KOGA IMA?

Ivana Konstantinović RSS / 12.05.2008. u 13:47

Prvo su nam iskakali iz frižidera, ormana, lideri, kandidati, obećanja… kasnile nam serije na TV zbog izbornih blokova, a onda su se zatvorila birališta i nikako da se pojave pred kamerama u svojim strankama.. Sinoć, ko je pratio B92 mogao je da vidi kako naši novinari i novinarke sede u skoro svim štabovima, upućeni jedni na druge… nema lidera, kandidata, svih onih celebs koje su podržavale lidere kandidata stranaka… Možda je rano da se svi pojave u osam?

 

   Pa, evo kako to godinama izgleda u izbornoj noći. Dodje novinar-novinarka u stranku, u  bilo koju parlamentarnu i onda se čeka Cesid recimo, oko 21.. Pa se pojavi portparol stranke i kaže šta su oni pobrojali, i onda traje agonija dok se ne pojavi lider stranke. Novinari koji dobro znaju ljude u stranci u kojoj prate izbore, mogu se promuvati do „tajnih odaja“ (ne mislim na wc!) malo proćaskati, ali neće čuti bog zna šta. Ne znam da li „obični gradjani“ u tim strankama, posle kraja glasanja treba da vide samo novinare kako se komešaju i nagadjaju ko je došao, kad će da se obrati, i da li će uopšte da se obrati.  Samo 400 i kusur kilometara od Beograda, drugačija situacija preko grane. U Hrvatskoj se birališta zatvore u 19  i u strankama su već posle pola sata sve „bitne face“,  jako raspoložene da daju izjave, iako imaju samo exit polls rezultate (ankete sa biračkih mesta). Svaki medij ima svoj mali kutak, a partijski funkcioneri poslušno idu od jednog do drugog novinara. Razgovor je iskren i analitičan (da ne idem dalje kako izgleda formiranje Vlade u Hrvastkoj.. lepo znate da stranka traži 6 milijardi kuna za selo, to i to mesto u vladi, referendum o ulasku Hrvatske u NATO...). Vidite kako im se lica menjaju dok se saopštavaju rezultati izbora, vidite ih kako im klone početni entuzijazam, ili kako samouvereno pokušavaju da se izvuku iz poraza.... Kad je npr na parlamentarnim izborima 2007. opozicioni SDP shvatio da nema prednost koju su mu dali exit polls, Zoran Milanović je prošetao pred novinarima, acting like he didn’t care... Mali dobar PR trik...  Naravno, pred kamerama se već u 19 postavlja i posluženje, i čini se, što je trpeza bogatija i originalnija, to je demonstracija spremnosti da se slavi pobeda, jača.  Novine se posle toga zabavljaju i time šta je ko obukao, šta je Sanader jeo pre nego što je došao u štab, koliko čega je naručila koja partija, lideri stranaka koje nisu imale očekivani rezultat čak ističu kako su, eto spremili slavlje, ali ništa od toga..  Ja više ni ne znam koliko smo izbora imali od 2000. I svašta se od tad promenilo, ali izborne noći, po tom odnosu političara i novinara, nikako da se promene. Ipak su političari tu zbog javnosti, a ne javnost zbog njih.   

 



Komentari (50)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Nikola Knežević Nikola Knežević 14:14 12.05.2008

Juče smo slavili a danas....

"Vidite kako im se lica menjaju dok se saopštavaju rezultati izbora, vidite ih kako im klone početni entuzijazam, ili kako samouvereno pokušavaju da se izvuku iz poraza.... Kad je npr na parlamentarnim izborima 2007. opozicioni SDP shvatio da nema prednost koju su mu dali exit polls, Zoran Milanović je prošetao pred novinarima, acting like he didn’t care... Mali dobar PR trik..."

Sličan izraz se može očekivati i na licima jučerašnjih pobednika iz redova koalicije Za Evropsku Srbiju, ali i na svima nama koji smo se juče radovali sa njima. Posle ovih vesti o razgovorima između DSS-SRS i SPS, i proste matematike koja uslovljava koaliciju ZES na partnerstvo sa SPS-om i meni se lično osmeh oteo sa lica....
antioksidant antioksidant 14:16 12.05.2008

?

Dobrodosla.
Ipak su političari tu zbog javnosti, a ne javnost zbog njih.
Gresis. Da si u pravu zivot u Srbiji bi bio normalniji. O kako gresis
Ivana Konstantinović Ivana Konstantinović 14:28 12.05.2008

Re: ?

ne gresim, tako TREBA da bude... sad što nije, šta ćemo.... za to i služe izbori
antioksidant antioksidant 14:48 12.05.2008

Re: ?

za to i služe izbori

Izbori - biras u okviru ponude. A ponuda nikakva. Mnogo bih voleo ono sto su Rusi ukinuli skorije (glasam protiv svih ili tako nesto). A ukinuli jer taj "kandidat" poceo da pobedjuje.
Ovako postoje oni
I postojimo mi.
A ti mozes da izmeris njihov odnos prema nama samo na osnovu toga kakvo je posluzenje u isbornoj noci.
ceda_urosevic ceda_urosevic 14:37 12.05.2008

welcome back

.
Zeks Zeks 15:04 12.05.2008

Ogledalo

Ipak su političari tu zbog javnosti, a ne javnost zbog njih.

Mediji i TV ogledalo su nasih politicara.Produzetak njihovog ega...
Na tom programu emituje se narcizam i moralisanje,ali i erotika:
ljubavna igra politicara, kao rezirane predstave, i naroda kao masovne publike...
A javnost i drustvo su kao javna kuca: trac i prostitucija!
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 15:13 12.05.2008

javna bruka ?

"Ipak su političari tu zbog javnosti, a ne javnost zbog njih."
Cini mi se da su novinari u Srbiji pre sinonim za javnu bruku nego za javnost, bas kao i politicari ?
mariopan mariopan 15:19 12.05.2008

Re: javna bruka ?

Izbori tek prosli a meni vec nedostaju...kada ce novi?

Nekako mi nedostaju ona silna obecanja, sve su nam obecali pa kud cemo vise.....a mi ko deca na vasaru...biramoo...))).....ovo hocemo ono necemo...bas mi nedostaju.
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 15:24 12.05.2008

Re: javna bruka ?

kada ce novi?

To ce novinari najbolje da Vam kazu. Oni su najbolji prijatelji politicara u Srbiji.... Znaju i u kom pravcu ovi pustaju te svoje vetrove....
mariopan mariopan 15:49 12.05.2008

Re: javna bruka ?

Ninoslav Randjelovic
kada ce novi?

To ce novinari najbolje da Vam kazu. Oni su najbolji prijatelji politicara u Srbiji.... Znaju i u kom pravcu ovi pustaju te svoje vetrove....

Znam i ja u kom pravcu...a nesto imam osecaj da ce to gasovito agregatno stanje da se pojaca posle koalicionih dogovora raznih.....trazim gas masku za svaki slucaj. A najlepse mi je bilo dok sam birala ko razmazeno dete bas mi je bilo lepo, e sad ide onaj deo kada ce da nam kazu "dzabe ste krecili" ?
Ivana Konstantinović Ivana Konstantinović 16:44 12.05.2008

Re: javna bruka ?

ovo neću dozvoliti. ne prema novinairma b92. ako ste razočarani zbog novinara, pišite o tome, ali ovo je blog o odnosu prema medijima, ergo i javnosti.
ne želim da se ovako skrene tema i da su sad novinari stoka i bruka i slično
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 17:00 12.05.2008

Re: javna bruka ?

ne želim da se ovako skrene tema i da su sad novinari stoka i bruka i slično

Po cemu je to skretanje teme ?
Jel na Vasem blogu zabranjeno iskazati lose misljenje o novinarima u Srbiji ?
Ako jeste, to onda mozete lako resiti. Barem na blogu gde ste Vi autor.
mariopan mariopan 17:11 12.05.2008

Re: javna bruka ?

Moj komentar je bio uopsten, nije se odnosio na neke odredjene novinare ali sam generalno nezadovoljna kvalitetom informisanja medija u Srbiji pa otuda takav stav. Imali smo prilike sada pred izbore da procitamo i cujemo svasta sto je dodatno zbunjivalo gradjane umesto da informacija bude tacna, kratka i objektivna.....mislim da gradjani imaju pravo bas na takvu informaciju. Taj uslov ovde u Srbiji ne ispunjava nijedan medij...svi su na necijim jaslama a pisu i govore kako gazda kaze. Mozda nisam u pravu ali to je moje misljenje.nemam nameru da vredjam.
Zeks Zeks 17:17 12.05.2008

B92

da informacija bude tacna, kratka i objektivna


Slusam,gledam,biram Vas.....B92!
Nikola Knežević Nikola Knežević 17:25 12.05.2008

Re: B92

Zeks
da informacija bude tacna, kratka i objektivna


Slusam,gledam,biram Vas B92!


Potpisujem, to je jedini izvor informisanja u kojeg imam poverenja, ali budimo spremni, nedaj Bože, da ga uskoro možda branimo i fizički u slučaju da "mračna" koalicija osvoji vlast, jer će se u tom slučaju B92 naći na udaru svih raspoloživih "patriotskih" snaga, ovaj put možda i nekim novim zakonima "informisanja"...
Dolybell Dolybell 17:26 12.05.2008

Re: javna bruka ?

Moj komentar je bio uopsten, nije se odnosio na neke odredjene novinare ali sam generalno nezadovoljna kvalitetom informisanja medija u Srbiji pa otuda takav stav.


Kad bi se ovde događale normalne stvari i novinari bi bili "normalni" -
Kakvi su događaji - tako se o njima i može pisati.
Niti su svi novinari - novinari, niti su svi političari - političari.
To su profesije gde se talenat ne traži.
Da ga neko ima - to se tek posle nekog vremena i
učinka, može proceniti a u napred - ne.

To plaćaš unapred - roba koja će ti stići - samo se nadaš da je to
što si naručila - ako nije, zeznula si se ....
mariopan mariopan 18:04 12.05.2008

Re: B92

Zeks
da informacija bude tacna, kratka i objektivna


Slusam,gledam,biram Vas.....B92!

Pa ja njih uglavnom i gledam, to valjda nesto govori
A i blog mi je neka vrsta informacije, sve sto neko zeli da sakrije ispliva ovde potkrepljeno i argumentovano pa ne vredi da se kriju. Politicari mislim, ovde im ne vazi "moj" i "tvoj" medij, ovo je nas medij
Shunjich Shunjich 11:23 13.05.2008

Re: B92

ja stvarno ne znam kako bismo se mi informisali da nije b92...
Iznogoud Iznogoud 16:53 12.05.2008

400 km = ? (koliko)svetlosnih godina

Mislim da su nasi susedi daleko ispred nas sto se tice njihovog javnog servisa, necu pominjati privatne televizije, jer kad se uporedi npr HRT1 i RTS1 to je kao poredjenje Mercedesa i Moskivcha (nek neko kaze da Moskich nije dobar auto!!!).

Nego, da ne skrecem sa teme, a mogao bih ako dodjem u iskusenje da uporedjujem Zika "Baleho" Sarenicu i neku slicnu emisiju sa HRT, bilo mi je mucno da sinoc 5 minuta gledam gladnog kamermana kako u Generalstabu SRS onako slatko krcka pecenje! Pa onda da cekam neobavestenog Mladenovica i onog ruralno-urbanog Andrica iz LDP.
Kakva nam je politicka scena takva nam je i televizija (mislim Javni Servis Evropske Srbije)!

Pozzdravvv!

Unfuckable Unfuckable 16:57 12.05.2008

nije mi jasno

da li pričamo o tretiranju javnosti ili novinara (pojedinih)
definitivno - mislim da, ako bi se novinari samo malo "samoorganizovali" i "zaboravili" (po sistemu : upsss) samo jednu konferenciju za štampu nekog Samozvanog Glavonje....stvari bi počele da se menjaju...

dakle - catch je : misle li svi novinari ovako ?
AlexDunja AlexDunja 17:07 12.05.2008

Re: nije mi jasno

dakle - catch je : misle li svi novinari ovako ?

ja se secam one zivkoviceve konferencije za stampu,
kada su svi novinari izasli, solidarno,
mozda bi i svi novinari mogli toga da se sete?
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 17:09 12.05.2008

Re: nije mi jasno

mozda bi i svi novinari mogli toga da se sete?

Pa, setili bi se ako bi im neko rekao tacno sta da rade i kada da izlaze....
Velimir Mladenovic Velimir Mladenovic 17:02 12.05.2008

Obicno...

lideri predvide bolje od svih kako ce proci na izborima, zato se tako i ponasaju. Pripreme vatromet, sampanjac ili samo prasence. Znaju kako se treba ophoditi prema ovom jadnom narodu. A treba: biti na ekranima samo dok traje kampanja, posle toga nista. Mozda ce se neko obratiti, mozda ne. Zanimljivo je da sam primetio da u tim izbornim nocima niko skoro ne salje govore mrznje, vec cestitike, ako je potrebno. Pre toga, u kampanji, govore svasta...
To je nasa politicka elita.

Da li su zasluzili sve to: podrsku gradjana, kojih ce se mozda setiti nekada, uglavnom ne? Da li ce konacno shvatiti da su oni odgovorni gradjanima, glasacima, a ne mi njima. Kada to shvate bice nam i bolja politicka scena.

Zanimljiv tekst.
Dolybell Dolybell 17:30 12.05.2008

Re: Obicno...

Kada to shvate bice nam i bolja politicka scena.


Nadam sa da će to biti neki drugi koji će to shvatati -
ovima ni ne želim da išta više shvate - njihova moć poimanja je
dostigla svoj maksimum - i to je sve što smo dobili.
Velimir Mladenovic Velimir Mladenovic 19:48 12.05.2008

Re: Obicno...

"kad to shvatimo" da se ispravim
Dolybell Dolybell 01:55 13.05.2008

Re: Obicno...

"kad to shvatimo" da se ispravim


Meni to ništa ne menja, što se tiče shvatanja.
Ja ne želim više da gledam potrošene likove-
mogu oni imati bilo koje godine starosti - nije mi
to uopšte važno - ali su POTROŠENI.

Šta narod ili mi treba da shvatimo - ovaj koji
trenutno egzistira na ovom prostoru - dobro shvata
s obzirom na to kakav je prosek po godinama starosti.
Sve je u skladu, i politička scena i narod.

U svetu - onom (uslovno) normalnom - gde se
svaki korak i postupak vlasti meri i procenjuje
besprekidno - na vlast dolazi onaj koji ima šta
da izgubi i to dobro zna - ovde na vlast dolaze oni
koji nemaju šta da izgube - već su samo zato tu
što mogu da steknu i to koriste na svaki mogući način.

IQ_z IQ_z 02:21 13.05.2008

Re: Obicno...

Da li ce konacno shvatiti da su oni odgovorni gradjanima, glasacima, a ne mi njima. Kada to shvate bice nam i bolja politicka scena.

Greska....Kada cemo ih MI (glasaci) naterati da ONI SHVATE da su odgovorni nama,a ne MI NJIMA?Ali, da bi ih naterali,MORAMO prvo MI (glasaci) da to SHVATIMO.I ako nekada dodje taj dan,da ih NATERAMO da nas se sete i posle izbora,mozda ce se i ova Srbija okretati.Dotle,zemlja se okrece,a Srbija stoji,kao da ne pripada ovoj planeti.Ostao nam je samo jedan dokaz da smo deo nje...smena dana i noci...Kad nam jedno jutro ne svane,budite sigurni da su nas oteli vanzemaljci u cilju ispitivanja.:)))Pa ce nas sa cudjenjem posmatrati,kao sto mi sada gledamo naucne emisije o dinosaurusima,i pitamo se,zasto su izumrli ?



prozivka iz kraja prozivka iz kraja 17:08 12.05.2008

Koga ima????

Pa ima mnogo politicara ,mnogo, televizija, radia ,magazina raznoraznih
i sto kaze Ivana mnogo Celebs ono da ih ne nazivam kako bi vec trebalo
I na kraju ko je pobedio???
SPS?
Ili sam ja lud ili ova zemlja ode u pm
Pozdrav Ivani i Jugoslavu i celoj ekipi B92 za odlicno vodjenje programa
zuti semafor zuti semafor 17:10 12.05.2008

pitanjce

Sta Vi mislite Ivana,ako ova mracna koalicija sastavi vladu,da li ce doci do ugrozavanja slobodnog informisanja,konkretno da li ste zabrinuti za svoje radno mesto i da li razmisljate o tome?Izvinjavam se ako je pitanje licne prirode,ali imam utisak da ce radikali prvo poceti obracun sa vasom kucom,mozda ne direktno kao nekad,ali onako ispod zita.
Unfuckable Unfuckable 17:13 12.05.2008

Re: pitanjce

da si ti živ&zdrav
obračun sa Kućom i oko Kuće traje li traje.....godinama već
zuti semafor zuti semafor 17:20 12.05.2008

Re: pitanjce

Ja sam nesto nacuo,da ce jedna od prvih aktivnosti radikala biti anatemisanje NVO koje se zalazu za nezavisnost Kosova i medija koji podrzavaju isto,i to naturanjem specijalnog poreza i krivicnim prijavama za nepostovanje ustava.

Tako se prica..
zuti semafor zuti semafor 17:23 12.05.2008

Re: pitanjce

specijalnog poreza


Za ovaj porez,kazu da ce sredstva ici za obnovu polomljenih spomenika i unistenih srpskih groblja na Kosovu..
Dolybell Dolybell 17:36 12.05.2008

Re: pitanjce

aktivnosti radikala biti anatemisanje NVO koje se zalazu za nezavisnost Kosova


Niko se ne zalaže za nezavisnost Kosova - to bi bilo sada glupavo,
ono je već nezavisno.
Samo se molim da nam ga nekim nemogućim slučajem - ne vrate,
jer smo tek tada obrali truli bostan, a ne zelen

Dolybell Dolybell 17:18 12.05.2008

Zbog koga ??

Ipak su političari tu zbog javnosti, a ne javnost zbog njih.


Političari su tu zbog sebe i nikog drugog.

steel steel 18:01 12.05.2008

Re: Zbog koga ??

indeed.. tu su zbog sebe kao vrste.
tu su jedni zbog drugih.
kao po onoj teoriji da se zene uredjuju zbog drugih zena, tako i oni vode racuna samo o reakcijama njima istih.
ili kao ovde na blogu. tacno imam utisak da pojedini komentatori upucuju svoje reci pojedincima, a zaboravljaju na brooojan publikuum.

e, taj publikuum je i narod kad slusa prepucavanja i gluposti politicara, taj publikuum su i novinari na konf.za stampu..
taj publikuum je glup sto im je publikuum. predstava bez publike se skida sa repertoara..mislim u svakom pozoristu ?
Queeria Queeria 19:21 12.05.2008

:))

Ma ko šiša političare... Važno je da si nam se ti vratila na blog i da si preslatko izgledala sinoć :))
Dolybell Dolybell 19:48 12.05.2008

Re: :))

Ma ko šiša političare...

Kad mi ne znamo da ih šišamo - oni šišaju nas...a ti nemoj da ih šišaš
Zeks Zeks 19:50 12.05.2008

Ma...stvarno...

Ko osisa Dacica?
Kakav friz !
Ajd sad njemu reci : Ko te sisa!
Fela Fela 20:13 12.05.2008

Re: Ma...stvarno...

Zeks

Kakav friz !

Mislis anti-friz?
Dolybell Dolybell 02:00 13.05.2008

Re: Ma...stvarno...

Ko osisa Dacica?
Kakav friz !
Ajd sad njemu reci : Ko te sisa!


Svako je "ošišan" taman kako treba; svi su oni od rođenja
"ošišani" i nema tog frizera koji bim pomogao da poprave
svoj izgled.
PasaZadek PasaZadek 08:31 13.05.2008

Vratile se rode!

Šta god da bude sa vladom, desio se početak jednog divnog prijateljstva.
Vlasta Vlasta 08:39 13.05.2008

Eeee...

a stari dobri dani kada (na lokalu, da ne kažem u unutrašnjosti kakva je NS) kada u izbornoj noći izgladneo dođeš do stranačkih prostorija, a oni ti daju čvaraka iz frižidera da dođeš sebi.
Moderator08 Moderator08 08:50 13.05.2008

Brisanje

Jedan broj komentara obrisan je zbog trolovanja
Kasper Kasper 09:20 13.05.2008

Izraz lica II

Vidite kako im se lica menjaju dok se saopštavaju rezultati izbora


Kao i Vama kad prezentujete vesti. Oni to sebi mogu da dozvole. Vi bi morali odrzati bar privid neutralnosti. Imajte to na umu.
Kasper Kasper 09:39 13.05.2008

Palanacka idila

Novine se posle toga zabavljaju i time šta je ko obukao, šta je Sanader jeo pre nego što je došao u štab, koliko čega je naručila koja partija, lideri stranaka koje nisu imale očekivani rezultat čak ističu kako su, eto spremili slavlje, ali ništa od toga.


Ajde da vas uveselim! Prosvetlite nas: sta je Dacic krkao u izbornoj veceri. To da saznam, pa mogu da mrem!
banem banem 10:00 13.05.2008

Obraćanje novinarima

Iskreno sam očekivao da će već odmah iza 20h barem jedna partija izaći sa nekim VIP članom, ako ne već predsednikom, pred novinare i reći ovo:

"Dobro veče.

Ispred stranke te-i-te želim da vas pozdravim i zahvalim vam se što ste došli u naše prostorije kako bi prenosili naša saopštenja za javnost. Očekujemo da ćemo imati prve rezultate u XX časova. Izjave ćemo davati na svakih 30 minuta, tako da možete da planirate vaše vreme. Do tada se možete poslužiti i opustiti. Ako imate pitanja koja nisu u vezi sa rezultatima izbora i procenama rezultata, kao i posledicama izbora, obratite mi se. Takođe vas molim da isključite zvona na vašim mobilnim telefonima. Mi ćemo učiniti sve da vam olakšamo vaš posao - dostavićemo vam sve relevantne informacije do kojih mi sami dođemo. Želim vam prijatno veče!"

Međutim - niko nije izašao ovo da kaže, ili barem ja to nisam video. Svi su bili u nekakvom transu gde je sve drugo zaboravljeno, čak i osnovna kultura. Svi su u nekom grču, sve nekako nakaradno i naopako. Jedino je u CESID-u vladalo dobro raspoloženje i opuštancija. :)
toni2 toni2 10:21 13.05.2008

KOGA IMA?

Predvidjanje ministara u novoj vladi:

stari/novi premijer: Dr. Vojislav Kostunica DS
stari/novi ministar informisanja: Vucic SRS
Ministar zdravlja: Dipl. pravnik Tomislav Nikolic SRS (Ovo ministarstvo prosto ide uz njegov nadimak)
Ministar za sport i omladinu: Dacic SPS (mozda bude ponovo izabran za predsenika KK Partizan)
Ministar za regionalni razvoj i mostove: Mrkonjic SPS
Ministar kulture: Dr. Ilic NS
Ministar pravde: Dr. Vojislav Seselj SRS
Ministar inostranih poslava: Radovan Karadzic nestranacka licnost
Ministar odbrane: general Mladic nestranacka licnost
Minstar policije: Milorad Ulemek nestranacka licnost
Ministar ekonomije: Marko Milosevic SPS (decko zna sa parama)
Ministar za poljoprivredu i stocarstvo: Bogoljub Karic PSS


Uzdravlje narode, Bog nek nam pomogne
pufna pufna 14:53 13.05.2008

izvor- DANAS

Iako su gotovo svi ministri iz DS već bili u Izbornom štabu, primetilo se da nedostaju Božidar Đelić i Mlađan Dinkić. Njih dvojica kao da su se utrkivali ko će više zakasniti i izazavati veću pažnju novinara i okupljenih građana. Dinkić je stigao nešto pre deset sati, a odmah za njim i Đelić koji je bio veoma raspoložen da razgovara sa novinarima.


"Ako mu se ne dopadaju rezultati, on može da odluči i da se ne obrati javnosti", najavljuju iskusne kolege koje iz prostorije DSS-a izveštavaju dugi niz godina


Čedomir Jovanović je u pratnji supruge stigao poslednji, oko pola dvanaest.

Eto ga lider malo pred ponoć. Okasnili Dačić i Krkobabić zato što je Koštunica sa svojom konferencijom odužio


Funkcioneri stranke gotovo da nisu izlazili iz svojih kabineta, a glumica Lidija Vukićević požalila se novinaru Danasa da ju je od rezultata naprasno zaboleo želudac. Tomislav Nikolić pred novinare je izašao tek sat vremena pre ponoći.
R.Trnavac R.Trnavac 20:55 18.05.2008

KOGA IMA?

upravo gledam utisak nedelje, i uopšte se ne nerviram iako su tu Samardžić,Ž. Obradović i Đilas nemam više
nikakvih emocija ni prema kome...ne mogu više da slušam radio gledam TV...mora da je ovo neka jadna zemlja kada sve zavisi od jedne Palme i više Bitangi, od ribice nikad nije ni zavisilo
kasya kasya 17:00 13.06.2008

koga ima?

pa,izgleda još uvek nema nikog :((

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana