Zabava

I žene merkaju - test za dame

alexlambros RSS / 24.02.2009. u 21:26

AleXandar Lambros

 

Žene se zaljube slušajući, muškarci gledajući. Toliko ste puta čuli ovu teoriju da je više i ne dovodite u pitanje. I, dok je tačno da muškarci uglavnom gledaju a slabije slušaju, teza da se žene zaljubljuju slušajući postala je krajnje sporna. I žene i te kako posmatraju, odmeravaju i merkaju a na osnovu toga šta najpre primete na muškarcu daju se izvući i neki zaključci o tome kakav je tip devojke/žene u pitanju. Samo za dame novi test by aleX ... :)

 

 

 

 

Anatomska mapa - RUKE: Prema nekim istraživanjima najveći broj žena na telu muškarca primeti najpre njegove ruke, tačnije šake. Četvrtasta šaka s dugim i tankim prstima i negovanim noktima za lepši pol je svojevrstan fetiš. Psiholozi za to imaju jednostavno objašnjenje - žene čeznu za dodirom i nežnošću a njihove obline zahtevaju "stručnjaka" za istraživanje. Jaka šaka asocira na muževnost a dugi tanki prsti na umešnost.
Ti si: arhetipska žena. U muškarcu tražiš zaštitu i "čvrstu ruku". On treba da ti pruži osećaj sigurnosti svake vrste i da se stara o tebi. On te vodi, ti ga slediš bez mnogo razmišljanja. Budući da si ti arhetipska žena, potreban ti je arhetipski muškarac, što će reći tradicionalan u svim vidovima - dobar domaćin, suprug i otac - pravi pater familias.
Savet: Kako je ova vrsta u izumiranju to je sve teže uloviti pater familias kapitalca. Za uspešan lov na muškarca ovog tipa važi ona stara narodnjačka receptura: dama na ulici, domaćica u kuhinji i Pamela Anderson u krevetu.

Anatomska mapa - ZADNJICA: Ko kaže da se žene i muškarci ni u čemu ne slažu? Evo dokaza za suprotno - zadnjica se i kod jednih i kod drugih kotira visoko na listi najprivlačnijih anatomskih detalja. Razlika je samo u obliku. Dok muškarci više vole da ljulja nego da žulja (ili, muškim rečnikom "da ima čovek zašta da se privati"), žene vole malo, oblo, zategnuto i podignuto. Takozvane "kompjuteraške zadnjice" (ravne i mlitave usled nedostatka sportskih aktivnosti i preteranog sedenja), nisu na ceni. I ovde je objašnjenje vrlo jednostavno: dobro dupe ukazuje na fizičku aktivnost, fizička aktivnost na virilnost.
Ti si: divlja mačka. Voliš da se igraš i da zavodiš. I da ogrebeš. Tvoj pristup seksu pomalo je muški (čitaj neobavezan). Seks seksa ili sporta radi za tebe je potpuno ok. Pa šta sad ako onaj dobar komad neće da ostavi devojku zbog tebe ili nema ozbiljne namere? To nije razlog da ga ne overiš. Ti znaš kako da uživaš u životu bez bespotrebnih sentimentalnih komplikacija.
Savet: Da te podsetimo: muškarci imaju više od jedne erogene zone. A taj deo koji ti je posebno privlačan jedna je od njih. Slobodno svojim kandžicama zagrebi tu atletsku guzu i posmatraj kako uživa.

Anatomska mapa - TORZO: Washboard, sixpack, fab abs ... Sve je više izraza za ovaj deo muškog tela što svedoči o stepenu njegove privlačnosti za ženski pol i značaja koji mu se pridaje u eri advertajzinga - mišićavi muški torzo sve je ravnopravniji sa ženskim poprsjem na stranicama modnih časopisa. U čemu je štos? Pa, nije tajna da su razbacane grudi i pločice na stomaku najteži deo svakog fitnes programa koji zahteva najstrožu disciplinu u režimu ishrane i litre znoja u teretani. Savršen torzo šalje poruku o stepenu odlučnosti, posvećenosti i samodisciplini.
Ti si: glavna i odgovorna urednica. Perfekcionista kod koje sve mora da je na svom mestu. Detalji su ti bitni koliko i celina. Znaš da budeš "bossy" i "bitchy" te naporna u svom insistiranju na savršenstvu.
Savet: Razmisli malo - šta misliš koliko je vremena potrebno za takav torzo? I ne govori li tolika posvećenost sopstvenom izgledu o izvesnom stepenu samoopsednutosti? Koliko mu vremena onda preostaje da se pozabavi tobom umesto što se bavi sobom? Da li su ti sada jasnije drugarice kojima je pivski stomačić baš seksi?

 

Anatomska mapa - MALJE: Ovde je zapravo reč o podkategoriji prethodnog dela. Malje, ukloniti ili ne, pitanje je sad? Ma koliko se govorilo o tome kako su ti paleolitski atributi muževnosti "out", ostaje činjenica da većina žena nema ništa protiv koje dlačice na sapunu u kupatilu. Preterana briga o sopstvenom izgledu oružje je žena i one ne vole da ga vide u rukama muškaraca. Bilo na grudima, rukama ili na bradi, ženama su dlake seksi jer ih dovode u vezu s nivoom testosterona u telu.
Ti si: princeza na zrnu graška. Kad spustiš glavu na njegove grudi želiš da ti je udobno, toplo i ušuškano. Romantičarske si i sanjarske prirode, prinčevi na belom konju za tebe su još uvek stvarnost.
Savet: Ne podleži pritiscima drugarica da istrimuješ svog medonju. Jedna stvar vodi drugoj i pre nego što se osvestiš umesto kraj mede budićeš se kraj bodljikavog praseta.

 

Anatomska mapa - PREPONE: Tačnije budža između. Eh, kad bi zidovi frizerskih salona i solarijuma mogli da govore! Muškarci bi svašta čuli. Između ostalog i to da veličina jeste bitna. Ok, pošteno, što da ne odmeravate, odmeravaju i oni vaše primarne seksualne atribute. I komentarišu takođe. Verovanje da je ženama bitnija umešnost (takozvana tehnička performansa) od samog alata (tačnije njegovih dimenzija, u skladu s onom narodnom "bez alata nema ni zanata"), ima već neko vreme je dekonstruisano. Preduzimljivi zapadnjaci dosetili su se da naprave pandan ženskom vonder bra - muški donji veš sa pojačanjima koji čine da muškarci deluju krupnije, da ne kažemo nabudženije, u predelu prepona.
Ti si: meneater. Ništa manje od punog paketa za tebe nije dovoljno dobro. Zanimaju te samo alfa mužjaci - uspešni lovci u poslovnoj sferi, emotivne stene u privatnoj i seksualne atlete u krevetu.
Savet: Život nije bilbord za veš Kelvina Klajna niti Dolče&Gabana revija. Primerci koje tu viđaš prošli su nemilosrdnu planetarnu selekciju između hiljade muškaraca. Prelistaj medicinsku enciklopediju na stranici sa pojmovima koji počinju na slovo P - realna očekivanja sprečavaju razočarenja.

Anatomska mapa - ZUBI I KOSA: Volumen, gustina i sjaj kose, te belina, raspored i pravilnost zuba - stvari su koje najpre primetiš na muškarcu. Pored toga što je zdrav i srdačan osmeh zaista seksi, ti posredno dobijaš i gomilu drugih zanimljivih podataka - kvalitet genetskog materijala, higijenske navike, način života (pušač/nepušač, ishrana, sport) itd ...
Ti si: istražiteljka iz Majamija. Poput kakvog naučnika zaključke izvlačiš na osnovu naizgled sporednih detalja. Nedaš se zavarati širokim ramenima i razmetljivim hodom. Podaci koji su tebi o njemu potrebni skrivaju se na drugom mestu. Prednost daješ kvalitetu nad kvantitetom. Čemu upadljivo pakovanje ako je sadržaj nezadovoljavajući. Stvarima pristupaš racionalno.
Savet: Da ne bude da od drveća nisi videla šumu, svojoj čeking listi dodaj još koji detalj.

 

 

Anatomska mapa - OČI, USTA, NOS: Da su oči ogledalo duše opšta je i izlizana konstatacija. Ipak, mora se priznati, istinita. Zanesen, rastresen, usredsređen, ciničan, maglovit, tajnovit, zavodnički ... pogled otkriva toliko toga. Usne na neki neobjašnjiv način aludiraju na stepen senzualnosti osobe dok nos, opet bez čvrstih dokaza, u ovoj ili onoj meri izaziva asocijacije na određene karakterne osobine. Prćast, grčki prav, s grbom ili bez ... često daje završni pečat celokupnom izrazu lica. Iznenađuje koliko devojaka voli takozvani aristokratski, grbav nos, jer ih asocira na odlučnost i zapovedništvo. Veliki nos kod muškarca za većinu devojaka takođe nije neprivlačan zbog široko rasprostranjenog verovanja "da što je u izlogu to je i u radnji". Prćast pak, često daje dečački nestašan izraz licu.
Ti si: Lilit devojka. Demonica ili tamna mesečeva devojka. Intuitivna i osećajna, promenljivog raspoloženja i ćudljiva. Poseduješ sposobnost da čitaš znake i tamo gde ih drugi ne vide. Veruješ u onu Platonovu teoriju o dve polovine iste duše koje se traže.
Savet: Intuitivnost za sobom povlači subjektivnost i opasnost od ličnih projekcija. Možda je on ipak samo običan žabac a ne princ?

 

I dalje ti nije jasno šta je tvoja prezgodna drugarica za kojom uzdiše pola grada, našla na onom proćelavom klempavku? Ok, razrešićemo ti i tu misteriju. Slobodno možeš da se kladiš na to da je taj neugledni dasa jedno urnebesno zabavno i smešno stvorenje. I da je tvojoj drugarici strašno prijatno u njegovom društvu. Dobar smisao za humor još uvek je, na sreću svih onih nerazbacanih i nerazgibanih momaka koji su ljubitelji sporta samo iz fotelje, još uvek na vrhu liste najpoželjnijih osobina među pripadnicama lepšeg pola. Drugi deo misterije leži u tome što ružnjikavi momci razvijaju alternativne tehnike zavođenja kad već ne mogu da se oslone na apolonski stas i često su uspešniji osvajači od svojih drugara lepotana. Sem toga lepotani su i sujetni, pa im odbijanje teže pada, dok su manje zgodni momci manje sujetni i idu na sve ili ništa. Zato najbolje ribe često i završe sa njima.


Atačmenti



Komentari (48)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

ElectricDreams ElectricDreams 21:40 24.02.2009

Aux

Lakše malo sa tim sličicama :) Ima kap da me strefi
alexlambros alexlambros 21:44 24.02.2009

Re: Aux

Lakše malo sa tim sličicama


pa ovo je doba neopaganskog voajerizma ...
angie01 angie01 21:48 24.02.2009

Re: Aux

pa sve si ove slichke mogao da izbegnesh jednom bredpita-i bez analize, atomske mape, struchno recheno,...kako ono kaze mitros, slika govori vishe od rechi.:)
dunja73 dunja73 21:48 24.02.2009

Re: Aux

nisam jos procitala
samo naslov
dok citam naslov "i zene merkaju"
automatski mi u glavi "jok ,samo vi merkate"
alexlambros alexlambros 21:52 24.02.2009

Re: Aux

automatski mi u glavi "jok ,samo vi merkate"


pa ne znaju ... vecina misli da je dovoljna "dobra zvaka" ... a bicepsi pomazu samo tako
edi-va edi-va 21:48 24.02.2009

Ja bih

i ruke i guzu i torzo i svashta neshto josh u paketu?

Gde to ima da se pazari?
hexenschuss hexenschuss 21:53 24.02.2009

o da!

smisao za humor, oci, guza!
alexlambros alexlambros 21:54 24.02.2009

Re: o da!

smisao za humor, oci, guza!


smes jedno samo da izaberes!
edi-va edi-va 21:56 24.02.2009

Re: o da!

alexlambros
smisao za humor, oci, guza!


smes jedno samo da izaberes!


a znachi tako, samo jedno ... e to jedno nisi naveo
angie01 angie01 22:01 24.02.2009

Re: o da!

a znachi tako, samo jedno ... e to jedno nisi naveo


pa to valjda oni tako biraju!:)))
hexenschuss hexenschuss 22:02 24.02.2009

Re: o da!

alexlambros
smisao za humor, oci, guza!


smes jedno samo da izaberes!


ne, nego ti treba da izukrstas vise a ili vise b te da dobijemo podtipove zena!

edi-va edi-va 22:04 24.02.2009

Re: o da!

angie01
a znachi tako, samo jedno ... e to jedno nisi naveo


pa to valjda oni tako biraju!:)))


g.radicevic g.radicevic 22:12 24.02.2009

Re: o da!

pa to valjda oni tako biraju!:)))


a ko su oni ?

edi-va edi-va 22:21 24.02.2009

A koji je sledeci tip zene?

danas mozda

arhetipska žena,


sutra opet moze da se desi da je

divlja mačka.


u istom danu mozze da bude

glavna i odgovorna urednica.


da bi se predvece svela na

princeza na zrnu graška.


jutarnji apetiti znaju da probude

meneater.


da bi se potom vratila hobiju

istražiteljka iz Majamija.


i kad istrazi, na scenu stupa (poshto joj je pripremljen teren)

Lilit devojka


Sve se da lepo zachiniti sledecim:

Dobar smisao za humor još uvek je, na sreću svih onih nerazbacanih i nerazgibanih momaka koji su ljubitelji sporta samo iz fotelje, još uvek na vrhu liste najpoželjnijih osobina među pripadnicama lepšeg pola
zmaj011 zmaj011 22:28 24.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

Dobar smisao za humor još uvek je, na sreću svih onih nerazbacanih i nerazgibanih momaka koji su ljubitelji sporta samo iz fotelje, još uvek na vrhu liste najpoželjnijih osobina među pripadnicama lepšeg pola



Na dobar smisao za humor nevidjeno otkidam, ali ako je tip celav, a dlakav...Ipak cu ga rado zaobici
stihoklepac stihoklepac 22:48 24.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

A sta ako muskarac nema nista od tih navedenih kvalifikacija??sta ako je recimo bas bez veze?ima li nade za njega??
alexlambros alexlambros 00:03 25.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

ima li nade za njega??


stihoklepac, probaj sa stihovima ... Sirano de Berzerak fazon
madam_mym madam_mym 03:34 26.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

Na dobar smisao za humor nevidjeno otkidam, ali ako je tip celav, a dlakav...Ipak cu ga rado zaobici

i ja, sigurno!
nego, ja nikako da odredim u koji tip spadam
ja bih sve ovo, i to ne po malo, nego sve sve....ne 3 u 1, nego sve u 1

pa, kak'a sam ja to žena
maksa83 maksa83 07:51 26.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

ja bih sve ovo, i to ne po malo, nego sve sve....ne 3 u 1, nego sve u 1

Gospoje i gospojice - da rezimiramo, vama treba Miodrag Petrović Čkalja tragično zarobljen u telu Breda Pita.
alexlambros alexlambros 10:27 26.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

pa, kak'a sam ja to žena


nemoguca, ko i vecina njih
madam_mym madam_mym 12:28 26.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

Gospoje i gospojice - da rezimiramo, vama treba Miodrag Petrović Čkalja tragično zarobljen u telu Breda Pita.


jaaaoooo, jeeeeeeeessteeee!
A može i u telu Džordža KlunETA
madam_mym madam_mym 12:36 26.02.2009

Re: A koji je sledeci tip zene?

nemoj ti meni nemoguća, znaš?!


moguća, vidi



zmaj011 zmaj011 22:22 24.02.2009

idealan?

Ovako izgleda zena koja ceka idealnog muskarca



Ja sam zato mnogo prakticnija. I super mi je

Jelica Greganović Jelica Greganović 22:35 24.02.2009

Re: idealan?

Ako u tvojoj priči nema opcije padanja na priču i humor, a mora da se bira, onda me zovi Lilit.

hexenschuss hexenschuss 22:41 24.02.2009

Re: idealan?

zmaj011


Ja sam zato mnogo prakticnija. I super mi je



budza dakle?
ili iznosenje kesa sa smecem?
pnbb pnbb 23:07 24.02.2009

Re: idealan?

budza dakle?
ili iznosenje kesa sa smecem?


ili iznosenje kesa sa smecem na istoj?
nekoliko komada?

i jos da ostane fore
tigrks tigrks 23:46 24.02.2009

Re: idealan?

Tek da vam zasmetam.
i jos da ostane fore

Nema više ni smernosti ni skromnosti.
Šta da radimo mi jadnici koji jedva jednu.
Kesu, naravno.
alexlambros alexlambros 00:04 25.02.2009

Re: idealan?

onda me zovi Lilit


Let it will be
natasavb natasavb 20:52 25.02.2009

Re: idealan?

onda me zovi Lilit



Let it will be

I mene. Platon me zeznuo za sva vremena .
babycream babycream 18:32 26.02.2009

Re: idealan?

slatko sam se nasmejala ovoj konstataciji!!!
Gospodja Klara Gospodja Klara 22:40 24.02.2009

...

ostaje činjenica da većina žena nema ništa protiv koje dlačice na sapunu u kupatilu


Vala ovo ne tolerisem nikako!

Inace: smisao za humor, ruke, ramena. Mada, moze i Bred Pit.
angie01 angie01 22:46 24.02.2009

Re: ...

Mada, moze i Bred Pit.


gospoDZa Klaro-odmah sam vas prepoznala!
Gospodja Klara Gospodja Klara 22:53 24.02.2009

Re: ...

Angie, stvarno ne padam na te savrsene, ali ovaj brate ima sjaaajan smisao za humor.
angie01 angie01 22:56 24.02.2009

Re: ...

Gospodja Klara
Angie, stvarno ne padam na te savrsene, ali ovaj brate ima sjaaajan smisao za humor.


ma ima sve!...& Andju!
dunja73 dunja73 23:10 24.02.2009

Re: ...

Ruke
definitivno taj sam tip
"ruke kò lopate ,a srce od Rusije vece"- to je moj tip
Dušan Maljković Dušan Maljković 00:11 25.02.2009

Saznah...

... da sam po ovom testu glavna urednica, divlja mačka i Lilit devojka... "I'm every women, it's all in me", što bi rekla Whithey Huston.

Mada, zbog ovog "divlja mačka", možda je moja himna ipak:

"Opasnice, spusti loptu
pa zaigraj na dobrotu.
Divlja mačko kandže skrati
u jagnje se preobrati!"

alexlambros alexlambros 00:19 25.02.2009

Re: Saznah...

... da sam po ovom testu glavna urednica, divlja mačka i Lilit devojka...


you made it through the wilderness!
Dušan Maljković Dušan Maljković 00:21 25.02.2009

Re: Saznah...

Yes, somehow I made it through... And my heart will go on... and on!
iris.davidovich iris.davidovich 05:58 25.02.2009

Re: Saznah...

"Opasnice, spusti loptu
pa zaigraj na dobrotu.
Divlja mačko kandže skrati
u jagnje se preobrati!"

obozavam ovu numeru
bred pit, blam me da kazem kolko mi se svidja
Lepa Radmilovic Lepa Radmilovic 04:52 25.02.2009

...

LJUBAV

JE


SLEPA.
49 41 49 41 05:19 27.02.2009

Re: ...

Lepa Radmilovic
LJUBAV

JE


SLEPA.


P.S.
Zato se zaljubljeni toliko PIPKAJU?!?
bobo92 bobo92 06:45 25.02.2009

...

Pogled, prepone, ramena/vrat i mora da je neobican.
Ostalo mi nije bitno.
pointofview_gun pointofview_gun 17:06 26.02.2009

...

Reklo bi se..
ili da izgleda fantasticno..
ili da ima fantastican smisao za humor..
Moze ovako..i ne bih se zalila..
nsarski nsarski 17:10 26.02.2009

:))

Jao, a ja vec pomislio da sam zalutao kod dragih queeria na blog, kad ono ... nisam zalutao kod dragih queeria na blog:)

Nego, kad sam vec tu, da pitam: mozemo li ocekivati i nesto lepo o sekama? Sa primamljivim slikicama i prigodnim testom. Ovde se poklanja prevelika paznja zenskim ukusima, cini mi se, i bilo bi fer da se to malo izbalansira. Jao, nadam se da ne trazim mnogo...ciao do skorog citanja!
Dušan Maljković Dušan Maljković 00:36 27.02.2009

Re: :))

Pustite nsarskom neke cice, vidite da je čovek zagoreo kao dno mešalice za asfalt... I to što pre, stradaće mlade generacije koje podučava, a to je već veliki gubitak!


alexlambros alexlambros 00:49 27.02.2009

Re: :))

nsarski
Jao, nadam se da ne trazim mnogo...ciao do skorog citanja!


Nserski, vazda lutate po ovim blogovima, a lepo stoji u naslovu kome je namenjen
Priznajte da ste fan

Sem sto mi draze da zabavljam zene, kao psiholog sigurno znate da je muska psiha dosta jednostavnija ... sise, dupe, dupe, sise ..... Zasto vas Vi ne zabavite jedim testom za bate a o sekama? Takav poznavalac, sigurno bismo uzivali, a slutim i svasta nesto saznali!

nsarski nsarski 01:03 27.02.2009

Re: :))

Sem sto mi draze da zabavljam zene, kao psiholog sigurno znate da je muska psiha dosta jednostavnija ... sise, dupe, dupe, sise .....

Spadalo si ti, Alex, spadalo kad su zene u pitanju. Prakticno igrackica za dame - sto je lep i zabavan posao.
Uzgred, ja psiholog nisam, jos manje neurohirurg, a ta monotonija gore navedena ... hm, sta da kazem, stvar prirode. Neko voli rock, neko voli roll. Ljubav je vazna.
babycream babycream 18:30 26.02.2009

hmmm...

Ja se lozim na razbacana ramena....opet ne mogu da se 'pronadjem'!? Ovi testovi su mi malo 'sumnjivi'.....

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana