teorija krilaca

pnbb RSS / 15.07.2009. u 15:31

jos u spisima staroasirskih fizicara spominju se proracuni o kolicini sosa, procentu masnoce i duzini pecenja savrsenih krilaca.. medjutim hoverbrandova teorema iz 1483 opovrgava ove proracune..

a jebiga, nemam vise volje za ovo...

stvar je zapravo bila u dilemi - odluciti se za bolja krilca na prenapucenoj basti, vec u hladu, smestaj  sumnjivog ishoda, ili za neproverena krilaca na lepo osuncanoj terasi obliznjeg paba gde nas prazni sto zeljno ocekuje.. sunce , kao i opipljivija mogucnost skorog uzitka je prevagnula - znaci dobronameran savet, izbegnite cekanje za satro najboljim krilcima u gradu , kod st luisa, i sidjite par stotina m nize do bulai firkina..

medjutim nij eni u tome stvar - stvar je u cinjenici da posle celopopdnevnog jela i pica, a pice se nastavilo i u vecernjim casovima, sada bauljam po kancelariji.. a spavao sam 6.5 sati...

zasto, cemu sve to vodi? nekada mi je 6h izgledalo kao nocni odmor kojem nema kraja..

do pre 2 god, trebalo mi je oko 33 min od posla do kuce bajkom.. sad me na laganim uzbrdicama preticu penzioneri, majke s decom i laksi invalidi..

do pre 3 god, stvarno sam mogao da trcim ko pas na basketu, prvih sat dok se ne zagrejem, a tek onda picim ko lud... sad posle sat vec se osvrcem za klupom.. i defibrilatorom..

sta se desava? a nijeda sam neaktivan, vezbanje, bajk, sve redno..

sta sam ono poceo, o krilcima...

 



Komentari (10)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 15:42 15.07.2009

idi bre brate...

De me nađe... pristavih ručak... pa sela da odmorim i dišem na škrge - pitam se koj' mi je...
pnbb pnbb 15:45 15.07.2009

Re: idi bre brate...

pitam se koj' mi je...

mora da je nesto zarazno
margos margos 15:49 15.07.2009

Re: idi bre brate...

pnbb
pitam se koj' mi je...

mora da je nesto zarazno

Nije valjda od svinje? Jesam malo secnula slan'nice za u jelo - al oprala sam ruke i pre i posle..
pnbb pnbb 15:54 15.07.2009

Re: idi bre brate...

Jesam malo secnula slan'nice za u jelo

a, to onda nije ovo moje.. ne moze da dobaci
mislim mirise nesto, al nije slaninica

bice da je indijac pristavio kari
margos margos 16:46 15.07.2009

Re: idi bre brate...

Dobro je... onda je slučajnost.... zamisli da je još jedna pandemija - 'de će nam duša, a tek telo....
reanimator reanimator 07:41 16.07.2009

...

sta se desava? a nijeda sam neaktivan, vezbanje, bajk, sve redno..

Gotov si! Kad ovaj meksički još malo izmutira, odlaziš u prvom talasu. Ono..prirodma selekcija, prvo najslabije jedinke i sl :)
pnbb pnbb 13:39 16.07.2009

Re: ...

Gotov si! Kad ovaj meksički još malo izmutira

to i ja mislim.. moracu sledece god ponovo do mexikanaca, da izmutira na kontra stranu.. pa se probudim posle 2 nedelje ko 25godisnjak
snezana mihajlovic snezana mihajlovic 09:48 16.07.2009

...

u bre, al' si se raspisao!
da nije ono najgore?

p.s.
zanimljiv ti ovaj stream of consciousness.
pnbb pnbb 13:44 16.07.2009

Re: ...

da nije ono najgore?

dijeta?
apstinencija?
j.bre j.bre 15:06 16.07.2009

...

Sta si ono rekao, dete sledece godine?

Pozuri ti blago meni, pa da vidis kako se stice kondicija :)


Apropo krilaca, stvar je ukusa, ali ja sebi pravim najbolja na svetu. Volim da rska, ne podnosim kada kozica ostane ljigava, a po restoranima je to redovan slucaj. Zato ja lepo u pleh, malo soli, malo vegete, pa u rernu. Sto me uvek ceka slobodan, a muzika je po izboru :)
Eto, to moze i kod kuce, a u restoran idi na... sta znam... jastoga :)

Arhiva