Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Resistance!

Drugari, na ovom tajnom mestu, osećam se kao De Gol na Radio Londonu, however pretentious it might be! Dobro - i zato što imam tempiš i upalu grla, pa malo ne znam gde udaram, ali ipak najviše zbog toga što novi blog osećam kao okupaciju, kao razvodnjavanje, kao i neku vrstu kompromitacije i zatrpavanja onoga što smo zajedno uspeli da predhodnih godinu dana napravimo - da zatalasamo javno mnjenje, da utičemo na njega u važnim trenucima i oko agresije novim ustavom i tokom predizborne kampanje sleš izbora (setite se samo jednog primera, eksploziva pod službenim vozilom LDP-a, informacija je preko Bloga nekako procurela u javnost, u toku farsične izborne ćutnje, da bi iz javnosti odmah bila proterana, a pravo na slobodu informisanja jedino je isterao Blog).

Sećamo se svi da smo posebno bili aktivni oko tragične farse izbora nove vlade ove mučene mučene zemlje. Nekontrolisan medij, koji je ipak imao veliki broj čitalaca i jos veći broj prepričavanja, čiji je čaršijski potencijal postao opasno veliki (gde čaršiju precvali advertajzeri nazivaju sondažom, skeniranjem, spinovanjem, ali je sve to u našem slučaju samo dobra stara andrićevska čaršija) neko je morao malo da zauzda. I to kako? Uzmu kofu, u kofu naredjaju dracene i njenu zbirku pesama "Moje prve akne", zatim netalentovane dosadne kič pričice na temu cvećai proleća, poruke lične prirode (Ozon), udvaranja, masturbiranja, napadanja, kačenja fotkica mrdalica, prozivanja na prazno, forumaškom oruk radnomakcijom, naš medij se pretverio u šarenu lažu, u lilihip za usamljene dracenice, u govno s mlekom, u ništa.

Dok traje ova mogućnost da kačimo nove tekstove na staroj ruini, daj da probamo da u potaji održavamo "Radio London". Samizdat može iznenada da postane neophodan kao nekad. Mislim, možda je od tempiša i razočarenja, ali ja imam neku potrebu da se borim do kraja. Šta kažete? PS: Ne mogu čak ni da se logujem sa sopstvenog kompjutera, ovo moram preko veze i preko male krsne da šaljem, pa da se kači sa druge adrese. Kakav trud, prosto me zastrašuje. Stvarno sam otkačila.


I ja zazmurio kad sam video...

...sad mozemo svi da otvorimo oci


luda li si...

... zenoooooo :)))))))

Ej, daj sad i neki tekst. Smisli nesto iz malog mozga, ocas posla. OK, znam da imas temperaturu, ali vidis da je ovo sad vaznije, hahahahahahaha!

Nemoj da te mrzi. Uostalom, to je najbolji lek. Evo, uzmimo na primer moj slucaj, bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blas bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.

Eto vidis i sama da sam u pravu.


Testing testinng

proba za Ninoslava za tamo


evo da se zapljunem , pa

evo da se zapljunem , pa moram uskoro da bezim...


sada ce

me banovati za sve vremena. pazite sta sam okacila kod ninoslava!


JJ, za dipl. filozofa,

JJ, za dipl. filozofa, teologa i kurvara...moze i ovo


Uspelo, je, super.

Samo ti šalji preko Male Krsne, ali šalji. Slatka. I pij te lekove. :))


Ziveoooo

Ziveoooo saaaaamiiiiizsattttt blog007


Ocu da udje u zapisnik...

...da je moj komentar ovde bio PRVI!