Kinezi

purenjak RSS / 26.02.2009. u 10:55

Sve najlepse u novoj 2009.Puno zdravlja a sve drugo imas kod Kineza.Sigurno ste i Vi dobili bar jedan sms sa ovom sadrzinom.Istina.Lampice,sijalice,kisobrane,papuce i jos mnogo toga je moguce nabaviti kod kineza.Cak i SLOBODU!!! Milan Obradovic je objasnjavao kako je crni veliki pistolj ,kopija COLT-a koji se inace sasvim slucajno nasao kod Ulemeka u celiji i mogao biti (cak sigurno) upotrebljen u pokusaju bekstva iz CZ,kupljen kod Kineza i kako ih ima u radnjama sa malo boljom ponudom.Verovatno je pricao o stetnosti Kineske plastike po omladinu,uslove pod kojima se taj pistolj proizvodi negde tamo..i druge bezsmislice.KAKO JE TAJ PISTOLJ DOSAO U ULEMEKOVU CELIJU OBRADOVICU????OSECATE LI ODGOVORNOST I PROFESIONALNU SRAMOTU (ako ne i licnu)??? Necu vise da galamim.Izvinjavam se ali tako reagujem kad se iznerviram. Ko je otisao u istragu zbog ovog dogadjaja??/Kome su stavljene lisice??? Kakvi Kinezi,kakve posete??Pa u USA robijasi ne mogu da zamisle ni obican brijac da dobiju u ruke.Pretresaju ih 20 puta dnevno.Ne mogu cigaretu da sakriju u celiji.Covek ima pistolj!!To nema nigde.Jos su se  ti posteni policajci i cuvari potrudii da sto vise dodiruju pistolj da bi eventualni otisci prstiju pomagaca postali ne upotrebljivi.Da se razumemo nesto.Optuzeni na sudu i osudjeni imaju pravo da rade sve sto misle da ce im pomoci.Da lazu,da prete,kriju i sl ali cuvar i policajac ne smeju da pomisle na bilo sta.Kakva bre niska zarada?!?Koga to zanima jos?/Ako nece da rade neka menjaju posao!Prosto.Ima ko hoce.Oni bi  da zaradjuju kao kriminalci ali da ne padaju pod udar zakona.Sakriveni iza znacke.To ih cini naj vecim sljamom na svetu i trbaju biti kaznjeni duplo vise od onih za cije cuvanje ih mi svi placamo!!!

Ovo nema nigde na svetu.....



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 12:50 26.02.2009

tacno

purenjak purenjak 13:19 26.02.2009

Re: tacno

ne verovatno.Kad ponislim da sam sve video...ono ima jos!!!Pitanje da li cemo imati zivaca da sve do kraja vidimo.Mozda je bolje da zmurimo ili gurnemo glavu u pesak pa sta bude????
tigrks tigrks 15:06 26.02.2009

Kinezi

ti posteni policajci i cuvari potrudii da sto vise dodiruju pistolj da bi eventualni otisci prstiju pomagaca postali ne upotrebljivi.

Iskreno ne verujem da bi se našli neki otisci i da pištolj nije prošao "proceduru" pipkanja od svih mogućih. Neshvatljiva mi je izjava onog drugog lika koji kaže nešto kao:
Kontrolu su radili ljudi koji nisu obučeni za...

Pa ko su ti koji su poslati u kontrolu - kuvari i čistačice, pa ne znaju kako se postupa sa pronađenim predmetima?
purenjak purenjak 16:03 26.02.2009

Re: Kinezi

Pitam se ko ce da oceni da li je Obradovic obucen-kvalifikovan za to sto radi?
Naj vise me nervira to sto niko ne pominje smenjivanj,otkaze,kazne kod srtaresina.Ispade da cuvari rade sta hoce tamo.
mashha mashha 17:04 26.02.2009

Zlo nikad ne spava

Ja mislim da je samo pitanje vremena kad će dotični gospodin da pobegne iz zatvora... žao mi je, ali previše je nerazjašnjenih stvari... počevši od iznenadne predaje pa do ovog poslednjeg incidenta... mnogo se muti, na dobro ne sluti...
dunja73 dunja73 00:29 27.02.2009

Re: Zlo nikad ne spava

mnogo se muti, na dobro ne sluti...

i meni tako izgleda
ja se ne bih zacudila ni da tenk unese
i kao ...niko nije video..
jao....vidi "tenkiccc"

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana