliko, a pitanje je veliko koliko i šta ćemo to novo saznati , posle praska onog ogromnog Akceleratora čiji penis doseže čak 27 kilometara, ko zna šta će se izroditi i koga oploditi posle Svršavanja tog povelikog Cernovog pastuva.

Kako što vidite iz izloženog, ja mislim da će u Cernu biti dosta Sex-a, a ako ga ne bude, nećemo ni znati kako je nastao svet, jel' te.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana