Sta sve jedna flasa vina zna?

jackie.brown RSS / 06.11.2008. u 00:45

Vadim cep, otvaram polako svoj stit, koji me brani od vetra uspomena ljudi i nekih tamo koji misle da sam neododirljiva.

Otvaram flasu i pijem.

Sta sve zna jedno vino...
Zna istinu koja je uvek tu, da me prodrma iz sna, da me uozbilji kad se smejem, to vino zna da mi nedostaje sve sto sam imala pre, mada sad imam mnogo vise nego ikada, ali nemam ono sto mi treba.

Ova flasa vina zna da kad idem kuci ja zelim da se vracam  jednom Kosovskom ulicom i stignem do broja 78 gde me ceka moj pokojni otac i sa smeskom kaze da mu je dosla njegova omiljena cerka(i jedina)
Snezne stope ostaju iza nas, i ja znam da sam ja ta jedna jedina dragocena malena najlepsa njegova cerka!Njegov lik ima poseban sjaj i uvek izmamljuje suze ..jer on nije vise tu

Ova boca zna da muskarac pored mene nije onaj o kome sanjam a da taj sanjajuci nema pojma da ga zelim.Da vrednosti koje nosim u sebi idu mnogo vise u dubinu nego sto ce on ikad shvatiti i da znam sta je pravi fight samo se nikada necu boriti za njega.

Ova flasa vina zna da sam presla sve granice, da vise ne razlucujem prijatno od neophodnog. I bezim od istine da je vreme da se nesto menja...ja menjam, ali u nekoj drugoj sferi, uspesna poslovna zena grabi krupnim koracima napred...ali..
Ova flasa vina zna...sve sto i ja znam ali kako sebi da stanem na put?

Atačmenti



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

trener92 trener92 21:27 07.11.2008

I...

da znam sta je pravi fight

....nije važno da li je...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana