AJ MALO DA OLADIMO

ljupka92 RSS / 07.11.2008. u 14:33

 Ovo je malo bajato, al nekako mi miriše da nije manje aktuelno.

 

Ne bih rekla da je tako jednostavno. Klinac je poginuo, a došao da pali malo ambasade. Pa sad kao dal smo u dilemi jel to neka kosmička pravda, ili životni cinizam.. Ja mislim da je to velika nesreća. Najveća. Sve ovo drugo je u stvari uzrok . Tri strašna dogadjaja su se desila te noći.
Prvo klinac u ambasadi. Rodom sa Kosova. Potpuno nesrećan, verovatno tretiran kao izbeglica, i sad neki dr Voja obećava, a za njim terciraju i Tadić, i onaj Super Mario u odelcu, već ceo dss, sps, radikali, ds, ma na biranje- horski i tako... i on poverovao. Pa najviši državnici obećavaju, pa još aj dodji u Beograd, džaba karta, džaba klopa, vidiš sveta malo, i eto. Dodati alkohol na sve to, rulju, atmosferu, dobije se strašna nesreća i neka zauvek nesrećna mama.
Drugo su 4 dečaka iz komšiluka. Dakle preselila sam se na periferiju, i ovde je druga slika sveta.  U nedelju veče, ta četiri dečaka svojih 14-15 godina utrčala su u moju zgradu, prvo polomili interfon, i onda ubacili coca-cola bombu. Sve sa kapuljačama. Cela šteta- 20 cm fleke na zidu i bravica koju je komšija popravio. Al ja sam ih videla kako beže. I to se ne zaboravlja. Dakle to su dobra deca, klinci, al su videli na tv šta se dešava u gradu, izašli napolje ko i svako veče, i ajde. Noćas se to sme. Al nezgodno što su sve privatne kuće, familije uglavnom, i jedino ima moju zgradu, pa šta će jadni, moraju. Nema ni izloga. Ima samo prodavnica, al tu pazari svaki dan.
I onda, one dve plavušice. Pustili ih njihovi da budu u bg ceo dan i još po par stotina kinti za neku pljesku i kafu u grinetu. I pazi, sve na izvolte. Neko razbio, one se poslužile.I pazi, poternica. Kad su Džajića hapsili, pola javnosti se bunilo, pa kao zvezda, pa zaslužan...ko će bre da ustane za ove devojčice?? Miru Marković nisu uhapsili, Marka isto,o Mladiću i Karadžiću da ne pričam, Karić izašao iz zemlje, priča se Ceca izašla iz zemlje...a za plavušicama poternica.
Bravo majstori ! !! To su naši borci protiv organizovanog kriminala! A one bile željne. Da ne pominjem cara koji je išao za njima i snimao. Što nije išao za nekim bajama što su došli (organizovano-njih 30 videh)  harlijima i imaju širi vrat od glave?? Nego plavušice.

Htedoh reći, ovi dokazuju ko je veći srbin, ko više voli kosovo, ruse, kako zeznuti albance sa kosova i kosovo (ne znam šta imamo od toga al aj), a žrtva je cela jedna ta mlada generacija, i već počinje da plaća naše dugove (što im dr i obećao).    



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana