Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

I večeras...

sastanak zajednice Blog B92

u isto vreme na istom mestu.

19:00 - na platou pred crkvom. sv. Marka.


'jednom cemo otici u svet, i

'jednom cemo otici u svet, i pitace nas odakle ste, a mi cemo reci da smo iz Srbije... a oni ce reci, a vi ste ti sto stalno setate!'
Lj. Tadic

Samo mi je krivo sto nisam blizu:)


Mislim...

...da smo potpuno neopravdano već desetak dana zapostavili priču o političkom nasilju, te da terorizam i pokušaj ubistva porodice Anastasijević polako pada u zaborav.
Evo sada postoji vlada, obratimo im se. Da vidim može li i hoće li nešto da uradi novi ministar pravosuđa Dušan Petrović, kad od Jočića u Bulatovića i tako ništa ne očekujemo. Da vidimo može li ta DS većina u Vladi dsa nešto inicira. Hajde da im obnovimo pitanja. Predsednik njihove stranke je rekao da je u pitanju terorizam. Zašto javno ne podseti svoje partnere u vlasti na obavezu otrivanja počinioca i njihovo izvođenje na sud...


tako je Drago

veceras nema zezanja, sastavicemo novi proglas koji cemo od veceras "gurati". Ali sada svi zajedno kao deo blogerskog pokreta "Terorizam" a ne da se nas troje-cetvoro istice inicijativom, pa da samo nas gaze isfrustrirani i iskompleksirani satro demokrate i dokazani borci za ljudska prava. Biljana je pukla, ja sam na ivici, tako da izvolite gospodo, ja Vam se stavljam u sluzbu i bicu glasno-govornik svih konkretnih akcija koje se dogovorimo, od veceras pa nadalje. Ako je nekome problem da javno iznese svoj stav imate mejl pa izvolite...


NAZALOST...

...ima i nas koji ne mozemo da se pojavimo, jer nismo VIPersone pa nema ko da nas gura po blogovima , jer nismo jaki da se bijemo sa pokvarenjacima u skupstini, jer nismo bogati da imamo svoje novine, jer nismo gromoglasni da urlamo na svaku sitnicu, jer nismo...

Ima i nas koji sve to isto radimo u svojoj maloj sredini, na neki drugaciji nacin.

Mozda nas niko nikad nece potapsati po ramenu. Mozda nas niko nece ni primetiti dalje od porodice, ulice, sela.

Neka! I dalje cu misliti isto, govoriti isto, verovati u isto! I dalje cu biti ponosna kada komsija dodje da podeli sa mnom tugu sto je neko ko se bavi istim poslom kao i ja bio napadnut!


ajde

ostavite se patetike i kuknjave od jutros.nije bas sve TAKO strasno...


ajde

ostavljamo se patetike i kuknjave. Strasno jeste, da strasnije ne moze biti, ali o tom drugom prilikom, zadire u licno!

Nego, Zvezda sampion u fudbalu!

:)


Meni nije problem.

Ja sa tobom necu.

potpis:

Crnogorac koga ne podnosis i koji je od ovce potekao, satro borac za ljudska prava i poludemokrata.


...

Moj utisak je da ova akcija polako jenjava, a ne bih voleo da se sasvim ugasi. Međutim, upravo to će se i desiti ako svako od nas, pojedinačno, ne učini makar mali napor da pomogne njenom uspehu. Okupljanja su super za upoznavanje i druženje, ali su potpuno neefikasna što se tiče same akcije. Što mi neko reče, sve to liči na "okupljanje pred svadbu". Inicijativu Terorizam jesu pokrenuli njih četvoro, ali ona pripada svakome ko je poslao potpis.

Da ne bi bilo da samo kritikujem, u poslednje tri nedelje sam na nekoliko sajtova otvorio nalog Terorizam i voleo bih da svako ko je potpisao peticiju dâ svoj doprinos.

---

http://www.scribd.com/people/view/17580

Ovo je sajt koji omogućava besplatan upload dokumenata u velikom broju formata (Word, Excel, PowerPoint, PDF...) i automatski sve dokumente konvertuje u PDF, Word, Txt i MP3. Tu sam za sada okačio dva dokumenta:

1. Svedočenje pred Specijalnim sudom Vladimira Popovića na suđenju za ubistvo Zorana Đinđića
2. Slučaj službenika Aleksandra Tijanića

Mislim da bi bilo dobro da na jednom mestu skupimo sva dokumenta do kojih možemo da dođemo. Ja lično bih voleo da na neki način dobijemo završnu reč Srđe Popovića.

---

http://s156.photobucket.com/albums/t22/terorizam/

Na ovom sajtu se za sada nalaze samo slike sa protesta/okupljanja. Pošto folderi mogu da idu više od jednog nivoa u dubinu, ovde bismo mogli da postavljamo sve slike koje imaju veze sa ovom inicijativom. Recimo, mogli bismo da imamo jedan folder "In memoriam", gde bismo postavili fotografije ubijenih novinara. Iznenadili biste se koliko ljudi u Požarevcu nema pojma da je nekad postojao neko po imenu Dada Vujasinović, a još manje kako je izgledala, to ime ovde većini ništa ne znači.

---

http://groups.google.com/group/terorizam

Mailing lista bi trebalo da služi za razmenu ideja oko akcije. Ovde bismo mogli i da formiramo bazu linkova ka interesantnim tekstovima i/ili da čuvamo te tekstove. U sledećih par dana ću napraviti stranicu sa linkovima ka tekstovima koje Petar Luković objavljuje u Feralu. Mogli bismo da imamo po jednu takvu stranu za svakog autora koga predložite.

Evo i par konkretnih poslića: je l' može neko da napravi logo Terorizam dimenzija 32x32? Pošto nema mesta za celu reč, mislim da bi dobro izgledalo i samo "T!" na srpskoj zastavi, ali to već ostavljam vašoj kreativnosti i mašti na volju. Bilo bi lepo i da neko napiše opis grupe i/ili pozdravnu poruku za nove članove.
---

Na ovu adresu možete da šaljete fajlove za kačenje na scribd ili photobucket. Ovo je zatvorena grupa koju sam kreirao da komunikacija ne bi zavisila od funkcionisanja bilo kog pojedinačnog email naloga. Pristup za sada imamo Kusovac i ja (Dule, proveri mail).
---

Eto, toliko od mene u ovom javljanju. Ako nešto nisam baš najbolje objasnio, pitajte ovde. Vi ste na potezu.

Pozdrav,
Zoran

P.S. Nisam baš sklon pisanju i ovo je najduži tekst koji sam napisao u poslednjih nekoliko godina. Izvinjavam se zbog moguće konfuznosti.


svaka čast!

ovako je trebalo od početka, ali nikad nije kasno. molim te kada pred sledeću subotu izadje novi Terorizam, kopiraj ovaj post da svi vide!!!
ps. kakva konfuzija, čista fuzija :oD


.

.


Дакле новосадисти

хоћемо у Гусан или по музејима?:)


nije loša ideja

samo pojjasni za nas iz gerontološkog (krug Oaze)


Хајде да

се договоримо за прву суботу месеца јуна,није on line већи део НС блогера?Гусан-пивница у пасажу у Змај Јовиној...а вечерас се одржава "ноћ музеја" у неколико градова Србије,по центру ће бити постављено неколико инфо пунктова.


Mogla bi prva subota

Posto dolazim u NS s vremena na vreme, mogao bih da nastelujem dolazak bas u tu subotu. Ima li jos zainteresovanih Novosadista?


2. jun, znaci

ostalo je samo gde i kad (Gusan ok, vreme?)


Нека буде

2. јуна,за време/место ћемо се договорити на блогу домаћина Дулета,До тада треба да анимирамо остатак НС екипе:)Не знам колико ко има год. и да ли ће свима одговарати Гусан.Што се мене тиче место је мање битно,важно је да оснујемо свој огранак и изборимо се за аутономију,утврдимо начин деловања и делегирамо водство огранка НС:)


Računajte i na mene

Može Gusan, i ja imam 19 godina :) Šalim se, ok je Gusan.
Ima još zainteresovanih, bar petoro...

(Marina, ja te zvala prošle subote, ali se ne javljaš?)

edit: Što se mene tiče može i pre 2. juna.


Добро,немам баш 19 годова

хехе...ако желите,слободно организујте,Ви вероватно знате више људи од мене са блога,само јавите када и где:)
Поздрав.


sve odgovara

znaci dogovoreno za 2. 6 u Gusanu, tacno vreme kasnije. koliko sam shvatila do sada, novosadisti su i uvaženi Čerevićan kao i uvažena Gordanac, Mimi (akko dodje na vikend tretman u NS) i JJBebini gabaritni drugari sa limana (javite se), svi sa NS prefixom ili sufixom, kao i svi kojima je NS u blizini-daljini... koga sam preskočila ili neshvatila nek se javi,pls !!! Akko naša obžavana Tanja Jakobi odluči da svrne do svog omiljenog grada pre nego što šibne za još omiljeniji NY,
NS Gusan je idelano mesto;o)

Jelena izvini, ne videh nikakav propušten poziv, javiću ti se preko maila da vidim da nije neki mix sa brojevima

Milosrdni, skromno predlažem Jelenu za komadanta. viđu kako izdaje naređenja u kriznim momentima!!!


Uf!

Ne znam da li chu mochi da dodjem, pada kissa :)


pada kisa

ubi misa!


Ih,

miss je slon za mene. Ja sam tek crv :)


dobro,to si spoznao

a aj sad evoluiraj,pod hitno.nemo da te nadjem u crvecem stanju next time.


Ja sam evoluirao,

od homo sapiensa. Crva ima raznih: obiccni crv, brodski crv (najrazornija morska zzivotinja), crv (raccunarski), crv iz Dine, crv iz glave, crv sumnje itd.

:)


koj' vam

je od jutros.ja lepo rekoh;u CRVECEM STANJU.sta ces sad;da mirazlazes doktorsku disertaciju o crvima.
resi vec jednom sta(KO) hoces da budes .


Dobro,

bichu Kiklop vech kad ne mogu da budem crv :)


hej

tamo sam ( sa ekipom(celu ulicu cu da nagovorim da izadju malo do tasa))prva subota u mesecu junu.nadam se da ste jos tamo.


Prva subota u junu

Eto i mene!


Protest

Tako se to radi! Masovno!


Moj svet

Moj svet, ...

Vidimo se veceras, u isto vreme i na istom mestu.


Moj svet

Eh, taj Dadov!


Da, Jelena,

nekadasnji Dadov - kakva su to vremena bila!
(Za one koji su mali, ili zaboravni, samo napomena: DADOV - Dramsko Amatersko Drustvo Omladine Vracara.)


Nenade

Bas tebe briga u new York-u ili Kankoonu za nas "ludake" kako nas Zeleni nazva:)Salim se. Lepo se isprovadjaj i nauzivaj!


Pa, ne mogu,

bas sam Dejanu napisao da sam bio u radnji da kupim klozetske cetke i neke stvari za ribanje plocica. Jasno ti je sta cu dalje da radim. Al je uzivanje!

A sto vas (nas?) zove ludaci? Mislim, on je mnooooogo bolji!
Nego, gde je nama Krasiqi? Jel sam nesto propustio?


tu sam, darling nsarski.

Nego, palo lagano skidanje s bloga, završio mi se posao koji je zahtevao 18h dnevno na kompjuteru. Sad je vreme da se vade fleke i da se nadoknadi propušteno.

Naravno biću i dalje tu. Ali, moraćemo večeras na Tašu da izaberemo novog požarnog i rasporedimo dežurstva, ja od danas planiram da ležem bar u 2 ujutru. Ej snu, ej živote, here I come!

Vidim pominješ neke četke & metle, idem kod Stankovića da vidim šta te je to snašlo. Take care, i ništa ne radi bez žutih rukavica. Marrygolds, jel tako beše? ;)


Nenade

Jel to cetke za NY, ili za Mid West?


Ni jedno.

Inace su za kupatilo:)) Ako te ne mrzi, javi mi se pa cu ti pricati. (Samo pazi, tarifa je malo ostrija). Siljem ti broj na emajl.


Nenade

Javicu ti se. Ajd, cekam number.


Dakle JP,

dijasporo analfabecka. nije be ludaci nego BANDO LUDAKA. mlozina i jednina. sarane, objasni. heuristicki. i ne green. biljana srbljanovic je prva nazvala, grupno. a ja se samo zatekok. ko pored trafike. ael ima u ameriki trafike il da ti crtam. a ko oce u bandu ludaka nek kaze ja. pa da napravimo mesta.


IMA

mesta,ima,kako nema!


Dogovor AD,

ovo ad ti bas nako, vitaminski, a? tu smo meman, over the rainbow, sto sviri sad na teleprinter. a sada: all blues, selim sivad. citaj opanacke.


To ti

su bebeci vitamini,ael znas sta je patanak? kad smo kod bluesa?hard core


A D, stae patanak, bre?

i nemoj samnom pitalce. gace ce ti skinem (tako se kaze. ama ne to. tapijanje, be). A SADA NA KMHD:CLARK TERRY, meman i MUMLING. E sad je ovaj cumez najbolje mesto usvet. MUMLIN' zapamtite, band of lunetix. pa da zasvirimo jednom zaedno; M U M L I N' Clark Terry


nije da nije

najbolje mesto usvet,al' aj da nadjes ne moras da budes crn da bi svirao bluz


jope pitalca, AD

racunajte blogeri da je nasa AlexDunja izgubla gace. bespovratno. trala lac, trala lac. ebe ad, nema hot lajne ublog. il gresim,a? A?


nema Z

aito crmac i bluz

dovoljna je crna dusa. ajope; I DON'T PLAY THE BLUES TO MAKE ME FEEL BETTER BUT TO MAKE THE OTHERS FEEL WORSE. Walk Tall.


good man

feeling bad


Da ne ostanem

duzna,ma kako trivijalno bilo:
visok momak pa tanak,izgubio opanak
TI SI PRVI POCEO


OK Alex Dandza, muuttafukka.

SHOOT!


Nesto mislim

one tvoje pretnje,skidanje i to....
evo ideje:
da te slozim k'o stepenice


ad :o)))

A da teja tebe naduvam da izgledas ko John Birks Gillespie, a? A, be, muto? A?


A sta kazes

na karijeru
http://www.youtube.com/watch?v=4lVCYaKxCrw
mislim na wymena


posle ce vidim ad,

nego kad smo kod mozgoprsa, ne znam seca li se neko lika iz bgrd koji se nesto stalno sikiro. kad god ga vidim on nasikiran. sta je? nista, sikirancija, more. a mlogo pametan tip. sve zna, al nasikiran. kopni. i jednom resi dotvori dusu. i bi mu bolje posle. kaze: ti znas da sam ja mlogo pametan covek. takodje znas da pametnijeg ne sretoh. naucnik pa i vise od toga. znam, i? al, muci me nesto. istrulek. i mucice me to do groba: kako gvozdeni brod nece da potone? ael ovo trol,a? A?


vidi posle Z

ne znam ti ja to oko nauke, ich
a sad pogledah dole ublog ljudi deprimirani,a ti i ja zapeli blues pa blues,
znam da je vazno,al' ljudi misle drugo,moj Z :)))


gvirno sad pa pushtio

da spuni. cuj: Have You Ever Loved Woman. sviro cim prohodo. pa me sve velki crmac Sam, jope chicago, tuko u rame. pa sve ono: belgrade blues, belgrade blues. zaebava.


love you

al' onako, znas ti, lepo ovo mesto.
bas mi je falilo


Tu smo AD

I ostajemo tu. Walk Tall.


yeah

:)))))


Z

Slusaj, to se ja slobodno izrazavam. Meni se mnogo vise svidja da budem na brodu sa bandom nego samo sa bandom bez broda. Ima u Ameriki "seven eleven" to ti je kao trafika samo ne u kiosku. Meni ne ide u glavu kako je to decko razvalio trafiku. Stvarno! Jel on to razlupao kiosk, trafiku, ili onako razvalio vrata i us'o u trafiku koja je, onako, u nekoj kuci:)??


Ti ne kapirash JP

u snazi tela je stvar


koja se

manifestuje pri odsustvu snage uma narafski.


dzu, vilkomen

vidju li ovi smog? pozdrav.


ehej

kakoe?


dzu, meman

dim i prasna. zagadjenje i polucija, ael to isto? ma golum zaebae.


z(ed)

jes zagađeno. odurno.


JP

pise lepo: snagom tela. a u ovim krajevima i glavu ubrajau u telo. ja secuem da je rokno glavom u meki trbuk trafike. a to ostavlja dubinske posledice. spolja - nista, a unutra malko manje. pa vidi mu karijeru. ekstraordinarna. mada znam neke koji su glavom otvarali i blind vrata od ludare. a i to ostavlja posledice. jos dublje nego trafika.


evo ti

Z
http://www.youtube.com/watch?v=X8QhjwVy7Ng
ne rekoh veceras;Walk Tall


Z

Kod nekih je telo bez glave kao u ovom slucaju. A neki zubima otvaraju pivske flase.


ja sam on the road mislicu

ja sam on the road
mislicu na vas intenzivno u 12 po mom vremenu
bloggers in the rain
ni kisa nas ne moze iznenaditi


Dolazim veceras,

danas se vratio sa puta.:)


I?

Kakvo je stanje stvari u propaloj Franciji?


uki,

si vodio drugare na kiseli kupus i tarte flombe?


Pa, rekao je da ne konzumira mrtve zivotinje

(taj kupus bez toga nema smisla), jedino taj flambe(?) ako ga je spasao.


nsarski

pa zato i pitam da li je vodio drugare da se omrse a on da ih gleda, posto taj tarte flambe (!) ima malo slaninice:)


2 Nsarski

U Strazburu super, u Nansiju je studentski dom ogavan, ali je grad lep (u tradicionalno, po prici ljudi iz MJS, levicarskom i liberalnom Nancy-ju, pobedio je Sarkozy-to da je pobedio tamo, rekli mi studenti CEU-a), Metz je isto super.


Aaaa, kahemm, da te pitam:

kakva je situacija glede zemskinja? Raste li nam dobra omladina? Makar koliko se ocima dade proveriti.


Okupljao sam se separatno

Okupljao sam se separatno danas na Trgu republike sa Jankom Baljkom, ex-blogerom, pa da iskoristim priliku i da najavim blogerskom drustvu da od sutra krece snimanje Baljkovog novog, srednjemetraznog filma cija se radnja odigrava na Kolubarskim kopovima. Zanr; ljubavna melodrama, po tekstu autorice "Kamena za pod glavu", a od glumaca ucestvuju Mirjana Karanovic, Djordje Trifunovic i novosadska glumica cije sam ime zaboravio, glumila u "Zurki", Janko kaze da je najbolja u srednjoj generaciji.


pa gde si

bre Zox?


Angie: "pa gde si bre Zox?"

Angie: "pa gde si bre Zox?"


pa sh'a je

dotle doshlo?



ne mogu da verujem,

ostade ti bez tona & slike,
pa najstrashnije vreme doshlo.

Je l' da pomagamo?


Hvala, sam cu


pa ti obichno radish,

i na struju i na bateruje, a ova utichnica ti nije u sistemu.


Radim, radim...


Jansa Djuricic

Jankov?

odlicna je!!!


MIMI?

Pa gde ti nestade?


pada li jos kisa u beogradu?

pada li jos kisa u beogradu? da li ste se skupili u sansi? ko stigne, nek pise.
pozdrav.


Pozdrav za sve!

Nadam se da ce vas i nas trud uroditi plodom.


Jasna Djuricic

je kraljica.


Raport?

Š'a bi? Jeste li još u Šansi? Gde je raport? Gde su slike? :))


'ajde ljudi malo update.

'ajde ljudi malo update. malo nesto i za nas.:)


Gde su?

Evo ja obavila sijaset stvari pa dosla za pult, kad ono, nema niko da se javi. Was ist das?


Slike

Slike su ovde:

http://s156.photobucket.com/albums/t22/terorizam/2007-05-19/

Za raport i nema bogznašta da se napiše, bilo je stvarno malo ljudi, verovatno zbog kiše :-/

Pozdrav,
Zoran


Zorane

Hvala za ovaj izvestaj. Slike su lepe sa crvenim kisobranima i crvenim detaljima. Nekako ste svi osvetlili
vece. Zao mi je da je toliko malo ljudi doslo.


JelenaP

crveni detalji su protiv uroka. I ruznog vremena. :))


...a crveno je i u modi,kazu. :)

Ja nisam mogao da dodjem,prehladjen,vec par dana,grlo,nos,temperatura.
Zao mi je sto barem trinaesti nisam bio,al ne banderas. :)


Pidola

ORL ce da prodje pa cesh i ti da dodjesh. A procice i ovaj mraz. Taman za partiju frizbija ispred CSM


...nesto uvek iskrsne za

...nesto uvek iskrsne za frizbi,prosli put si zaboravila,danas kisa,zato sledece subote ima da leti po celom tasu,jos ako je crven. :)


Bebo

Tako nesto sam i pomislila. Trebalo je da pocnete da pevate onu pesmu iz Serburskih kisobrana sa Katrin Danev i njenom sestrom Fransoaz Dorleak.:) Bas je lepo sto je padala kisa. Pa kako ne zavrsiste u nekoj kafani? Nije Sansa jedina:))


Raport?

Ima li uopce smisla praviti "raport"?
Bilo nas je 12.
Falio samo Antonio Banderas (pravi) pa da bude "Trinaesti ratnik".
Ovo je bio nukleus nukleusa u pobuni gde je, izgleda, i zrtva zaboravila o chemu je rech.

A i ona hebena "Shansa" (vishe nije ni "Poslednja", shto je chini obichnom), kad spojimo stolove, u onom silnom zamoru ni ne chujemo jedni druge.

Ima i jedna sjajna vest ali o tome ce valjda Dule.
Ima josh jedna - ja se ogrebao za "Dilanesque"*. (josh jednom Danke)

*E, odlichan je. Sama chinjenica da je ovim albumom doshao na poklonjenje Caru, Bogu i Kralju R'n'R, govori o njegovom sazrevanju. Kako vokalnom, tako i muzevnom. :)


kako je lepo biti u ovom drustvu


dule

Zao mi je, stvarno, Ananasa i svih ostalih koji su stradati mogli, ali ... ova borba za istinu vise lici na okupljanje lokalne druzine za upad u bilijar klub nego na "glasne" borce za "pravo na zivot i mišljenje". Gde nestadose Kapi, Sonje... Kusovci... Iskreno, imao sam utisak da su sposobni samo za blog-kenjanja po suvom. KO SE KISE KRIJE BOLJE DA GA NIJE


Zao mi je, zalicu josh vishe

Chekaj, TIMELESS, nisam najbolje razumeo.
Ti nisi za blog-kenjanja po suvom?
Nisi ni za okupljanja po kishi?

Za shta si ti, ustvari?


Lun

Veruj, stajao bih i na meterorskoj kiši, za ideju u koju verujem i naravno sa ljudima kojima verujem. Sa lokalnom, blog/masturbatornom većinom, nikada. Duletu i pojedininima svaka cast, većina su samo nafurani krelci. Jbg, kafa nije bila gotova.


Da usta nisu pusta

TIMELESS, osim nagomilanog jeda, ja uopshte ne vidim shta ti pokushavash da kazesh?
I otkud ti uopshte pravo da neke ljude nazivash masturbatorima samo zato shto iznose svoja uverenja?

Shta znachi "nafurani krelci"?

Potpuno besmisleni doprinos.

Edit: Btw, u koju to ideju verujesh, ako se moze znati?


Lune, "Trinaesti ratnik", kažeš.

Možemo da budemo i Foo Fighters. Ako oni imaju pravo da imaju loš "dan" (vidi ovde), so have we.

A za Beskonačne, Bezvremene i one Zanavek, jedan podatak: na Serbian Kafeu se upravo dele besplatne ulaznice za koncert Željka Samardžića, u Lazarevcu. Požurite, i bez guranja, molim. Biće za sve.


K-sici

Izvini, ne mogu sad, pada kisa.
Aj reci nekom svom ortaku da uzme jednu i za mene. Vidimo se u Lazarevcu, ako bude sunca.


Daće bog! Čuvaj mi mesto blizu bine.

I to pazi, dolazim samo zbog tebe. Jer, Željka sam do sada gledala bar dvaes puta.

Za kove ne brini, eno poslala već malog s kišobranom, da trkne.

Nego, oko znaka raspoznavanja: ako budeš kupuvao one kobasice, tamo pre ulaza na kiosku, uzmi i za mene komplet, ljubim te, al da su masne i ljute. Sa dosta senfa. Drži to sve čvrsto u rukama, ali iznad glave, da te primetim u gužvi. Gledaj da se ne poflekaš.

I to je to. ;)


K-sici

Ne bih voleo da to unese razdor u nas sklad ali kobasice ne jedem jos od Sinanovog konceta. Na zlo su mi se tad dale. Okreni, obrni, kavurma je najbolja.
Ne brini se za raspoznavanje, poznacu te po kabanici. I osmehu.
Nemas brige, samo karte ne zaboravi. :))


Kras&Timeless

izvintemeshtosemesham, al predlazem kompromis - mali gulash i liker mentol?


Bebo, fenseru

to se konzumira na Marakani, uz Čolu.


e a si ne upucen,

s Colom morash ba tuc' vinjake il' pit' pive, s cevap'ma, a s chime bi drugo!


Kod Čole samo deset upola s lukom.

A bogami je u pravu čovek ovo za Sinanov koncert i kobaje. I meni se tada nešto slošilo. Tajmlese, mi mora da se znamo. Si bio zimus na Kebi?


K-sici, jok ti si

zajedno smo podvriskivali. Setih se, skroz sam bio ljut na tebe, ispraznila si mi upaljac njišući plamenom u ritmu balade. I zavideo sam ti, strašno, gadjala si kebu brusom, ja ga nisam tada imao.


tajmles

izvini, a zar se sada ne mase mobilnim telefonima? pa kad zasvetle u raznim bojama, ma milina! il' sam to pomesala, ne znam, reci mi, sigurno bolje znas.


Coco Rosie

čudim se kako u meni i K-sici nisi prepoznala ultimativnu romantiku. Zamisli samo, Lazarevac, Zeljko Samardzic, K-sici i ja. Kobaja viri iz dzepa njenog, ja masan od kavurme. Krisom brisem ruke o vojnicki sinjel lokalne lepotice. Mnogo sveta oko nas, a mi (K-sici i ja) ko sami. Zenice siroke a beonjace iskre nekom radoscu.


kavurma? ne svargla? mene

kavurma? ne svargla? mene izgleda nisu vodile prave baje na koncerte.


Coco Rosie

uludo protraciste zivot. Krajnje je vreme da pronadjete nekog "brku", domacina, jablana... ili se pridruzite K-sici i meni u Lazarevcu. Nece joj biti problem da i za vas nabavi kartu, dobra je sa folkerima, ima pocasne propusnice. Nece problem biti ni meni. Bar kavurme ima vise nego je mogu pojesti svi blogeri skupljeni ispred crkve Svetog Marka. Nadam se samo da nece biti kise.


Fiksere, da li se kaže masan ili ...

... mastan?

(kako me samo provali ovo za folkere... pa kad pričaju ovi kod lubardića, jašta. ne zaklapaju.)


K-sici

ja bih rekao "masan", nekako zvuci "mastnije".
Ovo za folkere, vidim ti u zenici, njihova si. Mojne se foliras ovde, pokazi ljudima sta si tetovirala na podlaktici.
:))


tajmles,

eto, de mi zivot prodje, ne znam ni sama. a sve dobre brke vec imaju koga da vode na koncerte. i sad kad me neko pita, de sam bila sta sam radila, ne znam sta da kazem. sramota me. blago vama kad imate sa kim kavurmu da delite. :)


Coco Rosie

Citali ste hrvatskog pisca Antu Tomica? Izmedju ostalog, napisao je "Šta je muškarac bez brkova". Potrazite "brku" u okruzenju, kavurmu cu vam licno poslati DHL-om. Jbg, Kebu i Zeljka necete naci nigde do ovde, ali...postoji i video link. A imaju i Dadu Topica, dodje vam na isto.


tajmles,

hvala, mada mrka kapa. ovde, 'de ja zivim brkove uglavom imaju zene. sto se ostalog tice, obnovicu gradivo i dopuniti, pa javljam rezultate.
ako ima jos koji tip, a ti javi. ja na ti, ne znam za tebe. :)


Coco Rosie

nemojte biti homofobicni. Kakve veze ima da li su brkovi na zeni ili muskarcu? Dokopajte se prvog "brkatog stvora", muževnost i uzitak su zagarantovani. Iskreno, posle kavurme i luka, sve jedno je ko je ko. Dobro je to sto cete raspolagati sa dva brusa da gadjate "vokalnog interpretatora", brkatog Kebu.


tajmles

opet ti meni na vi. pa zar posle kavurme i luka moze da se persira?
pivo ne pijem, pa cu se do'vatim spricera, ako nije problem. :)
Edit: pardon: vinjak i malu kiselu:)


Coco Rosie

ti u stvari sve znas i ...mnoga te radost u životu čeka.


Fiksere, ti li si?!

o))))))))) umreću od smeha, eto.


Brushalteri

TIMELESS wrote:

Quote:
"I zavideo sam ti, strašno, gadjala si Kebu brusom, ja ga nisam tada imao."

Imaš li ga sada?


Imam


Time....:))

..ono mozda. Chola fensi? Marakana? Ufff ja mislila da je Ushce fensi...bash sam out


egal su, usce i marakana.

egal su, usce i marakana. Pitanje je samo da li vise volis reku ili fudbal.
Nego hajde, ako bude lepo vreme, da branimo Arenu (Limes). Hajde da se tamo skupimo, svo tuce nas, da u nju pustamo samo Đuleta Van Goga i Ramba, naravno. Moze i poneka politicka konvencija, al da plate.


Djule, ti li si?!

o)))))))))


K-sici

RAMBO odje!!!


Tajmlesu, koj god da si, baki,

neviđeno si duhovit. o)))))

Ali... Šmrc... Šteta što si na pogrešnoj strani...


K-sici, zeza nas vektor

ili sto bi reki, "isti pravac, suprotan smer".


Tajmlesu, zeza, tačno.

Ajd, od nedelje jedan dan, molim te, da mi objasniš koje su to ideje u koje veruješ i zbog kojih bi stajao i pod meteorskom kišom?

Nikad se ne zna. ;)


bogami,

krasici obrlati jos jednog!


Milic Budo, kad planiraš za Bgd?

A? ;))


:)

Eh, nema mene de da obrlatiš:)
Mada kad pogledam ulog, uvek mogu malo da se pravim patriJota:)))

Tu sam sledeće subote. Ako ne bude kiše;)


chetkaj,

zar te kobaje ne idu s lukom?


Krasici,

a sta da pevushi dok ceka?


kliknuo

Kliknuo na Krasici.


ružni ste

Naravno da ste ruzni i imate ogromne podočnjake kad nikad ne spavate.


ko bre Mirkec,

ruzan i s podochnjaci?


angie

....pričuvaj mi osmeh do budjenja.


onda cesh morati

mnoooooogo da spavash.


Grofe, slažem se s tobom 100 %

kao i obično. Ono sa kučetom sam ti odbila na želju za dopadanjem :)

I za nagradu da dobijem skulpturu F3.


%

Utešne nagrade ne delimo..:))))
Pokušao sam da ubacim guestbook na onaj glupi sajt ali nesto me zaza. Da li ste vi popravili svet?


Mi tek popravljamo svet,

ako si na to mislio.

A F3 mi se svidja i ja je zaslužujem.

Ne znam šta si hteo da uturiš na glupi sajt i koji glupi sajt? (Kad rekosmo sajt, si popravio TVOJ sajt, da bude pregledniji?)


Zaslužila

Zanimljiv ukus Krasici. Ono je neki muški princip u negativu..


Niš se ti ne brini,

možda se suprotnosti privlače? Biće da je to. ;)

Daj ga okači ovamo, da ga vidim, ako te ne mrzi. Pliiiiz?

EDIT: Pa kad nemam link na tvoj sajt, inače bih ga već okačila sama. ;)


evo


Ova je isto zanimljiva! I još se mrda, čoveče!

Ali nije ta, sorry. Ona nije bila obla nego kockasta. I bila crna. Sa malom izbočinom. Nešto fudbalerski, ja zapamtila F3 ali izgleda nije... da nije F2? Ili daj link da nadjem. mada ja mislim da ti sad znaš koja je.

Šta te briga, nek se vrte tvoje skulpturice ovde, naši smo. A leba ne jedu.;)


А шта је са нама

који патимо од инсомније:)


insomanci

Insomanci treba da rade treću smenu...i tačka.


i green i golum

su insomanci. sta da rade, jadni, a? plava krvi nasa, Grofe Od Umetnosti.


Možda

u stilu ovog od Kapi ispod:

Dan sviće, srce se budi
plavo nebo, zorište rudi...


Grofe,

ti si Car.


..

Car..trola...jbte..kad sam unapredjen... haha


какав цар,

видиш да има титулу грофа:)


Gospodine Grofe, naklon do zemlje!!!

Poshtovanje majstore. Welcome Back vajarcino! Jupiii. A zene? Odvratne za razliku od nas. A tek kad namestimo koku na celo(izvini, ja tako tepam mojoj kokardi) BOG da nas vidi. Kako ide umetnost?


Pozdrav Zelenoviću

jbte....Staviš kokardu i pola sveta te voli..Ma ono je bilo za film, "Ružni, prljvi, zli"..


Koji od njih si ti?

Da odelimo uloge? ;o))) zezam se. ti si dobar. a ako si dobar onda si i dobar umetnik i dobar covek. ajde ti malko o tome. o skladu unutrasnje i spoljasnje dobrote. i nemoj nesto kratko i ofrlje. inace te proglasim nekompetentnim i ne pricam vise sa tobom. pa se reklamiraj sam. i pravi svetsku senzaciju sam. zelenovic nece da pomogne ako se budes zajebavao Nego OZBILJNo. Kao ja. Ajde.


Umetnost

Umetnost ne trpi velike priče...sem ako nije spisateljska..
Kasno je za mudrovanje.


kasno je za mudrovanje,grofe.

kasno. zanavek. pa sta si ceko grofe? sada ni ne vredi da pocinjes. kasno je. pozdrav. al da si govno, jesi.


moze ovo :

"kisa pada, napolju je rosa"


kisa pada, napolju je rosa

evo, ja cu potrcati bosa...

Veceras sam nadahnuta.


Maco povedi i mene

Maco povedi i mene i ja sam vrlo nadahnut


Lun, kralju ponoći,

Blog/masturbatorni krelci su oni koji danima ovde valjaju fraze, puni "želje za boljim sutra", izgovaraoci velikih reci, sudbonosnih odluka... Razumeo bih to, kunem se, da se obična kiša nije isprečila kao najljući neprijatelj. Kampanja koja je danima vodjena za prikupljanje potpisa, uvrede koje su upućene sto anonimnim sto VIP blogerima, silne "infantilne" dosetke o mogućim načinima borbe... da ne nabrajam dalje, sve se to pokazalo kao potpuno besmisleno i jalovo, tj. salonsko-smekerski impotentno. Nisu peticiju obesmislili i izjalovili radikali, dss-ovci i ostali "fasisti", već ovi, domaći-blog blejači. Mislim nesto, mozda je sve to bila LDP kampanja pred formiranje vlade. Ko ce znati. Seljaci kazu da je majska kisa "zlatna".


timleless

cim si spomenu ldp ,sve je postalo jasno. najbolje je da ne izlaziz iz kuce. spavaj!


LDP Kapi

imam uisak da si se upecala bas na spominjanje LDP. I odmah me teras na spavanje. Zaboravila si reci da sam radikal, fasista, ruzan, glup i bubuljicav... Al kise se ne bojim, ma koliko kapi me orosilo.
I molim te, reci, kako to da pominjanje LDP cini da ti sve odmah bude jasno? Jel to neka mantra? Peak experience?


Timeless

pa nismo deca, kada izadjesh na glasanje, valjda zaokruzish nekoga. a ako nisi izashao, znaci da ti je sasvim svejedno.


drugim rechima

"mi smo Sudba, mi sve znamo."


sj,

logika je u pitanju


na neki nacin,

covek je u pravu. Moze se to reci i drugim recima, ali dode mu na isto.


TIMELESS,

Odakle ti ideja da je peticija obesmishljena?!?

Apsolutno nije. Niti je sa njenom smishljenoshcu imao veze broj potpisa.
Taman i da ih je bilo 10, vaznost pravljenja takve peticije bi bila i dalje ista.
Ona (peticija) naime, sluzi kao podsecanje na to da je ova vlast korumpirana, zarobljena lazima i spremna na zlo, da bi opstala na vlasti.

Sa tom vlashcu, niti sa svim njenim prishipetljama, LDP nema nikakve veze.

Pa tako, ako si nezadovoljan, za to je najmanji razlog LDP jer "zasluge" pripadaju DSS i DS (kao i njihovim kompanjonima iz SRS).
Kada to budesh razumeo, tada cesh bolje shvatiti i peticiju.
Do tada, mi cemo kao pastiri, chekati zabludele ovchice. ;)


timeless

ja sam u usa , hebiga. a sto se tice blog-kenjanja, toga nije bilo za vreme milosevica, morali smo onako uzivo . hajde nas malo odmeni, red je. osim ako ti ovakvo stanje u zemlji odgovora ,pa sada likujesh.


svakako, kapi

Ti i CM mi samo javite sta treba da skandiram i eto me... ako treba, grlom u jagode.


sto,

malouman si , pa da te ucimo?


naravno kapi

skoro svi smo ovde maloumni, iz perspektive USA i Kanade. Naravno da vi treba da nas poducite, napisete koncepte i napalite pricom o ... Mi cemo bezglavo, kao i uvek, uzvikivati tudje fraze, potpuno nesvesni sta nam valja ciniti... Potpuno tupi spram nase srece i gluvi spram istine...


timelesss,

ja sam najmanje ocekivala od dijaspore da me poducava sta treba da radim za vreme milosevica. i sada, da sam u srbiji, nista me ne bi sprecilo da dodjem na tash. znash , a mogla bih da likujem , u fazonu ko vas jebe, meni odgovara inflacija u srbiji, meni odgovara da dodjem tamo i drzim predavanja i ubiram aplauze, zar ne?


kapi, oprost

nisam mislio konkretno na tebe, ne poznajem te. Ti si mi sinonim blog-praznoslovlja. Kako i sama znas, ova zlokobna kisa samo kaplje, kap, kap, kap... Kapi na sve strane.


timeless,

pa ucini nesto, vidim da sebi pridajesh veliki znacaj, ili mozda ovima sto su na vlasti.


kapi, ucinicu nesto

mislim da ce kisobran biti dovoljan.


timeless stoned

ogorcheno, i donekle jebitachno.
zashto uvek moraju da se dese jako ruzne stvari pre no istina ispliva na povrshinu ....

(gorak smeh)


Quote:Gde nestadose Kapi,

Quote:
Gde nestadose Kapi, Sonje... Kusovci...

Jesi li kad si pisao ovo bio na nečemu ili ti je to uobijačeno stanje?


Srdjane, izvini sto se

Srdjane, izvini sto interfere nepozvan, molim te reci mi zasto ovu akciju/peticiju/okupljanja/
demonstracije nije zvanicno organizovao LDP. Mislim, svi ste iz LDP-a, zasto se krijete nije li bolje stvari nazvati pravim imenom nego ovako bojazljivo, iz drugog plana, satro narodna inicijativa, mislim cega se bojite, ipak ste vi parlamentarna stranka, tezite tome da budete jedina opoziciona alternativa udbaskoj kasti. Da li se bojite promasaja akcije, pa da posle ne bude LDP akcija je pukla.

Tek ovako ovo puca, nemate ni program, ni ciljeve, ni zahteve, ne zna se ni koja organizacija ovo organizuje, mislim zajednica blogera B92 zvuci malo neozbiljno.

Ljudi, preuzeli ste monopol na opoziciju u Srbiji, uzasno ste neefikasni, konfuzni, nedoreceni, nepragmaticni. Dovoljan 2-, vrlo blizu ste nedovoljan 1+. Nemoj ovo shvatiti licno molim te, ovo uopste nije lican napad na bilo koga od vas, ovo je moja ocena i misljenje, mozda nisam u pravu - mada ja mislim da jesam.


Зато што нпр.

ја нисам фан ЛДП-а,али сматрам да је нормално да новинари имају слободу изражавања,сматрам да иза тога треба да стану сви.Није то партијско питање,то је питање свих људи који живе у Србији.Дакле циљ је слобода медија,захтев је хапшење нападача,односно притисак на МУП да то уради и извести јавност.Да,слажем се,притисак је ослабио,предложите нешто конкретно?


Hi angel

Hi angel, pa sad je kasno, prosao je momentum, proslo je vec mesec dana. Ja mislim da je sad ovaj slucaj zavrsena prica sto se tice masovnosti protesta. Ljudi su ovo polako potisli u zaborav, ovo vise nije aktuelno, pocinje leto, raspusti.
Ovi su oformili vladu na 4 godine.

Izborna groznica je zvanicno i zavrsena formiranjem Vlade.

Hvala na pitanju, evo predlazem da se analiziraju izborni rezultati, da funkcioneri opozicije daju svoje objasnjenje karastrofalnog poraza na izborima, da se pojedini funkcioneri pozovu na odgovornost, da se opozicija reorganizuje, napravi dugorocan plan delovanja za sledece izbore.....


LBSL

nisam clan ni jedne stranke pa ne mogu da odgovorim na tvoje pitanje.


Srdjane,

Srdjane, hvala na odgovoru, evo ja sam odgovorio Milosrdnom Angelu na njegov post, ajde molim te ukljuci se i ti u ovu dsikusiju, voleo bih da nas je vise u ovoj diskusiji, mislim da je prava tema naceta


Ajd kad se već upada

da upadnem i ja.

Prvo je interesantna informacija da su svi iz LDP - ja sam jedino čuo da je Biljana postala član nekog saveta LDP, za Duleta, Srđana i Jasminu nisam čuo da su u LDP.

Drugo - Virtuelni Vasilije će se oduševiti kad čuje da je i on iz LDP, kao i Dr. Wu i još neki od potpisnika, kojih se sećam ovako "bez gledanja" :)

Treće - akcija nije uspela u smislu da se Jočić počeo javno interesovati za slučaj (znači, formalno gledano, pukli smo k'o zvečka), ali činjenica da smo se okupili, bar meni, ima neku vrednost.

Ovo organizuje zajednica blogera - ne vidim šta je u tome problem. Piše šta su zahtevi, cilj je valjda jasan - bezbednost i vladavina prava. Program? da nije malo preterano za narodnu inicijativu?

Ono dalje ne razumem, mora da je mrtva straža - što reče narodni pesnik.


Vucko: "Ajd kad se već

Vucko: "Ajd kad se već upada..."

.... da upadne i meni.


Vucko,

Vucko, ni ja ne razumem sta ti ovo znaci "mrtva straza" . Izgleda kao da nesto pretis izmedju redova, mrtva straza je pucanje bez upozorenja, what is your point? Jel' ti to hoces da pretis ili zastrasis, kao satro izmedju redova, ili sta vec?

Bez obzira nemoj samo da mislis da se plasim, ziv bio pa video - sto rece pesnik.


Fazani

KAD FAZANI LETE

zasto tražiš karizmu punjena ptico
mogućnost prosvijećenosti
razdvaja te u beskraj od žudnje za misijom
miris zemlje
koncentrični krugovi gluposti i neznanja
kao prstenje
ono dalje ne razumijem
izgleda mi da je mrtva straža
rekoh sati
moj bože koliko demagogije sustavno poredane u artiljerijske selve
koliko poredanih misli iza kojih ne stoji ništa osim
mržnje
svjete
vlasti
i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred naše noge
i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare
i rijeka nije bila rijeka u samom početku
i nije nužno da ne bude ponornica do kraja
sto se događa kad mrtvi fazani lete iznad naših glava
kad
mrtvi fazani lete a ni jedan ne pade
sto se događa kad očajanje zahvati ljude
kad
očajanje neumitno prelazi u kajanje
gledajući iz daljine konture na sceni
padaju mi na pamet vodene boje
umazane ruke
brzo se peru

=======

Ja sam miroljubiv, samo ponekad imam previše konfuzne aluzije :)


Nisi me ubedio da si miroljubiv

Nisi me ubedio da si miroljubiv


Uh,

nekad mi ubeđivanje ne ide. Pretpostavljam da je rešenje da se pravim lud i zataškam - ali mi nekako to zvuči kao deja vu.


Pa izvini molim te

Pa izvini molim te, cime si to hteo da me ubedis, da li ovom pesmom koju si mi uputio? Njome mi apsolutno nista dobro nisi porucio. Da li komentarom posle same pesme, rekavsi da si miroljubiv - suvise je dvosmisleno.

Ne moras ni da se pravis lud, ni da zataskavas. Izgleda da nismo na istoj talasnoj duzini i ne mozemo da se ukapiramo - najverovatnije. Najbolje je da ne ulazimo u ozbiljnije didkusije onda.


Ehm...

pesma ima stih koji sam pomenuo gore. Zato sam u prethodnom postu rekao "kao što reče narodni pesnik".

Onaj deo poruke koji se tiče monopola na opoziciju je malo van konteksta, čini mi se - obraća se nekome ko je šatro iza akcije. Zato sam hteo da kažem da ga ne razumem - pa su mi, dok sam to pisao, na pamet pale vodene boje ;)


...

Quote:
ne razumem

... i ovo mi se često dešava u zadnje vreme.


Tamara

I meni se cesto desava. Da nije attention deficit:)


Samo se nadam ...

... da je privremeno :o)


vucko,

Ne vredi, moras da boldujesh "izgleda mi da je mrtva straza".

Ne bih da se pravim Vava, ali kad si ostavio pesmu bez boldovanog dela, javilo mi se da nista nece biti razjasnjeno.
Kakodatikazem, nema u subjektu kapaciteta za razumevanje van matrice.

Pozdrav


Subjekat razumeo sve

Subjekat razumeo sve, neka nastavi svoj posao - nece jos dugo


Vucko,

Vucko, ti naravno razumes da su te vodene boje u pesmi, zapravo krv - figurativno. Povezanost mrtve straze (u kojoj se puca i ubija bez upozorenja) i vodenih boja u pesmi je evidentna.

Vodena boja moze biti i crvena, a krv se pere sa ruku isto kao i crvena vodena boja - na isti nacin, vrlo lako i brzo. U pesmi, vodena boja je zapravo krv.

Ti izgleda i dalje nastavljas da pretis decko, a kao satro si miroljubiv! Tvoja "miroljubivost" i ova morbidna-agresivna pesma su dijametralno suprotstavljene.

Ne znam, jedino ako se ova aluzija odnosi na nekog drugog - ne na mene, onda bi trebao da kazes kome si uputio ovakvu aluziju.

Ali ako je ova aluzija sa bojicama i pranjem ruku upucena meni - onda ispada da mi pretis. Ako je tako, gledaj da se ne sretnes samnom ikada u zivotu i nemoj da mi se obracas ovde na blogu vise. Jel' ti jasno?


Ovo se zove

P A R A N O J A


ipak mislim

da se to zove PODSVEST


:)))))

hahahaha:))))

Vučko, među nama rečeno druže, nije u redu što si mu pretio.
Mada, da si imao razloga, imao si.


budo milicu,

budo milicu, a sto ti mene nazivas "subjektom" ? Mislis da ne znam ko naziva ljude subjektima?

Oces da ti kazem? Subjektom DB dousnici nazivaju ljude koje prate, spijuniraju i vode evidenciju u DB dosijeima. Spijuni pracene nazivaju subjektima u dosijeima! Nemoj da mislis da mi te vase sifre ne znamo, neki dosijei su vec otvoreni, tako da znamo mi te vase sifre. Nemoj da mislis da ste nevidljivi, vrlo vas je lako prepoznati po bahatosti, osionosti i sili koju terate.

Ajde sad lepo izkopiraj i ovaj komentar i stavu u moj dosije koji vodis.

Ti verovatno znas da je pretnja krivicno delo. Ti to u tvom postu, Vucku dajes za pravo sto mi je pretio - ti mu dajes za pravo to sto je nadamnom izvrsio krivicno delo.

Ne samo sto si spijun, vec si i sudija postao - mislim vec donosis presude. U fazonu, e ako si Vucko pocinio krivicno delo nad LBSL-om, zasluzio je. Cime, ajde kazi mi gosn sudija Milicu? I ko ti daje pravo da sudis kad nisi sudija? Tvoj sef Bulatovic-Buljke mozda?

Ajde, oces sad i ti malo da mi pretis?


Šefe,

ti il' nas zezaš il' si prolupao. Daj opusti malo, vidiš da je narod počeo da se zeza.

Moje neko shvatanje od davno-davno je bilo da su Fazani "kritika političkog trenutka" tih ranih osamdesetih. Mrtvi fazani su Tito (tada mrtav 2-3 godine) i njegovi gerontokratski drugari. "Plemenite ideje" i parole, pokradene misli iz nekih drugih vremena, farsa iza koje se sakrivaju tekuće niske strasti. I slikar koji mora da udari još jedan sloj boje, da ne bi završio u zatvoru - Čorba je godinu pre umal' zaglavio isti zbog "Na Zapadu ništa novo".

Sa druge strane, Džoniju je bio stil da pravi te zamućene "umetničke" tekstove, gde treba loviti šta je gde hteo pesnik da kaže, pa mi je "ovo dalje ne razumem - mora da je mrtva straža" ostalo kao sinonim za nekoga ko malo "odluta" u monologu. U tom smislu komentar na obraćanje blogerima da pretenduju da budu jedina opozicija.

Znači ne brini, bezbedan si, niko ti ne preti, niko ne sastavlja dosijee o tebi (osim ovoga što sam napišeš o sebi na blogu), nema Radeta Bulatovića među nama - mi smo samo obični, miroljubivi domci ovde na blogu (pu pu krivično delo, pomeri se sa mesta), kojima nije baš pravo kada ih sve proglasiš za jedinu opoziciju, sa ocenom 1+ do 2-.

Pozdrav,

Vučko


Vucko: Virtuelni Vasilije

Vucko: Virtuelni Vasilije će se oduševiti kad čuje da je i on iz LDP

Ma Vucko, navikao sam ja na kojekakve uvrede, etikete i diskreditovanja na ovom blogu :)))

Svrstavali su me u DS pa u DSS, pa sto ne bi i u LDP ... ako bi isli po "ekstremistickoj" gradaciji - sledce po redu bi bila SRS :))))


LBSL,

Quote:
Mislim, svi ste iz LDP-a, zasto se krijete...

Mislim, nismo svi iz LDP-a.

Ja sam više puta napisala da sam član SDU-a, stranke koju vodi Žarko Korać. Podržavam LDP i mislim da SDU nikad ne bi ušla u koaliciju sa LDP-om da ne dele vrednosti za koje se zalažemo i pre osnivanja stranke, dakle od 90-tih.

Hag


Nisam bio precizan

Nisam bio precizan, mislio sam na koaliciju okupljenu oko LDP. Pa zar nije bilo bolje da vasa koalicija organizuje sve otvoreno, da pocnete da prikupljate i potpise na ulici, da trazite smenu Jocica.

Zar nije bilo bolje da organizujete demonstracije - mislim cega se plasite, da vam akcija ne propadne, da se ne izblamirate. Ako ste opozicija to i budite. Na sta ovo lici, navodite neke ljude da kao satro organizuju neke peticije, a vi im pruzate logistiku i podrsku. Kao sponatni bunt gradjana sa bloga. Pustate neke probne balone, pa onda ako bude bilo izgleda da uspe onda cete se i vi prikljuciti.

Najveci problem u Srbiji je sto se sve radi ispod zita, pa ljudi ne mozete biti opozicija ispod zita. Ne moze opozicija biti demokratska - a da ne trazi uvodjenje demokratije. Sta vi trazite - nista konkretno, vi cak ni smenu Jocica ne smete da trazite.

Izvini Jasna, molim te, nemoj se ljutiti na mene, imam postovanje za tvoj rad i tvoju aktivnost i nepresusnu energiju, ali ne mogu da gledam kako opozicija puca u Srbiji, i kako nema nikakvu perspektivu, kazem voleo bih da nisam u pravu, voleo bih da razbijate ove neljude, ali vi to ne radite - daleko ste od toga, nemate rezultate, morate promeniti mnogo stvari iz korena.....


Dule, baš si zgodan!

I veliki pozdrav za Bo!

Aj čik, ako umeš, smanji malo sliku, da se vide i momci s tvoje leve a naše desne strane. Predlažem dimenziju 800x600.


Kras

Dule ne chuje. Otisho na neki rodjendan :)


Ništa zato,

ostalo je na telefonskoj sekretarici


Chubaka

mash prav :)


Taj baš ume da živi..o))

Vidite kako sav zrači na gornjoj slici. :))

Za dragog Draga:: sledeći put hoću da sedim pored tebe! Nikako da ugrabimo priliku da se ispričamo, bre! o))


Zrake kroz zrak

Meni Dule izgleda kao da se smrzava - izgleda da je baš hladno bilo na Tašu večeras?


Vuki

ama bash ladno. Kisha& samo kisha. Ceo dan


Vučko...

...baš hladno. Bar deset stepeni hladnije nego kad si ti bio...
Pozdrav,


Najbolji su znali kada treba da se rode

Još da nisam bio bolestan, ne bih onako mrljav bio na piću :)

Dolazim opet trinaestog juna, na dve nedelje i nešto, pa ću, nadam se, da ulovim neku od tih subota (moram malo da posetim i moje, do duše).

Da ne bude da ova dijaspora samo nešto... kako ono reče gore onaj, što bi na meteorsku kišu za pravu stvar.

Pozdrav,

V.


Vucko: "Još da nisam bio

Vucko: "Još da nisam bio bolestan, ne bih onako maljav bio".


Maljav?

da, čupav kao vinas pločice ;)


dobro,

to su nemimnovne posledice novog doba:)


Krass..

..ote mi iz usta..o))). Ma sledeći put, pa da je sto poslova..o)))


Drago,

ovaj server je čisto sranje. Tri puta mi nije prošao post.

Meni manje smeta kiša nego kašikare i to dve na simsu. A smetala bi mi i jedna. Zapravo, kiša mi ne smeta uopšte a kašikare veoma i uvek. Kome ne smetaju, neka sedi u svom skrovuštu i naka kucka, kucka... i čeka kašikaru na svom simsu, ma na kom spratu da stanuje. Šta zna kašikara šta je sprat.

Nekima nije kiša smetala da dođu čak iz Požarevca, ili bliže ali daleko, sa Bežanijske kose.

A i kišobrana kineskih pun grad po 200 dinara, u raznim bojama. Ja izabrala crveni na radost što se viđam s prijateljima.

Pozdravljam opravdano odsutne a podržaću i ove neopravdano odsutne kad im zatreba ako ima zatraba a zatrebaće, jer nema kome nije.

Vidimo se.

Hag


gospodjice Hag

Vi spadate u onu kategoriju "malobrojni" (kojima svaka cast, kao i Duletu).


pa ja doshla jednom,

dok sam bila u Bgdu, iako izmedju dva trchanja,podrzavam uvek svugde gde je podrshka potrebna, a gospodina Anastasijevica i njegovu porodicu josh upoznala kod JT i mnogo mi se ljudi dopali, dodjem ispred SM, vidim neke ljude, ne prepoznajem nikoga i nisam sigurna da li su to ti moji, koje trazim, a onda u trenutku
mi se uchini da je tamo gospodja Hag, pridjem ljubazno i predstavim se, a gospodja ovlash pruzi ruku tamo gde je bila moja njoj upucena, pogleda me bez smeshka, izusti neshto i okrete mi ledja.
Toliko o tome i lekcijama.


to je veliki rizik sa ljudima

nisu bas vicni komuniciranju u zivo. dolazi do malih kurslusa.
communication break down.a? primetila sam na blogu da zene i muskarci vole da flertuju (sa svojim kraljevima carevima kraljicama i sl.) ili su sigurni u coporu.

pa onda nije ni cudo kad izadju u zivo da ne mogu da se snadju.

pa oko te teme; don't let me down.

http://www.youtube.com/watch?v=riOnVUJAo3k


Bindu

Evo sada imamo konačnu verziju.


jelena, ne razumem

na sta se to odnosi(imamo konacnu verziju)? ako je na ovaj moj koment (ali bez sarkazma) ako moze malo da pojasnis.


Sumnjam... Bice tu jos posla

Sumnjam... Bice tu jos posla za redigovanje.


a uz to

imate neki nemusti jezik pomocu kojega se domundjavate u nedostatku komunikacije.e pa onda ja vas lepo pitam o cemu se radi?


Prosto: redigovala si nekih

Prosto: redigovala si nekih pet-sest puta isti post, a svaki put kad to ucinis softver bloga ga registruje kao nov, i tako si nam se popela na glavu sa jednim te istim postom celo bogovetno nedeljno prepodne.


e moj zox

vidim ja da ste vi ipak dovoljni sami sebi.ako ti se ovo popelo na glavu sta ces za ono sto tek treba dodje.
a to za "redigovanje" nisam namerno nego slucjno, a za too te nisam ni pitala pa prema tome moj zakjlicak i jeste;
COMMUNICATION BREAK DOWN.umalo da zaboravim,hahaha,bas smesno .umirem od smeja.


a tek ovo

ne razumem, tebi nije bilo jasno shta se deshava, zox ti kaze i sad neshto ne valaja.

Pa nije bilo tako strashno, tako da sve ok.


Lepo odgovorim bindu na

Lepo odgovorim bindu na pitanje, a bindu me strpa u nekakvu mnozinu i kaze kako 'to NAMA nije jasno", a zatim nastavi da govori o communication breakdown!?


zox,

ja bila josh fascinirana kako si samo odgovorio,
bez dodataka,(vidim stvarno si na leru),
verovatno bindu nije pratila tvoj opus,
pa joj se ovo uchinilo dramatichnim.


Vidis da sam pospan i tunjav

Vidis da sam pospan i tunjav kao Kostunica, kao da cekam da mi stignu neke direktive. Ovde od jutros rominja nekakva jesenja kisica a ja se samo cudim sta ljudi pisu po blogu...


zoxter dear,

vidim da si neshto slomljen, dodje to svima ponekad,
chak i tako velikim:))), ako treba neko rame da se oslonish, dok ne napunish baKterije-evo tu sam,
(iako bi me verovatno srushio, s obzirom na gabarite).


znas sta

ocigledno ja pricam jedno a ti nesto drugo.to je moja poenta.
ne citamo istu knjigu pa prema tome nemozemo da diskutujemo o odredjenom pasusu na odredjenoj strani te knjige.


bindu,

nisam bash razumela shta si i kome htela da kazesh,
moj komentar je bio o nedostatku elementarnih stvari na jednoj,(na moje veliko iznenadjenje),a potrebe da se drze lekcije, na drugoj strani, u situaciji koja nije ni za jedno ni za drugo.


ma nije vazno

moj koment je bio na tvoj koment ali sam posle dodala neke svoje zakljucke iz mog licnog iskustva iz zivota a i neka zapazanja o vrstama i nacinima na koji se ovde komunicira(a i uuopsteno)
pa eto kad si vec opisala tvoj pokusaj da komuniciras to je na mene tako delovalo.vec su mi se dogodile slicne stvari pa se mislim;zelim da odem tamo u subotu u junu da pokazem svoju solidarnost(i mnogo vise)al sad vise nisam sigurna u to.


Bindu

Evo, ja cu da budem tamo, te prve subote u junu. Mozda ce da dodje i moj sin samnom. Videces nas dvoje. Dodji! VAzno je pokusati nesto. Neka nas je deset, ili dvanaest, bice nas i vise. Mora. Nisu se svi umorili. Eto, isti ljudi uvek dolaze. Neumorni su i ja ih zato cenim.


pa jest

ja cu da doskakucem tamo i kazem hi hi I am bindu.onda ce ce neko blagotelece da me pogleda ala pa sta i okrene mi ledja.


Bindu

Evo, ja sam ti poslala sasvim prijateljsku notu, a ti si mirekla da ce neko"blagotelece da te pogleda." Ja te ne bih blagotelece pogledala, ali si mi sada ti pokazala, ovim komentarom, kako bi ti pogledala mene:)
Pozz


Jelena,

nije ona mislila na tebe, ona je samo parafrazirala moj sluchaj i nemojmo vishe o tome.
Devojke idite tamo i nadjite se i bice sve ok.


angie

Vazi!:))


ma sve ok jelena

vidimo se tamo sigurno.bice onako kako sam rekla;hi hi I'm bindu.
a ovo drugo,samo sam malo dotakla neka bolna mesta i to je to.
i evo da ('redigujem') dodam.jelena nista od ovga nije bilo namenjeno tebi ili bilo kome od prisutnih.ovo je bio pokus da se pokaze kako lako dolazi do nesporazuma i nerazumevanja.dovoljan je mali nesvesni akt koji ce da 'trigger'
citav niz okolnosti.


al' ima i druga strana!

kada sam se malo proshetala i upoznala druge prisutne, koji su svi bili dragi, najvishe me je iznenadio M Mladjenovic, chije komentare obichno kritikujem,
koji je bio vishe nego pristojan-chak mi se i obradovao:))

Ovim putem mu se zahvaljujem i pozdravljam.

Eto iznenadjenja u oba pravca.

PS-JJ Baby je srce jedno!


angie

Za Bebu se vidi kakva je i kroz ovu virtuelnu komunikaciju. Divna je!

M.Mladjenovic je simpatican sto ne odustaje.


Jelena P

ajd vec jednom dodji. Samo pretish :))))


Bebo

Ja dolazim sigurno i kao sto rekoh, ukoliko se ne promeni raspored, pojavljujem se na blogerskom sastanku. Poslacu ti moj telefon mailom pa ces videti da sam ozbiljna.
Ajde, ljubim te i odoh da kuvam


Naravno Jelena...

...da znam da si ozbiljna. Imamo dogovor


Upravo to Angie,

Upravo to Angie, mislim da ljudi ovde bez potrebe ulaze u konflikt iz razloga sto ne prihvataju kritiku bilo koje vrste. Kada se nadju face to face - sve je drugacije, nekako da kazem humanije, mislim ne komuniciras sa ekranom, jednostavno ispred sebe imas sagovornika sa dusom i telom da kazem, izraz lica t5i moze mnogo vise reci od cele kucane strane.

Ljudi su ovde na Blogu toliko osetljivi na kritiku i drugacije misljenje, tako da to maltene shvataju kao uvredu i napad na svoju licnost. Sta mislis o tome?


ovde govorim

o civilizovanoj komunikaciji, naravno da smo razlichiti i da nemamo uvek isto mishljenje i stavove, al' to mozemo i normalno da razmenimo, argumentima i razumevanjem, pa moza cemo negde i stici.
Mi smo skloni da promashimo sushtinu zarad onog-JA SAM U PRAVU, a sujeta je losha energija i saputnik.

Za frustracije i "grubu obradu" bi nam trebalo mnogo vishe mesta.


Da Angie, upravo sam to i mislio

Da Angie, upravo sam na to i mislio - na civilizovanu komunikaciju. U takvoj jednoj komunikaciji mnogi drugacije misljenje i kritiku primaju kao uvredu i atak na sopstvenu licnost. Ne mislim ovde na tebe, odmah da se ogradim da ne bi bilo nesporazuma.

Jednostavno, dala si mi motiv da ti se obratim tvojim prethodnim postom, gde si navela da je tvoje upoznavanje sa neistomisljenikom Milutinom proteklo u izuzetno prijatnoj atmosferi.

Poenta mog posta je, da u jednoj civilizovanoj diskusiji, drugacije misljenje i konstruktivna kritika ne trebaju biti uvreda za drugu stranu.

Koliko vidim mi smo svi ovde, ili ogromna vecina, opoziciono nastrojeni, razlike su nam samo u metodama delovanja, odnosno na koji nacin pobediti vladajucu kastu. Zato, narocito sada kada je oformljena Vlada - kada su novi izbori najverovatnije kroz 4 godine, niciji metod ne treba biti Sveto Pismo, vec nesto sto je otvoreno za tolerantnu diskusiju.

Narocito, posto je LDP metoda evidentno dozivela fijasko na izborima i posle izbora ukljucujuci. Rezultati i cinjenice to govore, molim da niko sad ovo ne shvati ovo kao napad na sopstvenu licnost, jednostavno civilizovano i konstruktivno iznosim svoje misljenje, bez namere da vredjam, jednostavno zelim da opozicija pobedi u Srbiji, zelim da se opozicija dotera da kazem da bi pobedila.


angi...

...u onom kaficu Srba pita -"A gde ti je ona ze... ooka prijateljica. a?" Kad li je primetio ochi? Slikar, shta cesh :)))


Babyly,

pa moracemo da opetujemo!

Pozdrav slikaru:)


angie..

nego shta. Slikar ce da se obodri...:))


ne zbog toga,

vishe zbog ugodjaja-lisabonskog:)


angie..

draga, sve ukupno je praznik za ochi :)


Aleluja :)

Lepo, lepo :)


K.N

I vi cete doci?:)))


Da,

Dochi chu :)


Bindu

Bas se radujem!


bindu,

sve zavisi zbog cega bi dosla na tash. ako dolazish da protestvujesh, onda povedi i prijatelje da vas bude vishe, a i da imash drustvo. mislim, ne morash posle nastaviti u shansu. ako bi dosla samo da bi se upoznala sa blogereima, onda morash da racunash i na poneko odbijanje. inace, da se ljudi osecaju jace kada su u drustvu, tacno je, ali reci kada su u "coporu" je ruzno ,i sa tendencijom da uvredi. otuda reakcija.


ma nista ja ne ocekujem

ja samo govorim o najosnovnijim uzrocima i posledicama.
a sto bi dosla na tas.to sam vec gore rekla,pa da ponovim da nema nesporazuma; solidarnost.
pa copor ili grupa sta tu ima.evo ja sam momentalno u jednom coporu u jednom e-kaficu -morningbrunch.jos niko nije otiso da spava jos od juce.jedno oko bulji ovde a drugo pratim
my dogpound okolo(my loving bro&sis)nesto blebecu i nikako da se pokrenemo ka kucama na spavanjac.
i za kraj ovo;

http://www.youtube.com/watch?v=YSiBB89vLAg&NR=1


Bidu

evo ja necu da te pogledam blagotelece :))) Mislim da nece niko. Kako cesh da znash ako ne probash? A Jelenu chekam i bez CSM . Kiss Jelena ove vlazne nedelje :)


jj bebe

to je ohrabrujuce


Bebo

Ima da donesem lepo vreme na poklon svima. Nego, vidim gore, pominjanje Gusana u N Sadu. Da li to znaci da ce biti dva okupljanja i u Bgd i u N Sadu?

Cmok


JP

to za NS ne znam, moram da vidim. A za vreme te drzim za rech. Kao sto znash ja sam chlan kluba ljubitelja veeelikih vrucina :))


pazi

kad sam i ja-ljubiteljka:)))


angie

dobrodoshla u klub :))


sestro,

shto se toga tiche, ja sam glavni promoter:)


Angie i Bindu

Mi smo svi u razlicitim vremenskim zonama pa se tako i razumevamo. Svaki put kada izadjem na blog, uglavnom u rano-jutarnjim, ili kasno-vecernjim satima, citam komentare koji su poslati u podne kada je meni bilo jutro i u jutro, dan ispred mog, kada je kod mene pao crni mrak. Znam da ste vas dve u nekakvim mojim zonama pa vam se valjda slicne stvari desavaju. I ja primecujem ogromnu iskljucivost ljudi uopste i pripisujem ih ljudima kao jednu od slabosti. Ovo je zaista skracena komunikacija i retko se desi da si sa nekim u totalnoj liniji razumevanja. Mi smo svi i ovako skraceno, isti onakvi kakvi smo uopste. Nema veze. Mnogo se stvari, losih i ruznih, desavaju tamo kod nas tako da strpljenje gube i oni kojima su zivci bili kao konopci. Primecujem kroz razgovore sa rodjacima i prijateljima, koliko su iskljucivi i vrlo cesto kivni sto sam ja tako ostra prema njima kada su ONI ti kojima je sve prolazilo preko glave. I to je tacno. Izletim se, izlanem kad ne treba....Nerviram ih kao i oni mene.
Izvinite zbog mog upadanja:)


Jelena, ma ne,

naravno da mozesh da kazesh.

Ja prosto nisam mislila na isto ovo o chemu govorite Bindu i ti, a taj problem komunikacije je mnogo slozeniji
od ove situacije koju sam samo htela da naznachim, a ne i da pretvorim u raspravu.

Prosto mi je zasmetalo da neko ko stalno proziva i drzi lekcije,(iako se ja sa vecinom slazem-smeta mi nachin, jer nije primeren ovoj vrsti komunikacije),ne pokazuje
osnovne elemente onoga shto zahteva od drugih, u situaciji koja svakako podrazumeva i vishe od te baze.


Angie

Draga moja,

Ja sam totalni vizuelac i strasno bih volela sve ljude sa kojima komuniciram da vidim. Zao mi je da ti neces da dodjes i budes u Beogradu kada sam ja tamo. Sasvim sam te razumela. Oprosti ljudima male slabosti.

Eto, veliki pozdrav od mene sa ove okeanske-atlantske strane:))


Jelena

a gde si ti?


Angie

Ja sam u USA-u na jugu. Znam da si ti u Kanadi, kako si rekla jedanput, a ja zapamtila.


ldp-koalicija,

je dozivela katarstofalni poraz (jako diskutabilno) jer nije htela da laze srpski narod na izborima, a narod nije spreman da cuje bolnu istinu. hebiga, nebeskom narodu je potrebno mnogo vremena da se spusti na zemlju. nego, trebalo bi napisati zahtev vladi , predsedniku i premijeru srbije da se smesta ukine bia i db. smehotresno. mislim, ukinuli su i jso , ili joj promenili ime, nisam sigurna, i nikakva vajda.


Ničim izazvan NITKOV na delu:

Dejan Restak (4 April, 2007 - 21:11)

o komentarima vec duze vreme

odlucuju iskljucivo autori
o banovanju cete sada vi odluciti :)

...............................................................................
Gospodo, DA li ste ovde videli, čuli, pročitali veću LAŽOVČINU, kukavicu, nitkova I hohštaplera do ovog gore komentatora!?


da probam ja da odgovorim

Quote:
Gospodo, DA li ste ovde videli, čuli, pročitali veću LAŽOVČINU...

Ne vidim šta je od onog što je kapi napisala laž i samim tim ni čime je zaslužila ovaj epitet (lažovčina).

Quote:
...kukavicu, nitkova I hohštaplera do ovog gore komentatora!?

Ovo su prilično teške reči za koje ne mogu da nađem opravdanje u kapinom postu. Da li biste bili ljubazni da objasnite kako ste došli do tog zaključka, kao i zašto ste citirali Dejana Restaka. Vidim da je Vaš nick registrovan pre tri dana, što sasvim sigurno nije dovoljno da o bilo kome izvedete ovakav zaključak. Ako ste na blogu prisutni više od tri dana, bilo bi lepo i da saopštite pod kojim nickom ste se javljali ranije, da bismo znali ko je napisao ovaj komentar.

Ako ne napišete ko ste i ne obrazložite svoj komentar, samo ćete potvrditi da oni gore epiteti (koje BTW niko iole pristojan ne bi smeo da uputi jednoj dami) savršeno opisuju upravo Vas.

Zoran

P.S. U slobodno vreme volim da izigravam drvenog advokata. Nema potrebe da mi na to skrećete pažnju. Hvala.


Mislim da je receno za

Mislim da je receno za Dejana Restaka,"za onaj gore komentar",to je ono sto je napisao iznad.
Valjda.


Nemam pojma

Išlo je kao odgovor na ono što je kapi napisala :-/ Ako je hteo da se svađa sa Restakom, mogao je da pošalje odgovor na njegov post. Ovako podseća na onog zeku iz vica koji duboko u noć posle popijene gajbe piva iz grma viče "Šta, ko je rekao? Ja sam rekao!"


znesic ,

mislim da ste u pravu. odnosilo se na moj komentar jer vidim da nemam pravo na uredjivanje istog
no, bajazitu je ocigledno potrebna pomoc.


Tako je pindola,

"Mislim da je receno za Dejana Restaka,"za onaj gore komentar",to je ono sto je napisao iznad.
Valjda"

.............................................................................

prosto je fascinantno kako neko može da ne razume kome sam to uputio, k a p i sa tim nema veze.


bajazit-e

bez obzira kome si uputio, deluje degutantno


Kapi,

zašto degutatno nešto što je tačno ko jedan i jedan.Objasni ?Degutantno i ljigavo je da neko priča jedno, a radi drugo, misli treće.


zorane,

"Ako ste na blogu prisutni više od tri dana, bilo bi lepo i da saopštite pod kojim nickom ste se javljali ranije, da bismo znali ko je napisao ovaj komentar."

ovo je garantovano "tarkovski", svadjao se skoro na kusovcevom blogu koristeci podjednako kretenske "argumente"