...samo (za) tebe...

bandina RSS / 02.03.2009. u 22:53

 

Vec par dana mi se vrzma po glavi da ti ovde napisem nesto povodom treceg...Prvo mi je izgledalo kao glupa ideja,a opet me nesto teralo da sednem i napisem ovo za tebe.I evo me pisem.

Pomislices da je to glupo,cujemo se svaki dan,Skype je cudo kad je nasa situacija u pitanju.Ali eto stalno mislim na to kako ti treba dati mesta u svakom delu mog zivota.Pa i ovde na blogu.

Ti i ja iza Gimnazije do pet ujutru delimo poslednju cigaru.Ti i ja iza te iste Gimnazije ne zelimo da priznamo sebi da se nesto desava.Ti i ja pravimo planove da odemo do onog drveta.Ti i ja ostajemo u mom stanu do sedam ujutru,lezeci jedno pored drugog,prepadnuti onim sto osecamo.Ti i ja besomucno pokusavamo da ostanemo sami i nesvesno teramo ostale da idu negde.Ti i ja koji se pravimo blesavi kad ostali pocinju da sumnjaju nesto.

Poljubac.Jedan, drugi, treci.Breskve.Kako da kazemo ostalima?!Ostali naravno nisu kreteni,vide oni da tu ima nesto...

Evo sad vidim,koliko bi mi prostora trebalo.Nemoguce je setiti se svega.Moguce je ali eto,sad mi doslo,pa ne zelim sve ni da napisem.Znas ti.

Stalno osecam kako ostajem nedorecena.Kao da nikad ne mogu dovoljno da ti pokazem koliko te volim.Ni recima ni delima.Da u svemu sto vidim kad izadjem ujutru na ulicu vidim nas.Rekla sam ti jednom:nebo je samo bezuspesan pokusaj imitacije tvojih ociju.

Tesko je.Gledati te na monitoru, i tako si blizu,a opet ti je nemoguce prici.Tesko je i odbrojavati dane kad cemo se opet videti.Ali sve dok ti postojis,ja sam ja.Sve dok smo ti i ja pod istim nebom(ili bar u istoj vremenskoj zoni),ja sam ok.I da si dalje, ja bih i dalje posla za tobom.U to budi siguran.

Jos nedelju dana...

Jedva cekam da te zagrlim.Volim te...Najvise.

.

 

 



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

112358oo 112358oo 20:14 09.03.2009

***

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana