bojan ljubomir jugovic

"Ко се не разбије у парампарчад, ко остане читав и читав устане - тај игра." Васко Попа (1922-1991)
 
О садржају блога:

Интервјуи са ауторима из свијета умјетности и филма су моји преводи одабраних текстова преузетих са иностраних сајтова уз сагласност аутора или власника ауторских права (поред оних интервјуа које сам водио са умјетницима на домаћој сцени). "Lucida Intervalla" су потпуно измишљене приче и немају никакве везе са стварним личностима и догађајима. Kратки филмови и видео радови - углавном су резултат дружења и сарадње са пријатељима у оквиру малог неформалног креативног студија из Бањалуке. (Приказани су на неколико европских фестивала кратког филма; у њих је уложен искључиво лични рад, без подршке било којих институција, фондова, спонзора и сл.)

Дипломирао сам архитектуру, бавим се графичким и web дизајном. Нисам члан нити једне политичке партије. Сви постови на блогу /изузев [77],[78] и [93]/ написани су на волонтерској бази.

Пишем из Прњавора и Бањалуке (Република Српска, БиХ)

Контакт:
bojan.ljubomir@gmail.com
https://www.youtube.com/c/bojanljubomir

На крају (парафразирам Терија Бисона) хвала вам на интересовању за мој блог. Ако сте можда уживали у читању, молим вас дајте један евро бескућнику или особи која проси.




bojan ljubomir jugovic

bojan ljubomir jugovic
Datum rоđenja:  - Pol:  Muški Član od:  27.01.2007 VIP izbora:  59 RSS RSS Feed