Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Biće kako ja kažem!

Govoriću istinu i samo istinu, tako mi Bog pomogao!Govoriću istinu i samo istinu, tako mi Bog pomogao!Dobro veče poštovani gledaoci i dobrodošli u moju prvu emisiju posle duže letnje pauze. Dobila sam puno vaših pisama što me je veoma obradovalo, jer sam tako mogla često da viđam svog zgodnog poštara Racu. Takođe pozdravljam i njegovu mladu suprugu koja ga je, kako mi se javlja, prevarila sa njegovim rođenim bratom Bracom, dok je on bio na odsluženju vojnog roka. U ovoj emisiji zbog vremenskog ograničenja moći ću da otvorim samo na nekoliko vaših pisama, ali vas ovom prilikom pozivam da slobodno dođete u moju Agenciju, gde ću svakako imati vremena da vas primim i odgovorim na sva vaša pitanja, jer ipak sam ja krunisana kraljica među prorocima. Pre nego što krenemo na vaša pisma pogledaćemo nekoliko reklama.

Dobrodošli nazad u studio. Kao što sam već rekla, dobila sam puno pisama i izabrala sam jedno koje ću vam sada pročitati i koje je privuklo moju pažnju. Poštovana kraljice Kleopatra, često pratim vašu emisiju i moram priznati da svake nedelje sve lepše i lepše izgledate. Bio bih vam veoma zahvala kada biste mogli da mi pomognete. Danima ne mogu da spavam, niti da jedem, jer me muči pitanje ko će u subotu biti izbačen iz kuće Velikog brata? Iskreno vaš i u nadi da ćete pročitati moje pismo, Srđan Mitrović.

Dragi Srđane, vi ste pošten i radan čovek, često ste pored kompjutera. Pripazite na oči, možda treba da se javite očnom lekaru ili da kupite monitor koji manje zrači. Javlja mi se neki zlog... slog... blog... tako nešto, javlja mi se ali ne znam šta bi to bilo. Ali da se ja vratim na vaše pitanje. Iz kuće će definitivno biti izbačena Anamarija. Ona je jedno razmaženo derište, publika takve ne voli - znate. Publika voli smerne, poštene devojke - domaćice. A ne oštrokonđe i bahate sponzoruše. Miroslav je simpatičan mladić kao i njegova partnerka Dženi, ja njima predviđam lepu budućnost i puno lepe bucmaste dečice. Zvali su mene ljudi iz Emotion produkcije da se i ja prijavim za Velikog brata, ali sam ja njima lepo rekla da je Kleopatra slobodna ptica koja ne voli da bude zaključana u četiri zida. Kraljica Kleopatra se dosta obogatila, njoj novac nije potreban, ona ionako sto hiljada evra zaradi za mesec dana. Dragi Srđane, ako imaš još neka pitanja u vezi s drugim učesnicima ili možda želiš da saznaš ko će dobiti glavnu nagradu možeš doći u moju agenciju, jer naravno kraljica Kleopatra ima odgovore na sva tvoja pitanja.

Pre nego što krenem na sledeće pismo moram da vam se pohvalim, dragi gledaoci, kako sam leto provela u jednom veoma romantičnom gradu. Naravno da je to grad ljubavi, Pariz, gde sam bila sa svojim dugogodišnjim bračnim partnerom. Tu sam se srela i sa svojom drugaricom Biljanom, popile smo kafu na Šanzelizeu i tom sam joj prilikom predvidela da će je Theater Heute proglasiti najboljim inostranim piscem. Takođe sam joj predvidela veliku sreću u braku i još puno nagrada i priznanja. Tom prilikom me je zamolila da obavezno pozdravim vas, moje drage gledaoce. Pa dragi gledaoci imate puno pozdrava od Biljane, koja je veoma zauzeta ovih dana pa ne može lično da gostuje u mojoj emisiji. Ali predviđam da će se Biljana vrlo brzo javiti. Vreme je za još jedan blok reklama i posle prelazimo na još jedno pismo.

Dragi gledaoci, dobila sam jedno divno ružičasto mirišljavo pismo i u nadi da je ljubavno odlučila sam da baš njega otvorim. Poštovana kraljice Kleopatra, vaš glas i vaš stas čine da poželim da nisam oženjen. Vi ste najdivnije stvorenje koje je ikada došlo na naše male ekrane. Bogu sam zahvalan što postojite i biću veoma srećan ako uopšte pročitate moje pismo. Imam veliki problem. Sumnjam da me supruga vara. Čudno se ponaša kada smo zajedno, zapostavlja me, izbegava moje poglede, seksualne odnose već dugo nemamo, fizički i psihički me maltretira. Jednom prilikom sam slučajno uzeo njen mobilni telefon i krenuo da čitam poruke koje je dobila, ali me je uhvatila na delu, otela telefon i sve poruke izbrisala. Njeno kuvanje se pogoršalo, kao da to namerno radi. Ne znam šta da radim, planiram da se razvedem. Pomozite mi. Iskreno vaš M.S.

Kako vas nije sramota. Mislili ste mene da prevarite! Da me zavarate sa ovim mirišljavim pismom! Mislite da se meni ne javlja šta je tu posredi. Ma vi ste jedan hohštapler, prevejani mufljuz. Znam ja takve kao vi. Potrošili ste sav miraz koji vam je ta poštena žena donela, a sada biste neku mlađu i slađu. Vi ste jedan običan kurvar i loš čovek. Žena treba da vas napusti i u životu više da vas ne pogleda. Njoj predskazujem da će da nađe jednog finog gospodina, vrlo bogatog koji će je usrećiti. A vama, vucibatino jedna neopevana, vama predskazujem sve najgore. Bićete odbačeni kao stara krpa, bez kučeta i mačeta, sami kao džukela. A ako imate još neka pitanja, možete doći u moju agenciju.

Dragi gledaoci, evo javljaju mi iz režije da nam je vreme nažalost isteklo. Za moj izgled pobrinuo se butik Lule i ovom prilikom pozdravljam sve ljubazne radnice iz tog butika. Za moju frizuru pobrinuo se frizerski salon Cuca i šaljem im puno puno poljubaca. A vama dragi gledaoci želim lepu i ugodnu nedelju i vidimo se opet za sedam dana. Takođe nemojte zaboraviti da mi pišete. Voli vas i ljubi vaša jedina krunisana kraljica među prorocima, Kleopatra.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com