GAS, GAS by Severina from Russia

melanyelf RSS / 07.01.2009. u 17:42

Gas, Gas, by Severina
Gas, Gas, by Severina
Kada nam je na Badnji dan stigla vest od Majčice Rusije das u I nas uključili u zemlje Balkana kojima će se potpuno obustaviti isporuka GASA, odmah smo se smrzli. Taman smo pomislili – mi smo izuzeti. U njihov balkaknski koš ide samo Bugarska, Turska, BiH, Hrvatska i Makedonija. Svi, sem nas.
Srbija nije isto za Rusiju, što i druge balkanske zemlje, ponadali smo se. Mi smo njeno dete. Rusija je naša majčica, a majka brine za svoje dete. Ali to je samo tako u prirodi pravih majčinskih osećanja. Ovom situacijom očito ne upravljaju osećanja, već nekakve druge niti. Od kojih smo se opet smrzli.
Moja baba je govorila da od toplote niko nije umro, a od zime ime poznatih slučajeva (misleći na naše promrzle vojnike kada su prelazili Albaniju u I svetskom ratu). Kada sam bila mala, bilo mi je smešno, sada više nije. Često mislim na nju I na to kako je bila u pravu. Samo nije baba ni pomišljala da ću se I ja posle skoro stotinak godina od događaja na Kajmakčalanu smrzavati u sred Beograda.
Nama ne preostaje ništa drugo nego da pevamo hit hrvatske pop zvezde GAS, GAS. Koja ironija! Severina je sve znala unapred, zato je i lansirala taj hit. Ili je ona možda ruski brend, ne zove se ona džabe Severina.
Ili je možda bolje da zaigramo KAZAČOK !

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana