Peticija za smenu direktora Poljoprivredne skole u Prokuplju

nvoslobodnaakcija RSS / 04.11.2008. u 17:37

Da li ste culi za DJORDJEVIC ZORANA, direktora POLJOPRIVREDNE SKOLE RADOS JOVANOVIC SELJA iz Prokuplja? On je tamo direktor vec 8 godina (valjda ce biti smenjen jer je taj resor pripao SPS-u, a on je u drugoj stranci, a da li ce smenjen, ili postavljan na neko bolje radno mesto, videcemo). Po cemu je poznat ZORAN DJORDJEVIC? Pre nego sto je postao direktor skole, radio je kao profesor biologije, u istoj skoli. Kao profesor, bio je veoma cudan, i nadasve strog, valjda zato sto je bio [b]alkoholicar[/b] (mozda je jos uvek). [color=red]Jednom prilikom (pre 10-taj godina), zatek`o je ucenika na malom odmoru, u hodniku skole koji je pusio cigaretu. Sta je on uradio? To ne bi mogli nikad da pomislite, garant. E, ON JE UZEO TU CIGARU IZ DECAKOVIH RUKU, I UGASIO JE OD NJEGOVE GLAVE (mislim od glave decaka). [/color] Nerviralo ga je isto (mozda jos uvek) da se neko na casu ceska po glavi (zato sto je on procelav, prirodno), jer misli da ga time provocirate. A zamislite, kad nesto znas da ne treas da uradis, ti urads to nesvesno. Svako ko je to uradio, bio je podnesen njegovoj torturi (drao se, nervirao ... nad tim ucenicima).

Kakav je on sada? Sada se pravi da je drugaciji, tako da je pre desetak dana organizovao sajam poljoprivrede u Prokuplju (mini sajam).

Dok mu je skola takava samo sto se ne raspadne, dok deca pohadjaju casove, i rizikuju za svoj zivot, on pravi sajmove :)

A kakav je u privatnom zivotu? Necu da pominjem da se zenio nekoliko puta, jer nije jedini, ali zato ima [b]farmu ovaca[/b], za koju je dobio kredit (valjda bespovratni) od drzave, bar se tako prica.

NE RAZUMEM KAKO SE NIKO OD PROFESORA I RADNIKA SKOLE NE POBUNI SVIH OVIH GODINA, KADA ZNAJU KAKAV JE TO COVEK. ALI, AKO CUTIS, I TI SI KRIV!

Evo, upravo je izasao konkurs za nekoliko radna mesta u skoli. Vidite ispod!

http://img88.imageshack.us/img88/1766/polj1cc0.jpg

http://img300.imageshack.us/img300/739/polj2hr0.jpg

Sve je to lepo da se zaposljavaju ljudi, ali nije lepo sto se ti ljudi prvo prime, pa tek posle neko vreme (tacnije 2 meseca u ovom slucaju) raspise konkurs. Evo da navedem da recimo ovaj pomocni nastavnik vec radi, i da je to neki lik iz sela Pejkovac (koji radi vec duuuuuze vreme). Pitam se samo koliko je dao Zoranu Djordjevicu da se zaposli.

Zato, hajde da pocnemo da iskorenjujemo korupciju i diskriminaciju, a ne da se pravimo da ne vidimo.

Podrzite ovaj blog, i mozda cemo uraditi pravo delo, nista vas ne kosta :)



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana