Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Dule Nedeljković

snima se, novi, Mile

mile i jamile i jaNije lak ovaj nas glumacki hleb! Ovo je fotka od juce, treba ustati i ujutru. Mile protiv Tranzicije od jeseni na tv-u. Nekoliko epizoda koje sam procitao su urnebesne. Dodati su i neki novi likovi. A ima i mene:)

Od danas me politika vise ne zanima, samo umetnost.

poklanjam Vam delic od jedne epizode, nadam se da se nece ljutiti.


danke dojcland

kancelarijkakancelarijkaAngela Merkel je u telefonskom razgovoru s Vojislavom Koštunicom ukazala na neophodnost formiranja nove vlade u zakonskom roku.  Kancelarka Nemačke, zemlje koja predsedava EU, Angela Merkel, upozorila je predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunicu da treba da se učine napori da bi do naredne sedmice ipak bila formirana demokratska vlada i time očuvana evropska perspektiva zemlje.

Portparol nemačke savezne vlade Ulrih Vilhelm saopštio je na konferenciji za novinare da je kancelarka u razgovoru sa Koštunicom "ozbiljno upozorila" da Srbija treba da "iskoristi kratko preostalo vreme za formiranje demokratske vlade".

Ulrih nije preneo šta je predsednik Vlade Srbije rekao kancelarki koja je, kao i prethodno Evropska unija, izrazila zabrinutost zbog izbora Tomislava Nikolića za predsednika Narodne skupštine. 


vest!

psihopsihoPosle prve emisije na radiju B92 koja je danas emitovana I koja je izazvala burne reakcije, Marko Jankovic je izjavio:

“Na moju emisiju niko ne utiče i ja govorim sve što mislim. Došao sam da radim na poziv urednika Verana Matica i nemam nikakve veze sa SRS-om. Ja sam Srbin i želim da moj narod živi normalno u svojoj zemlji. Imam dve mane za ovu sadašnju vlast – jedna je što sam srpski nacionalista, a druga što sam antikomunista. Na ovom radiju se širi govor ljubavi, jer se mi svi volimo, a slušaoci su vrlo konstruktivni”-rekao je  Marko Janković, novinar Radija B92.


Referendum

trafikanttrafikantSada sam sto posto siguran da nam je preko potreban referendum u julu. Mi ili oni. Boris Tadic mora da raspise nove izbore i spase nas ovog ludila. A onda, svi zajedno, da pocistimo ovaj polusvet sto se okupio u "narodnjackoj koaliciji". 

U ovoj zemlji covek definitivno ne moze da bude miran i stalozen ni jedan-jedini dan. Pa da li neko normalan moze da poveruje u ovo!


"prijatno popodne uz pesmu"

ma, volim te, samo se pravimma, volim te, samo se pravimGledas me okom zene koja moli
Mazis se bez dodira i dokazujes svoje
A sve sto je tako dobro, dobro u meni
Pustas da ode, da se kotrlja, lije niz obraz

Ti nikada neces
Neces moci
Pretvoriti mene u jednog od njh

Kao macka ti kruzis oko mene i zoves moje ime
Kao macka ti zaboravices sebe i skocices na mene 


mi smo stvarno dno-dna!!!

da covek ne poverujeda covek ne poverujeE, sad sam stvarno POPIZDEO. Jebote u kakvoj mi zemlji zivimo! Stoka je pocela otvoreno da nam preti u nasem gradu. Da li je moguce da se ovo desava!!!

Celavi degenerici, satro Srbi, polusvet koji smo odgajili na nasim ulicama, je prevrsio svaku meru.


Solja za Sampiona

ocu i ja na kvizocu i ja na kviz

U poplavi raznoraznih kvizova i igara na srecu koji nude laku zaradu, moj omiljeni kviz je Milioner sa Tarikom. Ovi nasi kao sto videsmo grese a i Zeka mi je malo ispao iz forme. Pre neki dan sam gledao "Pitanja za Sampiona" i nervirao se neverovatnim neznanjem takmicara. Na kraju jednog segmenta kviza, takmicar koji je ispao, a isticao se neznanjem, je dobio na poklon za ucesce u kvizu, SOLJU za kafu(otvorio se sponzor-siroko). Ispadnes glup i dobijes poklon!? Proslog petka u kvizu "Visoki Napon" petoro takmicara je otislo kuci sa 0. dinara, osvojenih. Padali su na pitanjima na koje bi moje pokojno kuce znalo odgovor! Jedan je Jova Radovanovic.


najbolje se putuje, kada putujes sam

cetvrtak,19h.CSMcetvrtak,19h.CSMPrva Blog interaktivna emisija sa pisanjem I sviranjem. Ultimativna play lista za predstojeca dva dana praznika. 

The Cult Edi Sedzvik(Edie Sedgwick) cerka teksaskog multimilijardera kojoj je zivot bogate naslednice dosadio pa se obrela u Njujorku. Ubrzo postaje Worholova muza I inspiracija. “Factory girl” je vrlo brzo uspela da se unisti svim vrstama I podvrstama opijata. Upala je u drustvo. Bila je veliko dete, imala mnogo para, bila okruzena najznacajnijim umetnicima svoga vremena, lepim zenama i muskarcima, bila u toku zbivanja, druzila se sa Dijem, Henri Gelzahlerom, Gerardom Melangom, Vivom, Ingrid Superstar, Bjankom Dzeger, Deborom Hari, Leo Kastelijem, Worholom, Lu Ridom, Niko, D. Bouvijem, T. Kepotom i mnogim drugim superzvezdama. Isla je neprekidno na zurke, imala socijalnu bolest, iznajmljivala svoje prisustvo za pare, belezila sva ta zbivanja putem medija neprekidno.Pojedini analiticari tog vremena su bili skloni da optuze Dilana da je nju doveo do zavisnosti od heroina. On je to uvek, besno, demantovao.Veruje se, inace, da je Edi Sedzvik inspirisala Dilana za neke od njegovih najboljih ljubavnih pesama, kao sto je “Just Like a Woman”, ali on nikada nije govorio javno o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi.Umrla je 15.novembra 1971.The Cult su joj posvetili ovu pesmu inspirisani njenim zivotom a naslov je direktno povezan sa filmom koji je ona zapocela da snima 1967. I koji se zvao “Ciao Menhattan”


mesara "Vijetnamac"

Jutros prevrcem po stripovima kod lokalnog dilera I posvadzaju se dve prodavacice cveca: “E, nemoj , da si bezobrazna zvacu pola Dorcola da te istambura”, a ova druga odgovara: “Reci cu ti samo jedno"..."Zvezdara”!

kev!?kev!?Kakvi mili likovi. U neka druga vremena kada smo “zakljucavali” klubove po gradu imali smo obicaj da se u zoru skupimo u zvezdarskoj sumi I odblejimo u izlazak sunca uz jos jedno pivo. U neposrednoj blizini je bila hamburgerdzinica koju smo mi zvali “Lunja I Maza”, zbog kvaliteta a I cene proizvoda. Hamburger je bio duplo jeftiniji nego bilo gde u gradu. Nigde kuceta u blizini, bilo nije. 


ako Vam je dobro, onda nista...

csmcsmSta sam sve od jutros spoznao:

1. Da je pod Ananasov prozor podmetnut pozar.

2. Da moras da budes zesci dzukac da bi bio advokat.

3. Da sam izdajnik.

4. Da se Velja Ilic zajebavao.

5. Da je Djindjic izvrsio samoubistvo.

...mogu ja ovako do sutra da nabrajam.

Sutra Vas pozivam, postovani: blogeri, novinari, gradjani, predstavnici NVO organizacija, clanovi stranaka da dodjete na plato ispred Crkve Svetog Marka u 18.casova. Dodjite kao gradjani koji nisu spremni da prihvate da zive u ovoj Cirkuskoj Satri od drzave! Dodjite da se pogledamo u oci i da nazovemo stvari pravim imenom. Molio bih u ime nas, potpisnika OTVORENOG PISMA MINISTRU UNUTRASNJIH POSLOVA SRBIJE, sve Vas, koji imate mogucnost, da ovom okupljanju date sto veci publicitet.


fanzin, Adults Lobotomy

naslovna strananaslovna strana

Svedoci smo bahatosti I bezobrazluka drzavnih cinovnika na celu sa predsednikom I premijerom Vlade Srbije. Njihovi poslusnici svakoga dana unose nemir medju gradjane svojim mahom idiotskim izjavama. Prednjace ministar culture Dragan Kojadinovic I ministar za kapitalne investicije Velimir Ilic. Da ne pominjemo ministra unutrasnjih poslova Dragana Jocica I ministra prosvete Slobodana Vuksanovica koji su odavno da imaju iole morala I casti, trebali da daju ostavke na svoja ministarska mesta. Duzni su odgovore svom narodu, koga bez njegove volje zastupaju, sta se to desava u delovima drustva nad kojim oni, navodno, imaju kontrolu.


haste blog

kusturicakusturicaSetam se malopre po Bulevaru, I zamislite koga vidim. Debelog Nemanju. Auf, samo mi je on trebao na danasnji dan kada se borim sa demonima u obliku Komrakova, Spomenke, Dusana Cukica, Krste Bjelica I najgoreg medju njima Dragoljuba Milanovica! Jos, plus, smo se vracali posle posete spomeniku, ispred RTS-a gde smo upalili svecu. 


75. bendova, a sada 100. filmova

nova slicica na kojoj je 100. filmova, posted by Modesti Blejznova foricanova forica


da li se vidjamo na Tas-u

...ko hoce neka ponese olovku da nam se potpise na peticiju. Potpisi ce putem satelita biti prebaceni u centralni kompjuter (necu da Vam kazem gde, koji grad, kontinent itd.) i biti azurirani koliko veceras.

ps. jel moze neko pametan da mi odgovori kako se zove zenka leoparda i spase mi brak:)))


DJ Ocic

svemirska policijasvemirska policijaPosle sedam dana uspesne turneje skrivanja od javnosti i obozavalaca njegovog lika i dela, poznati voditelj radio Fokus-a, DJ Ocic nastavlja sa svojom turnejom. Glasovi koji nam se sa svih strana prividjaju i podizu nam telesnu temperaturu, i oba pritiska, zapravo su novi minimalisticki projekat koji je ovaj umetnik u saradnji sa DR. Dulitlom predstavlja javnosti.


Syndicate content