Rodjendani u novembru

jackie.brown RSS / 06.11.2008. u 01:27

Necete mi verovati ali u ovom mesecu je toliko rodjendana da ne znam koje poklone da spremim i srecna sam sto su to svi ti meni dragi ljudi, stariji i pametniji za jednu godinu!

Jupiii, koliko skorpija i strelaca za prijatelje imam! kao bik-lav potpuno mi odgovaraju oba znaka i sa svima se sjajno slazem!

Br 1 je sa Malte, posle 10 god presao u Prag i uziva tamo, blize domu i porodici i bas mi veceras zvao da me podseti kako smo super drugari.
Kad sma imala 17 god ljubili smo se i drzali za ruke, posle raspusta rastali jer zivimo u 2 razlicita grada ali ta veza izmedju nas je ostala zauvek!

Br 2. Moja najduza veza, 2 god tajno, 2 god javno, i iskreno zauvek:)
Moji poljupci, mazenje, tajne, putovanja, moja nada i sumnja, moj najveci danasnji prijatelj koji me zna u dlaku i moja bivsa ljubav koja sad voli neku drugu- i ja sam srecna zbog njega!

Br 3. Nov i ispostovan s moje strane kao osoba koja se retko srece; iskren razuman realan osetljiv i toliko drag da mi je tesko da ga uzmem za ozbiljno, ali obozavam kao bice.

Br 4. Kad sam imala 18 god izlazila sam stalno u SoulFood i Br 4 je neko iz tog perioda ko je sad Bizmismen i drago mi je sto je uspeo da na neki nacin iskaze svoje kvalitete a sa druge ostane ONAJ koji je bio tih davnih godina kada mu je omiljena grupa bila Cyprus Hill.

Br 5. On je  onaj koji uvek ostaje, moj 007, moj prijatelj i ljubavnik, moje drugo JA i moj mali deckic koji odrasta u mom odsustvu i plasim se uvek da ce da odraste i ode a ja necu biti tu da mu mahnem i pozelim sve najbolje.

SRECAN VAM SVIMA RODJENDAN!!!!

Atačmenti



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

trener92 trener92 21:38 07.11.2008

Strelac...

Voleo sam nekad "jednu strelicu", samo decembarsku (17)... davno, ali je još uvek u glavi, valjda te probodu tim strelama i zakače se ...zauvek
margos margos 16:10 10.11.2008

Sve kapiram....

Ja sam bikčić-škorpija.. Volim škorpije i imam ih dosta oko sebe... A rođendančić slavim u decembru, ponovno rođenje.... Imam dosta i Strelaca - počevši od mame i psa.. A mesec mi je u Lavu - pa te skrooooooooz kapiram:)))

Srećni im rođendani!!!! :))))

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana