Dawngreeter

"'Til legends live and man is god again, and self-preservation rules the day no more." -Killing Joke; Love Like Blood
 
Ime: Marko Vujnović
Religija: Paganski ateista u procesu prihvatanja mudrosti "Boba" i crkve SubGenija.
Nacionalnost: Ne


Marko je rođen na samom početku svog života, ne svojom krivicom. Konačno je postao dipl. ing. računarstva i bavi se programiranjem. U slobodno vreme, Marko je gamer kojeg zanimaju podjednako i kompjuterske i drustvene igre, a najviše stoni RPG kojim se u svim oblicima opseda već oko deceniju ipo. Voli besmisleni humor, ponekad piše a mnogo češće razmišlja o tome kako bi trebalo da piše, polako postaje stecište najbeskorisnijih informacija i mahom nije kompetentan da priča o stvarima o kojima priča. Dijagnozirana mu je hronična pomofobija (iracionalan strah od postmodernizma).

Marko smatra da su muzika i filmovi neverovatno važni elementi današnjeg života, ali takođe smatra da su muzika i filmovi današnjice u glavnom truba. Muzički se izjašnjava kao Deathrocker, vremenom je zaradio blagu fobiju od termina "Gothic", a među omiljene bendove ubraja Cinema Strange, KMFDM i Army of Lovers. Od filmova tradicionalno obožava bilo šta vezano sa naučnu fantastiku, mada žanrovski gleda sve osim romanticnih teen komedija, među omiljene filmske naslove ubraja Ghost in the Shell, Dogville, Lost in Translation i Donnie Darko, a od režisera Mamoru Oshii i Sofia Copola su predmet bezrezervnog obožavanja.

Marko, iz nekog razloga, svaki pasus svog profila počinje svojim imenom i beskrajno ga uveseljava pisanje o sebi u trećem licu. Ne voli kada mu persiraju, iz bilo kog razloga.

Dawngreeter

Dawngreeter
Datum rоđenja:  11.04.1981 Pol:  Muški Član od:  03.01.2008 VIP izbora:  84 RSS RSS Feed