Beton Jungle Bikers

maryjanep RSS / 22.11.2008. u 22:51

Beton Jungle Bikers

 

BUDUĆNOST SE GRADI NA DOBRIM IDEJAMA

 

 

Podaci koji govore o tome kako žive deca u Srbiji nisu nimalo ohrabrujući.

Zvanične procene su da oko 155.000 dece živi u velikom siromaštvu, dok je još toliko njih na ivici siromaštva. U najtežem položaju su deca iz izbegličkih i romskih naselja koja žive u nehigijenskim naseljima, deca bez roditeljskog staranja kao i deca ometena u razvoju smeštena u namenske ustanove... Mnoga od njih nemaju obrok svakog dana...

 

 

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo da će se u Beogradu od 28. 12.2008. godine održati druga po redu, nadamo se tradicionalna novogodišnja akcija Deda Mraz Na Bike-u. Kao i do sada ocekujemo da će se i ova manifestacija održati uz podršku najviših zvanicnika grada Beograda, medijskih kuća, MUP-a i ostalih organizacija neophodnih za realizaciju ovoh humanitarnog event-a..

 

 atvlu0.jpg

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

I ove godine bajk mrazovi će usrećiti mališane iz Sremčice - štićenike doma za decu ometenu u razvoju.

 

Želimo da iskažemo veliku zahvalnost svim organizacijama koje su uključene u projekat, kao i svim pojedincima na brzom i odlučom prepoznavanju potrebe da iskažu svoju ljudskost, gest humanosti i pomognu da se svest o tome podigne na odredjeni nivo, a ovakve akcije postanu učetsalije..

 

Pozivamo sve medijske kuće da se uključe u ovaj jedinstveni „pul" i prenesu priču o nesebičnosti bajkerske zajednice koja bi u buduće trebala biti primer kako srodnim udruženjima, tako i svim gradjanima..

 

Uz vašu pomoć nastavićemo istrajno ka cilju koji nas povezuje - da pojedince, kompanije, udruženja, društvo i državu podstaknemo na konkretne akcije kao što je ova.

 

Budućnost se gradi dobrim idejama, humanost i ljubav šire se na dva točka...

ot2b7k.jpg 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Detaljnije o akciji :www.bjbikers.com/index.php

Media Clipping:www.bjbikers.com/index.php



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana