MALI BLOGOVSKI RECNIK - prvih sest strana -nastavak sledi

maya.sangoma RSS / 06.12.2008. u 11:14

A mogli bi i vi malo da pripomognete:

 

BLOGOSKROZIJA : Najteza bolest koja moze jednog pravog blogera- blogerku da snadje . Izazvana je istoimenim virusom . Nastaje usled danonocnog zurenja u ekran usled nekog iscekivanja . Sta cekas kog vraga samo moze virus da te strefi . Odmakni se malo i nece ni glava da te boli . Bolest koja se tesko leci . Prvo iscekujes naslovnu stranu jel te ? pa onda VIP i kad to ostvaris onda brojiblogerski staz kao da je radni . Jeste vraga , stavi prst na celo da vidis sta si sve mogao za to vreme da uradis .

BLOGOREALITYSHOW ili BLOGODOVSTINE(ovo je malo zastareo izraz al ajd sad)Jasno je i od same reci , to je ono sto nam se dogodilo ili nam se svaki dan dogadja. To je i ono sto smo priopustili da nam se dogodi dok smo ovde blogovali . A kad bi hteli da ispricamo ono sto nam se TAJNO ovde dogadja to bi bio prvi BLOGOREKLAKAZALA ROMAN , ja u tajnosti radim na tom romanu . Watch me !Samo da napomenem da ne bude zabune apsolutni autor ovog uporednog naziva ( ovog sto je zastareo ssss)za istu stvar je Mr Marco_de.mancini , a ne ja . Sad se zna !

BLOGOCUCANJEUCOSKU ILI krace BLOGOOSAMA : To je jedno stanje koje cesto hvata blogere :da ih je bas briga za ostatak sveta , samo ih interesuje jedan svet - njihov svet bloga . Prosto da ti se smuci zivot ako ti je partner bloger a ti nisi isti . Ja prosto ne znam kako su neki uopste sve ovo vreme ostali u braku , na primer . I na kraju i ne znaju ni ko su ,ni sta su, ni sta su trebali da rade , odazivaju se samo na nikove . Totalno su zarozani , peru zube samo jednom dnevno umesto tri puta( a i sta da ih peru kad ne jedu )  . Ne jedu, ne piju , osim kad je na blogu Parti . Ispijeni . Neobrijani. Zarozani . Prazan im frizider . Totalno uvrnuti . Spasavaj se ko moze !

BLOGOISCELJITELJI ili BLOGODOKTORI ; Vi sad mislite da oni sad nas blogere lece , neeee to su oni koji STVARNO OZBILJNO shvate svaku temu , pa daju primere , lepe slicice , svaka cast :  Iscrpno , sveobuhvatno , analiticno , sve u ....dok nas ne UDAVE . Isti blogodoktori i ja smo u totalnom  z a v a d u : oni nikako ne znaju da se sale a ja ne umem da se uozbiljim . Izmedju nas stalno tinja totalni rat do SAMOUNISTENJA .

BLOGOSRAM ili BLOGOSTAURADIH : Ima i toga , neverovatno al' ima . To je osecanje koje te obuzme i hoce da te udavi kad se u nekom komentaru izlupetas do koske . Desi se i to je pojava stalna. Svakome se to bar jednom dogodilo. Desava se zbog neobavestenosti , brzopletosti ili BLOGOZALJUBLJENOSTI . Mozes da upotrebis "izmeni tekst " izbrisi tekst " Skloni se sa bloga i idi spavaj " , al nista ne pomaze OSTANE TI OSECAJ DA SI SE IZLUPETAO - IZLUPETALA.

BLOGOZALJUBLJENOST: Najtezi oblik zaljubljenosti uopste , nikad zabelezen u realnom svetu . Nit ga znas nit poznas , a ti ga ( u mislima zoves MOJ ili MOJA ) Ne znas ni kako da mu se obratis ni kako da pocnes. Muka ziva . Cekas da se izmisli prevoz koji vozi brzinom zvuka da bi skoknula da ga samo vidis . Strasno . Iz licnih razloga ne mogu da razglabam vise o ovom da se ne bih vise UBLOGOGLUPIRALA.

BLOGOPIPANJE : Pravo pravcijato pipanje se dogadja preko pp. To je svima znano . Koliko ih ima ... ih tih BLOGOPIPACA ni blogobroj im se ne zna . Moram da priznam da mogu dobro da ufate . Uhhhhhh. i sta od toga ostane ??? Moze i pipanje preko komentara , to je malo uljudnije ,uvijenije , al' se sve svodi na isto .Ko koga juri , ko od koga bezi , ko je je koga smuvao , ko je koga skuvao . Sve je jasno . Ko je kuvam , ko pecen , a ko je zagoreo , kome je mrak pao na oci . Sve , ama bas sve . Postoje specijalci posmatraci , takoznani BLOGOTRACI I BLOGOTRACARE , samo ih pitajte . Sve ce da vam dzabe kazu.

BLOGOMUVANJE : Slicno je blogopipanju , ali je trajnije - dugotrajnije stanje istog . Ovde ima da se koriste reci , ne samo prsti , bre !Sve o tome su blogeri rekli  i sami kod Spiridona,  neki dan ,na blogu.Uh, kolko ih je bilo tamo , covek nikad ne bi poverovao da se nisu sami otkrili. Tehnika je bilo i bilo raznih -  prosto me sram uhvati kad samo pomislim na to , a gde jos da pisem , a pravim se fina- ne mogu da pominjem imena ( ali samo danas ) . Bilo je i dosta BLOGOCUCANJA I BLOGO NADMUDRIVANJA ali sve je to islo u istu svrhu , isti kos . To su praktikovali oni BLOGOPRAKTIKANTI , ili cuveni BLOGOSVALERI , koji sacekuju nove zenske jos na vratima i obasipaju ih sve sa pp , a POVREMENO bare i vec postojece . Malo ih zagolicaju , golic , golic pa posle pobegose . Bezite sto dalje od istih TIH , nemojte da vam posle nisam rekla . Najtipicniji pretstavnoci istih su :  ..... Eeeee  ne danas , ali samo danas ,bez imena .

BLOGOOBECANJE : E to tek nema veze ni s cim . Iako je sve ostalo crno na belo zapisano to se zaboravi ,pre nego sto se stavi poklopac na lap top. Postoji eto rec u recniku , ali ne postoji znacenje -obecanje . Nije da ne postoji , ali klonite ga sae ,OBECANJE POSTOJI SAMO KAO LUDOM RADOVANJE i nista vise - provereno . To vam je tako i nikako drukcije i sad mi je zao sto ste RAZOCARANI kao i ja s vama . 

BLOGOREKLAKAZALA ili BLOGOOGOVARANJE : Jedva sam cekala da dodjem na ovu rec - poslastica prava. O svakom i svacem znam sve ! Ko ? Sta ? Kako ? Zasto ? Ko s kim ? Ko je sta kuvao ?Kome je sta zagorelo ? Ko se sporeckao ? Ko ce da se miri ? Ko je koga pljunuo ? Ko koga poljubio ?  Ooooooooo! Ja sam taj BLOGOOGOVARACKI  fakultet ovde na blpgu zavrsila ! Samo da se zna , pa idemo dalje . Koga zbog cega boli glava ? Ko je prosuo buve ? Ko je pun buva ? Ko se zacas naduva ? Ko se zacas naduri (zamalo da napisem ime , ufff )? Samo pitaj , nema da fali ! sve cu da vam kazem ! Sa imenima, nikovimai sa titulama ! I sve ce da bude:  Bum, Tras ,Pljas , ali neki drugi put !

 

I sad KAO SLAG NA TORTU moram da citiram moj komentar koji sam u jutarnjim ranim casovima postavila na blog DrM-ija u jeku proslave trogodisnjice njegovog blogovanja . Posto sam to STVARNO DOBRO NAPISALA , ne mogu da propustim ovako sjajnu priliku za SAMOHVALU ( istina originalnu ):Evo ga taj biser od komentara :

" Dragi doktore ,

Da bih mogla da se raspricam prvo cu da citiram tvoje reci : ... VAZNO JE DA ZENA KAZE ODLUCNO NE I STRASNO DA . MOZETE ME SMATRATI FEMINISTOM , ALI ZBILJA MISLIM DA SU ZENE BOLJI DEO COVECANSTVA ... ( hvala bogu covek nije citao od J. Ducica " Blago cara (nemojte mu reci kog )Psssttt. Psssttt, ni reci dalje , molim . Sta ? Sta ovo rece doktore i ostade ziv ? Da li ti imas babu i dedu da ti izvuku usi za ovo ? Ovako bi nastupili OKORELI PROTIVNICI FEMINIZMA , 100% znam , ali oni sad nisu ovde . Divno !  Tu sam ja prava FEMINISTICKA MACKA , kako god da me bacis ja se docekam na noge .

I do sada ste valjda razumeli da je DrM otskrinuo VRATA POMIRENJA izmedju zaracenih , to jest muskih i zenskih primeraka . I kroz ta vrata cu ja prva da izletim sva srecna sto se JEDAN MUSKARAC UCLANIO U MOJU ORGANIZACIJU i da se vinem u jedan sasvim novi svet i samo jos jednom da doktoru mahnem sa Jte ...doktore ovo su reci za feministicku antologiju, primljen si u dozivotno clanstvo ( to ti ja kazem )i jos cu da te predlozim za FEMINISTICKU akademiju ."

 



Komentari (71)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Dr M Dr M 13:09 06.12.2008

Feministicka macka


Pozdrav za feministicku macku!

Sem kandidature za Feministickog akademika, samokandidujem se i za Feministickog macana( malo ofucanog, al`...)
maya.sangoma maya.sangoma 13:28 06.12.2008

Re: Feministicka macka

Uff .... Uff ... , sad sam naprasno ostala bez teksta . Sad sam opet pala , kad stanem na noge javicu se opet !
FMM ( samo inicijali ne smem sve sad da pisem ).
vracarac92 vracarac92 11:28 08.12.2008

Re: Feministicka macka


Emancipacija na delu.
maya.sangoma maya.sangoma 16:54 06.12.2008

docekala sam se na noge

Sad mogu da ti odgovorim : ....malo ofucan ?!
To mora da ti je samo reklamni trik !
Mentalno perfectly fit !
A druge stvari ?
A sta ja to trazim ?
Doktore , javi se u FEBRUARU
pa ce da vidimo !
Dr M Dr M 17:37 06.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Doktore , javi se u FEBRUARU


Februar je najkraci mesec ali meni traje cele godine:)))

Ili je ovo primer blogoobecanja?
maya.sangoma maya.sangoma 17:55 06.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Neeee to si zdipio od mene licno to je primer samohvale ( februar je.........ali meni traje cele gpdine ) Pa nisi se valjda na mene ugledao ?
Dr M Dr M 21:51 06.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Pa nisi se valjda na mene ugledao ?


Uvek se trudim da se ugledam na bolje- pa tako i ovog puta:))
maya.sangoma maya.sangoma 04:23 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Kad si se vec toliko trudio, prosao sve prepreke , resio TACNO sve postavljene zadatke -onda meni ostaje samo da te proglasim za PRVOG FEMINISTICKOG MACKA na ovom blogu i tako ti od sada pripadaju sve pocasti i hvala kao istom .
Tako sam odlucila ja , glavna feministicka macka Maya .
I sta cu sad sa tobom ja???
Dr M Dr M 08:55 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

I sta cu sad sa tobom ja???


Da me mazis, i pazis, i da mi ne stajes na rep, da mi zivot bude lep.
San svakog macana, feministickog. Ukratko, jednosmeran raj:))
maya.sangoma maya.sangoma 10:47 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

A mogu li da te nosim u mojoj tasnici onako kako Paris Hilton nosi svoje kuce ?
( Moram da ti priznam da nemam nikakav spremamn odgovor ili pitanje za tebe , ako se ponovo javis .
Sto bi rekli ja se sad nalazim u " nebranom grozdju ". Imaj milosti , na javnom smo blogerskom mestu .)
maya.sangoma maya.sangoma 10:53 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Da li je moguce da se ni jedna macka nije upecala na onu tvoju cuvenu izjavu ? Zar je moguce da si morao da cekas dve godine za isto ?
Dr M Dr M 11:29 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

A mogu li da te nosim u mojoj tasnici onako kako Paris Hilton nosi svoje kuce ?


Ne, ako tasnica nije velicine auto-prikolice, sa dve osovine:))
Dr M Dr M 11:31 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Da li je moguce da se ni jedna macka nije upecala na onu tvoju cuvenu izjavu


Izbegavam macke koje se pecaju na IZJAVE...
maya.sangoma maya.sangoma 12:22 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Vidim da polako privodimo ovu konverzaciju kraju . IZJAVA je bila pogresna rec medju nama . Ih nikad sebi oprostiti necu ! A i otkud mi tasnica sa dve osovine . Doktore sad smo mi u big....problemu . Sta cu sad ja ?
Dr M Dr M 13:34 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Vidim da polako privodimo ovu konverzaciju kraju


Al` samo ovu, i samo sad...
maya.sangoma maya.sangoma 13:47 07.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Doktore M , Bila mi je cast blogovati sa tobom , stvarno , 100% . Dobro si se potrudio u velikom spremanju puteljaka i pecina mog mozga , nadam se i ja tvog !?
Hvala ti .
Do sledeceg blogovanja ,
Maya
sentinel26 sentinel26 21:39 10.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Kao svaka mačka.

U to ime i moj skroman poklon blogo-mačkama:

Blogo – rečnik

Ide Maya preko bloga
Videćete svoga boga
Blogorečnik pravi ona
Blogohvale primadona

Blogo-bum pa na drum
Blogo-tras, pored vas
Blogo-fras ispred vas
Blogo-pljas iza vas

Blogo-švaler, to je maler
Blogo-mačka nije tačka
Blogo-doktor ima poklon
Blogo-Vip to je grip

Blogo-trač smisli vrač
Blogo-udav kao mutav
Blogo-mrak kaže djak
Blogo-smor kao tvor

Blogo-vetar pa u etar
Blogo-lažov je pod stražom
Blogo-grad, blogo-greben
Dodješ nevin odeš sjelen

S.26.
10. 12. 2008.
maya.sangoma maya.sangoma 13:44 11.12.2008

Re: docekala sam se na noge

Sentinel , tek sam te sad spazila .Hvala za pesmu . Ti si ko stvoren za ufur u Zikinu Antologjiju , ali to je drugi , najnoviji blog moj . Cekam te da dodjes tamo , a ako se ne pojavis saljem ti limun.
sentinel26 sentinel26 15:09 11.12.2008

Re: docekala sam se na noge

maya.sangoma
Sentinel , tek sam te sad spazila .Hvala za pesmu . Ti si ko stvoren za ufur u Zikinu Antologjiju , ali to je drugi , najnoviji blog moj . Cekam te da dodjes tamo , a ako se ne pojavis saljem ti limun.
Hvala!
Baš mi treba za čaj, nešto sam prehladjen.
Bitno je da nije "jelen" pivo iz pjesme.

--------------------------
P.S.
Pojaviću se ja, samo kaži kakvu pjesmu želiš, pravu ( imam ja pravih ljubavnih pjesama iz mladjih dana - koje istina nijesam do sada stavljao na blogove - mogu i da napravim neki izuzetak specijalno za ovu priliku ) ili blogerko-humorističku, blogersko-političku ili nešto kao iz tvojeg "rečnika" ?

"Molebanska" u desetercu možda (ako se ne plašiš čika Rista) ?

dali76 dali76 19:06 06.12.2008

blogoEPP

Blogoepepe ili ti blogoEPP:
Tek sto je stigao a vec je objavio “legendu o jednom seljaku”
Njegov nick je stihoklepac a kako bi drugacije.
Nasao sam ga licno I personalno u mraku potpalublja . ostalo je na vama .

maya.sangoma maya.sangoma 19:41 06.12.2008

Re: blogoEPP

Zahvaljujem blogeru Daliju 76 na prilogu za moj Mali blogovski recnik - BLOGOEPEPE , ili ti BLOGOEPP. sada sam zauzeta , u sledecem nastavku bice naucno obradjen ovaj pojam , obecavam.
myredneckself myredneckself 23:15 06.12.2008

Re: blogoEPP

maya.sangoma evo mog priloga, ne znam hoće li ti se svideti i da li ćeš ga uvrstiti u tvoj glossary
blogoglagoljivost ?!
maya.sangoma maya.sangoma 04:34 07.12.2008

Re: blogoEPP

My .... bas ti hvala za BLOGOGLAGOLJIVOST , koristicu recnik da bih razumela . Bez recnika mislim da je to velika potreba za pisanjem ? Ili pricanjem ? A i ti , napisala si samo jedan red, napisi malo vise ,pliiiiz ! Ne mogu ja sve sama da razumem ?
myredneckself myredneckself 16:03 07.12.2008

Re: blogoEPP

A i ti , napisala si samo jedan red, napisi malo vise ,pliiiiz ! Ne mogu ja sve sama da razumem ?

maya, pa ja se trudim da ne budem blogoglagoljiva
maya.sangoma maya.sangoma 17:21 07.12.2008

Re: blogoEPP

A to li je ? Ipak sam bez recnika razumela .
Javi mi , molim te kako je Lale preziveo noc od silnog stucanja .
vracarac92 vracarac92 11:36 08.12.2008

Re: blogoEPP

myredneckself myredneckself 18:26 09.12.2008

Re: blogoEPP

Javi mi , molim te kako je Lale preziveo noc od silnog stucanja .

Lale je hvala bogu dobro, kaže NR
topcat topcat 04:19 07.12.2008

hm...

jedino sto mi pada na pamet je blogotrtmrt...ali nemam neku ideju sta bi to trebalo znaciti.
maya.sangoma maya.sangoma 04:28 07.12.2008

Re: hm...

Primila sam BLOGOTRTMRT, hvala , vec cu do sledeceg nastavka da IZMISLIM nesto - sto mi je jaca strana , mislim ovo oko izmisljanja.
aguero aguero 11:45 07.12.2008

blogom dan,budiblogsnama!

Vrlo zanimljiv poduhvat taj Recnik!Vredan hvale!Evo nekoliko prilioga(predloga)...
bloganstven(o)
blogonaklon,
blogougodan,
blogoglagoljiv,
blogosmor(an),
neblogosporno,
blogov kolac,
ko u klin,ko u blog,
blogAIDS,
BlogoSer (titula),
Blogisticka (podrska),
blogoholik,
blogohulan,
blogohulnik,
blogotribun,
blogotribunal,
blogoubica,
blogomer,
blogometar,
blogostran,
umoblog,
e(r)goblog,
zooblog,
blogooblog,
oblogomov(lencuga na blogu),
Dr Dzekil i Mr.Blog,
ublogojiti se (odustati od bloga definitivno),
budiblogsnama,
blogodiva,
blogobozanstven(o),
neblogorecivo,
blogostrano,
blogostrastveno,
blogosjeban,
blogosijan,
blogosijamski (blizanci),
bloganstven,
ublogoljiti se,
bloziti se - loziti se na blog,
blogostanje,
blogostaj-zastoj na blogu,
blogdown - k.o.
blogsiter(ka),
blogkoral - susret kod blog korala u 12,oo,
blogkorn,
blogshave,
afterblogshave,
bloginje,
blogomdan,
zblogast,
blogariti,
blogirati,
blagoblogodariti,
zablogirati se,
preblogovati (se),
blogoporn,
blogoopor,
blogocop,
blogorativan,
Blog&son.comp.,
blozni zivac (nerv),
blogom dan,
blogobojazljiv,
preblogovan(o),
blogada,
dablogda ti....sve islo od ruke,
seriblogija,
kostoblog,
blogofil,
blogozub,
neblogoljiv,
blogomrzac.
blogoljub,
blogotrtmrt,
samoblogoziv,
Ko drugome blog kopa,sam u njega upadne!
Ko tebe kamenom,ti njega blogom!


Ajd,zblogom!

P.S.Dao sam predlog za osnivanje BLOGOUDRUGE - udruzenja blogera (vidi post na FM-u).

Blogeri svih zemalja,ublogujte se!
S Blogom (a ne Brozom) za Narod i Otadzbinu - napred!










maya.sangoma maya.sangoma 12:35 07.12.2008

Re: blogom dan,budiblogsnama!

Aquero , Hhhhhhhvvvvvvaaaaallllaaaaaaaaa ti puno na pomoci u sastavljanju recnika . U sledecem nastavku ubacujem ove tvoje reci . Znam da ces se sloziti sa svim izmisljotinama koje ja pripremim uz tvoje reci . Svrati opet.
I ja cu da trknem kod tebe .
Cao,
Maya
aguero aguero 12:51 07.12.2008

Bik koji..... bloguje!

Prihvatam u napred sve!Hvala!Siguran sam da ces ti biti inspirativnija od mene.Puno pozdrava!Dolazim opet...
Bik koji.... bloguje!

Blogogh(t) - Haug!




Zblogomoran,
Blogozder,
Blogtooth,
Blogfeet,
Blogstraight,
Blog The Ripper,
Blog The Rapper,
BloGeorgina (Krugolina Borup) - trudna sto meseci,
BlogOlive (Budimac,stalno pise o maslinama),
Oblogovan,
Blog sa krilcima,
Bloginstven(o),
Blogozovan - kao ono bezobraznije,
Blogoromantican,
Blogozoran,
ablogican,
radoblog(ik),
blogoman,
blogarenje (kao jamarenje),

Bloginje,
Male i velike bloginje,
Blogicica,
Blozanstvo,

Bloga ti?

Lep k'o B(l)og,
Blog te j...o!
Ne huli na B(l)oga!
Carstvo B(l)ozije,
Provesti se B(l)ogovski,
B(l)og te mazo!

Muke po Blogu,
Blogisticka podrska,

Blogu blog,a popu pop!,
Ako Koza laze,blog ne laze!,

Bilo kuda, blogu svuda!





maya.sangoma maya.sangoma 13:34 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Neverovatno ....inspirativno ! Bolji si od mene u smisljanju reci , ali sam ja bezobraznija . Sjajno cemo mi ovo upakovati .
Dr M Dr M 13:37 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Bloginje,
Male i velike bloginje,


Blogemija-blog u krvi-inspirisala mariopan.
maya.sangoma maya.sangoma 13:51 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Doktore , Sta ? Sta ? Jel to neko ogovaranje ? Sapni mi na uvo ! Htela bi da znam sve ! Htela bih podatak da u datu stavim da bih mogla da ogovaram po spisku sve .
aguero aguero 13:52 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Samo napred!Bit ce od tebe Vujaklija!
aguero aguero 14:03 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Doktore , Sta ? Sta ?

Tesko je naci adekvatan izraz za trac(erku) na blogu.Mozda 'blog sa krilcima',ili nesto neznije kao - Nemo' da blogujes!
Ili Oblogara!


Novi prilozi:
Onome ko je bas sar(a)mantan treba reci -Oblozavam te!
Daj Boze da se mnoze i obloze! (takvi)
Dr M Dr M 14:03 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Doktore , Sta ? Sta ? Jel to neko ogovaranje


Ma ne, blogoepidemija, mariopan i ja se raspitivali za junacko zdravlje, na mom blogu.
aguero aguero 14:03 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Doktore , Sta ? Sta ?
maya.sangoma maya.sangoma 14:15 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Moram ja to sve da vidim ! Samo reci gde ?
maya.sangoma maya.sangoma 14:19 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Aquero, izvini so sam te razocarala , al ja kad ne pravim Recnike , ja skupljam podatke za moju vise - manje poznatu aktivnost drugu - kao Radio Mileva ja sam znana . Oooppppsss!
maya.sangoma maya.sangoma 14:36 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Poruka za DrM: Odoh ja sad na tvoj blog , jer sumnjam da se tamo krije neka prica dobra , koju ja jos nisam cula . Zmislite kakav je to blam za moje ogblogoogovaracke kvalitete . Sve cu tamo da ti prevrnem da isceprkam nesto , a ti posle raspremaj kako znas . ...Pa kad nisi hteo da mi kazes , nista , a kamo li sve .
aguero aguero 14:49 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

kao Radio Mileva ja sam znana

A na kojoj je frekfenci taj Radio?
maya.sangoma maya.sangoma 16:58 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

To ja sve radim usput. Ustvari to je jedna velika sala .
aguero aguero 23:12 07.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Vazno je samo dobro se zezati!
dali76 dali76 00:53 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

blogosferu uticaja prosiruje blogme Maya
jos roman kad objavi ima svatko da se javi ...
vracarac92 vracarac92 11:33 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Blogemija-blog u krvi-inspirisala mariopan.
Eh ta mariopan. Bez nje bi blog bio mnooogo siromašnija. blogomariopan.
maya.sangoma maya.sangoma 13:56 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Vracarac , ispricaj mi trac u vezi sa ovom reci koju si lansirao . Pllliiizzz!?
vracarac92 vracarac92 13:59 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Ma nije trač. Naša draga mariopan je sinonim za iskreno čovekoljublje na ovom blogu.
maya.sangoma maya.sangoma 14:56 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Nemoj da me foliras ! Pricaj !
vracarac92 vracarac92 15:05 08.12.2008

Re: Bik koji..... bloguje!

Nemoj da me foliras ! Pricaj !

Kažem ti, tako je.
Черевићан Черевићан 19:55 08.12.2008

неуочих

кратковид додуше кованицу БЛОГОМААМ. јер зарад њега и ето ме овде, мрс Maya .овакав речник нам је уистину на блогу недостајао. алал на инвентивности . . .
maya.sangoma maya.sangoma 08:29 10.12.2008

Re: неуочих

Primecujem da mi nikad hvale dosta, kao svakom zivom stvoru , ali , moram da priznam da mi najvise sad od svih zaprija vasa BLOGOHVALA .Hvala blogu sto mi omoguci da mogu da uzivam u istim .
miniko63 miniko63 10:49 09.12.2008

Jos jedan pojam

BLOGOJAPAJA ili BLOGOSUJETA....svaki komentar je suvišan

BLOGOUVLAČENJE ili BLOGOTIPATI...Svaki komentar je suvišan :))))

Gde si bwe Majče!
maya.sangoma maya.sangoma 11:10 09.12.2008

Re: Jos jedan pojam

Miniko , hvala ti sto si svratila . Zao mi je sto nisam bila tu da ti skuvam kaficu. Ali hocu sledeci put .
A gde sam ja bila Paaa . Za razliku od prethodnih puno dana smucala sam se po gradu umesto po blogu .
miniko63 miniko63 11:18 09.12.2008

Re: Jos jedan pojam

Pohvalno za smucanje po gradu!!! Kfica uvek i sada i posle i sutra i nekom drugom prilikom....hvala za reči utehe ogovorila sam ti na mom blogu!
maya.sangoma maya.sangoma 15:23 09.12.2008

Re: Jos jedan pojam

Procitala . Vidim da si sve jaca i jaca .
topcat topcat 07:42 10.12.2008

A jel bilo

blogofobija? i blogoseksualci?
nesto me se etiketira zadnjih dana pa da malo smanjimo napetost.
maya.sangoma maya.sangoma 15:28 10.12.2008

Re: A jel bilo

Topcat,
Sve reci su ravnopravne , ali samo u Recniku . Sta mogu da uradim ja ? Sta mozes da uradis ti ?
vracarac92 vracarac92 15:33 10.12.2008

Re: A jel bilo

evo ti jedne afričke čokoladice na poklon
topcat topcat 01:44 11.12.2008

Re: A jel bilo

mogu recimo pojasniti pojmove:

blogofob - osoba se plasi bloga, tj. pisanja na blogu, tocnije eventualnih teskih pitanja koja bi mu mogla biti postavljena a na koje nema odgovor
blogoseksualac - osoba koja svoju seksualnu energiju usmjerava na blog.
Svasta se iz toga moze izroditi
topcat topcat 01:44 11.12.2008

Re: A jel bilo

cokoladica je BLOOGOLOODIO!!%2Pr
maya.sangoma maya.sangoma 04:07 11.12.2008

Re: A jel bilo

Hvala ti sto si mi sve ovako lepo sazvakala . Sve cu to lepo da stavim u Recnik , onako kako si rekla .
Molim te vrati se opet i capni malo cokoladice --sta cu ja da radim sa ovolikom !
Sad ozbiljno : Uvek se iskreno obradujem kad ujutro vidim da si bila kod mene u gostima dok sam ja spavala . Nije bas lepo prespavati goste , ali vidis ja , srecom , imam danas cokoladicu , na primer , pa se posluzi i sama .
maya.sangoma maya.sangoma 04:22 11.12.2008

Re: A jel bilo

Vracarac , da je taj slon Milka krava , ti bi mogao za nju da kupis zenu , ladno . Ali, samo na jugu Afrike . Znam da se nikom ne bi zalio sto imas dve , dapace .
E sad je drugo pitanje sto ti vise volis da poklonis nego ti da imas .
A sta ja mogu da uradim sa tolikom cokoladom ?
Mogu , sa mojom cokoladicom ,da nahranim ceo jedan blog.
Mogu cokoladici da stavim masnicu i da je setam po Africi .
Mogu da je iskoristim da me sa surlom kupa .
Mozemo , cokoladica i ja , da popijemo jednu flasu amarule.
Mozemo sve sto nam je volja , ja i cokoladica
I ako se sta jos setim , dopisacu na cokoladicu ja .
vracarac92 vracarac92 07:50 11.12.2008

Re: A jel bilo

Znam da se nikom ne bi zalio sto imas dve , dapace .

To je već pitanje "kvaliteta"
da popijemo jednu flasu amarule.
Ili Cape Velvet-a
maya.sangoma maya.sangoma 09:48 11.12.2008

Re: A jel bilo

Ovo prvo si slagao ! Kao interesuje te kvalitet !
Ovo drugo moze ,ali u Kejptaunu.
aguero aguero 12:23 12.12.2008

Blogovrc

Blogoumilan,
Blogougodan,
Blogoneugodan,
Blogorazlozan,
Blogopomazan(ije),
Blogoraspojasan,
Blogoslogiran,
Blogogrogiran,
Blogosjeb,
Blogozajeb,
Blogokrk,
Blogodrk,
Blogopizd,
Blogokur,
Blogokurcevit,
Blogokurcenje,
Blogook,
Blogoohol(o),
Oblogolog,
Gineblogolog(ija),
Otorinoblogologija,
Blogisticka jama,
Mamlazoblog,
Kretenoblogiran,
Blagoblogeci,
Obloguzan,
Obloguza,
Blogorukov,
Blogonogirati,
Zblogovan,
Zblogodan,
Zblogan,
(Z)blogootporan,
Blogopovodljiv,
Blogoprovodliv,
Blogoprovidan,
Blogodup,
Blogogrc,
Blogokmez,
Blogoprp,
Blogovid,
Blogovrc,
Blogocup,
Blogosvet,
Blogomrd,
Blogonosan,Blokozvek,
Blogoum(an),
Blogokolj,
Blogotrom,
Blogoogolboblogovan,
Ublogoriti (se),


Blogoseravati (se)...

Toliko od mene.Ne blogu vise!!!







maya.sangoma maya.sangoma 14:56 12.12.2008

Re: Blogovrc

aquero, Hvala ti sto si se potrudio i sakupio o v o l i k o novih izraza , U sledecem nastavku cu obraditi neke od njih , ali neke ( znas ti koje ) ces morati ti u tvom recniku obraditi sam . Izvini , ali ja ne primam sve .
aguero aguero 15:26 12.12.2008

Re: Blogovrc

Blogodarim,ali nisam ni ja Vuk Karadzic(Crven ban)!
Samo se ti blogobanjaj u bazenu,a drugi ce da rade.Bas blogougodno!
maya.sangoma maya.sangoma 17:52 12.12.2008

Re: Blogovrc

Aquero, ne moram da ti kazem kakvu bi ti popularnost stekao kad bi napisao BLOGERSKI CRVENI BAN . Bio bi popularniji od bilo kog politicara . Kurir bi te stalno drzao na prvoj strani , kao da si mu kuce . Svi bi sve znali o tebi i zavladao bi raj na zemlji ( Srbiji ). Svi bi ti zavideli , a najvise srpski ministri po spisku ,svi bi hteli da se " nadju ' s tobom , imao bi afere na svakoj Kurirovoj strani i otisao bi sa bloga kao najslavniji ikad , sto je pisao i blogovao sjajno . Ja sam vec stala u red da vidim to cudo i mozda da se nadjem na nekoj kurirovoj strani , Sto mi je , inace , najveca zivotna zelja ... Uh zamalo ne padoh u nesvest od ovoga bloga .
aguero aguero 18:27 12.12.2008

Re: Blogovrc

Neka hvala!Nisam ala(v)!
A i da jesam,bolje bi mi bilo(delovati) iz potaje!
Blogito Inkognito,Argentina

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana