напукнут

Черевићан RSS / 30.09.2008. u 13:46

 

састав на тему . . . . узбурканом палубом

 

лудост ми је данас измишљати рииме

а још већа за љубав да молим

у ствари не знам ни дал да те волим

чак сам превидео како ти је име

 

около мооре медитеран плави

понеко једро ено где лепрша

галебова мноштво крешти усред крша

мисли разноразне врзмају у глави

 

но о нашој срећи не размишљам више

обећања дата беху неопрезна

сутра коју носи никада се незна

залуд је и ова песма што се пише

деци утицајних родитеља били су организовани примерени сватови.њих двое,младих,тек дипломирали.званице одабране по имовинском кључу па и поклони беху  пристојни.док си се окрено ,нови стан у који су се након меденог месеца, на анде, уселили био је меблиран у целости.оно што неки цео век свој нестекну њих двое имадоше на самом старту заједницком, те суживот отпочеее . . .

Малко му је засметало што је већ прво брачно лето ,она сама,отишла у породичну вилу наморе,јер је он баш отпочео волонтирање на гинекологији.хранио се код своје мамице те досађивао у тек подгрејаном брачном кревету.вратила се препланула ,јер је са татицом својим по целе дане ронила

PCAU1ABZXCAFEBQRICASIGG1ICAR3J0SGCA.jpg   те се феноменаааално на јахтици француза пријатеља од детињства проводила. након годину дана заједничког живота се веома јасно знало шта је чије у брачној заједници.

Све моје,ништа наше.

деца комада два донесе ( теретна) рода о једном трошку.сви около пресретни,а она и он већ помало туђи.она потом преокупирана својом децом ,а њему чисто непријатно било да са фамилијом њеном се отима о наклоност потомства.све чешће је дежурао и све топлије су га гледале очи једне колегинице . . .

увидео је да тако даље неће моћи, па се једне суботе извинуо на несналажењу у њеном браку, примио црвени картон од свекрве и евога ,жали ми се поднапит ,у тихом кафеу под сводовима подрума старе библиотеке у валети ,тек пристигао да одради трогодишњи уговор у овдашњој болници ,те да се преиспита у међувремену.

рускиња, крај њега живахно неко створење на први поглед, 2CALM6T52CA8QJJZDCAZNX5D9CAW8D096CA.jpg баш јебозовно изгледа.

Елем,

баш сам знатижељан шта поштоване блогерке мисле о препричаном неизмишљеном случају но неће бити на одмет ни понека сентенца од блогера склоних анализи породичних неусаглашености.

фала.



Komentari (85)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jelica Greganović Jelica Greganović 14:14 30.09.2008

Dobar dan

komšija Čer...ja ću posle da iznesem smatranja, moram prvo na detinji roditeljski, eto me skoro odma'...
Черевићан Черевићан 14:40 30.09.2008

деца

су наше највеће благо стога гђо Greganović предност наравно родитељском а ми . . смо ту, доспешни, но ипак у исчеку . . . . сматрања.

фала на јавки. наравски
mariopan mariopan 14:15 30.09.2008

Hmmm

Pa oni nisu ni bili u braku.
U zajednici da ali u braku ne.
Njega mi je zao. On je imao srca za sve a ona nije imala srce ni za sta, cim je mogla da zna sta je cije vec u pocetku braka. Nema ljubavi tu. Samo racunice.

Pozdrav i preporuka za lepu pricu iz zivota
Черевићан Черевићан 14:24 30.09.2008

тусмо са размишљањем

гђо mariopan , фала на јавки а посебно за похвалу тексту. доктор посве разумно изгледа , добро, рускиња му дође сестра медицинска па га малко упознаје смалтом, ха,ха, но склон упоредби мислим да би и друга страна имала штогод касти о њиовом назови (то сте управу) браку . нажалост , то сазнање ће нам усфалити за озбиљнију анализу односаим. поебаних.
mariopan mariopan 15:26 30.09.2008

Re: тусмо са размишљањем

Eto ja uvek dajem simpatije onome ko ima zivo srce u grudima, pa makar ga naknadno osetio da kuca za neku ruskinju, nego onome ko sve zna sta je cije od pocetka price.

A tu je sve bilo naopako pocevsi od pozivnica koje su slate po statusu i novcaniku..pa da ona ode vec prvo leto sama na odmor kada on ne moze i super se provede...to je sebicluk na delu sve vreme bio, kod oboje jer i on je pristao na igru i igrao je dok mu nije sinulo da tu srce odavno nije osetio, mozda mu i ne kuca, aj sad da vidi oce li kucnuti? I kucnulo ))

A Mila mu Tasta nema sta tu da kaze, vec je previse rekla jer svoje dete je mogla da nauci da voli osim sto je sve vreme ucila da racuna. Stvorila je dete falicno, umesto srca registar kasa.

Srce osetiti da kuca je lepo makar kad u zivotu. Samo dece mi je zao, sta ce oni nauciti od cele price...to je muka.
jeremija92 jeremija92 14:21 30.09.2008

Oni su svoje odradili, ali...

Darvin, ili neki njegov istomišljenik kaže, da se jedinke raznorodnog pola pronalaze, najčešće bez greške, a sve sa ciljem produžetka vrste.
Ovi dvoje su svoje odradili, ali samo prvi deo.
U drugom delu su svoje mladunce trebali osposbiti za samostalni život.
Черевићан Черевићан 14:32 30.09.2008

моја

прва реакција је управо била око деце кад су се већ упуштали даиправе и уочих то и њега . . баш једе. он помиње немогућност елиминисања посесивности њезине матере .мила Ташта очигледно имаше своје посматрање ћеркиног брака.
но опет подвлачим, занимљиво би било мишљење и . . .миле Таште озету доктору. рецимо.

фала г jeremija92 на посети те едукативном приступу у тумачењу изазова брачних . . .
jeremija92 jeremija92 14:43 30.09.2008

Re: моја

Kad smo već kod darvinizma, g. čer, mora se napomenuti da je naša vrsta od svetog nam prirodnog iliti božjeg zadatka ("idite i množote se", dakle produžetka vrste, daprostite sparivanja, napravila veliku pompu.
U tu pompu spada i poezija i muzika i još mnogo toga.
A sve je u suštini jednostavno i radi se od postanka sveta.
MilutinM MilutinM 20:48 30.09.2008

Re: моја

прва реакција је управо била око деце кад су се већ упуштали даиправе и уочих то и њега . .

Što su ih uopšte pravili, kad iovako nije išlo? Reda radi? Izem ti pos'o.
Черевићан Черевићан 21:06 30.09.2008

е г Milutin-еM

ови окојима је прича су прво децу правили па . . потом није ишло, together . грешка у корацима реклиби спортисти..

в. ми је драго да сте навратили.хвала.
Черевићан Черевићан 21:28 30.09.2008

сиротињска забава

или спаривање г jeremija92 није новина свакако ал је . . угодна старина . . па се ваљда зато и одржала, тејој фала. хоћу рећи кад му време било. и сам се често присетим секса јер . . волеосам га ,да се нелажемо, но данас кад немош више ( а ни мање додуше) усагласити жеље са могућностима определихсе ето писању.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 14:26 30.09.2008

Plivam ko čekić, pišem ko kafka

Računaljka u glavi.
Tako česta situacija svuda oko nas.
Ja nisam nabavio na vreme tu digitalnu spravu, ali srećom ni moja žena nije bila pri parama kad se to prodavalo.
Sad, da sam bio slep - nisam. Ali ne bih o tome. Više volim da izmišljam i da lažem, ne baš tako kvalitetno kao gorepomenutimatoriČ. Ali mi ide od ruke-i to više u pismenoj formi nego na usta.
PS Joj, da ja znam da ronim?!
Черевићан Черевићан 14:52 30.09.2008

ајд

сад, без рачунањке исто непасира, кад се добро сконцентришемо, међутим ако је то ВИША рачуница, е онда покурцу углавном оде прорачун. можда је ваш пут г KRALJ-уMAJMUNA исправан без калкулатора кроживот басати. козна ? а за лаажу . . . ОНА нас је одржала, њојзи фала, док заронити, ма ништа лакше, додуше треба умети. . и изронити. е ту је квака (ако сам добро казо).

фала на вазда дружењу ,умете Ви да приложите коментар па умислите аутора блога над одговором.верујте.

vesna7592 vesna7592 14:32 30.09.2008

...

E dragi moj gospodine Čer, ima toga kol'ko 'oćete. Drže se za ruke pred svetom i izbegavaju da ostanu nasamo. U mom kraju se kaže - Spolja gladac a iznutra jadac.
Черевићан Черевићан 14:43 30.09.2008

зарад света

стара фора мрс vesna7592 ал евер грин .тек овде намалти . . тога занеповеровати а забрињава (Цркву посебно) што је тај тренд . . у порасту.

драгомије да сте удруштвунам.фала.
vesna7592 vesna7592 15:05 30.09.2008

Re: зарад света

Najgore je što se svo to glumatanje i brak kao ekonomska a ne emotivna zajednica promoviše kao najispravniji model.
међутим ако је то ВИША рачуница, е онда покурцу углавном оде прорачун

a kad tu ne valja, nigde ne valja

Lord Greystock Lord Greystock 14:48 30.09.2008

Mislim...

Deca će tu kanda najviše naj*bati, na žalost. Ni kriva ni dužna!
Posebno ako je tašta takva zmija i on se tako lako povukao. Bez borbe. I ostavio decu babi gaduri. A možda je on samo veliki kilonja pa se pravda taštom.
A ni gospođa mu nije ništa bolja ako je dozvolila da joj mama uređuje brak.

Ma bolje neka koleginice kažu nešto.
Черевићан Черевићан 20:28 30.09.2008

богами

начесте г Lord Greystock -у подоста тема вредних обраде. он,она, мила Ташта, борба и наравски деца.он се, то је очигледно ,у одговорној улози супруга слабије снашао, ташта је то искористила, а млада разочарана у млитавост мужа децу апила себи , најкраће би се могло испричати, да није . . . траума које су евидентне код свих виновника приче ( добро,деца су још мала) но ми само једну од њих наслутисмо . . ако јој је посве веровати.мене наиме маами . . Таштина верзија јербо је цео свој радни век у суду провела . . као (познат и признат) судија. то уствари целој приповетки обрта даје . . .

поздрављам Вашу одлуку да нам се прикључите коментаром.фала.
Dr M Dr M 21:59 30.09.2008

Re: богами

мене наиме маами . . Таштина верзија јербо је цео свој радни век у суду провела . . као (познат и признат) судија.


Mozda je tasta htela da sudi i van Suda?

Meni bi bilo interesantnije da cujem sta kaze gdja. ex-supruga.
Черевићан Черевићан 22:44 30.09.2008

хе,хе

ту би се имало чути и мени се чини г Dr M но није она још бивша само су раздвојени од тањира и кревета, ако се тако каже. ви би као лекар ипак умели далеко боље да тај љуцки порив неусаглашености две ( пардон 3) особе изанализирате са аспекта Ваше струке а не онако чаршијски како ми кренусмо хорски.ипак је ту неки помак у садржајима главиним упитању . . .

фала на коментару. а Ташти милој је организовање ушло укрв јер муж по занимању универзитетски проф.слабо има времена да се својом кућом те супругом бави. како ми претставишега.
malasneki malasneki 14:49 30.09.2008

Ma lako mi je za njih

snaci ce se oni oboje vrlo brzo... No sta ce siromah sa decom i nesrecnim brakom? Ni da ostane u njemu, nit da se razvodi...
Черевићан Черевићан 19:10 30.09.2008

ха

можда ће овај актуелан трогодишњи уговор докторов ставити ствари на своје место . . но не само зарад деце него пресвега зарад супружника самих ,ја све сам склонији да тако посматрам заврзламу насталу, драга гђице malasneki .
посебноје пажљиво одВас штосте изЛондона пристигли и ево овамо међнас свратили.фала.
Anjale Anjale 15:26 30.09.2008

...

G-dine Čer
Volim da čitam sve vaše tekstove, ali ovaj mi se posebno sviđa.



Važno je možda i to da znamo
čovek je željan, tek ako želi
i onda kada celog sebe damo
možemo i mi biti celi
Черевићан Черевићан 20:19 30.09.2008

стихом настиха

тек делећи љубав она се умножи
осећања своја никад немој скрити
откако је света порука је знана
колико ти волиш толкош вољен бити

фала гђо Anjale на речима похвале угодним оку притом.и на дружењу овом.
dolybell92 dolybell92 15:29 30.09.2008

100%

Веза између две особе је 100 %.

Рачунамо да је на почетку 50% (њена осећања) +50% (његова осећања) ,
и она траје уз мале варијације,
некад је 60% +40%, или мање или више , углавном се временом мења
и док варира...око 50% у просеку -веза је стабилна.
Кад проценат учешћа у вези почиње превише да стреми ка једној страни,
већ око 30% једне и 70% друге... веза је почела да "клима",
и врло брзо следи разлаз... јер веза од 80%-100% једне стране и
са друге стране 20%- 0% не може да опстане.

Све је ствар емоција.
Млади свет не разликује љубав од заљубљености,
а заљубљеност је бурна и пуна страсти - које се врло лако и брзо
могу потрошити - а да до љубави ни не дође.

Једна ствар је МИСЛИТИ да неког волиш - а савим друга
да ли је то и стварно; или си само заљубљен, а онда
ниси у стању да видиш другог у правом светлу...?

Дало би се израчунати који је преценат био њен а који његов.
То би ви могли, јер сте их упознали.
Према вашем виђењу догађаја, изгледа да је њен постотак
уложене љубави пао на испод 15% а његове није достигао 85%,
и веза мора да је пукла... јер више не сачињава 100%.

mariopan mariopan 15:34 30.09.2008

Re: !00%

Evo ovo je dobra racunica Dolybel ))
Черевићан Черевићан 18:37 30.09.2008

упознах

додуше само једну страну а за наслутити ,што рекох, оно измећу редова, била би и друга неопходна да се чује.од велике мећусобне љубави наступио је приличан зјап међњима, њена ,након порођаја уочљива незаинтересованост за мужа.он је то, стручан ,чак покушао да припише и некој медицинској фалинки, помињо мије и изразе латинске, но неупамтих . међутим, по њему, мила Ташта, мирођија у свакој чорби коју је закувавала међ њима је приличан допринос отуђењу подарила.
е сад у целој шеми млада је та која материјални капитал у браку засобом вуче, а доктор је ту улетео као уистину перспективан стручњак у својој бранши. нелоша конбинација напапиру али уживоту . . ето вамга.

она знана . . лицем лице невидисе лице . . . некако ми пасира у љиховом недореку.

мрс dolybell92 Ваш респектабилан коментар уистину требало би у неки софтвер уградити те наснимити на цедеја и делити у месним заједницама кандидатима који долазе да уговарају венчања да се навреме истестирају.

фала на времену проведеном снама.
NNN NNN 15:46 30.09.2008

Malko mi je žao što nisam od tih

Pa da mogu lepo da osmislim stih!

Čovek kad se oženi prestane da pravi pesme, a ovaj ih nije ni pre braka smišljao (a nije ni razmišljao mnogo). Doduše ne deluje mnogo pogođen razvodom, tako da može sve od početka (ali bolje), ima vremena. A ni ruska ispomoć ne deluje kao loše prelazno rešenje. Jedino su deca kolateralna šteta tuđeg sebičluka.
Черевићан Черевићан 18:16 30.09.2008

за ту топлу

руску душу оличену у мамљивом изгледу верујем 3N да сте управу . може се стихом човек некад испомоћи међутим прозни исказ ма колико да се неримуе уме трагалачки да знатижељан буде.по причи њима је љував била мотив спаривања а како је млада забебила испрве (алал мајстору) све остало је . . како Ви тачно утрефисте kolateralna šteta tuđeg sebičluka. па и деца.

а Ви богме два стиха, не 1, спочетка нам поклонисте. па, фала.а ина посети.
omega68 omega68 18:49 30.09.2008

Re: Malko mi je žao što nisam od tih

Čovek kad se oženi prestane da pravi pesme

Copy-paste
NNN NNN 19:48 30.09.2008

Re: Malko mi je žao što nisam od tih

omega68
Čovek kad se oženi prestane da pravi pesme

Copy-paste
Iz iskustva ili negde piše?
marco_de.manccini marco_de.manccini 15:56 30.09.2008

deca

vec su ljudi pomenuli da je jedini ozbiljan problem u prichi shto postoje ta dva deteta.

u svakom konkretnom sluchaju je razlichito. da li je toj deci bolje sa oba roditelja koji se gadjaju flashama ili sa jednim?

sve je u detaljima. zavisi i kakakv je taj jedan. i kakva je tashta. i mnogo toga drugog. tako da, mi ovako iz aviona, ne mozhemo nishat pametno reci.

p.s. a neko reche da je on bez borbe ostavio decu. bilo bi josh gore ostaviti ih posle borbe. nijedan sud ne daje decu ocu osim u ekstremnim sluchajevima. a ovde nemamo ekstreman sluchaj uopshte. chista klasika. dakle bolje sporazuman raskid nego dodatne traume borbe oko dece sa ionako unapred znanim ishodom.
Черевићан Черевићан 18:05 30.09.2008

г marco_de.manccini

у овом случају сви ми овде смо изавијона посматрачи јер само једну страну ја пиципошта имах прилике да сретнем. није у њиховом случају било агресивности јер као високи интелектуалци то пре свега себи нису дозвољавали, по причи. деца су још мала , јес да им отац неће бити у видокругу ,а далеко одока далеко и . . .но сусрета међу супружницима ће свакако бити. малта се у окружењу тамошњем третира као докторова испомоћ овдашњој гинекологији. неће ме зачудити ни посете доктора фамилији. е сад она знана да време лечи све ваљда је и на медицинско особље пријемчљива . . ајд пратићу, здравље таштино.упс.

фалаВам на размишљању по теми.
omega68 omega68 19:05 30.09.2008

Re: г marco_de.manccini

као високи интелектуалци то пре свега себи нису дозвољавали,

Jel saznadoste dosad na šta su intelektualci sve spremni-intelektualno?

Veliki pozdrav g.Чер,mene ako pitate,mada mensčini dekle biste voleli da Vam se jave,tu je kriv mučkarac, od početka.Šta čovek da očekuje ako mu žena prvo letovanje odradi sama na jahti prijatelja iz detinjstva.Pošto sam malo više životno paranoičan,ne bih se upuštao u ulogu oca njenoga u svem tem.
Черевићан Черевићан 19:22 30.09.2008

знана је она

мисао "Medicus bonus, pax in domus." ноиз посве искуствених разлога у народу модифицирана у "Penis bonus, pax in domus."
мени цео недорек сличи да је настао јер се доктор држао изворног, г omega68. фала на дружењу.
Budimac Budimac 16:59 30.09.2008

priča

Da bi se dobro pripovedalo valja znati i dobro slušati, a vi ste g. Čer majstor i jednog i drugog, čini mi se.
Черевићан Черевићан 17:53 30.09.2008

давно

кад сам похађао курс насловљен .. . како писати, тјст очему . . . управо нам је на то што Ви г Budimac помињете указивао инструктор. но додаоје , треба и памтити оно што се чуло те писати тако да испричано није зато што је истина него ће постати истина . . зато што је испричано.

драги су ми Ваши коментари.фала.
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 17:19 30.09.2008

Blogerke misle, blogeri bale

Pa, jes, pametno ste rekli.... Vas interesuju blogerke, blogeri tek reda radi.
jinks jinks 17:35 30.09.2008

,
jinks jinks 17:37 30.09.2008

,

,
jinks jinks 17:38 30.09.2008

G. Čerevićan, blog

me je podsetio na rečenicu koju ste napisali u jednom od postova - Jastuk jedan ali snovi različiti (ili tako nekako)
Черевићан Черевићан 17:44 30.09.2008

управо

то је било у питању код њиховог кревецког мобилијара. фала jinks-у на памтљивости писанија ми одраније годе такве ситнице нама кои писаном речи недорек свеукупни дорећи покушавамо.. те на дружењу.
Черевићан Черевићан 17:38 30.09.2008

ево

детаљног читача поста. незнам г Randjelovic -у, али ја вазда, стари папучар ,некако волијем да калкулишем након женског изнетог мишљења јер оне умеју и између редова текста да читају док ми мушки углавном, част изузецима, се некако понети темом то између редова прелетимо. отуд и моје каваљерске набрајаљке.
ада мушки незамере, ofskroz.

фала на кратком али запажљивом коментару.
Milan Novković Milan Novković 20:58 30.09.2008

Re: ево

ја вазда, стари папучар ,некако волијем да калкулишем након женског изнетог мишљења јер оне умеју и између редова текста да читају док ми мушки углавном, част изузецима, се некако понети темом то између редова прелетимо. отуд и моје каваљерске набрајаљке

Što pre muškarac digne ruke od svih komandi, osim daljinske, to bolje, ja mislim :)
Nema ništa neefikasnije od koprcanja u paukovoj mreži :)
Черевићан Черевићан 21:42 30.09.2008

незнам

г Novković -у да ли је то манир свих радиоаматера или само бивших да откоманди руке дигну .у времена прадавна кад су се команде строго контролисале а подизале ноге тој настраности сагласних женских (пардонирам малко је груба упоредба) јел ико одмушких помишљао на ,ево поменути ,ефекат паукове мреже ?

визуелни прилог као и вазда . . . раритетан но усаглашен са дволичношћу женском (е сад га баш усрах).

фала да сте снама и овај пут.
Unfuckable Unfuckable 18:40 30.09.2008

ova rečenica

dosta objašnjava
увидео је да тако даље неће моћи, па се једне суботе извинуо на несналажењу у њеном браку, примио црвени картон од свекрве


...trebalo je ranije da razmišlja o kursu ronjenja....
Черевићан Черевићан 19:26 30.09.2008

води окренут

ха,ха, баш ме насмејасте г Унф јер је очигледно да доктор није схватио кад је требало водене хобије супругему само и рускиња ми делује да уме жедне преко х2о да води . . . фала на штосте снама.
jasnaz jasnaz 18:58 30.09.2008

Kompenzacije! Kompenzacije! Prodajem sveže

Kompenzacijee!

________________

Može se i bez ljubavi
živeti.
Samo sve teže što je više dece koja će tako
misliti.


Черевићан Черевићан 19:59 30.09.2008

правећи

ту радост, децом звану, актери чина ретко да слуте сва балансирања уживоту која им претстоје а зарад тих тренутака задовољства психо- физичких.јер деца су углавном огледало нас (или комшије,упс) и мале несмотрености убраку доводе до великих проблема уживоту .потомака посебно.

стога кандидати за експерименат ,препрца compensatio гласно упару себи приуштите .

фала мрс jasnaz .
ssvetlana92 ssvetlana92 19:25 30.09.2008

Dežurstva!

Nešto su mi jako poznate priče o dežurstvu! Tamo se sve dešava, samo se ne pomaže pacijentima. Doktora ne možeš naći ni pomoću trikova. Uglavnom se zaključavaju sa sestricama im i posle se vade kako su zapostavljeni, kod kuće.
Naši momci (i ne samo naši) su veoma proračunati kada treba ući u brak. Lepo im je kada ženica sve ima, i opremljen stančic i obezbedjeno letovanje i tako to. E onda se zaljube u neku Ruskinju ili Srpkinju i sve to počne da im smeta, posebno tašta koja je sve vreme bila tu da pomaže oko dece im. On se kobajagi nije hteo otimati oko SVOJE dece! Ma kako da ne...pretpostavljam da se neće mnogo pretrzati ni oko alimentacije, jer pribogu, njeni sve imaju!
Takvih sličnih priča sam se sita naslušala, pa se ne bih previše oslanjala na njegovu teoriju. Ovo je njegova priča, a istina je ko zna gde!
Черевићан Черевићан 19:39 30.09.2008

овако

збори ко има да каже. реч одузо реч додао неби те макар тако сагласјем да докторове пропусте сведем на друштвено прихватљиве.е сад како је милој Ташти и супрузи . . то оне знају и жаомије да њихово виђење неможе да не да дорекне него још више закукуљи ову причу. чим се само једна страна правда,додуше Он се и неправда него (можда и) глуми ,упс, изгубљеног у случају где је виновник, тое само . . почетак приче.

мрс ssvetlana92 ценим особе са ставом јасним.сличите таквој закључих пратећи кроз време ваше коментаре по блоговима.на овом ХВАЛА:
ssvetlana92 ssvetlana92 19:47 30.09.2008

Re: овако

Ja se zahvaljujem, jer je za mene ovo najlepši kompliment! Odavno se nisam ovako obradovala, jer vidim da ništa nije uzalud. :)
Pozdrav :))

pesma

Ne bih mogla da srocim bilo sta sto bi moglo Vasim stihovima da parira, dragi g. Che.
Черевићан Черевићан 20:03 30.09.2008

само

сазнање гђо Ана+ . . . да сте снама . . фала, довољноје је за сујету ми мушку .ха,ха.

Re: само

Za Vas, pokusacu nesto da stihoklepam u svom narednom blogu : -))
Черевићан Черевићан 21:11 30.09.2008

малко

се и заруменех заушима аконто сазнања. цео век ја песме лепшем полу пишем сад олињалог акотаква почаст сустигне . . ђећеми крај бити, се питам. усваком случају Вашу намеру поздрављам гђо Ана +. . . ja Сремац сујетни.но ако будем пак само инспиратор за поезију Вашу . . . . итоје већ нешто.
jesen92 jesen92 21:38 30.09.2008

Re: pesma

..e i ja se sa ovim slazem...od celog posta najlepsa je pesma.....Moje misljenje je "nesto izmedju" dolybel i ssvetlane...kakava Tasta na danasnje vreme, najlakse je okriviti drugog za svoj neuspeh...sto rece Dusko Radovic, kad obujes cipele 42 vise ti roditelji ne mogu biti krivi nizasta..ne znam dal je bas citat tacan al je nadam se jasan...gosn doktor morao da ode cak na maltu da razmislja, sto prvo nije smislio pa otisao...i njegova zena ima sigurno neke skole, nije lako podizati decu i raditi bez obzira koliko imas para(sem ako nisi kreten pa sve prepustis placenoj pomocnici)...a on razmislja sa sve ruskinjom i to jebozovnom haa....Sve je u zivotu moguce pa i pomirenje ali zakrpljeno nikada ne moze biti kao celo...
ssvetlana92 ssvetlana92 21:46 30.09.2008

Re: pesma

Ma da, smeta mu tašta koja mu podiže decu ali mu sasvim odgovara ruskinja, čarnog pogleda! Čovek od stava i ukusa! :)
jesen92 jesen92 21:57 30.09.2008

Re: pesma

..najlakse je pobeci od problema a obaveze ostaviiti drugome...da je neka zena obesila tasnu preko ramena i zbrisala da mao razmisli a njemu ostavila decu,svi bi nedvosmisleno rekli da je ta zena cudoviste...
ssvetlana92 ssvetlana92 22:03 30.09.2008

Re: pesma

jesen92
..najlakse je pobeci od problema a obaveze ostaviiti drugome...da je
neka zena obesila tasnu preko ramena i zbrisala da mao razmisli a njemu
ostavila decu,svi bi nedvosmisleno rekli da je ta zena cudoviste...


A da je nekim slučajem još našla i Rusa, koji je gleda blagoteleće!? Lele...gde bi joj bio kraj!? Ne smem ni da pomislim! :)
dolybell92 dolybell92 06:36 01.10.2008

Re: pesma

Ma da, smeta mu tašta


-Znate li zašto Englezi najviše vole da se žene Japankama?
- Zato što im je tašta najdalje..
Tine i Radojka Tine i Radojka 06:57 01.10.2008

tasta stas

ssvetlana92
smeta mu tašta ali mu sasvim odgovara ruskinja
nor malno
jer ti vidis dasuga izrokali
zamiraz
Черевићан Черевићан 08:43 01.10.2008

сагласан

уздај се усе и у своје . . већ како иде даље та поштапалица народна гђо jesen92 . но деци је мила Ташта пасирала јер паралелно са свежим браком треба гањат каријеру,а обоје су амбицијозни, па се малко међусобно запустише те је резултирало ето тиме да се сад ми овде . . . бринемо оњима.

она народна . . . крпеж кућу одржава . . . . исто ми на уму само незнам колко је набрак применљива.

фалаВам на студијозном коментару те похвали поезијеми приложене.
Черевићан Черевићан 08:51 01.10.2008

ма нису

поштовани Radojka & Tine они финансијски атак надоктора ни помислили него се Он малко индиферентно понашао у пуној кући свега . . па и миле Таште што је резултирало (тренутним) курц шлусом но несумњам ја у отхлађење њиових свеукупних сношаја.

частмије Вас поздравити овде.
Черевићан Черевићан 12:41 01.10.2008

навица свицом

Kaže Haso taksisti:
- "Idi dovezi mi punicu kući, dat ću ti 10 maraka."
Pita taksista:
- "A šta ako ne bude kod kuće?"
- "Još bolje, dođi dobit ćeš još 20", kaže Haso.
nsarski nsarski 22:01 30.09.2008

Pa, sad, Cher

opet mnogo zavisi i od prijateljske nam Ruskinje. Nadam se da su tamo namalti bolje od ovog primerka uslikanog 08/08/08 u Crnoj Gori:

Preporucujem pricu i preporucujem drugacije vrste Ruskinja. (Sad, sta se i ja mesam, ljudi imaju razlicite ukuse).
ssvetlana92 ssvetlana92 22:08 30.09.2008

Re: Pa, sad, Cher

nsarski
opt mnogo zavisi i prijateljske nam Ruskinje. Nadam se da su tamo
namalti bolje od ovog primerka uslikanog 08/08/08 u Crnoj Gori:

Preporucujem pricu i drugacije vrste Ruskinja. (Sad, sta se i ja mesam, ljudi imaju razlicite ukuse).


Haha...znači to je taj pogled? Pa, ni ja ne bih da se mešam!!! :))))
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 22:57 30.09.2008

Mama kupii mi ruskinju za rođendan...

eh te ruskinje toliko se priča o njima kao o seksepilnosti, ali ja ih,
mrzimmm
nijedna neće da mi dođe sama onako i za badaxa...
prvo preporučio pa pročito pa pročito kontemare nogu Vam reć g.čir daje dobar tekst.


nisam snimio avijone očla baterija...
aj zemo pa zdravo
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:15 30.09.2008

Kasnim,

ali to ti je tako sa decama...
Daklem, pročitala i tu nema mnogo...nisu se ni voleli, uhvatilo ih samo malo ko promaja...džaba vremena.
NNN NNN 00:33 01.10.2008

Re: Kasnim,

A šta nije u redu sa ovom plavušom (ako je punoletna)?
dolybell92 dolybell92 06:41 01.10.2008

Re: Mama kupii mi ruskinju za rođendan...

Черевићан Черевићан 07:39 01.10.2008

штоби казли

уцугу им се десио покушај зближавања. а што се тиче кашњења њега на блогу . . нема никада.вазда је навреме сваки коментар пристиго. деца и све око њих немогу чекати .фала на повратку у дружење, гђо Greganović
Черевићан Черевићан 07:46 01.10.2008

па

госн pavlovic -у да би неко био понуђен њиовом сексепилношћу треба ипак труда да уложи.на тацни ништа.стога да би променили осећања према њима манте се зверања понебу те вратоломија авијона и усликавањаих него се сконцентришите око себе на дохват . . можда и буде резултата.

фала на похвали текста те дружењу.
Черевићан Черевићан 08:02 01.10.2008

то заукусе

сте посве управу г nsarski и дали је уопште битан визуелни утисак, много је значајнија душевност женска а и све су мачке у мраку црне, присећам се хипоте(ну)зе једног Роклића, незнатега, који је нама пубертетлијама држао вакелу о умећу понашања са супротним полом, поодавно, издвајајући своје мишљење да се на мршавим само нажуљати можеш, док са масним, недаонам бог тих мука. после се испоставило да је волео дечаке ( то се онда још није звало педофилија) и зато се снама уствари и дружијо. баш базвезе.но довољно беше да се и данас окрећући се за неком женском приликом мимохода упитам . . . јел душевна ? е Роклићу, Роклићу.

а за оргинал фотос те препоруку као и време снама проведено, хвалаВам.
dolybell92 dolybell92 06:52 01.10.2008

Zašto ruskinje ?




Kliknite pa vidite !
Черевићан Черевићан 07:34 01.10.2008

имајући

увид у овдашње острвске понуде женских (о грубог ли речника) поменуте рускиње ко(и)тирају повисоко на листи. нежне ликом, плаве, са мелодичним језиком комуницирања видно одударају од локалних масноћи наклоњених гаравих острвљанки па онда нереба чудити да је поприлична потражња истих.
зашто би им онда доктор у расцепу са собом одолео ( иако он тврди да је то само моменат у његовом овдашњем прилагођавању )
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 10:39 01.10.2008

Čerevićanove mačke

све су мачке у мраку црне

E, baš sam se nešto nasmejao.

Jedared davno. U studentskoj sobi beše mrak i neka guižva, pa sam ja kao neiskusan mačkolovac seo do jedne osobe te smo se nešto cmakali i pipkali a onda mi se desilo neprijatno iznenađenje jer sam napipao nešto što mačke obično nemaju. Uuups. Izvinio sam se kulturno dečku a on se meni zahvalio što ga nisam opaučio, jer mu se to češće dešavalo. Eto, toliko o mačkama u mraku i o meni.
A ovakva situacija, u ovim Qu vremenima, skoro da je postala traženija nego ona normalna ili kako se ta psovka već izgovara - hetero li je. Što rekao Nsarski: Sad, sta se i ja mesam, ljudi imaju razlicite ukuse.
Черевићан Черевићан 11:33 01.10.2008

неко воли попадију а неко попа

ето г краљу шта је предност (јадналије) нас у годинама , мисим, бар присета имамо на буљуке, па и можемо како нам се ћефне прозивати из меморије памћења. сличних догодовштина умраку студ .дома крај вука у београду имам. . . . . за збирку приповедака ( нелагим овај пут) бар. само што се то онда није сврставало у посебности него се јасно указвало
- мани њега он је педер
но које преферирао ту врсту телесних додира ние му се замерало.а иштоби ,сиду још нису измислили а вазда је било бруцошкиња које су пецале на рибу тјст трбу нас одмакле ушколама. у друштву мушком, а спавало се по двојица у уском кревету, бојазан од поменутог запеца је била непотребна.

ја сам мећутим некако увек нагињао женскама.незнам . . можда и изгреших, упс.
jasnaz jasnaz 11:24 01.10.2008

matematika



Htela ja da se udam.

Kaže čovek Neću!
Dobro, kažem ja, Al što?
Pa dobro nam je ovako!
Jeste. Al ja hoću.
Dobro. Udaj se.
Ne mogu bez tebe.
Šta? Da se udaš?
Da.
Onda nemoj.
Ali ja hoću da se udam.
Pa udaj se.
Za tebe?
Ne.
Dobro.


I tako sam se udala.
____________
Koliko ovde ima priča?




Черевићан Черевићан 11:45 01.10.2008

јаби 5 набројо

мрс jasnaz ,но подвео само под једну раслојившије игрореком тако да на озбиљнији састав наликује.
елем , било би казивања о
- вама негдашим двома заједно
- само о женској исте везе
- само о мушком исте везе
- о новом мушком
- о тренутним двома заједно
jasnaz jasnaz 12:37 01.10.2008

Re: јаби 5 набројо = računica za 5!


Može serija-l,
može kraći roman,
može duža pesma,
al sa akcentom na ono:

- samo o ženskoj iste veze
- samo o muškom iste veze


jer mi to dođe – kako se ono kaže – trenutna literaturna okupacija:
jedna veza ko dve biva!

A biva................

! hvala: biće 1 napisano
nekad-bio-kuki nekad-bio-kuki 21:07 01.10.2008

Takodje

Черевићан Черевићан 23:31 01.10.2008

домишљато

nekad-bio-kuki уистину, мила Таштами , стари картарош се посебно одушевила миксом текста и коцошких симбола.

фала на коментару.
milosib92 milosib92 23:57 01.10.2008

Već viđeno

Iskreno mislim da tu nije ni bilo neke ljubavi već pri ulasku u brak. Deluje mi da je to neka duga veza, a da zbog očekivanja okoline, pa i mame i tate se to završilo brakom. Da ona ode bez njega na more i još mu priča kako se ludo provela na jahtici već prve godine braka. Ja bih totalis poblesavio i danas.

Posle čine standardnu grešku i misle da će deca da im vrate početnu harmoniju iz veze, a ne znaju da je gajenje dece toliki posao da od njega mnoga strast presahne. Kada se tome dodaju kilave ličnosti onda ni put u alkoholnoj magli do zanosne Ruskinje nije dug. Njihov razvod može sprečiti samo slabost njihovih karaktera.

Nepresušna tema gosn Čerevićan. Preporuka.
Черевићан Черевићан 01:03 02.10.2008

мудро

зборите г milosib-е92 . у њиховом случају је уплив родитеља (посебно његових које и не поменух досада) и мени се чини био вагајући фактор сједињавању али потом и да брачна кола крену ниспадину.динамика данашњег живљења само им је убрзање дала.е сад оћел се наћи снаге да заједнички нагазе кочиону педалу или је убрзање већ такво да сврхе тој ургенцији и нема . . . .показаће време које према искуственим нормама им неиде наруку јер далеко од ока , подаље си и од срца.рускиња је само шлаг на горком залогају бивше сласти . оно за децу рекосте тако да само климоглавом потврђујем, док развод им додуше може спречити и евидентна материјална изукрштаност, мисим интерес пре свега.дали ће ико од њих у том случају помињати и љубав, ту брачну неопходност ( макар ради деце,упс) прерано је отом се бринути.

фала наравно на похвали тексту а и на угодном дружењу.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana