Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Novi blogeri

Danas vam predstavljamo trio novih blogera.

Gorica Nešović
(tekst sa B92 Lica)

Gorica NešovićGorica NešovićNa B92 neprekidno od 2001. godine, a pre toga, na samom početku Radija, od 1989. do 1991. Eksperimentisala sa različitim žanrovima : „Vampir kviz”, „One man show”, „Poplava” …

Poslednjih godina radi jutarnji program „Dizanje” i subotom „Zagrej stolicu”.

A sve je počelo kao šala i slučajnost. 1982. postala član redakcije Omladinskog programa Ritam srca, koji se tada emitovao na Studiju B, iz kojeg je kasnije nastao Radio B92. U to isto vreme radila i na Studiju B.

Početkom devedesetih vodila emisije na Trećem kanalu, a zatim na Televiziji Studio B zabavno muzičke programe „Videodrom” i „Neosvest”.

Bila urednica beogradskog Radija City.

U ANEM-ovom trening centru drži kurseve za voditelje.

I posle toliko godina, “ložim se na radio, gotovo kao na početku”, tvrdi ona.

Usavršavala se u praksi. “Što više radim, više učim”, kaže.

Sudbinski povezana sa B92, rođena 15. maja (Dan B92) 1964. u Beogradu.

Olivera Vujnović

Njena profesija i njena karijera nisu razlozi zasto ce ona biti sa nama na ovom blogu. Primetili smo je u moru drugih blogera i odlucili da je pozovemo da nam se pridruzi. Njoj necete moci da pronadjete mane iz proslosti niti cete o njoj suditi na osnovu saznanja iz medija. Olivera je 100% blogerka.

Neven Anđelić

Neven AnđelićNeven AnđelićNeven Andjelic je iskoristio nekadasnju drzavu da poput ferijalca upozna domovinu kako bi je vise volio. Rodjen u Zagrebu, kao mali zivio u Beogradu, djetinjstvo proveo u Karlovcu a pubertet i mladalacke godine u Sarajevu. Od 1993. godine, kada napusta Sarajevo, ima isti moto samo sto obilazi svijet. Nakon dugih londonskih godina, trenutno je u Californiji gdje predaje na univerzitetu Berkeley i pise knjigu o ljudskim pravima. Prethodnu godinu proveo je u Sarajevu radeci sa studentima i izbjegavajuci, koliko je moguce, rad u medijima. Prije rata bio je opsteprisutan u sarajevskom novinarstvu a u rat usao je kao urednik Omladinskog programa Radio Sarajeva.U Engleskoj je radio, pored ostalih, za CNN i BBC te je magistrirao i doktorirao iz oblasti savremenih evropskih studija.