Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Novi blogeri

Petak je dan kada ulaze novi ukućani Bloga B92.

Danas vam se predstavljaju:

Tena Štivičić

Tena ŠtivičićTena Štivičić

Rođena sam u Zagrebu. Diplomirala dramaturgiju na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Magistirirala sam Dramsko pismo na Goldsmiths Collegeu u Londonu. Pišem drame, filmske scenarije, a povremeno i uglavnom potajno i prozu.

Pišem kolumnu u časopisu Zaposlena.

Živim u Londonu i radim kao pisac slobodnjak, makar to često nema veze sa slobodom. Drame Nemres pobjeć od nedjelje, Dvije, Parsifal, Pssst, Fragile! izvode se u nekoliko zemalja na Balkanu i u Evropi i prevedene su na nekoliko jezika. Dosad najdulje žive Dvije na pozornici Ateljea 212.

 Avram Goldmann

Avram GoldmannAvram GoldmannAvram Goldmann, takođe poznat javnosti i kao dr Avram Goldmann, nekada je i na ovim prostorima bio poznat i priznat kao raspop psihoanalize. Putnik, povremeni psiholog, i još povremeniji pisac, zaviruje u razne kutke ovog sveta, sa svojom stalnom životnom misijom da vidi ono što drugi ne vide, i, zašto i to ne reći, ne vidi ono što drugi vide, da od periferije pravi centar, a od centra periferiju. Posle mnogo godina aktivnog ćutanja, sada se vraća na naše stranice. Zašto - možda ćemo i to jednog dana saznati. Možda će to i on jednog dana saznati.

Igor Brakus

I.B.I.B.Besmisleni Brakus blogira besmislice!

Priche iz zhivota i rada choveka koji ceo svoj besmisleni zhivot vrti jedno te isto u krug, a sada i u blog. Nemojte chitati ova pisanija, zaista nema potrebe...