Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

B92 Blog je

Odličan, to je baš trebalo
28% (44 glasova)
Dobar, ali može i bolje
41% (65 glasova)
Nije nešto
23% (37 glasova)
Ne sviđa mi se
8% (13 glasova)
Ukupan broj glasova: 159

Dobar, ali može i bolje

rovad


Privatizovan

od strane pojedinih javnih likova poput Biljane Srbljanovic koja je priliku za susret sa "svojom publikom" na "svom" blogu shvatila kao pravo da ako joj nije po volji misljenje nekih od ucesnika u diskisuji - bez obzira stoje izreceno kulturno, bez vredjnaja, koriscenjem cinjenica, istog diskvlifikuje pa ako treba uz pomoc svojih moderatora stavi i na stub - sto je direktna povreda prava slobode govora.
Kako se B92 uvek deklarisao kao pobornik demokratskih civilizacijskih tekovina, ovakve nicim izazvane aktivnosti svojih moderatora bi morao da spreci.


nadam se

da ste bili svesni rizika, ali kad vas kurir prenosi, citira, " parafrazira "...
pozdrav


Blog b92...

... tek sada otkrivam.
Kad čitam, vidim da nisam poslednji Mohikanac.
Veoma sam srećna kada ono što već mislim (a nije rasprostranjeno mišljenje), pročitam na Blogu.


ja ne kapiram

JA NE KAPIRAM NISTA NA OVOM BLOGU MADA NIJE LOS MNOGO JE ZBUNJUJUCI


interesantno

je da ne mogu da napisem da mi se ne svidjaju zutaci a da mi neko na to ne odgovori kako je pravilno da ih zovem azijati.gde je sloboda?


B 92 blog

Vec neko vreme razmisljam da se pridruzim, ali, kao stalno sam u nekoj guzvi, bla.bla...
malopre sam na radiju B92 slusala o blogu, a kako sam kod kuce i "nisam u guzvi", odlucila sam da se odmah prijavim. utisci jesu svezi, ali i vrlo lepi! Izgleda zanimljivo, samo malo jos da pronjuskam, sta sve ima... veeeeeeliki pozdrav


SJAJNO !!!

Evo mene opet... razgledam sve sitnice na blogu i sto vise upoznajem vise mi se dopada. Sjajnih likova ima! Licno, kada sam videla imena poput Tene Stivicic, Marka Vidojkovica, Dule Nedeljkovic - Glavonja!, Marcelo...u najavi - Gorica Nesovic, Pera Janjatovic...VAUUU! Rado bih se s njima "ispricala" na razne teme. Iskreno, videla sam i imena ljudi koje bih radije izbegla, ali to i jeste fora bloga... Drustvance, VEEEELIKI POZDRAV!


Dobar,

ali ga treba malo više reklamirati.


meni super

meni super