Kako mi je blogerski pp kriv sto sam spala s kruske !?

maya.sangoma RSS / 24.11.2008. u 15:47

Sad cu da vam ispricam jednu pricu iz moje  d a l e k e  proslosti , ali u sadasnjem vremenu , sto sam naucila juce od Anjale . Ovo je prica o opasnostima koje vrebaju one koji o b o z a v a j u  da odgovaraju na pp . Prica je poucna i pomoci ce blogerima da ne upadaju u p a r a d a j z  u koji sam ja upala i u kome se jos nalazim . Odmah , na pocetku , da se razumemo : Ovo se desilo na jednom blogu 1906. godine , ali cu ja da pricam pricu u prvom licu jednine zato sto obozavam da igram glavne uloge.

Daklem, evo sta mi se desilo : Cim sam se upisala na blog ja sam se po njemu rastrcala ne bi li upoznala drustvo ( Pre nego sto sam ovde dosla ja sam i verovala da se ovde druze najpametniji ljudi zemlje Srbije , ali sad ? hahaha). Ali , da se ja vratim prici : rastrcim se ja tako i na prvog kog sam nabasala bio je doticni gospodin koji u ovoj prici igra drugu glavnu ulogu . Ja ne znam sta ste vi sad pomislili , ali ja nisam takva , uopste. Pocnem ja da citam njegov profil i otkacim se kod prve recenice ali ( stani stani ) kod druge polovine, sto i nije tako brzo , zar ne ? I odma me moja pamet udari mokrom carapom po glavi i kaze mi : Nisi valjda luda da se zatreskavas ovde na blogu ( jes 'da je to virtuelno , ali meni ne treba mnogo )Pa dal" se nisi dovoljno napadala sa tih krusaka . Samo ti sad treba da padnes sa blogerske kruske . Ali , ipak , nisam mogla da odolim i malo sam, kazem malo , zavirila u njegov blog . Samo da znate da nisam procitala ni pola , nisam ja bas takva !

Na prvoj kafici sa najboljom drugaricom ja kazem : Naisla sam na jednog blogera koji isto misli kao ja ( mislim na politiku i globalne drustvene odnose ) Ja sam mislila da cu pre umreti nego tako nesto izjaviti : Vise od 2% ja se , ni skim, ne slazem ni u cemu i nikad i ni pod razno , a sa njim (molim vas lepo )100%.

A ona meni nemoj sad da se 'fatas za procente. znam ja da si ti zaljubljive prirode . 'Ajde da zajedno prebrojimo sa koliko si spala krusaka . Uf ,ne smem ni da brojim. Opet ona , ali sad strogo :" da nisi vise otisla na njegov blog ."

Izadjose mi pred oci svi oni prelomi i uganuca koja sam prezivela i ja stvarno vise ne odoh na taj blog . Samo ponovo da vas potsetim da je ovo prica koja se meni dogodila 1906.g. Znaci , nema  n i k a k v e  slicnosti sa stvarnoscu ( i kako ono bese ako se nekom cefne da me tuzi ) Ali , da se ja vratim na pricu : i tako sam se ja drzala , bogami vise od mesec dana kad me uhvati neki djavo i ja ga natrcih na moju VIP listu ( nemojte dzabe da zavirujete - vec je  d i l i t o v a n - zbog vas , a zbog kog bi drugog ) . Nista vise nisam njegovo citala , izbegavala sam ga na komentarima , sve onako kako me je moja najbolja drugarica savetovala . I prica se ne bi ni desila , nit bi ja sad bila u paradajzu , sva iskrsena , nit bi ja uopste ,ni u ludilu, ovde, pred vama sad igrala  glavnu ulogu , da mi pre neki dan ( nemojte da zaboravite ,ovo se desava 1906 . na nekom drugom blogu ) pred oci ne istrca pp.

Ja onako naivno , brze bolje potrcim i otvorim , kad ono ... samo sto ne padoh u nesvest ( nije bila moja najbolja drugarica tu da me pridrzi ) ... ON....Obraca mi se uljudno, kulturno, zahvaljuje mi se sto sam posetila njegov blog i sve bi se zavrsilo na tome ; Ja bih rekla , molim , nema na cemu , i drugi put . I sve bi bilo OK i ja ne bih ni imala o cemu da vam pisem da mi se on u tom prvom pp ne obraca nekim drugim imenom . Ja mislim pogresio , pitam da li se mi poznajemo i van bloga . on meni sta se pravis luda pa opet me zove imenom te  cijeniinicijalenecuovdedapomenem . On meni pp, ja njemu pp i  sto ga ja vise ubedjujem da  je u pitanju samo slucajnost i nista vise on mi sve manje veruje . Moram da priznam da ja nisam nista htela njemu da kazem o sebi sve plaseci se tih krusaka i paradajza . Kao ja mnogo licim na tu naravno po stilu pisanja , po cemu bi drugom , e to me je strasno iznerviralo , kako neko uopste moze da pise kao ja , molim vas lepo ?  Ta , doticna , cijeniinicijalenecuovdedapomenem ga je debelo razocarala , bio je ljut ko ris , ali na mene zato sto necu da priznam da sam ja TA, koja ga je u proslosti strasno razocarala, 

 Napomena : Bas mi je bilo lepo ovde sa vama na blogu pre ovog dogadjala-- da ne kazem  b l o g o v s k o g   i n c i d e n t a . 

Dok su tako leteli pp izmedju nas dvoje , da bismo se  r a z j a s n i l i  ja ,naravno, nisam mogla da izdrzim- procitala sam sve, sve sto je ikada napisao na blogu . i prosto ne smem da vam kazem koliko sam bila raspaljena mokrom carapom po glavi ( ostalo , kako sam se ja osecala je cenzurisano ) Pa ne morate vi bas sve da znate sta se to meni desavalo 1906. g . ... Ali ,nekako smo ceo dogadjaj uspeli da izgladimo ( bar sam ja tako mislila ) Mislila sam da je konacno razumeo da sam ja JA a ne neka kojojnecuniinicajaleovdedapomenem. Kad ja , navraga , napisah onaj moj prethodni blog , da iskoristim priliku da ga jos jednom izreklamiram," Epidemija bele kuge" . Ja sad njega upisala u moje blogovske prijatelje i posaljem mu pp u kom pise da imam nov blog i da ga molim za tante zbog kukuriku . Poslala sam ja puno takvih pp,tog dana( da su svi odgovorili ja bih sad bila VIP ,garantovano ) Sta sam mogla , pa svi znaju da zivim u potpalublju i da hocu da izadjem na svetlost dana .... Ne prodje ni deset minuta kad dodje meni pp  od njega. Opet me zove imenom one , znate vec koje i plus : Molio bih broj tvog mobilnog telefona . Ja opet u neobranom grozdju . Sta cu sad ? Da je trazio moj broj ja bih mu dala, ne bih mogla da izdrzim , ali njen ...(molim vas lepo ) . Na ovom mestu sam se strasno razljutila . Ja presavijem pp i napisem : Bas si ti neki tvrdoglav covek . Bas je  to lepo da ti se neko iz tvoje biografije nakaci na blog , ali to ovde nije slucaj i tako to . Ovaj moj pp je njega toliko razljutio ili taj moj blog ( a on 1000% nije pomenut u prethodnom blogu ) da uopste nije ostavio nikakav komentar . Sto je opet mene razljutilo i ja sad ponovo pp da pitam sto mi nije ostavio komentar kad sam ja ostavljala njemu ( kad cemo mi uopste izici iz potpalublja ako se ovako budemo ljutili ?) Ja kliknem na" posalji pp"Kad ono veliko upozorenje kao neka greska i pise : "korisnik vas je blokirao , ne mozete slati privatne poruke " Zamislite , on to meni i ja tu , p o n o v o  padnem sa kruske , a da se nisam ni popela na istu . ovakva , sva u parcicima vam i ovo pisem :

Cim ovo zavrsim moracu da odem da kupim nekoliko kila onog jakog lepka ( necu sad da ih reklamiram ) da se lepo zakrpim pa teraj dalje.

Naravoucenije : Ne otvarajte sve poruke nego samo svaku drugu da vas ne uplasi neki baaauuuu .

I sad na kraju moram , posto ta misterija nije razresena, jos uvek , za doticnog gospodina : Da li sam ja JA ili sam tamo neka doticna kojojniinicijaleovdenecudapomenem . Evo:sad sledi moje priznanje pred svim blogerima b92:  Ja sam samo ja i dadoticnog gospodina  n i k a d a nisam upoznala van bloga niti uopste poznajem tu  tu kojojniinicajelenecudanapisemovde , za koju me stalno drzi .

A narocito me nervira sto je bilo ko na ovom blogu i pomislio da postoji nega druga (? )koja moze da pise kao ja (takvu glupost nisam odavno cula ) !

Ja  s t r a s n o  volim da se salim , ali ovo je za mene vrlo o z b i lj n a  stvar.

Sad se samo nadam da ce mi ON poverovati ( zato sto je ovo cista istina ) a dali mi bar verujete vi ?

Cao svima .



Komentari (27)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

MilutinM MilutinM 16:01 24.11.2008

Samo da se zna...

... nisam ja, majke mi
maya.sangoma maya.sangoma 16:40 24.11.2008

Re: Samo da se zna...

Milutine ,
ali nemoj ni da nagadjas,
ni da kazes ko je !
M.
MilutinM MilutinM 22:09 24.11.2008

Re: Samo da se zna...

Ma nemam ja pojma o čem se radi. Samo da se odmah deklariŠem, da me Fata ne oplavi
Anjale Anjale 22:40 24.11.2008

Re: Samo da se zna...

Samo da se odmah deklariŠem, da me Fata ne oplavi



Ovo je postovanje prema suprotnom, neznijem polu
MilutinM MilutinM 00:17 25.11.2008

Re: Samo da se zna...

Ovo je postovanje prema suprotnom, neznijem polu

Pusti ti to. Nežan, suFtilan, drnde-mrnde. A kad uFati oklagiju, begaj gde te noge nose
myredneckself myredneckself 17:38 24.11.2008

PP...

Ali, maya.sangoma, ovo je virtuelni svet, udri brigu na veselje, zabavljaj se !
Napisala si zanimljiv tekst, preporuka!
maya.sangoma maya.sangoma 18:17 24.11.2008

Re: PP...

myredneckself , Puno ti hvala na preporuci .
Ja ne smem sad da pocnem da hvalim tvoje
tekstove inace ti ja ostarih nad ovim LTopom .
Drugi put cu , sad sam stvarno umorna .
Pozdrav,
Maya
maya.sangoma maya.sangoma 19:41 24.11.2008

Re: PP...

( ovo je komemtar na komentar na komentar i
statijaznam za myredneckself
onako ispade da ja sama sebi
saljem komentar -
nisam ja jos dotle dogurala ?)

Draga , stopolomihjezikdoktineizgovorihime
CIM SAM TE VIDELA ODMAH SAM TE SPAZILA
myredneckself myredneckself 17:32 25.11.2008

Re: PP...

CIM SAM TE VIDELA ODMAH SAM TE SPAZILA

a ja tebi poslala PP
Черевићан Черевићан 18:52 24.11.2008

сумња нас је одржала, њојзи фала

оваквим ребусоидним колореком ,БРАВО, богами мрс maya.sangoma намамићете подоста читатеља да по препоруци посете Ваш блог те потхране сумњу да су баш они ТАЈ сретник а на којега Ви пажњу обратисте.
благо њему.
уствари у тој недоречености и чучи драж блогодружења.
уф, што неимам коју животну деценију у минусу па да ија посумњам, несумњичав иначе, упс.
maya.sangoma maya.sangoma 19:37 24.11.2008

Re: сумња нас је одржала, њојзи фала

Mr Ce,
Moj poslednji blog
totalno me
iz koloseka
izbacio
pa ne mogu mnogo
pametnog da kazem
ali ovo sto rekoste vi
lepo je al setno
Al covek je ziv
sve dok je ziv
Hvala,
Pozdrav
Maya
Anjale Anjale 21:33 24.11.2008

:)

Draga moja (m)učenice,

Samo ti nastavi sa "učenjem" i eto tebe u VIP-u

A za ljubav na Blogu, ne znam šta da ti napišem.

Zaboravila sam kako izgleda zaljubljenost. Odavno sam ja bila mlada
jeremija92 jeremija92 09:05 25.11.2008

?

A na koga se taj Misteriozni naljutio, na tebe ili onu drugu ili na obadve?
maya.sangoma maya.sangoma 09:27 25.11.2008

Re: ?

Izgleda na mene zato sto nisam ona . Na onu drugu je takodje ljut .Stvarno nemam pojma.
vracarac92 vracarac92 09:51 25.11.2008

Re: ?

Izgleda na mene zato sto nisam ona
Ne zna šta propušta!
jeremija92 jeremija92 10:10 25.11.2008

Re: ?

Komplikovano.
Možda bi trebalo obavestiti Supermoda.
maya.sangoma maya.sangoma 11:52 25.11.2008

Re: ?

Juuu, Jeremija , nije toliko ozbiljno
MilutinM MilutinM 12:35 25.11.2008

Re: ?

Možda bi trebalo obavestiti Supermoda

Bolje Supermoda nego Strongmena
dali76 dali76 16:04 25.11.2008

Re: ?

I ja se slazem gazda Milutine. Sto da strongman strada ni kriv ni duzan…
malasneki malasneki 09:49 26.11.2008

maya

internet svet ti je cudo, a ja sam naucila kroz godine koristenja istog da se ne upustam u velike licne prepirke a tebi preporucujem da zivis i pises o temama i za teme radi tema a ne radi blogera ni VIP statusa koji je i onako promenljiva kategorija.

maya.sangoma maya.sangoma 13:17 27.11.2008

Re: maya

Sneki ,
Biiiiig greska , ja ne pisem za VIP ( operisala sinuse agresiju i ambiciju odavno ) Vise bih volela da ti to nisi pomislila nego da sam ja dobila VIP . Ja pisem moje blogove zbog njih samih i sto je najvaznije , JA ZIVIM MOJE BLOGOVE.
malasneki malasneki 13:48 27.11.2008

Re: maya

VIP status nije bio poenta mog komentara i on je samo pomenut kao jedan od cinioca, ne cinioc sam po sebi. Ipak ne treba ni preterivati te ziveti za blogove, zivi se za sve radosti zivota :)
maya.sangoma maya.sangoma 13:56 27.11.2008

Re: maya

JA ZIVIM I SVE OSTALO U MOM ZIVOTU NE SAMO BLOG , ja ne glumim . NIKAD.
Sneki NE VARIM BESPLATNE SAVETE pa to ti je . Ne poklanjaj mi ih pleeeeeeeeez .
malasneki malasneki 13:59 27.11.2008

Re: maya

izvini molim te sto sam ti se i obratila, evo obecavam necu vise...
maya.sangoma maya.sangoma 16:49 27.11.2008

Re: maya

Poklonila si mi dva besplatna saveta . Volela bih da mozes da ih poneses sa sobom .
miniko63 miniko63 12:07 28.11.2008

Divan text

Da zaista...ljudi su željni pažmje, razumevanja, potvrdjivanja, ljubavi, slaganja, istomišljništva (izmislih i novu reč ne bih li mogla da što bolje opišem) . To se traži svuda...a možda je nešto lakše u virtuelnom svetu gde su sveprisutni chat programi...blogovi...FB...i sl. lakše je tamo. Sve je lakše dok se ljudi ne pogledaju u oči. Ako dodje do susteta uživo tada je malo teže, treba pravazici komplekse, nesigurnosti, očekivanja ona mala i velika, preterivanja, obmane, izmišljotine i suočiti se sa realnošću.
Svi smo u nekoj potrazi za idelanom polovinom, a gde je naci?Mislim da se mestima i vremenom ne treba se opterećivti. Ako nam je "sudjeno" srešćemo svoju idealnu polovinu, bilo gde...zašto da ne ina blogu B92...ne treba gubiti nadu...to je moja poruka.
maya.sangoma maya.sangoma 18:01 28.11.2008

Re: Divan text

Divno je sto si se ponovo pojavila .
A necu vise da razglabam o mojim jadima ,
sama sam se sebi vec smucila .

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana