Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Gospodine Tadiću, DA LI ĆE (I) ZA OVOG ČOVEKA BITI MESTA U BUDUĆOJ VLADI !?!?

šmeker i graditelj...šmeker i graditelj...Ukoliko se povlađuje neredu – on se povećava!

Ukoliko se povlađuje moralnoj raspuštenosti – ona se širi!

Zapis iz knjige vladara Šan 

Gospodine Tadiću,

Ukoliko u politici nema morala, etike, pa čak ni minimalne principijelnosti, čega onda ima ─ to jest: šta preostaje ?! 

Velja Ilić jednostavno ne sme da bude ministar (i) u novoj vladi! 

U suprotnom: to će biti najteži mogući udarac normalnosti, građanskom društvu i (demokratskom) sistemu vrednosti u Srbiji ─ baš kao i prvorazredni čin povlađivanja onim najmračnijim stranama našeg nacionalnog bića koje treba da se menjaju a ne da se ohrabruju! To će biti (još jedna) istorijska pobeda homo-balkanicusa ─ njegovog primitivizma, njegove osionosti i ničim omeđene bahatosti!  

Nova Srbija, kakvu ste nam obećali, morala bi da bude zasnovana na novom sistemu vrednosti. Na čemu će biti zasnovan taj novi sistem vrednosti biti ako ne na trajnoj eliminaciji ideje da se OVAKVO ponašanje isplati?! 

A evo i zašto:  

može da potegne...može da potegne...DANAS, 24-25. avgust 2002.
Povodom pitanja o poreklu prezimena Miroljuba Labusa
Piše: Milan Lazarević

Pre svega na pitanje otkud je, došao, kako reče, predsednicki kandidat Velimir Ilić, njegov konkurent Miroljub Labus i zašto nosi takvo (nesrpsko) ime. Da bi stvar pojasnio, Ilić je pre nekoliko dana u jednom TV-intervjuu precizirao da "na čelu nase pravoslavne države" naravno ne moze da bude ni Mađar, ni Hrvat, ni Musliman (pripadnike ostalih manjina nije hteo ni da pomene jer se valjda, po njemu podrazumevalo, da o tome ne može biti ni govora).

 

omiljen u narodu...omiljen u narodu...DANAS, 28. avgust 2002.

KANDIDAT MRŽNJE

Gospodine Labus, nećeš biti predsednik Srbije, to ti ja garantujem, i ova Šumadija ti garantuje, i ova čestita i poštena Srbija. Možes da pobediš, ali nećeš biti predsednik nikad, nećeš se ustoličiti. To ti ja potpisujem ili ćemo mi biti pokojni. poručio je juče sa pres konferencije održane u Čačku predsednički kandidat Nove Srbije Velimir Ilić. 

NUNS, Dosije 17

Novi napad ministra Velimira Ilića na novinare: Ponovo sve oprošteno, neophodan vladi 

Da Vlada ne može da učini ništa po pitanju Ilićevog ponašanja ukazuje, uosta-lom, i “gledanje kroz prste” povodom njegovih uvredljivih izjava, pa i antisemitskih izjava na račun pojedinih koalicionih partnera, kao što je potpredsednik vlade Miroljub Labus, koga je nazivao “onim Jevrejinom”. 

DANAS, 6. septembar 2002.
Front protiv antihrišćana, srbomrzaca i sektaša

- Ko su taj Labus, Dinkić i mali Đelić, odakle su došli? Ko je ta Kori Udovički, koja je pala sa duda, pravo u ministarsku fotelju? Ja sam uz Voju Koštunicu, jer je Srbin i Šumadinac. On je pobedio Slobodana Milosevića, tacno je da nije uradio puno, i da nismo zadovoljni, ali mu treba dati drugu šansu... Ako mi iz patriotskog bloka budemo razjedinjeni, kao što smo do sada bili, profitiraće samo srbomrsci. Moramo da ostavimo svoje sujete sa strane, kako bi oterali ove koji uništavaju Srbiju.

Predsednik Nove Srbije je jos ocenio da su mediji u Srbiji blokirani od, kako je rekao, "tog antisrpskog ološa", gore nego u vreme režima Slobodana Miloševića:- Ja sam dokazao da sam za demokratiju, a oni me pljuju i vređaju kao da sam najgori ološ. A ja sam, bre, bio najbolji menadžer u Jugoslaviji i dobio najviša priznanja od crkve. Ta izdajnička Televizija B92, na kojoj rade srbomrsci, nije mi posvetila nijedan sekund i svakog dana vrti isti montirani materijal. Oni prate samo onog antihrista Labiku, i njegovog Dinkića i Đelića. Njima su vazne samo te antisrpske i sektaske organizacije, koje su dosle i pod firmom građanske opcije razbucavaju Srbiju.  

može da poskoči...može da poskoči...DANAS, 19-20. oktobar 2002.
Napad Velimira Ilića na novinarke TV Čačak
Sex, droga, izborna tisina i jos mnogo toga

Piše: Aleksandar Arsenijević


- Ja znam da ste vi aktivista Demokratske stranke, nastavite li tako ja ću vas počistiti iz televizije, ili Ilic više neće biti predsednik opštine. Sram vas bilo treba da se stidite, ja sam demantovao deset puta i Nova Srbija da Sredoje Šljukic nije član Nove Srbije nikada bio. Okanite se vi tih "Naslova", jer ja znam šta vi to radite i ja znam vašu pokvarenu politiku koju vodite. Uozbiljite se, gospođo, ako mislite da vodite ozbiljnu emisiju. Ja sam vam oprostio nekoliko puta, ali neću više da vam praštam i nemojte više da pravite dezinformacije, jer sam ja sve lepo demantovao. Taj ološ iz Demokratske stranke je uzeo sve medije i radi šta hoće, pa vi ste svi demokrati kriminalci.
Ili ćete biti novinari, ili ćete ići kući da čuvate ovce, a mi ćemo sa tim parama koje ulažemo svake godine u televiziju raditi nesto drugo - poručio je Velimir Ilić novinarki TV Čačak Jeleni Katanić u direktnom uključenju u program.    

- U televiziji Čačak odgovorno tvrdim konzumira se droga, prave se žurke do jutra, drogiraju se sto posto, proverićemo. U špici slavlja posle pobede košarkaša pušta se na televiziji zvaničnoj gradskoj, sex, droga Bodiroga, građani luduju..., optuzio je Ilić u svom uobičajenom maniru novinare i tehničare TV Čačak.  

može da izađe iz rupe...može da izađe iz rupe...VREME, januar, 2003.

POSEBNO ZADOVOLJSTVO... 

Meni je posebno zadovoljstvo što su me zvanično distancirali od sebe.
Velimir Ilić o odnosima s DS i ostatkom DOS-a   

TV ČAČAK, april, 2003.
Tačno je da poznajem mnoge ljude iz podzemlja, ali je tačno da prevrat petog oktobra 2000. godine nismo mogli da ostvarimo sa akademicima, profesorima univerziteta i uglednim javnim i kulturnim radnicima, nego sa ljudima sumnjive prošlosti i ponašanja.

 DANAS, 5. jun 2003.
Đonom na neprijatna pitanja

može i da šutne...može i da šutne...Piše: Radovan Balać

TV Apolo preksinoć prikazala snimak intervjua sa Velimirom Ilićem koji je prekinut zbog njegovog napada na novinara Vladimira Ješića....Došli smo oko 18 casova u prostorije Nove Srbije na Obilićevom vencu u Beogradu. Velimir Ilić nas je dočekao u papučama i trenerci, uvodni razgovor je bio veoma srdačan, a Ješić mu je napomenuo da će pitanja biti oštra, pa i provokativna na šta Ilić nije ništa rekao...

 RADIO SLOBODNA EVROPA, 13. juli 2004.

Ilić – Dinkić: Problem mora da reši Koštunica
Piše: Biljana Stepanović  

Novi sukob unutar Vlade Srbije nastao je posle izjave Velimira Ilića, ministra za kapitane investicije, objavljene u štampi, da će "Dinkićevim mafijašima iseći prste" i zahteva g17 plus premijeru vojislavu koštunici da reši problem sa Ilićem, jer ova stranka više neće tolerisati njegove neprimerene izjave. Ovo je dovelo do dileme da li je ova vlada uopšte u stanju da dalje normalno fukcioniše, ili je razdor toliko dubok da njen rad može biti blokiran. 

DANAS, 27. avgust 2004.
Nakon saobraćajnog prekršaja vozača, koji se predstavio kao pratnja Velimira Ilića, ministar se ponašao kao drumski razbojnik: Velimir Ilić napao i vređao policajca 

Ilić je, kako Danas saznaje, u svom prepoznatljivom stilu vikao na saobraćajca, vređao ga i pretio mu. Raspaljujući arsenal psovki i uvreda, poput pravog drumskog razbojnika, ministar je, kako tvrde očevici, vređao saobraćajca, nazivajući ga seljačinom, a potom mu se obratio:
- Ti me teraš da se vraćam? Šta zaustavljaš sve ove ljude, pun mi je k.... policije , barabo jedna!
Nekoliko puta je, potpuno zbunjenom policajcu opsovao "majku seljačku - unosio mu se u lice i poručio:
- Zapamtićeš me za sva vremena,majmune jedan!  

EVROPA, 23. decembar 2004.
Velimir Ilić ministar čvrste ruke, intervju

Autor: Vesna Simić  

EVROPA: Vi ste, s jedne strane, u savezničkim odnosima s Bogoljubom Karićem, Mobtel je u vašem resoru, a Karić ima ozbiljan spor s državom. Ima li tu sukoba interesa?
ILIC: Svi političari i sve partije imaju neke privrednike uz sebe, i oni rade za državu u određenim firmama. EVROPA: Da li je onda tačno da ste nedavno zvali direktora PTT Srbija i zahtevali povlačenje privremenih mera koje je tražio da se uvedu Mobtelu?
ILIĆ: Tačno je. Tražio sam jer je direktor PTT u ministarstvu koje vodim i ne može da tuži bilo koga i da se ponaša kao gazda firme bez saglasnosti ministra. Uradio je to bez moje saglasnosti i nije postigao nikakav rezultat. Direktor koga ja postavljam dužan je da mi se obrati i dobije saglasnost.
EVROPA: Zašto je Legija baš vama pisao pismo?
ILIC: Mora da me je poštovao.

ZORAN ĐINĐIĆ

EVROPA: Zorana Ðindica niste voleli dok je bio živ. Rekli ste da je „hohštapler i najvece zlo za Srbiju“.
ILIĆ: Njegova vlada nije napravila promene, to je tačno. Ali nije tačno da Ðindića nisam voleo.  

PROFESOR
EVROPA: Pripremate magistarski rad na fakultetu u Čačku. Rekli ste da za vas nema protekcije.
ILIĆ: Kad sam na postdiplomskim polagao ispite, dolazili su i novinari, tražili su da snimaju, pustio sam ih. Kad sam postao profesor Univerziteta po pozivu, tražili su da prate moja predavanja. I to sam dozvolio. Amfiteatar je uvek bio pun.
EVROPA: U Čačku kažu da ste u roku od 15 dana prijavili temu, a onda i gotov rad. Kako je to moguće?
ILIĆ: Rad sam pisao mesecima pre nego što sam ga prijavio, nego nisam imao vremena da branim i bilo mi je malo i nezgodno...
EVROPA: A da li ima uticaja to što je dekan tog fakulteta i član komisije pred kojom treba da branite magistarski ujedno i član vaše stranke?
ILIĆ: Kad sam upisao postdiplomske studije, on nije bio član. Kakve veze ima, rad je javan i to je formalnost. Biće izložen u biblioteci. Mogu svi koji hoće da ga pročitaju. Ako neko smatra da nije kvalitetan, neka kaže.

GUČA, CECA, KARLEUŠA I BETOVENvoli trubu...voli trubu...

cecu...cecu......jecu......jecu...i betovena...i betovena...EVROPA: Volite trubače i redovno idete u Guču. Koju muziku slušate u automobilu i kod kuće?
ILIC: Vi u Beogradu mislite da ste nešto. Pravite neka set-džet udruženja, kako ih nazivate. Da vam nešto kažem, ta Guča i ta truba su stvorile ovu Srbiju, i ta šajkača, i taj opanak. Ja sam pravi Srbijanac.
EVROPA: Slušate li Cecu i Karleušu?
ILIC: Vrlo često i Betovena, nemojte da mislite da ne volim i takvu muziku.

 INTERNACIONAL, 29. decembar 2004.

V.ILIĆ: Ðilas, Šeper, Vesić i Bogdanović...
U „Telekomu" situacija je katastrofalna. Glodari i sisari treba da se sklone s pojila „Telekoma"... Ti glodari su: onaj Ðilas iz narodne kancelarije, Šeper, Vesić i Bogdanović.   

B92, 16. avgust 2005. MINISTAR ILIĆ: O MARKU MILOŠEVIĆU 

Kopaonik, Ilić poručio novinarima B92 da su bolesni i za psihijatriju zbog pitanja o Marku Miloševiću.

Informaciju o tome da je posredovao u povlačenju optužnice protiv Marka Miloševića, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić nazvao je smešnom pričom o kojoj se mnogo piše.

Velimir Ilić smatra da proces protiv Marka Miloševica, koji nije okončan ni posle pet godina i ne treba dalje da se vodi: Marko Miloševic, ako ništa, u životu nije uradio protivzakonito. Jedino što je šamarao Zorana Milovanovića. Nema smisla dalje komentarisati. U tom periodu su bila silna ubistva, Badže, ministra vojske, generalnog direktora JAT-a, sve se svelo da se zadrži optužba Zorana Milovanovića, jednog dečaka koji nema od cega da živi...

zna da bira društvo...zna da bira društvo...B92, 16. avgust 2005.

B92 ZA PSIHIJATRIJU

Velimir Ilić nije bio zadovoljan pitanjima novinarke B92, Ane Veljković koja mu je postavljala pitanja u vezi sa slučajem Marka Miloševića i zato joj je, nakon otvaranja radova, prišao Ilicev savetnik za medije i bivši novinar RTS-a Petar Lazović koji joj je uputio niz uvredljivih reči i poslao poruku generalnom direktoru naše kuće Veranu Matiću da ce ga ubiti.
Na nešto kasnije održanoj konferenciji za novinare, Lazović je, međutim, negirao da je pretio:
Lazovic : Gospođice, ja sam rekao vama: kažite Veranu Matiću da se nosi u tri lepe pi*de materine.
Novinarka B92: Ne, i to ste rekli, svašta ste rekli.
Ilić: "Mi smo ovde došli na jednu investiciju veoma ozbiljnu. Gospodo sa B92, gde god odete napravite haos. Gde god dođete napravite provokaciju. Vi ste bolesni, vi ste za psihijatrijsku kliniku, vi treba da se lečite kolektivno. Vama treba tretman na Kopaoniku, napravićemo jedan centar za vas, da vas zbrinemo. To vam ja obećavam, evo pomoćiću vam, vašeg velikog strucnjaka Verana Matića da dovedete da ljudi gledaju poslednje idiote u Srbiji. Ja to otvoreno tvrdim. Mi smo se ovde skupili o jednoj ozbiljnoj temi. Vi samo pričate o Marku Miloševicu, zaboravimo Marka, zar je vama Marko toliko važan u životu. Molim vas, nemojte nas ometati u jednom ozbiljnom poslu".

Nakon ovoga, Ilić se i direktno obratio novinarki B92: Vi samo pričate, vi ste toliko napadni, vi se takvi ne možete udati. Ja brinem za vas. Kako ćete, vas niko neće. Opustite se ovde, uživajte i budite dobri sa nama...  VREME, Izjava nedelje, 10. novembar 2005.O DRAGANU ĐILASU (i B92) Šta on uopšte radi u Srbiji (Đilas) kada ja nikada nisam zavirivao po njegovoj Crnoj Gori... Naučiću ga pameti, kad-tad. Nikada mu to neću oprostiti, moraće da mi objasni šta B92 ima da snima po mom imanju...Tačno je da B92 finansira mafija i raznorazni tajkuni, neka mi dokažu da to nije tačno. Kako ih nije sramota, pa to ni milošević nije radio što oni rade, upadaju na privatna imanja, nešto snimaju. Šta ima Đilas u Srbiji da snima, on snima mene u mom dvorištu gde moji žive vekovima. Naučiću ga ja pameti, kad-tad...   NIN, 25. 10. 2005.FIN I LEPO VASPITAN ... Nisam ja došao u Skupštinu da se svađam sa vama radikalima, treba, znate, biti fin i lepo vaspitan.   NIN, Izjava godine za 2006.MNOGO VAM JE KALJAVO OVDE... Mnogo vam je kaljavo ovde, ali sve ću to ja da sredim... Šta je za mene kao ministra da ukradem pet kilometara autoputa i da asfaltiras celo selo.Velimir ILIĆ, ministar za kapitalne investicije, na predizbornoj tribini u smederevskom selu Radinac, maj 2006.   

imao srećno detinjstvo...imao srećno detinjstvo...STATUS, br.52, br.53april-maj 2007.

O SAMANTI FOKS 

Gostovanje Samante Foks na Danima estrade u Čačku pokazuje da je Srbija zemlja bez rizika za investiciona ulaganja. 

Samanta Foks je osoba uz čiju muziku sam odrastao... 

VELIMIR ILIĆ, Adolescent  

 jednom rečju: savršen!jednom rečju: savršen!

TONSKI ZAPISI [mp3]:http://www.zamislisrbiju.org/idc_govori_08.htm
Studio B: Velja i Čović! (OLOŠ BEOGRADSKI)
B92: Ko ste vi?
B92: Vi se nikada necete udati...
B92: Vi ste za kliniku...
B92: Lazovic: Neka se nosi u tri lepe...


Nisam čula Timofejeva!!!

A baš danas gledala emisiju, u pauzi skupštine! Meni uvek promaknu najbolji delovi... Šta ih je pitao i šta kažu ovo dvoje?!


Krasici, oni ne zive od

Krasici, oni ne zive od reklama. Sluze za pranje para i imaju funkciju "ratnog polozaja" za kadrove poput Samijeve zene.


Ksenija o Bobanu

Ova bivsa "trovacica" sad mudruje, sva je kao fina, umerena, decentna
Evropski pokret! nesto se izlupetala po obicaju.
Canak nije ni razumeo sta ga pita, nesto je vredjao radikale.


Najbolje je bilo,kako je

Najbolje je bilo,kako je rekao,
"Ima jedna stara srpska poslovica,
posle kohabitacije nema kajanja".


Meni je jos bolje bilo kako

Meni je jos bolje bilo kako je odgovorio na pitanje da li ce Marijina Molitva pomoci Srbiji.
"Molitva pomaze a batina deluje."


Kras,

meni su u dugom i prijatnom sećanju ostale emisije u stilu - jedi, pij, veseli se i na život poseri se - koje je vodio Vuk Bojović po kafanama za džaba klopu i uz priču sa srpskim patiotama. Mislim na toj ART TV.

Hag


Zlatna vremena, draga Hag...o)))

Zlatna! Tada je bila takva ponuda na svim kanalima da nisi znao gde pre da se okreneš. Ovo je sada bedno! Jako loš agitprop.;) jedino što ih RTS malo vadi...

Eto, ostaše nam samo uspomene. Ali i ta Art televizija je o(p)stala, što jes-jes. Ne bojim se, biće još prilike...

Nego, zna li neko, da li formiranjem nove vlade, mora ponovo da se bira Direktor Javnog Servisa RTS?


Zasto bi? Postoji li bolji i

Zasto bi?
Postoji li bolji i poslusniji,jok.
I ako se bude birao,bice samo jedan kandidat,samo jedan tijanic.

Takva nam moda u poslednje vreme,kandiduje se samo jedan i,izmedju njega i njega se bira(mozda cudno zvuci,ali u praksi funkcionise).


Znam, funkcioniše odlično.

Recept isproban, na nivou gradskog DSa.

Sad patent možemo da širimo dalje... I da ga u hodu doterujemo!


jedan, ali vredan :)

cirka 96% glasova, da i Kim Il Sung pozavidi na podrsci. Zivela Srbija!


živ (j) ela!

živ
(j)
ela!


poznato je

da ti vise volis patriote sa zastavama ljiljana.Eto kako se suprotnosti privlace,pa svi zajedno gledate te divne emisije.LDP+SRS=STO GORE TO BOLJE za zene u crnom i projekte finansirane iz inozemstva.Nesto ponestalo kinte?Pljuni i zapevaj...mozda nesto baci karla


ekipo sa banjice,

Jel te neki put sramota kad ostavis ovako tupav komentar?
Vec neko vreme te tolerisu ljudi, a ti si bas navalio.

Citava zemlja je finansirana iz inostranstva. Citava Vlada, Nacionalni investicioni plan, sve to funkcionise parama iz inostranstva.

Pazi tvoje fiksacije: Zene u crnom :)))))
Sta su one, izdajnice? Uvalile se u kesh pa sad proizvode sukobe da bi antiratno profitirale:)))

Sve si bagove pokupio. Vreme je da apdejtujes antivirus.


NIP

Meni NIP više liči na onaj stih "Ajde, nek ide, lanac i po livade".


nisi bas najbolje informisan druze mile

Inace nije me sramota.Skupstina u kojoj se Toma Nikolic i C.Jovanovic hvale za principijelnost mi daje za pravo.Da ekstremi se privlace,nadam se da imate neki udzbenik iz blize ili dalje istorije.Ako ti se komentari ne dopadaju nemoj da ih citas.I za kraj ,nema fiksacija .Protiv celnice zena u crnom podneta je krivicna prijava zbog vrlo ozbiljnih krivicnih dela.Ista je nakon toga pobegla iz Srbije.Dakle informisite se o nacinu delovanja pojedinih nvo i upotrebite sve vrste zastite.Po zelji.


.

.


beba-status II: TEK SAD SE

beba-status II:

TEK SAD SE UKLJUČIO!
PRIDRUŽUJEM SE MOLBI!


A kleli smo se u Bebu !

Kad i on prdi u istu tikvu !
Ne mogu da verujem --- sve go DeBe-jac !
PS :
I šta kažeš --- Beba k'o patrijarh, posle njega se ne govori !


"Tolerantni", kada si se "kleo"?

Kad si se ti kleo u Bebu? Podseti me. Ne secam se, a citam cesto blog.

Registrovao si se pre dve nedelje, kad se onaj jedan slican tebi, koji se odazivao na "friend" samougasio i najavio da ce da se javlja pod punim imenom. Pa, gde su vam ta "puna imena i prezimena"? Kada ste iz Kabineta dobili zadatak da malo pojacate medijsko prisustvo, vi ste se po nalogu registrovali i sada ovde prosipate gluposti. Bolje se okrenite svojoj stranci koja je u raspadu. I, da te na kraju pitam : Kad dobijes ovaj napad, je l' odstampas i pokazes sefovima da se pohvalis da si ti na polozaju dok oni spasavaju Srbiju od radikala? Mozda ti se nasmesi neka funkcijica. Kako je pocelo i takvi kao ti ce dobiti svoju sansu...


Alal vera Kristina !

Alal vera domaćice !
Idem odmah da se pohvalim šef(ici), ako ne spava, na ovom napadu !
Kako si me samo provalila !?
Usput --- što da ne dobijem neku funkciju !
Stranku ne biram, jer nisam gadljiv !
Ima li kak'a funkcija u tvojoj stranci !?
Samo da se udara neki mur !?
Za ostalo ću se snaći.


Kristina, "Tolerantan",

Kristina, "Tolerantan", alias "Milivolt", alias "Kaljuev", alias "nenormalko" je samo sporadican. Osnovano se sumnja da ima samo dva razreda osnovne skole, sto se vidi po njegovom pisaniju. Ne obracajte paznju, pustite ga da bude sporadican.


Ne mogu da verujem !

Pokvarila ti se trejs - mašina !
Ili, pak, i ti radiš za neku Službu !


A jesi li se kleo i u titu?

A jesi li se kleo i u titu?


:)))

Sednica je posle podnošenja ostavke prekinuta i biće nastavljena sutra u 10 sati raspravom o Predlogu zakona o ministarstvima. Inače, na sastanku šefova poslaničkih grupa dogovoreno je kako će Skupština Srbije raditi u naredna dva dana.Dogovor je postignut s obzirom na cilj da se do isteka zakonskog izabere vlada, izjavio je danas predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Dogovoreno je, prema Jovanovićevoj najavi, da se sutra od 10 do 14 raspravlja o Predlogu zakona o ministarstvima, potom, po isteku zakonskog roka od 24 sata, u utorak od 14 do 18 amandmani na taj zakon i od 18 do ponoći će se izabrati vlada.

Da li navedeni dogovori znače da su interesi grupe ljudi koja sebe naziva 'šefovi poslaničkih grupa' ispred interesa građana Srbije? Kako bi dobro sad došao neki tekst Petra-beskompromisnog-Lukovića...

Jos jednom, za drustvo u uglu, pozdrav od Dr Wua...


Doctor Wu,

kada ovakve stvari iznosish, bilo bi dobro da dash i link.
Nego ,ne razumem poentu tvog komentara.


Poenta

Jedna te ista. Doctor Wu pokushava da nam otkrije svoj pravi identitet.
Do njega se dolazi kada jedno slovo zauzme svoju prvobitnu poziciju - Doctor Mu.
Eto.


Pa, ja pokushavao

ali s vama, volovima, ne vredi drugachije.
Eto.


pardon

link.

ali ovo Dogovor je postignut s obzirom na cilj da se do isteka zakonskog izabere vlada je :roll:, sto bi rekla kamichak.

Cilj? Čiji cilj?

Ma, znam, to je vise onako u patriJotskom zanosu. Poneo ih trenutak, posle Marijine herojske pobede, :>.


imbecilu,

pardon, citaj pazljivo:" Dogovoreno je, prema Jovanovićevoj najavi, da se sutra od 10 do 14 raspravlja o Predlogu zakona o ministarstvima, potom, po isteku zakonskog roka od 24 sata, u utorak od 14 do 18 amandmani na taj zakon i od 18 do ponoći će se izabrati vlada" Budi strpljiv pa pgledaj kako ce LDP-koalicija da glasa, a onda seri na blogu.


a...

...sto mora to 'imbecilu'?


BebaodLoncara

mora zbog "volova" u komentaru doticnog


kapi

a zar nije prvo bilo Doctor Mu? ne opravdavam ni 'volovi' ali mi se cini daje ipak bio odgovor na 'Mu' ili se varam?


Kapi,

naravno da se volovi nije odnosilo na vas, :). ni najmanje vam ne zameram za ovo 'imbecilu' i 'seri na blogu' (objasnjenje dato u zadnjem paragrafu) .

no, ono sto sam zeleo reci je da bar u ovom trenutku, koalicija koju toliko obozavate, i zbog koje ste spremni odbaciti i poslednje zrnce razuma, jos uvek ima mogucnosti da potpuno legalno, parlamentarnom opstrukcijom, spreci izglasavanje vlade- ili makar da to pokusa- i stane na kraj ovim radikalsko-dss-ds-g17-policijskim marifetlucima. time bi sigurno doveli do kraja ovo kostunicino taljiganje, a ujedno bi pokazali bi da im je stalo do nekih principa i nekog preokreta u drustvu, bez obzira na stavove eu. na stranu, sto bi time sigurno stekli postovanje (i bar jos jednog sigurnog glasaca).

pristajanjem na proces samo ce pokazati da su i sami deo gore navedenog sistema. GLASANJE protiv vlade, da vas podsetim, ne znaci bas NISTA, tj potpuno je bez efekta.

tako ja gledam na stvari, a sad ste slobodni nastaviti sa uvredama. uostalom, klub nikako nema limitirano clanstvo, pa mu se i vi i Donnie boy mozete slobodno pridruziti.


Odgovornost

Ljudi koje prozivaš imaju jednu osobinu, omalovažavanu, negiranu i banalizovanu od strane drugih. To je odgovornost.

Koaliciji o kojoj je reč odgovaraju izbori, ali bi njeno ponašanje kakvo predlažeš bilo neodgovorno i to je, pretpostavljam, razlog zbog kojeg nije postupala niti će postupati kako predlažeš.


Kusovac, pusti te fraze

Odgovornost prema kome? Prema narodu? Nepristajanje na opstrukciju procesa direktno vodi ustolicivanju Tunjavog i uspostavljanju i jacanju DSS/DS mafije (face koje trenutno predstavljaju prvi esalon DS-a su prosto neverovatne) na naredne 4 godine. Da li ti zaista mislis da ce ljudima koji zive u Srbiji na kraju tog perioda i pod ovima biti bolje? Nisi li i sam pisao da su ovi gori i od radikala?

Oni koji imaju prilike da tom, sasvim izvesnom propadanju stanu na kraj, ili su glupi i ne vide ono sto je svima jasno (malo verovatno), ili su i sami deo sistema lazi i prevara, vrlo funkcionalan for that matter (mnogo verovatnije). Da budem jos direktniji, cini mi se da cilj koalicije i nije nikakva promena sistema, vec samo preuzimanje kontrole nad istim. To je i osnovni i jedini razlog svih mojih komentara.

Sto se mene tice ova diskusijica se polako svodi na stating the obvious, ali samo da ti kazem da iskreno cenim to sto si, pored Draga K., jedini simpatizer/aktivista koalicije koji koristi normalan recnik u diskusijama njenih manjkavosti.


(srki znam da si ti!)

bbooooBAAAnee..
eee..
eee
(srki znam da si ti!)..
vraaaati seee


zdravica!

Druzi, kad se opet... svi u drushtvu sastanete,
u opankavanju sebe, nachas prestanete,
kad zbog nagrade shampanjac otvorite,
da i bobana makar jednom u zdravici pomenete!


Fiksere, mislim da grešiš.

Srdjan Šaper je ovih dana bio previše zauzet kadrovanjem nove vlade da bi mogao još i da "stvara" i razvija Bobanov lik.

Priznajem, jedna od mnogih boban-licitacija koje sam ovih dana čula je nosila i Srđanovo ime. Ali stvarno sumnjam.

I tako, ode bobiša u urbanu legendu... ;)

EDIT: Sad vidim i tvoj odgovor gore. Znači, ako nisi mislio na Šapera, a ni na Janićijevića, daj ljubim te onda nas prosvetli dalje? :)))


moze.. al na uhogrlonos..

prvo ljubljenje.. pa prosvetljenje


Dogovoreno...o)))

Jel mogu ja da se žtrvujem u ime bloga, il moraju svi da te ljube koje zanima ko je Boban? ;)


uvezbaj svajcarske poljupce..

ok.. zrtve primam sredom oko pola19.. uvezbaj svajcarske poljupce.. (kusovac nek ponese neku kintu u ime boljeg razumevanja i buduce bilateralne suradnje)


Tek prekosutra?!

Ko će dotle da čeka, moj Fiksere...

A znaš kako je ovde, do preksutra će već neki drugi ljudi biti u centru pažnje.

Apelujem da revidiraš radno vreme!


veceras primam, ali samo iz ljubavi..

cek da vidim.. veceras primam, ali samo iz ljubavi..


Eto ti ga sad!

Pa kad se pre klauzula "žrtve" pretvorila u "samo iz ljubavi"?

Jes da me zanima bobiša, ali da li baš toliko... Moraću da razmislim. o)))


Vidim

biće pesama sutra. :)))) Verovatno bezobraznih, ali doživljenih. :)


Draceno, slaba vajda,.o))

Pa vidiš da čovek menja pravila u hodu. Moram da budem oprezna, pa makar i dalje živela u blaženom neznanju..o)))


Nema sumnje,

da će pesama biti bez obzira na tvoju odluku. Vidiš da čovek ima sistematičan pristup. :)))


Okuplja, okuplja..o))

...vidim i ja. I ne samo sistematično, nego rekla bih i nekako...profesionalno?

Od čega mu može biti taj nadimak Fikser, znaš li ti možda?

(btw, koga da pitam za te švajcarske...znaš već šta?)


Ništa ja ne znam

Moraćeš sama da ga pitaš, pod uslovom da nije ispisao ceo današnji list u rokovniku. :)

O Švajcarskoj takodje ne znam dovoljno da bih odgonetnula ove rebuse, a i maloletna sam ti ja...:)

Nego, vidim i ti sprovodiš pripreme, prikupljaš informacije itd. Nisi ni ti sasvim bez sistema. :):)


..a švajcarski?: isto što i francuski, samo s jogurtom..

..
tears stream down your face
i promise you i will learn from my mistakes
tears stream down on your face
and i

lights will guide you home
and ignite your bones
and i will try to fix you..

..a švajcarski?: pa to je bar lako!: isto što i francuski, samo s jogurtom..


Za Coldplay DESETKA i hvala...o))

pod uslovom da je bilo za mene, naravno.;)

A za švajcarski nisi u pravu. Meni rekli ovako:

isto što i francuski SAMO SA ČOKOLADOM! Eto!

A sad (naredbodavno): Daj ovamo Bobana na tacni!

(Znači otud Fixer, od fix you, aaaaaa! bravo! Evo sad slušam Fix You, u to ime:))) )


sećaš se, može biti, poslastičarnice lubardić - na ćošketu?.

vidim: radi ti mozgić.. e, paaaaa: sećaš se, može biti, poslastičarnice lubardić - na ćošketu?. e, i debeli boban je tu visio, gooooodinama na marcipanu..


Pa eno je stoji i danas na ćošketu,

al se mislim zove DJ ili tako. Čekaj, kažeš bobiša je debeljuca, a?

Tamo je sedelo nekoliko dragih mi debeljuca ali ne mož se setim ni jednog Srkija, da me ubiješ! A kažeš, na marcipanu? Moj čovek...

Daj još neki malecni hint. Muzika?


marcipančićć..

uh, što mi se nešto iznenada prispaaavalo.. aaa, i jede mi se sutra neka torta sa lešnicimaaa.. moš na koncu i neki marcipančićć..


Čekaj! Nemoj još na spavanje!

A jel mogu da bude jaja u torti?


nek budu jaja na torti!.

moooože, al samo od onih kokoški koje trče po dvorištu.. nemo onu fejk krmivo slinu.. jebote jaja koja smrde na ribu.. riblje brašno, šta li?!.
sasam iznerviro..
nek budu jaja na torti!.


Znači, nisi alergičan?

Dobroooo.
Nego, da se vratimo mi na Srkija, dok ti pravim tortu, a?
Ja pitala za hint na muziku, , a ti dao hint na Krmivo.
Pa jel to fer igra?


ljilja, iz suprotne smene..

uh bre, što mi se svevišeSpava.. na mom jastuku od ljuspica od heljde.. neego: "boban" je uvek imao savršene "nosače",al s muskom mi večito bio sumnjiv.. misiim imo je on dosta ploča i to.. al bilo mu uglavnom svejedno šta je.. sećam se da ga je ljilja, iz suprotne smene, zapalila jednom prilikom za 30ak komada, on nije ni vido..


Ajd ti na pajkenje,

a ja ću sutra sve da proverim u Centrali. Da vidim kako stojimo.


Fikseru,

Kad su u Centrali stavili u onaj veeeliki super-komp sve podatke koje si mi dao, izašlo im je ovo: LJILJA JE BOBAN.

E, sad mož biti da ja nisam sve dobro prenela.

Znači, imali smo sledeće:

1) Kršteno ime: Srki (al nije ni Savetnik ni Zet).
2) Debeljuca
3) Sedeo nekad stalno u Lubardiću
4) Voli marcipan
5) Ovaj deo mi nije jasan, tu si već bio pospan: sumnjiv muzički ukus ali ima mnogo ploča. Toliko ih ima, da kad mu je
6) Ljilja ukrala 30-tak on nije ni primetio.
7) Ljilja stalno radi drugu smenu

Imam nekoliko podpitanja:
1) Ko radi prvu smenu?
2) Da li si bio nazočan kad je Ljilja krala?
3) Ako jesi, zasto nisi ništa preduzeo?
4) Da li si kasnije uzeo deo ploča od Ljilje?
5) Koje?

Rezervno pitanje: da li je super-komp mislio na Smajlovićku?


super-komp

nije mislio na smajlovicku;-)
al' dobro je kad postavljash sebi pitanja, mozhda neshto i ubodesh:):):)


Jeste,

tako ja: postavljala sebi pitanja, mislila, mislila i dosetila se. Doduše nečeg sasvim desetog, ali ko te pita!? :))))
Kako ti se svidja ovo?


fikseru,

otkud ti da svrneš na vaki blog?
Ajd' svirni i na Taš još koji put:)))

Hag


Aj svrni, stvarno.

Treba da preuzmeš i ovu tortu! :)))


doći ću ove ili u onu drugu subotu.. sa gibanicom..

duuuga je to, i pomalo izbrisana priča..
vidi, doći ću ove ili u onu drugu subotu.. sa gibanicom..


E Fikxeru,

promašio si datum za gibanicu. To je bilo neki dan. Baš se skupljali gibaničari na istom mestu gde i mi.

Hag


maa, nije važno kolki ti je, samo da nije maali:.

ma, devojka mi se zove gibanica.. kad je naročito uspešna tepam joj:
pitice moja mila
šta pokreće tvoja krila
ajde reci
šta to tvoje vatre paaali?
dal istina ili pravda
ili kakav šetač mali?
(pa sad ide naslov)


Još samo

da razdužiš 12.05. :)
Za taj dan po mojoj evidenciji nisi ništa napisao. :)

(PS: Uf, ala si se obezobrazio u pesmama!!! Nadam se da je to samo razvojna faza.:):)


DA LI ĆE (I) ZA OVOG ČOVEKA ...

BITI MESTA U BUDUĆOJ VLADI !?!?

Biće!

"Saobraćaj je važna oblast koju će držati Velimir Ilić, a DS će u toj oblasti "ohrabrivati" Ilića u obavljanju važnih poslova tako što će imati ministra bez portfelja za Nacionalni investicioni plan." - B. Tadić, 14. 5. 07


...

"Saobraćaj je važna oblast koju će držati Velimir Ilić, a DS će u toj oblasti "ohrabrivati" Ilića u obavljanju važnih poslova tako što će imati ministra bez portfelja za Nacionalni investicioni plan." - B. Tadić, 14. 5. 07


...

Tadić je kazao da bi Ilića trebalo da "ohrabruje" Dragan Đilas i da će ih on, ako treba, "naterati da sarađuju". - 14. 5. 07


Tadic je rekao da ce

Tadic je rekao da ce naterati Dragana Djilasa da izvrshi plastichnu operaciju kako bi zalichio na Ilica. - 14. 5. 07


Tadic je rekao da ce Dragan

Tadic je rekao da ce Dragan Djilas, ministar bez plana za Nacionalni investicioni portfelj, navijati za Ilica dok ovaj bude drzao saobracaj levom rukom.


:o)

Tadić je rekao da se nada da će vlada koju treba da formiraju stranke demokratskog bloka biti uspešna. - 14. 5. 07.


Tadić je objasnio

da je nastavio pregovore sa DSS jer je to u interesu države i građana koji su glasali za jednu politiku. - 14. 5. 07.


Tadić je rekao

da nije pristao na nastavak pregovora zbog pritisaka evropskih zvaničnika, već zbog interesa države. - 14. 5. 07


Tadic je podvukao da je

Tadic je podvukao da je Dragan Djilas vazna oblast koju ce drzati Velimir Ilic, a Djilas ce ga "ohrabrivati". 14. 5. 07


Tadic je kazao - doctor Mu,

Tadic je kazao - doctor Mu, to sam ja! A Dragana Djilasa i Velimira Ilica ko hebe. I njih i njihove nabrekle portfelje.


Tadic je rekao da je vazno i

Tadic je rekao da je vazno i da ce ga DS u tome "ohrabrivati", da ime Ken korijenito promeni u - McKen.


Ako sam dobro shvatila...

... Tadić je rekao da će ga Ilić držati, a da će mu ga Djilas pridržavati?


...


teta jela: "... Tadić je

teta jela: "... Tadić je rekao da će ga Ilić držati, a da će mu ga Djilas pridržavati?"

Jedne veceri, Branislav Nusic i njegov prijatelj su se mortus pijani vracali iz kafane. U jednom trenutku, prijatelj rece Nusicu: "Brano, vidis da sam opet zabrljavio kao neka svinja, a mokri mi se; nemam snage da ga drzim. Ako bi mi pomogao...."
Nusic pristade. Posle izvesnog vremena, u sebi primeti: " Da ga ne drzim, mislio bih da pisham u gace."

Tako ce i ovde biti.


"A Djilas če ga ohrabrivati..."

... penetracijom." 14. 5. 07

"Što se tiče DS-a, ne mogu da se otmem utisku da se Đilas i Jeremić enormno guraju u fotelje, da ne kažem penetrantno..." (današnji komentar Goleta sa sajta B92)


Krasicka,

pobogu pa mora da se "pojaca" kinta, teskom mukom zaradjena tokom bericetnih 90-tih. Kinta i kapital da se "oplode", pa jos na sve to kada dodas moc i vlas'. Nema sta, ode covek u udzbenike...
A kao nagrada, stize reizbor u GOB sa podrskom 103% svesnih i mudrih podanika.
Mislim, kad si s najjacim igracima nema kraja zajebanciji.


Znaš kako se kaže kod njih u agencijama:

kinta mora da "OPLEMENI".

Divan izraz, priznaj?


priznajem :)

nego nesto mi pade na pamet, da nije taj fazon sa "oplemenjivanjem" pokusaj da nam se saopsti, da je ekipa zavrsila sa "prvobitnom akumulacijom kapitala". Pa ce sad, kao sve fino i kulturno da "prevedu" 'ajducki kapital u legalne tokove i kraduckuju samo pomalo. Po receptu, uvazenog magistra, neimara, biznismena, humaniste i kardiologa iz Atenice?
Mada, opet ne verujem da je to u pitanju. Grabez i otimachina, knjiski poznati kao "prvobitna akumulacija kapitala" u Srbiji traju od sticanja nezavisnosti (od turaka), pa sve do danas. Koliko se otima i drpa na sve strane, chudo da jos uvek i postojimo kao drzava.


Eh, Fratello, ne staj na muku.

Naravno da grabež još traje. I otimačina na angro. Evo, novi turnus samo što nije počeo.

Nego, tamo sam potrčala da ti pošaljem pa nisam ni pročitala šta napisah. Dakle, to su sve sofistikovani ljudi, oni ne kažu ko Velja Selja da može da se kraducka.

Oni kad prave kalkulaciju za klijenta, onda kažu službeniku koji je istu sastavio sve po PSu i po pravilima struke:

"Što si stavio tako nisku cenu?! Ajd "oplemeni" to malo, diži najmanje 60 posto gore!"


cemu plastika?

Meni je to vec isto


Nikson: "Saobraćaj je

Nikson: "Saobraćaj je važna oblast koju će držati Velimir Ilić, a DS će u toj oblasti "ohrabrivati" Ilića u obavljanju važnih poslova tako što će imati ministra bez portfelja za Nacionalni investicioni plan." - B. Tadić, 14. 5. 07"

Hahahahaha... sta, opet brisanje usta o zastavu? :)


...KOOOOJEG, BRE,

...KOOOOJEG, BRE, CHOVEKA???!

Ta "pojava" je jedinica za determinaciju novog vida postojanja - POLA VELJA, POLA COVEK.


Nov vid postojanja

SVE VELJA - NIŠTA ČOVEK.


Cak da ga ne svrstas ni u

Cak da ga ne svrstas ni u primate, da ne vredjas vaspitanje, osecaj za zajednicu i inteligenciju tih divnih stvorenja.


Kad smo već kod primata

možda bismo za primata mogli reći da je čovek u najavi; Velja je čovek u odjavi.


Jo

a karika koja nedostaje?


Nedostajuća karika?

Ohrabrujući Đilas.


YO

ja sam u velikim dilemama i previranjima, moj Yo. Ko je ko tu i sha dostigo u evolutivnom razvoju. Zipa, treba ih smestiti u juru, kredu...mada onaj viche li viche kenozoik nije za mene...nisam pametna :)


Batali dileme Bebo,

nema tu pameti :(


nema tu pameti :(

kod njih? Patotikaem :))


Patotikaemijatebi

A i da džaba naše pameti trošimo na klasifikovanje ološa. Njih samo treba motkom, pa u kavez, bez 2 much teoretisanja.


Yo

e sad bi sledila supeeer kavezna slika, ali ne radi mi SBB linija, nego chitam ovom sporom telefonskom. Pogubi sve nerve. Sliku dugujem. :))


Cool

A i mene za*ebava SBB već danima neće da otvori čitavu stranu, pa neće...


pichvajz kod kena

jel se zna nesto o pichvajzu juce u ds? cujem da su vikali i skoro se potukli oko podele funkcija. kao glavne stvari su podelili pa se kao hijene kolju za ostatke. zna li neko nesto? bobane, nemanja?


Haos u DS

Tacno, ali to i nije neka vest, ceo grad to prica.
Svi znaju da je ovo uradjeno na silu, da je ubica "izubijao" Mc Kena, a da se on ponasa kao nokautiran bokser, koji iako ne moze da stoji na nogama, onako sa poda, raskrvavljen, zatvorenih ociju i polomljenih zuba, tvrdi da mu nije nista, da je u top formi, da ce tek sad da pokaze svoje znanje i izaziva protivnika da se pojavi ako sme!
Tako je uostalom i izgledao sinoc kod nakaze.
To je i bio razlog zasto "Baba Draga" nije prihvatio da bude predsednik Skupstine, cak ih je i snajderka otkacila, pa su na hodniku "navatavali" novog i na silu naterali partijskog poslusnika iz Subotice da prihvati.
Agonija DS-a se najbolje vidi u samoj Skupstini, gde svi cute, niko nista ne sme da kaze, niti znaju sta. Za Djindjica su u prethodnih deset dana radikali izneli najogavnije uvrede i lazi, niko ali niko nije izasao i suprotstavio se tome iz DS-a.
Stranku su potpuno preuzeli "dodjosi", Kenovi skolski ortaci i ubaceni "strucnjaci". To izaziva bes "starosedelaca", koji se sklanjaju i cekaju da se ovaj "brodolom" zavrsi, da se savetnici i ministri podave zajedno sa Kenom i da onda ponovo preuzmu stranku.
Ken je inace potpuno opsednut LDP-om, sto se videlo i sinoc, kada je tri puta pravio aluzije i ismejavao sangu i uticaj LDP-a, a ni jednu jedinu rec nije uputio protiv DSS-a.
Stvarno je sada svima jasno da njegovo ponasanje nije samo posledica malog IQ, vec i sigurno nekakvih ucena kojima ga zlocinancko udruzenje na celu sa ubicom drzi za onu veliku glavu.


nemanja

molim te reci mi ko je snajderka? Ne mogu da povatam konce.
Potpuno se sinoc stekao utisak da je tako kao sto ti pricas.
ja sam se nadala ipak boljoj raspodeli njihovih resora. Ovako je to krajnje opasno. Mogu samo misliti kako ce politkomesari proputnjati po ministarstvima.
za sip sam cula ovde da ce uzeti Vujacica ( ako se dobro secam), koji je u NY, kad ono klinac.


Možda gospođa, predsednica opštine

Vračar?

.
Btw, ne može Vujačić, jer se priča da dobro radi svoj posao. Iz istog razloga ne može ni Goga Matković. Mada je ona bila najlogičnije rešenje za mnoga a ne samo za ono njeno bivše ministarstvo. Kao što reče Nemanja: samo ucenjeni ili alavi, to je glavna deviza! A najbolje - oboje!


Pre Vracara, radila kao snajderka

u "Kluzu".


hehehehe... pa znam.

To je bio pošten posao, moj Nemanja. Za ove posle, ko zna?


kako vam ne dosadi,

da vredjate,pljujete ,lazete i srpski receno SERETE,a da se pri tome elementarno ne obavestite.Ta ista snajderka,kako vi kazete ,bila je radnik Kluza.I bila je predsednik SO Vracar.Sama je otisla sa te funkcije,a za vreme svog predsednikovanja za sebe nije nista prihodovala.I dalje zivi u istom stanu u kojem je bila i pre te funkcije.Dakle nije krala a mogla je.Zato uvucite jezike,radite nesto korisno,bavite se svojim zivotom,glasajte na izborima,borite se legalnim metodama protiv korupcije,i volite svoju zemlju i narod koji zivi u njoj.Za to nije potrebno da budete clanovi,potrebno je da budete malo ljudi.


Ma da ,

Tadic je ucenjen covek. Jasno je da on mora da govori i radi ono sto mu Kostunica i Dinkic narede. Sve su to ista govna.


Nemanja Smigic: "Stvarno je

Nemanja Smigic: "Stvarno je sada svima jasno da njegovo ponasanje nije samo posledica malog IQ, vec i sigurno nekakvih ucena kojima ga zlocinancko udruzenje na celu sa ubicom drzi za onu veliku glavu."

Samo da naglasim.


Nemanja: "vec i sigurno

Nemanja: "vec i sigurno nekakvih ucena kojima ga zlocinancko udruzenje na celu sa ubicom drzi za onu veliku glavu."

Veliku i porazavajuce praznu. Kad je rec o praznini, samo da podsetim da je prosle godine i njegov otac, akademik Tadic, izdao svoja sabrana dela: Sabrano nista u pet knjiga.


KRASIĆI, IMATE LI NOVIH

KRASIĆI,
IMATE LI NOVIH INFORMACIJA O KABINETU!?
UZDAM/O SE U VAŠU DOBRU OBAVEŠTENOST!


hahaha, u moju?! A ja u ...

...Nemanjinu!

Nego, zašto blog ovoliko pada, danas? Mislim da je većina blogera zato odustala. Inace bismo već bili, kao i dosad, sjajno obavešteni.;)


Onda u Nemanjinu...(dok se B. ne vrati...)

mislite da je "slučajno" ?!


Ama, zovite Nemanju!

Nemanjoooooo... daj spisak!


Krash

Ko je odusto, a? Veliki pozdrav, Krash. Ili Crack? Ma kako ti volish.


Krash nije odustala...

...moj Greene, evo me. Al od informacija ni traga!

Čujem da je motocikl baš onakav kakav si želeo? A evo ti ga i lepo vreme, šta ćeš više na ovu skupoću? Ti bi još i normalnu vladu? E, pa ne mož preko leba pogača!

Lep pozdrav i tebi! :))

PS. Gledam Hromog-Dabu-Tijanića na HRTu i nerviram se, što da te lažem... Priča sve najlepše o M. Šerifović, svojata njenu pobedu, hvali je na sva usta, priča o njenom divnom glasu o fantastičnoj pesmi, on nije imao nikakvih dilema da će pesma postići veliki uspeh, jedino, kaže, nije mogao da pretpostavi da će pobediti. Ali joj je davao zdušnu podršku, kaže.
Čekaj da povraćam, pa ću se vratim, ako uzmogneeeeeeeeeeeeem... Bljuc.


Evo unuka Sefka Serifovica

odgovorila svinji!
Bas je potvrdila njegovu zdusnu podrsku.

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=3583


Harli, koliko puta misliš da treba da

...povraćam?! Kad sam vidla slikuuuuuuu (khkkhkkhmhmmuaaaa, pljus!)

Ajd, sad ću da se umijem, pa da pročitam ovo. Uh.


Hromi Daba je jedno od retkih stvorenja

koje je stvarno najružnije kad se nasmeje.

O, neeeee, evo ga i na RTSu! On me proganjaaaaaa


TIJANIĆ & MUVE!

ahahahahaha, vepar mi je i danas smešan!!!

ne mogu da odolim, da ne pogledam ponovooooehehehe o)))

Sa mnom nešto nije u reduuuuuahahahahha
pozovite doktoraaaaaaa

a kako se samo fokusirao na nju pre nego što ju je spljeskaoohohoh

joj majko mila gde mi živimo


Tijanić se u međuvremenu rastrčao

se u međuvremenu rastrčao "objašnjavajući"
kako nije bio pijan nego ga je izludela muva!?
onolicka muva onolikog m......?!
mislim, stvarno...

znači stvar je zrela za novu dijagnozu...


Greska !!

Deda se zove
Jaško Šerifovic ne Šefko
Izvinjavam se i Jašku i Šefku kao i porodici Šerifovic zbog ove nenamerne greske, kao i citaocima bloga, koje sam ovom greškom mogao dovesti u zabludu.


Nemoj, nemoj da prebaciš na RTS!!!

mnogo ćeš se, Harli, iznervirati!!!


Ovo je DIREKTOR TELEVIZIJE?!?!?!

Pa, čekaj, pa ovo nisam u životu videlahahahahahahahahahaha

1. Čovek je ušao mrtav pijan u svoj studio RTSa gde je već jedam sat trajala emisija o Pesmi Evrovizije.

2. Zatim je tu emisiju totalno URNISAO, onako pijan!!!

3. A za kraj je UBIO MUVU NA STOLU!!!!!!!!!!!!

Pala sam sa stoliceeeeeeeehehehehehehehehehehe


...ladno ubi muvu! Onako

...ladno ubi muvu!
Onako znojav,rasirio noge kao u kafani da sedi,mlatara rukama,dere se,auuu.Samo sam cekao kada ce poceti da pljuje po studiju,da stipka olju,auuu(mada nisam imao snage,samo kraj gledao).Direktor naseg javnog servisa!


a sto?

ja sam lepo ovih dana u svom svetu, u kojem je obico prilicno grozno, ali i ta groza mi je mnogostuko privlacnija od ove bruke sto je prezivljava drzava, pa ne znam.
ne znam odakle da pocnem: od ova dva tijanica sto se grle na slici ili od sastava kostunicinog rekonstruisanog kabineta, ili je to u stavri manje-vise isto.

koju funkciju je dobila marija serifovic? ministar za manjine? za lokalnu samoupravu? tu je vec 24 sata, a nema funkciju. pa gde to ima?

jedini dobitak sto je iz ovoga je sto se cak i zakleti spasilac davljenika zmu presabrao i izjavio da smo mi zivi dokaz kako neki narod ipak zasluzuje svoju vlast.


mislim da bi ovde psihijatar

mislim da bi ovde psihijatar radio prekovremeno..


hoces reci da ja nisam normalna?

ili nesto tako?

blago tebi.


ja nista nisam rekao.da ste

ja nista nisam rekao.da ste despot to tvrdim..


Doggy

Doggy, pustio te Rade u setnju pa si zalutao kod nas?


Ne znam ja o cemu

Ne znam ja o cemu pricate..koj Rade?Zamolio bih samo g-djicu Srbljanovic da ne krsi pravilnik i da mi vrati moj stari nick..kad se vrati s redovnog tasterisanja..


Tvoj Rade

Kako koji Rade? Pa,tvoj Rade. Tvoj gazda. Rade Bulatovic. Ne znam koji nick treba Biljana da ti vrati? Kako si se pre zvao? Je l' "Nikola Vrzic"?


hehehe, "Mali od Ledenog"

Viš kako zgodno, a? Može dvojako da se tumači... hehe...(pljuc)


ko je ovaj degenerik gore?

vidim da ga svi znate.
Novikov, je l tako? Ili onaj s tamburom? Ili je to sve jedan covek?
Zamara me ovaj blog vise nego ikad. Ovi se samo kote.


sto za promenu, jednom ne

sto za promenu, jednom ne postujete bez vredjanja i potcenjivanja..


Znaci Novikov.

Dobro, da znam, da se ne zamaram.


nemam pojma ko je taj.ja sam

nemam pojma ko je taj.ja sam sveznajuci...i savetujem vam da malo iskulirate sa vredjanjem,s obzirom da kako cujem imate politicke ambicije..pozz


novikov, maleni.

Bolje nemoj nista da mi savetujes. Imas ti svoju saradnicu na ovom blogu, koja te slusa. Ja te, na primer, prezirem, pa je glupo da trosis vreme.


Gresite.

Ja sam Novikov. Da se ne zamarate.


Av, av, opet smo bez brnjice, a?

Ako, ako, samo ti šetaj, kuco.

Kad su te već pustili, idi vidi da nismo na blogu kod Željke Buturović, molim te, a?

Ako nismo, ti nas sačekaj tamo i drži nam mesto. Eto nas oma.

Aj, budi drug.


E Kras, umirem od smeha

E Kras, umirem od smeha :)
samo da dobacim tip doggy-ju: ako nisu kod zeljke, a one su kod antica. sigurno. u pare.


da, da, Coco, zaboravih Nebitnog!

Doggy, SIGURNO ćemo biti kod Nebitnog Chede!

Evo, ne pomakla se s mesta, dabogda...


Pozdravio

vas u Blicu od 14.05 u kolumni na 2.strani...
(mene nije,ja sam ovde nova:))))


Nikako ne shvatam sta

Nikako ne shvatam sta pricate..mozda zato sto je vas stil nekultura i vredjanje??Kad smo vec kod Tijanica,mislim kad bi nekako moglo da se makne prelepo spoljasnje bice g-djice Srbljanovic,ukazao bi se isti..


Pa čekaj, ženo, šta si ti sad propustila!

Pa ovo je bilo legendarno! Pijani Tijanić u RTS studiju, kud nisam snimala ovo, ne mogu da prežalim!

Pita ga Olivera Kovačević kako ćemo organizovati Evroviz. u Beogradu kad je Helsinki koštao 12 miliona evra. A on ni pet ni šest: "Šta kako?! Oni su svi nas bombardovali, samo šteta RTSa je bila 480 miliona evra. Moraju da nam daju KREDIT!!!"

Hrustanovićka, žena, nije mogla da veruje šta ju je snašlo u studiju!

A pre nego što je on ušao bila normalna emisija, pričali razni ovi iz ekipe, producenti, novinari, svi što su kao bili u "ekspediciji" u Helsinkiju. Al onda ušao Bilmez, neviđeno nadrkan jer je imao uključenje u HRT povodom Eurosonga, gde su ga, kaže, uključili: "...zamisli samo jednom za sat vremena!" i napljuva Hrvate na pasija kola!!!

I na kraju emisije TRAS!!! rukom o sto, i kaže: "Tu je neka muva..." Ove žene oko njega zalegle, mislile da je eksplodirala neka bombahahahahahahahah

ahahahahahahahha, draga, bilo je legendarno!


ima li neko da ostavi link ,

ima li neko da ostavi link , moram da vidim to!


Ako bude reprize, javite, ljudi!

Ovo moram da snimim!!!


Kras

Obicno te gledane emisije tipa bljak Kljuch repriziraju nocu, kad im se zavrshi regularan program. Zato nocas na mrtvu strazu :)))


Vala baš, za ovo bi ...

... vredelo!


evo linka...

buuaahhaaa

buuaahhaaa


na kraju ce imati ova mala

na kraju ce imati ova mala da plati organizaciju,sta je pobedjivala kog djavola,ko je bio po usima!


ma nema nista

od odrzavanja evrovizje kod nas! ko je lud da dodje u zemlju u kojoj je direktor rts, fashista?


i to

je istina,nije mi palo na pamet.
mogu svi da kazu da nece


ima kandidata za placanje

napr.
unija roma srbije ili srs
danas se poubijase da dokazu cija je pobeda i cija je porodica
jaska serifovica

rekao sam pre 2 dana da ce ovako biti, pa su me razni napali,
sad se samo bojim da ne bude da jasko, verica, marija zajedno sa jadrankom odu u hag da posete "heroja" i da pocne nova sapunica poput jelene dokic i tate joj


moram priznati

kras' da nema tebe i ostalih pojma nebih imala sta se desava tamo .
a ovoga si tako dobro upisala; dal' covek da place ili da se smeje.....ON je UZAS jedan.kad ce vec jednom da odu negde......
neznam da li cu imati stomak za njih ovog leta....nesto mi je vec lose......


Ima emisija na bastiljinoj

Ima emisija na bastiljinoj stranici
fajl 140 mb


Thx, Srx!

i ja ću da skinem. Moram, treba mi za arhivu urnebesa & smehotresa.

Mada, možda sam se ja smejala od muke?! Mislim, ko pri zdravoj pameti može da se smeje Tijaniću? Kome on može da bude smešan? Možda sam već i malo odlepila... ;)


Marija i nesudjeni premijer

Kao i on je pobedio...Samo ne znam koga.


..i ovo je danas...

...dalo cvece pobednici...


Uz malo zatezanje,drzao je

Uz malo zatezanje,drzao je buket dok svi nisu videli(snimili)kako joj predaje.
A usput,koji ce ona u skupstini???


Kažu, njen dolazak u skupštinu je...

... organizovao SPS. Mrkonjić je piškio firnajz kad ju je ugledao na galeriji.


boze me sacuvaj. sto li

boze me sacuvaj. sto li pristade, setaju je ko mecku bozanu.


lopine

I licno je pozdravio i menadzera joj, lopova Sashu Mirkovica!


hehe

Da,da cuo sam da je Mrkonjic zvao,al???

PS To je,sto si veci lopov,mufljuz,to si bolji menadzer,
zgazi,udri,ukradi.
Naopaka drzava,mane su kvaliteti,kvaliteti su mane,cudi me da i drvece ne pocne da raste s krosnjom u zemlji.


nas...

...nas je pobedio.
Svi su pobednici,samo smo mi porazeni u ovoj igri bez pravila.
A kada vidim ovako podignut prst koji nas gleda,najezim se,samo cekam kada ce se okrenuti na dole.


nije losha ideja!!!!

ministar za Manjine... to bi se moglo dogovoriti na zajednichkoj vecheri sa djelicem (vidi kako je samo obgrlio, gore iznad, na slici)kod boooBaaana:):):)


the znojavi...

... je dno dna! Ista liga kao Ilić...


Walk Tall Mr.Green

ssissti li dragi Smeagol od radosti topeci se,u brzini uzivajuci?
Samo neka skuplja snagu i elan,trebace za konacni obracun


konslultacije u toku

nema novosti!
"tuca" jos traje!
sad je nastao sukob oko predsednika skupstine, pojavio se onaj idiot markovic, funkcioner sa palilule koji je u proslom mandatu bio p.pred. skupstine i smatra da samo on moze umesto tome. hoce i on da ima "lekare", da im se na kraju mandata zahvaljuje!

drugi sukob je oko mandata!
dogovor je bio da posalanicke mandate dobiju neki clanovi ds koji ce mandate vratiti kad udju u vladu (ministri, pomocnici, drzavni sekretari) i daju ih starim clanovima i partijskim funkcionerima koji i "drze" stranku.
medjutim kako se o svemu pitaju saper, krstic i nikitovic( da, od ubice) taj dogovor vise ne vazi.

treci oko ministarstava i dalje traje.
boza djelic je najzad pokazao pravo lice, ucenjuje tadica i ds i trazi da on bude nosilac politike, tvrdi da su za njega ljudi glasali, da je obezbedio znacajan novac za kampanju i da zato hoce svoj tim!
i dalje trazi ministarstvo finansija ali i telekomunikacije i jos neka dva(zaboravio)
dule sabac je kandidat za ministra pravde ali stranka to nece, otvoreno negoduju i tvrde da je sramota da ministar pravde bude covek koji ne zna ni koliko sudova ima u bg!
tadic ga gura u finansije, boza i miskovic nedaju !
telekomunikacije najverovatnije hiber( advokat OTE, naravno da to nije nikakv sukob interesa)
mozda ce i sloba komora, delta, milosavljevic (poznat po tome sto je javno branio deltu da nema monopol u samoposlugama , pozivajuci se na istrazivanja eminentnih agencija. nije doduse rekao da je on vlasnik iste te agencije)na mesto ministra finansija.
to trazi miskovic i forcanka je to dogovorila sa saperom i djilasom ali se boza protivi.
bozin favorit je i dalje(ako nije on, trazi da bude pored p.pred.vlade i ministar finansija)milica bisic, svercerka duvana i clan medjunarodne duhanske mafije!
toliko za sad
jos nam traju konsultacije!


Nemanja Smigic: "jos nam

Nemanja Smigic: "jos nam traju konsultacije!"

Drugim recima, zveri pocinju da se gloze.


Odličan direktan prenos, Nemanja!

Sve je tu, u jednom malom postu. Sva muka i jad.

I DS-ova ali bogami i naša. :(


Kandidati DS-a

VEST - Predsednisstvo Demokratske stranke donelo je odluku o kandidatima za cclanove Vlade Srbije.Na sednici zavrssenoj rano jutros, za potpredsednika Vlade Srbije zaduzzenog za evropske integracije predlozzen je Bozzidar Djelich.

U saopsstenju se navodi da je kandidat za ministra za finansije - Mirko Cvetkovich; za odbranu - Dragan SSutanovac i za inostrane poslove - Vuk Jeremich.

Ministar pravde biche Dussan Petrovich, poljoprivrede Slobodan Milosavljevich, a telekomunikacija i informaticckog drusstva Aleksandra Smiljanich.

Ministarstvo za rad i socijalnu politiku vodiche Rasim Ljajich, a resor drzzavne uprave i lokalne samouprave - Milan Markovich.

Za ministra ekologije predlozzen je Sassa Dragin, kulture - Vojislav Brajovich, dijaspore - Milica CCubrilo, a ministar bez portfelja i koordinator NIP-a biche Dragan DJilas, kazze se u saopsstenju
Demokratske stranke.


Rekonstrukcija Kostunicine vlade

Kostunicin ekspoze, mart 2004.


Marija i 250 poslanika:

Nebojša, mislim da su ti skinuli link!

Inače, na sajtu Devedesetdvojke se ceo danas dan dešava nešto čudno. Vesti se pojave pa nestaju... A ja sam se malo raspitala pa mi rekoše da ne nestaju zbog vesti per se, već zbog KOMENTARA! Pa se onda te iste vesti vrate kroz sat-dva, ali sa brojem komentara: 0.

Da li je to moguće?!


Cedomir Jovanovic

14. maj 2007.
Čedomir Jovanović u Skupštini Srbije: Novom Vladom Strbija ide ka novim izborima

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je danas da Srbija sa budućom koalicijom koja će činiti novu Vladu neće stići dalje od izbora u 2008. godini.

"Kroz ovu koaliciju koja je napravljena, način kroz koji je napravljena i sa ciljevima koje je sebi postavila, ne mislim da ćemo stići dalje od izbora u 2008. godini", rekao je Jovanović novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, mnogo bolje rešnje bilo bi ono koje bi građanima otvorilo mogućnost da se na izborima izjasne o politici o kojoj nisu mogli da se izjasne na januarskim izborima.

Jovanović je rekao da će LDP glasati protiv predloga zakona o ministarstvima jer je, kako je naveo, napravljen u skladu sa potrebama stranaka koje che formirati vladu, a ne u skladu sa potrebama društva.

"Dobili smo mandat od građana da bi se suprostavili politici Vojislava Koštunice, a ne da bi toj politici otvarali vrata u novom mandatu", naveo je lider LDP-a.

Jovanović je rekao da se kroz zakon nazire jačanje političke argumentacije koja sudbinu Srbije pretpostavlja rešavanju problema Kosova, a na margine gura poslove evropskih integracija.

Predsednik LDP kritikovao je što zakonom nije predviđeno ministarstvo za evropske integracije i ocenio da budući potpredsednik vlade koji će se baviti tim poslom neće imati potrebnu infrastrukturu za to.

On je rekao da će buduća vlada sa 22 ministarstava biti najskuplji kabinet u Evropi.

"Dok Srbija štedi, ta vlada se širi. Veća je od one koju je formiralo 17 stranaka 2001. godine, rekao je Jovanović.

Čedomir Jovanović je najavio da njegov poslanički klub neće učestvovati u raspravi o amandmanima na predlog zakona o ministarstvima jer ih poslanici LDP nisu ni podneli, ali da će svaki sekund predviđen za Liberalno demokratsku partiju iskoristiti za raspravu posle iznošenja ekspozea premijera.

Alternativa u Srbiji postoji, alternativa postoji i u Skupštini koja ima promenljivu parlamentarnu većinu, rekao je Jovanović.
http://www.cedajovanovic.com/code/navigate.php?Id=933


DA LI SMO SE MI VRATILI U 90-E ILI SU SE I 90-E VRATILE U NAS?

DA LI SMO SE (SAMO) MI VRATILI U DEVEDESETE
ILI SU SE I DEVEDESETE VRATILE U NAS ?...

p.s.

ovo nije puko filozofsko pitanje
već ozbiljna dilema na koju
danima tražim odgovor...


hm

pa necete valjda reci da toga nije bilo i ranije , mislim sada kao imamo nasu stranku i mazemo gde god stignemo ds...moram reci da sam malo iznenadjen..i cela prica oko ds a i nove vlade sa vase strane..pa ja mrzim tog kostunicu isto kao i vi..zna se za sta je sve odgovoran, ali druge solucije nije bilo, vrlo tesko bi se skupilo 51 %, tj skoro nemoguce , na novim izborima.Ja kapiram da vi to pricate zbog politicke borbe ali mislim da duboko u sebi znate da je ovo bio jedini moguci potez...uzgred nadam se da ce bar ovo stvorenje otici sa rts a ...


coyotee

nije smelo do ovoga da dodje, a doslo je zbog kohabitacije Tadica sa Kostunicom i zbog ucesca Tadica u mnogim nedozvoljenim radnjama, pa sada mora da igra kako mu Kostunica i Dinkic naloze . Nego, Vash je problem ocigledno to sto ste neobavesteni , ili se pravite da ste neobaveteni.


Dobio ovakvo - Objasnjenje za neupucene susjede:

Radikali Vojislava Seselja, srpskog vojvode od zardjale kasike, pucaju iz prazne puske. Ta stranka je Milosevicev monstrum, stvoren sa zadatkom da muti vodu, degenericno laje i time skrece paznju s bitnih stvari. Radikali, zapravo ne zele vlast. Njihova je prva i najvaznija zapovest da draskaju primitivce svojom imbecilnom, pecinskom retorikom. Ima ih dovoljno u stranci, jos da se okupe sa svojim glasacima koji se potpisuju otiskom palca, pa nek izvole na Kosovo da ga `brane`. Taj bi masovni pomor divljaka nastao direktnim sudarom s NATO-om, ovu crnu rupu od Srbije munjevito lansirao ka normalnom. Bar inicijalno. Medjutim! Dok radikali dizanjem dreke drze paznju pucanstva, kako primitivnog, tako i onog manjinskog, kultivisanog, istinske stetocine delaju slobodno. a imena su im: Vojislav Kostunica, od milja - Voja Kalasnjikov i njegov priglupi kolega, Boris Tadic. To su prave stetocine i izdajnici. Ili kako se vec nazivaju oni koji vode drzavu, a rade skroz suprotno njenim interesima. Dakle, svako kome je prioritet kosovo, cija je predaja potpisana pre celih 7 godina u Kumanovu, a nije mu ni slucajno prioritet privreda i ekonomija, taj je izdajnik. to dakako ni ne cudi, jer je njihova jedina sposobnost suplja, stetocinska retorika. Ni za sta konstruktivno i nisu sposobni. samo umeju da rapidno unistavaju sve oko sebe. jer, da nije NATO-a svuda naokolo, vlada Vojislava Kostunice se nimalo ne bi razlikovala od onih krvolocnih Milosevicevih. S tom razlikom sto ce se, uverena sam, pre ili kasnije ispostaviti da su ovi sada mnogo vise ukrali. Valjda sumanuto kradu jer ne mogu da ubijaju... Ne u meri u kojoj bi zeleli. Da skratim. Umesto sto paznju rasipate na Tomu-grobara i radikale, osmotrite malo famozni srbijanski takozvani "demokratski blok" koji cine Voja Kalasnjikov, blizanac Tome Nikolica i Boris Tadic kojim manipulise njegov tata-poznati patriota sa svojim matorim zlikovcima iz SANU, te ovaj tupan aminuje sve Kostunicine nebuloze. E, takav "srpski demokratski i proevropski blok" pristojan covek ima zelju da zaspe napalmom. a pokojni srpski Ataturk, covek ispred svog vremena, covek s mozgom & mudima, pokojni Zoran Djindjic, u grobu se prevrce zbog svoje stranke i svega ostalog. Bojim se samo da nas na kraju ne puste da radimo sami sa sobom sta god hocemo, u svom karantinu, pod uslovom da ne ugrozavamo neposrednu okolinu. Nadam se da to toga nece doci, u ime onih svakako malobrojnih, ali vrednih paznje, truda i pruzanja prilike za normalan zivot.


...

Umesto sto paznju rasipate na Tomu-grobara i radikale, osmotrite malo famozni srbijanski takozvani "demokratski blok" koji cine Voja Kalasnjikov, blizanac Tome Nikolica i Boris Tadic kojim manipulise njegov tata-poznati patriota sa svojim matorim zlikovcima iz SANU, te ovaj tupan aminuje sve Kostunicine nebuloze.
===================================

Slažem se sa stavovima, samo imam jednu napomenu- ja sam toliko besan, i toliko mi je muka od svih gore pomenutih, da ima snage za sve, ne moram da je preraspodeljujem na jednog ili dvojicu, a na ostale da ne obraćam pažnju.


Ti si genije!

Ti si genije :) Ovo sto si napisao je pun pogodak - pravo u centar!


J. Winter,

sve si u pravu osim jedne stvari, cini mi se . Naime, ja mislim da radikali ipak, zele vlast ali im to Seselj, iz nekih razloga ne dozvoljava.Oni se prvo jako napale , tako je bilo odmah posle pobede na parlamentarnim izborima, Nikolic je izjavio da ce napraviti vladu , a onda je ubrzo, pretpostavljam na zahtev Seselja, promenio odluku.Isto se desilo i sada , Vucic je ishao u Hag po instrukcije i Nikolic je odmah potom, odbio da pravi vladu sa Kostunicom. Kostunica , iz straha da ne budu novi izbori, zahtevao je Nikolicevu ostavku. Znash , Nikolic je mnogo glup da bi mogao pravilno rasudjivati o svojim sposobnostima. Hocu reci , a sta ako radikali ne poslushaju Seselja , recimo na sledecim izborima?


2 kapi

Ono je meni za orjentaciju i lakse shvacanje stanja, ali mi se cini sasvim OK i logicno.
Jer malo sam odvrtio film, pa je ispalo da je Seseljev kum Draskovic ili obratno. Tj. Draskovic ( kojem u ocima pise "vlast & moc" ) je nakon izlaska iz Spiljkovog kabineta pokusao "sarmirati" Zapad sa cetnickom retorikom. Izgleda se zavadio sa Seseljom kojeg je lukavo kupio Sloba. Ali i vojsku pa su mu pokusaji da se docepa vlasti 91. godine propali.Od tad Seselj ( koji je navodno Srbin ) i Sloba voze zajedno.Kad su oni uklonjeni, zamjene s klupe su im Kostunica i Nikolic.Sad Draskovic trazi novu priliku da kad tad dodje na vlast ( nema mu pomoci kako mi se cini...) Jedino mu je ostalo jos kao rep iz proslosti plandovanje ravnogoraca, koje je odabacio trceci radije u Bruxelles ( druga prilika).Prekasno za sad...
Kostunica je na vasu zalost zaista najsposobniji politicar. Ali Pirov politicar. Sa tako malo glasova, tako puno vlasti! S druge strane Pirov je, jer ce ga na premijerskoj stolici pamtiti kao "onog sto je popusio i Crnu Goru i Kosovo", a to je zaista kuriozitet. Uostalom zato ga Solana i "podrzava" kao demokrata u nadi da ce mu priustiti to "zadovoljstvo". A nakon njega je odlazak Qostunixe u anonimnost zajamcena.Jasno je Zapadu da bi taj tip od Kosova unutar Srbije, napravio jednu gigantsku Srebrenicu u omjeru 1:50.000. I sasvim sigurno si nakon jedne gluposti i mlitavosti u prijasnjim ratovima ni EU ni SAD to nece dozvoliti. Skepticni neka se sjete da je i Sloba bio "faktor mira i stabilnosti" ( na sveopce razocaranje susjeda)... A onda mu nije istekao rok upotrebe.


...

S druge strane Pirov je, jer ce ga na premijerskoj stolici pamtiti kao "onog sto je popusio i Crnu Goru i Kosovo", a to je zaista kuriozitet.
=======================
Ali pamtiće ga i kao onoga za čijeg mandata smo dobili ustav!
USTAVOTVORAC, znaš kako njemu to gordo zvuči? Sve ostalo se briše...


J. Winter,

ne znam da li si ovo imao prilike ovde da procitash ali evo , opet cu da stavim. zanimljivo je.

Pise: Vojin MAJSTOROVIC

Vojislav Seselj je prvi put dosao u Beograd januara 1983. godine. Tom prilikom Vuk Draskovic pravi intervju sa njim, za "Omladinske novine". Na pitanje "sta je po nacionalnosti?", Seselj je odgovorio: "Jugosloven".

Po izlasku iz zatvora u Zenici i preseljenju u Srbiju, Seselj postaje clan Hrvatskog socioloskog drustva i drzi seriju predavanja u Zagrebu, kao clan Hrvatskog socioloskog drustva.
Pocetkom 1988. godine, u porti manastira Ljubostinja, Vuk Draskovic, Milan Komnenic, Danko Popovic i jos neki, uce Seselja kako se krsti po pravoslavnom obredu. On to do tada nije znao.
U junu 1990. godine Seselj formira takozvani Srpski cetnicki pokret. Kao "cetnicki vojvoda", a to zvanje mu je dodelio Momcilo Djujic, prilikom Seseljevog boravka u Americi, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, on tokom leta 1990. godine, izmedju ostalog, otkopcava slic i zgranutim prolaznicima pokazuje svoj "vojvodski". Besan na Beogradjane koji su ga tada smatrali obicnim cirkuzantom i ulicnim siledzijom, psovao im je majku srbijansku i ciganjsku. Cinio je to uvek u pratnji svojih poslusnih gorila, odnosno telohranitelja.
U julu 1990, u Studentskom gradu, bezbol palicama je, sve dok nisu pali u nesvest, tukao svoje clanove stranke Nedeljka Ascerica i Vlatka Mrkajica. Naravno, telohranitelji su ih drzali za ruke dok ih je Seselj premlacivao.
U avgustu 1990, opet uz pomoc svojih telohranitelja, pretukao je i jednu devojku - sportistkinju. Pre toga ona ga je isamarala i dzudo zahvatom tresnula o asfalt.
Tokom cele 1990. godine sa grupom siledzija ometa skupove demokratske opozicije u Beogradu.
Aprila 1992. godine, sa svojim telohraniteljima, poteze oruzje na taksiste koji su strajkovali pred Saveznom skupstinom i naziva ih bandom i stokom.
Juna 1992. godine tukao je, opet u pratnji svoje telesne garde, ucitelje i nastavnike pred Skupstinom Srbije, koji su protestovali zbog bednih plata.
U julu 1992. godine, poteze pistolj i na beogradske studente.
NAPRASNA SMRT VOJINA VULETICA
Jos nije odgonetnuto zbog cega je Vojin Vuletic, covek koji je bio najodaniji Seselju i uz to i potpredsednik Srpske radikalne stranke, naprasno umro u jesen 1992. godine.
Pokojni Vuletic je na neki nacin dosao u posed jednog pisma od 2. travnja 1991. godine, sa pecatom vinkovackog HDZ-a i potpisom izvesnog "Gavrana".

Naime, neko je 9. marta 1991. godne, za vreme velikih demonstracija, opljackao nekoliko zlatara u Beogradu i to zlato je posebnim kanalima prebaceno Hrvatima. Primopredaji je prisustvovao tadasnji tajnik HDZ-a Zdenko Mijak i o tome obavestio regionalnog sefa policije Josipa Kira u Osijeku. Medjutim, neplanirano nekome u Beogradu isplaceno je na ruke 300.000 maraka, pa je Kir poveo istragu oko toga. Zatrazio je pismeno objasnjenje od izvesnog "Gavrana", a "Gavran" je odgovorio da je nalog o isplati dobio od "Lisice" i upozorio Kira da cuti o celoj stvari.
To pismo hrvatskog obavestajca Gavrana doslovce glasi:
"Uvazeni gospodine Kir,
povodom Vasih optuzbi da si priustujem nekontrolirano rasipanje novca, dajuci tisuce i tisuce maraka kriminalcima na ruke i bez ikakve potvrde, ubijedjen sam da niste informirani ili to ne kanite biti. Tocno je da sam si priustio nesto slicno, ali po sifriranoj zapovjedi od Lisice. Tih 300 tisuca maraka primili su ljudi naseg covjeka u Bgd, za usluge pocinjene 9. ozujka.
Vi nedvojbeno znate da "vojvoda" radi za nas i da su nam njegovi ljudi isporucili zlata i ostalih dragocjenosti opljackanih na dan demonstracija u pet puta visoj vrijednosti od nagrade koju su dobili. Unatoc tome, neodgovornim izjavama dovodite operaciju u opasnost.
Molim Vas da Vase zbire u mom stabu usutkate i za sve u vezi sa ovim izvolite se obratiti Lisici.
Za dom spreman.
Vinkovci, 2. travanj 1991. godine".
U svojstvu potpredsednika Srpske radikalne stranke, Vojin Vuletic trazi objasnjenje od Seselja da li se, mozda, to pismo odnosi na njega. Vojin Vuletic, tom prilikom, takodje trazi od Seselja da mu objasni jos jednu misterioznu cinjenicu. Naime, u jeku vec krvavoga rata izmedju Srba i Hrvata, u leto 1991. godine, ustaske paravojne jedinice bile su zarobile Seselja. Odusevljeno je javljeno Zagrebu kako je uhvacena krupna zverka, ali je iz Zagreba smesta nalozeno da se Seselj pusti. Vuleticu je ovo bilo veoma sumnjivo i trazio je od Seselja objasnjenje. Posto objasnjenje nije dobio, napustio je demonstrativno stranku i ubrzo potom naprasno umro.
HRVATSKO PREZIME
U svojstvu predsednika Srpske radikalne stranke, Vojislav Seselj u martu 1992. godine odlazi u Madrid, na sastanak sa jednim probisvetom, izvesnim Dolgorukim, kome je tada ponudio krunu Nemanjica i Karadjordjevica. Seselj je, naime, u to vreme bio vatreni monarhista.
Organizator ove Seseljeve posete i njegov pratilac tokom celog boravka u Madridu bila je gospodja Mirjana Zelen-Maksa, najbliza savetnica hrvatskog predsednika Franje Tudjmana. U tom momentu Hrvatska je vec bila narodno priznata, a rat u Srpskoj Krajini je besneo. Mirjana Zelen-Maksa, Tudjmanova savetnica, je ta koja organizuje i Seseljevo uclanjenje u jednu katolicku masonsku lozu u Spaniji. O svemu ovome opsirno je izvestavala i stampa.
Kao sto je poznato, podigla se bila i velika prasina u Skupstini Srbije i otvoreno su iznosene sumnje da je Vojislav Seselj hrvatski covek u Beogradu. Na te sumnje, Seselj preko jednog svog clana u Srpskoj akademiji nauka obezbedjuje uverenje da je on Srbin. Akademija nauka nije medjutim ni maticni ured, ni crkva. Rodni list izdaju maticari i svestenici, a ne akademici. Postavlja se pitanje: zasto Seselj nije pokazao pred Skupstinom ni rodni list, niti krstenicu.
Pre dolaska Josipa Broza u Srbiju prezimena Broz nije bilo u Srbiji. Neka Vojislav Seselj navede jednog jedinog rodjaka u Srbiji. On je, koliko znamo, jedini Seselj u Srbiji. Telefonski imenici Zagreba, Osijeka, Zadra, Sibenika, Splita, puni su prezimena Seselj. Spomenucemo samo neke od njih: Stanislava Seselj, ulica Josipa Duvacica 9, Zagreb; Stjepan Seselj, ulica Lea Rukavine 4, Zagreb; Vlatko Seselj, ulica Subiceva 62, Zagreb; Marija Seselj, ulica Maslariceva 6, Zagreb; Kresimir Seselj, Ludvetov brijeg 16, Rijeka; Vlado Seselj, Save Jugobujkove 12, Rijeka; Fabijan Seselj, ulica Slobodana Macure 20 d, Zadar; Franjo Seselj, ulica Josipa Kolanovica 4, Zadar; Marijana Seselj, ulica Rivnica 4, Zadar; Romano Seselj, Velebitska 16, Zadar; Tomislav Seselj, ulica Branimirova obala 2/10, Split; Branka Seselj, ulica S. Koncarevica 2, Zadar; Ivan Seselj, Put Murvice 39, Zadar; Marija Seselj, Slobana Macure 20 d, Zadar; Rade Seselj, I. Milutinovica 1d, Zadar ...
Svi ovi Seselji su Hrvati i katolici i ne spore svoje rodjacke veze sa "cetnickim vojvodom" Seseljem u Srbiji.
Seselj je za Srbiju koja ce se graniciti sa Nemackom. Hoce da posle svega, ovo srpske omladine gurne u rat sa NATO-paktom, toboze sa ciljem da protegne nase drzavne granice do nemackih drzavnih granica. Krije od Srbije da je rodno mesto njegovoga oca samo dvadesetak kilometara daleko od Trebinja, u Hercegovini, pod vlascu Hrvata. Ne moze da od Hrvata oslobodi svoje selo, a hoce da srpska omladina gine za zajednicke granice Srbije i Nemacke.

HRVAT SESELj SAHRANIO SRPSKU DRZAVU U HRVATSKOJ
Vojislav Seselj se vec uveliko predstavljao kao cetnicki vojvoda i kao Ravnogorac, kada je 1988. godine stampao svoju knjigu: "Pledoaje za demokratski Ustav".
Evo kako je te 1988. godine cetnicki vojvoda i Ravnogorac Vojislav Seselj, predlagao da glasi novi Ustav Jugoslavije: "Jugoslavija je federativna drzava republikanskog oblika, demokratskog politickog sistema i socijalistickog drustvenog uredjenja". (Clan 1. "Vojvodinog Ustava").
"Grb Jugoslavije predstavlja polje okruzeno zlatnim klasjem. Klasje je u podnozju povezano trakom plave boje na kojoj je ispisan datum: 1. decembar 1918. Izmedju vrhova klasja je petokraka zvezda crvene boje sa zlatno-zutim okvirom." (Clan 2. "cetnickog Ustava").
Taj "cetnicki vojvoda" otvoreno je, znaci, za petokraku i za socijalisticko drzavno uredjenje. Ovo narod u Srbiji ne zna, jer Seseljeve knjige u Srbiji niko ne cita.
U svojoj knjizi "Osvajanje slobode", stampanoj 1988. godine, Seselj objavljuje i svoj intervju londonskom "Obzerveru". On, doslovce, kaze: "Od malena sam vaspitavan u komunistickom duhu, kroz ukupan obrazovni sistem, omladinske radne akcije, partizanske marseve, ferijalna ljetovanja, dostupnu literaturu itd. Kao ubijedjeni komunista, marksista i lenjinista, bio sam aktivista omladinske i partijske organizacije. Pisao sam u osnovi apologetske tekstove politicko-teorijske i socioloske sadrzine i objavljivao ih u nizu jugoslovenskih listova i casopisa".
Rekosmo vec da je 1987. Seselj postao clan Hrvatskog socioloskog drustva. U knjizi "Ko je ko u Srbiji", nalazi se podatak da je, po prijemu u Hrvatsko sociolosko drustvo, Seselj bio upucen, izmedju ostalog, u Manhajm, u tadasnju Zapadnu Nemacku na obuku. Kakvu obuku? Da li je tada obucen da zagovara smrt Srbije, lansirajuci poklice o etnickim ciscenjima, genocidu i o zajednickim granicama sa Nemackom. Da li je tada uvezbavan za poteze od kojih su Srbija i srpski narod imali samo stete.
Narod je zaboravio da je tokom 1992, 1993. i 1994. godine Seselj uporno predlagao i trazio da miniramo Hidroelektranu Djerdap! Toboze da na taj nacin sprecimo plovidbu Dunavom. Zagovarao je katastrofu nevidjenih razmera.
Seselj je taj koji je sahranio plan "Z-4". Po tom planu, Republika Srpska Krajina prakticno je od medjunarodne zajednice dobila status drzave u drzavi. Republika Srpska Krajina imala je pravo na svog predsednika Republike, svoju vladu, svoj parlament, imala je pravo da direktno delegira svoje predstavnike u Sabor Hrvatske i u Vladu Hrvatske. Republika Srpska Krajina imala je pravo i na svoju nacionalnu monetu i na posebne pasose. Gradjani Republike Srpske Krajine imali su pravo da, istovremeno, budu i drzavljani Srbije. Vojislav Seselj je taj koji odlazi u Srpsku Krajinu, krstari s kraja na kraj Srpske Krajine, galami da se taj plan ne sme prihvatiti, da je on protiv srpskih nacionalnih interesa. On organizuje diverzije na auto-putu Beograd - Zagreb, on organizuje diverzije na zeleznickim prugama i on je taj koji je presudno uticao da odgovor srpskog rukovodstva u Republici Srpskoj Krajini bude negativan i da plan "Z-4" bude odbijen. Ubrzo posle toga usledio je vojnicki slom Krajine, sto Seselja nimalo nije potreslo. Kao da je sve i radio da Srbi odu iz Srpske Krajine i da dozive tako strasan poraz i nesrecu.
Vojislav Seselj je taj koji je lansirao laz o tajnom Teslinom oruzju kojima raspolazu srpske snage u Bosni i u Republici Srpskoj Krajini. Stotine hiljada ljudi poverovale su u te lazi koje su skupo kostale srpski narod.
Vojislav Seselj je taj koji lansira lazi o velikoj pomoci koju ce dobiti od Zirinovskog, o desetinama hiljada Kozaka koji ce doci u Bosnu da stvaraju Veliku Srbiju.
Nema niceg, nema nijedne jedine reci u njegovoj politickoj strategiji, nastupima, a da nije u biti, u sustini, uperena najdublje protiv interesa srpskog naroda i protiv Srbije.
POD TOPLIM OKRILjEM JUGOSLOVENSKE LEVICE
Vojislav Seselj je na proteklim izborima dobio onoliko glasova koliko je njegova stranka dobila i na izborima 1992. godine. Setimo se Seseljevog programa iz 1992. godine. On je tada obecavao: srpsku Bosnu, srpsku Hercegovinu, srpsku Baniju, srpsku Baranju, srpski Kordun, srpsku Liku, srpsku Slavoniju, srpsku Dalmaciju. On je tada govorio da ce se, on licno, u jednome danu kupati u srpskom moru, kod srpskog Dubrovnika, srpskog Splita, srpskog Zadra, srpskog Sibenika (uzgred, Vojislav Seselj uopste ne ume da pliva). On je tada govorio da ce pred trupama radikala Hrvati izgubiti pamet, da ce poludeti i svi dobrovoljno poskakati u Jadransko more i utopiti se, a on ce u roku od nekoliko meseci duz srpske Jadranske obale naseliti milion Srba iz Rumunije. Jedini on je pronasao milion Srba u Rumuniji. Na zalost, ove velike lazi donele su mu izborni uspeh. Narod srpski je cedan kao dete, ima cistu dusu i ne pretpostavlja da postoje varalice ovakvoga kalibra. Varalice koje lansiraju krupne lazi koje se ne mogu odmah proveriti.
Ove godine, Vojislav Seselj je ponudio Srbiji progon NATO-vojnika iz Bosne i zajednicke granice sa Nemackom. Ove godine Vojislav Seselj je ponudio Srbiji da ce resiti sve njene ogromne probleme, da ce usreciti i zaposlene i nezaposlene, i zedne, i gladne, i bose, i penzionere i bolesne, i ucitelje, i profesore, i seljake, i devizne stedise, naprosto tako sto ce radikali prodavati placeve po Srbiji, Titove knjige i stafete, pa ce na taj nacin doci do ogromnih para, pa ce na taj nacin, preko noci, da usrece Srbiju.
Lansirao je i film o radikalskom cudu u Zemunu. Jeste cudo, ali od bezakonja i od kriminala. Mnogim seljacima, domacinima, otima se zemlja i prodaje ratnim profiterima iz Kninske Krajine. Sirotinja od Seselja nema sta da trazi. Rasprodajom tudje otete zemlje, rasprodajom cak i centralnih zemunskih ulica, otimacinom stanova, prema nekim podacima koji su se ovih dana pojavili u javnosti, inkasirao je vise od 200 miliona maraka. Samo deseti deo toga uplacen je u opstinsku kasu, a sve ostalo zadrzao je za sebe i za reklamiranje svojih suludih antisrpskih projekata.
Treba postaviti i ovo pitanje: otkuda mu pare da tako redovno stampa "Zemunske novine" (pise da je to list Zemunske opstine) u milionskim tirazima, i da te milionske tiraze, cije stampanje kosta milione maraka, deli besplatno po Srbiji. Medju koricama nema niceg sem njegovih fotografija i reklamiranja suludih projekata protiv srpskog naroda i reklamiranja lazi, uvreda i klevetanja svih ostalih u Srbiji, a pre svega Srpskog pokreta obnove i njegovog predsednika.
Gradjani Srbije ne znaju istinu. Ne znaju je zbog toga sto drzavna propaganda i ovaj rezim odavno stite Vojislava Seselja. On je u veoma bliskim odnosima sa JUL-om i u JUL-u je ocenjeno da je Vojislav Seselj taj koji, bez obzira na svoje nacionalno poreklo, moze da obnovi izvorni boljsevizam u Srbiji, onaj boljsevizam iz 1945. godine.
JUL se drzi tradicije. Srbi daju komuniste, a Hrvati generalnog sekretara


Dejan Mihajlov - nisam mislio na to...

Dejan Mihajlov ponovo
generalni sekretar Vlade!!!

za njega glasali (i) ministri iz DS-a,
a posle (ili pre, svejedno) otišli da polože
venac na mesto na kom je Zoran ubijen.

Mislim stvarno...previše, sramno, licemerno... i tako to... su, valjda, isuviše slabe reči... ne, nisam mislio na to...molim pomoć...


kapi

da nije bilo te kohabitacije kako ti kazes sto ne kazem da nije slucaj , ds sada ne bi imala ovoliko glasova na izborima jer ne zaboravi u kakvoj zemlji zivimo.
Zamisli scenarijo gde ds treba da pravi vladu sa 300 hiljda glasova manje, koliko bi realno dobila da nije bilo delimicno blagog nastupa prema dss.Znaci bili bi u jos goroj situaciji a mislim da je cilj svih nas bolja buducnost.Mislim da nisam neobavesten vec jednostavno smatram da je ovakav scenario trenutno jedini bio moguc.Opet ti kazem samo razmisli u kakvoj zemlji zivimo i da takva solucija za koju ti smatras da je ispravna ne bi brze donela sve ono zasta smo se borili...pozdrav


Quote:uzgred nadam se da ce

Quote:
uzgred nadam se da ce bar ovo stvorenje otici sa rts a ...

Samo se nadaj, heheh, imaš čak prevelika očekivanja od stare/nove vlade


(dopunite po želji)

a gde da ode?
pa on je jedan od "stubova"...

(dopunite po želji)


(dopunite po želji)

a gde da ode?
pa on je jedan od "stubova"...

(dopunite po želji)


(dopunite po želji)

a gde da ode?
pa on je jedan od "stubova"...

(dopunite po želji)


Drustvo iz kraja, tata i raja

Zasto mislite da upravo zivopisna biografija Velje Ilica nije negova najbolja preporuka "Drustvu iz kraja" koje zeli da prosiri vladu i na ostatak blatnjave Srbije pa im je nebitno ko predstavlja taj ostatak. Drustvo iz kraja, tata i raja sto kaze premijer: manje od nule!


manje od nule...

Dirty
naravno da će se Selja lepo uklopiti u Društvo iz kraja...
A i rimuje se: Drustvo iz kraja, tata i raja...


p.s. nadam se da

p.s.

nadam se da ste
NAPROSTO ODUŠEVLJENI
fotkama_?


Velja Iliћ: Nemamo nijedan neki nesprazum...

Ilić: Bez sukoba, ceo mandat
17. maj 2007. | 10:08 -> 11:11 | Izvor: B92

Beograd -- Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić ne veruje da će u novoj vladi biti velikih sukoba i očekuje da će ona trajati ceo mandat

"Profesija, struka kaže svoje. Ja mislim da će i u ovoj vladi saradnja biti dobra. Mogu reći, evo, ja sam imao razgovore i sa Đelićem i Đilasom oko Nacionalnog investicionog plana i sve smo se dogovorili, nemamo nijedan neki nesprazum", kaže on.