Zakon o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela

moses.malone RSS / 17.02.2009. u 12:14

Ako se dobro sećam vesti od pre par meseci kada je izglasan, ovaj zakon će se primenjivati i retroaktivno oko godinu dana unazad... 
Ajde da stvari nazovemo pravim imenom: 
1. Prvobitna, divljačka akumulacija kapitala je završena. 
2. Imala je dve faze - do 5. oktobra 2000. kad su akumulirali ONI, i posle tog datuma kad su akumulirali OVI
3. Peti oktobar je prodat da bi OVI akumulirali a da ONI ne pričaju. OVI nisu dirali ONE, samo su im malo naplatili ćutanje, što u kešu, što kroz utaljivanje. 
4. Sad kad su se SVI, i ONI i OVI namirili i pomirili rešili su da zatvore baru za nove krokodile. ONI su kupili mir i slobodu odricanjem dela tala, a OVI su prodali narod i Peti oktobar (koji da nije par žrtava ne bi ni zasluživao veliko slovo) za deo tala. 

Po mom mišljenju jedina svetla tačka na političkoj sceni Srbije bi bila ona partija ili stranka (a neće se nikada pojaviti) kojoj bi kamen temeljac programa bila izmena i dopuna ovog zakona koja bi retroaktivnost produžila bar 30 godina unazad, a po mogućstvu i duže. 
Sve ostalo je klasično zamlaćivanje.

 

p.s. uputstvo za čitanje - ONI se ne čita kao obično oni, treba ga čitati ravno, bez naglaska na prvom slogu, na taj način ceo tekst dobija posebnu notu... da budem iskren ne znam kako se to pravilno piše.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana