разбезекнути

Черевићан RSS / 10.09.2008. u 23:49

  

састав на тему . . кад се оно аванзовало

  

незнам никог ко је умео  да тако ситно пише ко једнога Лазу штоје изучио за инжињера заштите и то уријеци.наиме,обичај је тада у оној ЈУ био да се радници који су показали трудноћу при раду, а напредлог шефа пошљу на дошколавање.тако и лаза,са места подмазивача ротацијоне пећи у  фабрики цемента којег се докопо тако што му шеф увалио сестру ( сдететом ) да је ожени,а

он присто само да се извуче из рудног окна дије лопатом пар година усавршавао занат рудара.онда га ,сад већ рођак ,шеф , погуриво да иде даље  да учи,наравно о трошку Фабрике ,ха,имало се па се и трошило, и богме лакарије закратко доби диплому алатничара - еквиваленат ср.школи.браво ,сви му честитали.

 

елем,мало потом оде лаза ,предложен, и у риеку и баш кући писо лепа писма,штанпано ,ал уситнијо, ко да је одмангана оболо, да те спондилоза очна увати док смо његовим погађали слова јер нису знали да читају.додуше више је редова стајало напапир, тако набивено.умо је лепо Он да пише,о свему,омору плавом,опалмама,о том како се просро одлигњи - биле сирове за његов сремачки трбу ,те како је пијо прошека,па о учењу цели даниноћ , много тога немош се снаћи,велијо, сав је слуђен отема различитих.одрапи богмеон 2,5 године на тој школи и кад се повратио у Фабрику са дипломом урамљеном у плеканом раму - нико му раван био ние.

 

 

за почетак , на кућну је капију закуцо месингану плочицу саименом и обавезним Инг,само није био у главном сокаку да се то и види,нек малко убрду ,испод гробља.

 

 

потом недуго, отеро жену (здететом), обзиром да су умеђувремену шефа  му који га протежирао по партијској препоруци дисквалификовали са руководећег места - нешто балего о Секретару и дафтилографкињиму  а овај дочуо , ожењен . . .претио бивши шеф онда ишколованом лази због сестре (здететом) да ће му јаја . . да сад не детаљишем шта,те и фамилију . . .а овај му одговорио  сентенцом по којој ће бити препознатљив у каснијој перијоди трајањаси

 

 

- извини ко је инжињер, сти, ил' Ја, а ?

 

 

бивши шеф се потом поклопио сушима . . и ућуто премештен на р.место гураћа  вагонича из окна на светло дана.

 

 

7B637570A0-72F2-4E93-97F0-30BEE67AD.jpg

 

- ОН ће мени по, А,Бе ,Це-дном реду полно фамилију сносити, те интимно вређати ,ђубров, закључи лаза случај, разбезекнувши (ближу) околину својом академском изражајношћу на бази умерености.

 

Недуго потом инг лаза довео једну смора коју је јашијо док се школово,неку мааре,баш туњаву ,дебелгузу,ал' кураву, које се доватише сеоски доколичари док јој је муж инжињерисо по фабрики и живијо у облацима присећајући се школовања крајмора.а малко се и пропијо,касније,па посто давеж неслућен, те кад га неко угледа сокаком ома бежи заћошак да се не сусретну,јер га је награјисо, серка богме инг ,серка,ли серка . . па му то и окачише сељани узиме - лаза серка.

 

и онда једне године пролупо па га насилу одвели увршац да тамо под ветровитим карпатима излуфтира мало мозак и осто богме тамо. . .. докраја , ши зофремија га дотукла.

 маре пак, цркви се окренула кад се заситила јарцања по креветима и ено је  још вазда у поприличној старости скоро свакидан обилази њезинога лазу нагробљу ,ома јој повр' куће,а плочицу са инг накапији сидолише редовно . . . сву већ излизану.



Komentari (58)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 23:54 10.09.2008

Ju!

Ovaj Laza, da prostite, često im'o dijareju... Odlignji, verbalnu, na papiru - di je stig'o, il' di ga stiglo.
Черевићан Черевићан 00:14 11.09.2008

ноћобдији



ха, сремачки трбуви нису баздарени натај meny па отуд трчитиса, фала на дружењу у ОВОДОБА.
margos margos 00:26 11.09.2008

Re: ноћобдији

meny

Jedva rastmačih reč... u ovodoba:)))
Черевићан Черевићан 08:01 11.09.2008

ма моглоје

и јеловник = хранилник али ние некако хотменоми зазвућало па још у ноћне сате да се изражам мрс margos , те отуд туђице.
пардонирам на збуњози , a притом ненамерној.
Unfuckable Unfuckable 08:10 11.09.2008

Re: ма моглоје

da, to je onajrad : rođen u Srbiji - omiljeno jelo : škampi
To sve odraslo uz šum talasa, morskih........
Черевићан Черевићан 08:56 11.09.2008

са шуумом углави

ма оно за пре . . у правусте г Унф-у, но кацси већ бијо на лицу места вредело је рескирати пробу морске понуде.но тренутно кад је икебана по пијацама и маркетима такова да ћеш лакше наћи на распродају јастога годишњака са свим морским сасама окоњега аранжираним него пилећу џигерицу онда нам само преостаје . . да се прилагођавамо тренду.но оно лебамасти и паприке озго , ма какве лигње што ти се размиле постомаку после, ни примирисати.барја.

фала на дружењу.

Unfuckable Unfuckable 09:16 11.09.2008

Re: са шуумом углави

naravno, prilagođavanje : ali, mislio sam na Ovdašnje....ovdeživuće, pa mi sve to malo smešno. Isto bi smešno bilo da naMalti živim, i uredno tražim sarmu u restoranu, sve ljut što je nema: ))))
gordanac gordanac 09:55 11.09.2008

:))

da, to je onajrad : rođen u Srbiji - omiljeno jelo : škampi
To sve odraslo uz šum talasa, morskih........

:))
Oštrooki, nemo` bRez preke potrebe da se dira u škampe, avokado i hobotnice na salad, a o školjkama na buzaru i da se ne govori!
Nemo` kavge zametati teorijama da kontinentalni evolucioni "homo sapiensi" nemAu prava na sva ta savršenstva ukusa, mirisa, doživljaj i boja....nemo`, kadtilepoka`em

@Čerevićan
- извини ко је инжињер, сти, ил' Ја, а ?

:))
eh, koliko ih je takvih, Sremac, uvek ih ispadne nekako više od čestitog sveta, a ние истина, samo su razmetljivi po svojoj nesretnoj prirodi....
Unfuckable Unfuckable 10:01 11.09.2008

Re: :))

pa jbg gordanatz, ako odrastem na svinji usled geografije & tradicije, haringa mi def nije u dnk kodu.
Mogu da štrpnem tuitamo, al' ništa zauvek.
Osim ako se ne dislociram
Черевићан Черевићан 11:31 11.09.2008

кацмо

коцсарме г Унф не да је има помалти него све за ушесима пуца кад се дообро предаш исхрани.зовује bragiol, додуше недолази сама на позив ал кад Вам је на шантав астал кодмене заћошком увалети прсата маријела газдарица рестауранта добар залогај постави на порно илустрованом подметачу отпластике погубиш се погледом па укус сарме овдашње и неосетиш него тек евидентираш кати трећи пун тањир претебе донесе јер онда већ и пијача почне недостајати.

хммммм , посве укратко.
Черевићан Черевићан 12:31 11.09.2008

епа

акоћемо одистински требало се то и решити углави у ОНА времена на . . високе школе.и не само то него тамо и истрајати , тако да нетреба да чуди фалење.није то за упоредбу са садашњим тренутком. што малко ниже рече г нсарски данас се фале . . . . магистри.

- ха мора неко ито бити ,штоби казо деда клицин кацуму уповерењу кадгод казали да му је унук очо укомунисте алда недивани поселу данечује госн Попа

фалаВам гђо gordanac на времену снама овде проведеним.
dolybell92 dolybell92 13:12 11.09.2008

Re: :))

Nemo` kavge zametati teorijama da kontinentalni evolucioni "homo sapiensi" nemAu prava na sva ta savršenstva ukusa, mirisa, doživljaj i boja....nemo`, kadtilepoka`em


margos margos 13:17 11.09.2008

Re: ма моглоје

пардонирам на збуњози , a притом ненамерној.

Sve je ok. Ne smeta mi tuđica, nego čitam ćirilično - pa ne ide... i stignem do 'aha - meni' al teško, pa da se požalim i muku svoju sa vama podelim.:)
jeremija92 jeremija92 01:07 11.09.2008

I kod nas bio jedan....

.... nije se zvao Laza, već Toša, ali je bio davež.

Prvo bio dobar radnik, pa školovan, također, po partijskoj liniji, ali ne za inženjera, već onako uopšteno, za marksistu, sekretara komiteta i sl. Teoretski bio potkovan i motivisan da osvešćuje i prevaspitava gde kod stigne i koga god uhvati.

Jednom u bircuzu, u kasne sate, počeo da prevaspitava kartaroše.
Prevaspitavao ih i izvodio na pravu liniju , sve dok ovima nije dosadilo.
Počeli da ga lemaju sveušesnajst, a Toša je čitavo vreme, dok su ga tukli, vikao:
"Ne smete mene, drugovi, ja sam član KPJ:"

Posle su deca po selu to prihvatila i čim bi se očevi im uhvatili za kaiševe, a da bi izbegli batine, odgovarali "Nesmeš mene, biću član kapeju".
Poneki bi se otac nasmejao, a goropadni mu sin, zahvaljujući partiji, avanzovao.

Tako je to nekad bilo s partijcima, avanzovali, al ne svi.
Черевићан Черевићан 07:29 11.09.2008

таквих

поменутих свако однас који је малко године нагазијо ће се присетити. од уистину добрих радника се стварала армија пре свега послушника . о квалитету политичких активности, ако се изузму часни изузетци , није било ни говора, док је квантитета било. ние да ние.
ха . . бешему. но дали се и данас много одмакло . . умем да се упитам, не баш често, оперисан од политике.

фала г jeremija92 на коментару а . . . по ноћи мрклој.
jeremija92 jeremija92 07:57 11.09.2008

Re: Itekako

Avanzuju, avanzuju i danas partijci. Više partija, pa više njih i avanzuje.
Черевићан Черевићан 12:19 11.09.2008

вазда

смо за квантитет г jeremija92 . . . ебо квалитета јер он тера на прогрес азато се већ мора и потрудити.овако штонас више . . мош се забушавати.мувања нисам помињао, тек да остане евидентирано.
Malanika Malanika 12:52 11.09.2008

Re: I kod nas bio jedan....

Mog muza Lazu, arhitektu po zanimanju, pitaju onomad radnici:

Ajde reci sefe, STA JE JACE - INZENJER il ARHITEKTA ??? AJD SAD!

Inzenjer je bre - Inzenjer, s velikim I, a da upotrebim i ucene reci, nisam ni ja od loseg roda - MAHER to je jedan inzenjer. Pa nije svejedno...

A da ne zaboravim, ima nekih i koji kazu ANTITETKA za arhitektu, o tome vec pisah kod nekoga na blogu, a sve u cilju obogacivanja recnika i smeha zdravoga nam...

Черевићан Черевићан 13:17 11.09.2008

аха

- ајцсад шефе . . изразисе дате чуемо.
дууго сам у грађевинарству и таква питања су се увек постављала а само зарад неразумевања . . шта кои од поменутих стручњака ради.кад се то појаснило било је оно
- ааа, па што некажеш

гђо Malanika фала на коментару
jack_bauer jack_bauer 01:36 11.09.2008

tako,

тако што му шеф увалио сестру ( сдететом ) да је ожени,а он присто


tako jednom jedan rekao, kad ozenis zenu sdetetom, to je kao kad kupis kravu steletom, a platis samo kravu. a mi ga gledamo i ne znamo odakle da mu objasnjavamo? jer njemu se nije moglo nista objasniti. voleo je popuste u trgovini. kao ovaj laza izgledami :))
Черевићан Черевићан 07:21 11.09.2008

па по

логици села г jack_bauer -у два су два, мисим одједног више, а заисте новце, па ко то неби . . . . загризо. е сад што нашем лази то беше уцена . . .

драгомије када сте снама.фала.
jack_bauer jack_bauer 07:30 11.09.2008

Re: па по

е сад што нашем лази то беше уцена . . .

eh, ucena, nie se mnogo bunijo dok mu je odgovaralo, izgleda mi :)

pozdrav.
Черевићан Черевићан 07:46 11.09.2008

хе,хе

па док пасира . . . . ко луд да таласа . поз. г jack_bauer -е
dolybell92 dolybell92 05:20 11.09.2008

Kад се оно аванзовало...

Знам ја неколицину, онда познатих, а многи би их и данас препознали,
који су аванзовали по партијској - од фабрике, преко партије у комитет па надаље...
У фабрици би рекли: "Хвала богу, те одоше - од њих и онако никакве користи
овде нисмо имали, само су сметали својим нерадом :"
Тада сам мислила да ћемо нај.....и, кад нам такви заседну на власти,
а тако некако и би.
Такви су се после само прекомбиновали - и ето их и дан данас, исти.
са истом памети, истом логиком и истим интересима.
Черевићан Черевићан 07:16 11.09.2008

дисмо - тусмо

ха dolybell92 ипак оно што у књиги Проповедника гл.1,3 вели . . . .нараштај један одлази, други долази . . . што је било то ће бити што се чинило то ће се чинити и нема ништа ново под сунцем . . . по свему судећи је тачно.

фала на (потсећајућом) коментару.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 07:23 11.09.2008

CIA sve dozna, al' džabe

Ma, i kod nas bilo takvih. Očigledno ste, gosn Čerevićan, potrefili tipski, da ne kažem arhetipski. Deset kao vrata. A još i umetnički dojam - kao obično.
Taj naš imao nadimak Ljubo CIA (sve je voleo da zna) i hvalisao se ( i mi bežali kad ga vidimo) kako je najzdraviji u našem malom mestu, i kako u ustima ima 32 zuba (a bio blizu 50.) i kako može da radi ONO kao mladić, i oblačio se kao mladić. A radnici hteli da ga oplave od batina kad su videli kako seda u fabričku menzu i briše stolicu sredinom hleba (imao je uvek svetle pantalone). Imao je i ženu i decu, al' to je tužniji deo priče. I onda jednog dana, taman napunio 50, iznenada ode. Ima sad lep spomenik. A ja ne umem da napišem priču o njemu. Kad svratite u naše malo mesto pitajte nekoga matorijeg iz propale fabrike da li zna ko je bio Ljubo CIA. Ima da oplete priču od dva sata.
Черевићан Черевићан 07:41 11.09.2008

ууу

па само кад би се сконцентрисали углави присетили бисмо се армије сличних ликова. но незаборавимо да су они обележили наше најбоље године па . . им и ние замерити што су били различити одпросека којем се тежило.мисим оно . . сви једнаки.
постиросам, има томе причицу, о Лелујавом који је бијо нагло бљеснуо за фабричким стругом па у кумровачкој школи само потврдио своју изузетност , никад на годишњи није одлазио
- кад одемо у пензију биће времена да се одмарамо, беше му узречица
но и њега ено под јоргованом лилавским на дрекалову . ние 40 комплетирао, појосе од неправде окосебе коју је уочијо и баш решијо бијо да ТО СВЕ исправи.
ал оћеш . . .

г KRALJ-уMAJMUNA био бих неискрен да непризнам јавно да годи Ваша редовност удружењу. па фала.
moronak moronak 08:59 11.09.2008

dobrojutro

bijo i ovde kodnas jeda, al umreo, taj se krio od CIJ-e stalno, a bio je sklon raznim malicioznostima
Черевићан Черевићан 12:15 11.09.2008

смраком углави

уме живот да таквим уистину задовољство пружи .е сад мањкавост је што се . . и умрети мора. а та ЦИЈА баш уме да вија . . . .

moronak фала на посети и коментару.
Biljana Beba Knežević Biljana Beba Knežević 09:04 11.09.2008

Jes'

bilo dobro u ta doba, lako se stizalo do diplome i žizofremije! Mučenik Laza, baš mi ga nekako bi žao. Znala je Mara kad se treba latiti vere, po obavljenom zadatku.
Черевићан Черевићан 11:51 11.09.2008

ма вера

је зато и потрајала толико јер зању никад касно ние да се човек - жена определи. и што касније то учиниш све си већи грешник а такве црква оберучке прихвата небили им . . правог пута указала .
а да се до диплома црначки стизало, па и ние .требало је само малко умети . . .се снаћи и ето папира кои је углавном и прогрес лични значио.е сад дали је и друштво отог користи имало . . . немогу нешто да се присетим.
soory, гђо Knežević . фала на прилогу.

а мааре . . е њој није требао папир уживоту.уопште.егземпларан случај.
Budimac Budimac 09:08 11.09.2008

Danas

klinci slušaju o bivšoj:
имало се па се и трошило,

A ja sam slušao "imalo pa trulelo", o onoj "truloj"j preddrugoratnoj
Prološt je kanda uvek bila lepša:))

Sjajan tekst, hvala.
Черевићан Черевићан 11:40 11.09.2008

на

похвали саставу ХВАЛА г Budimac немош рећи да негоди, а са ж. годинама ити присети добијају неки мамљиви тон па ти онда чисто доџе жао . . штоси остаријо ( мисим у најбоље године се довуко).

заједно смо комплетнији присећањима стога фала на Вашему.

sex partijski (ne)prijatelj br. 1

Sve slusajuci price o napredovanju i nazadovanju u komunizmu, cini mi se da je to ko je koga "jasio" u pravom trenutku najneprikosnovenije merilo podobnosti ili nepodobnosti.
Vas dar da sve to stilski obradite i u tekst upakujete, dragi Che, je neprikosnoven. Bolji ste od "Oca na sluzbenom putu"
Черевићан Черевићан 11:36 11.09.2008

ди Оца

се култног сетисте драга гђо Ана+ јер то је ненадебива комбинација док ја само из дрангуларијума присета посве аматерски умем да се текстално присетим којечега . . . ко и овајпут.
а оно у социјализму коднас . . па билому. оста понеком богме у лепом сећању.ние да не.

Вама хвала на дружењу.
nsarski nsarski 11:54 11.09.2008

Re: sex partijski (ne)prijatelj br. 1

Sve slusajuci price o napredovanju i nazadovanju u komunizmu, cini mi se da je to ko je koga "jasio" u pravom trenutku najneprikosnovenije merilo podobnosti ili nepodobnosti.

Ako se cecas kad su Vujisica stavili u kroito i peru, a jedan dosao pa kaze: "Kupaj se samo, Muzafere, kupaj! Dok drugi j**u, ti se kupas!".

@mr. Cher
Davno nisam lepsi opis, a jezgrovitiji, procitao o TIM vremenima. Mada, i ova nisu mnogo razlicita. Samo, sada su u modi magistri raznih struka. Zasto magistri, nemam pojma.
Pohvala i preporuka onolika.
Черевићан Черевићан 12:11 11.09.2008

за п+п онолике

фала је мало г nsarski написати. за времена смо се . . већ додговорили вели књига Проповедника да . . . нема ништа ново под сунцем . . . док за магистре сте управу , а ние да незвучи нузиме.па ко воли . . .

частмије када сте са нама овде у дружењу.

а кад смо већ код шале са купањем паиним миксованим сасексом ево 1 кратак

Pita Mujo Hasu:
- Haso, voliš li seks utroje?
- Naravno, budalo, ko ne voli - odgovori Haso.
A Mujo će:
- Onda trči kući.

Re: sex partijski (ne)prijatelj br. 1

Ako se cecas kad su Vujisica stavili u kroito i peru, a jedan dosao pa kaze: "Kupaj se samo, Muzafere, kupaj! Dok drugi j**u, ti se kupas!".

Naravno da se secam, imam film u privatnoj videoteci. Sjajan je. Cak sam na nekom putesetviju po Srbiji isla na pilgimage, da obidjem Kur Salon.
nsarski nsarski 12:59 11.09.2008

Re: за п+п онолике

okej, kad smo kod viceva, evo jednog inzenjerskog.
Bilo, kazu na nekog gradjevini, soliteru. Dotrcava radnik kod glavnog izvodjaca radova u baraku/kancelariju i vice: "Druze ing., srusila se zgrada!"
"Kako srusila?!" pita ing.
"Ne znam", kaze radnik. "nista nismo radili - mi poskidali skele i zgrada se srusila!"
"Ma 'bem vam oca, jel sam rekao da ne skidate skele dok ne polepite tapete!"
Черевићан Черевићан 13:29 11.09.2008

бупну, сам тако

шала је шала али овде пре пар месеци уистину рокну арм.бетон и затрпа 2 наша сиротана намртво.наиме још нестегла мећуспратна конструкције коју држе подупирачи гвоздени се зарад нестручног постављања истих усу заврат поменутој двоици који се ту међ подупирачима радно нађоше. 1 ни 3десет, а други испод 5 банки.

јебига . . така тура, паде коментар уз маренду.
jasnaz jasnaz 10:59 11.09.2008

трудноЋа

Черевићан Черевићан 11:58 11.09.2008

сликом дати укажем

гђо jasnaz уистину долази време када ће речи постати непотребност те само маштовит избор адекватног визуелног коментара биће посве довољан да се . . дискусија развије.

фала на овом.
malasneki malasneki 11:39 11.09.2008

Na poslu ludnica!

zato tek sad stigoh procitati epitaf lazi, ali sam se bas ismejala i doslo mi taman lepo da napunim baterije :)))

Pozdrav mr Neprevazidjeni :)
Черевићан Черевићан 11:43 11.09.2008

гђице

malasneki Ви сте вазда добро дошла кадгод то било а ако сам малко допринео да у овом натмуреном свету осмех Вас походи . . ето ми задовољства плус.

фала на дружењу.
mariopan mariopan 13:38 11.09.2008

Re: гђице

Da su obelezili nase zivote, bas jesu. Nema nikoga iz nase, generacije( u najboljim godinama,) ko nije imao nekog Lazu, Samo je moj meni dosao u najgora vremena, u detinjstvu (vaspitac), i sve vreme je pokusavao da me ugura u sablone a ja se nisam dala pa smo silne muke i jedno i drugo preziveli. Iz danasnje perspektive ja ga zalim, ako je ziv ne verujem da razume koliko je gresio prema nama, deci.

Jao kada se setim obaveznog gledanja "Dnevnika", maratonskih "Plenuma" i "Sednica" CeKaEsKaJu....a mi deca, mala deca, ne znam kako zivu glavu sacuvah, srecom nadjoh mnogo nacina da "nisam tu" koji su me spasli. Pogadjate vec da su samo poslusni bili "dobri" svi drugi nisu...a tih drugih bilo je mnogo vise pa muke nase i njegove. Bolje da je nesto drugo radio u zivotu, manje stete bi napravio, ovako, tog dela zivota mnogi od nas se nerado secaju zahvaljujuci bas njemu.

A avanzovao samo tako, meteorski.

A kada vi ovako napisete o vasem Lazi meni je tako smesno da mi je sada i onaj nas manje strasan, vise smesan ))

Pozdrav g.Cer.
Черевићан Черевићан 14:26 11.09.2008

да неправдам

поменутог из Вашег присета гђо mariopan , фала на дружењу, али . . није Он имао избора кад се већ прихватио тог одговорног посла да васпитава младе у времена она која су планирана да трају засвагда, па отуд и његова упорност упослу (незахвалном). но вазда је било и бунџија и то је оно на штасе ни 1 систем јст држ. уређење се несмеју оглушити.
могу, ал то ондак кошта . . . али комплетно друштво, чега смо додуше сведоцима. поздрав узвраћам.
NNN NNN 17:07 11.09.2008

Nekad i sad

Tako je bilo nekad, a sad (falabogu) nie. Sad je ovdi stručnos ispred politiku.
...al' je Laza 'teo mnogo više...propio se, nije prošlo mnogo...
nsarski nsarski 17:23 11.09.2008

Re: Nekad i sad

...al' je Laza 'teo mnogo više...propio se, nije prošlo mnogo...

A be, bate, mesas...nije Laza...nego Vasa...Vasa Tupurkovski, doktor za SKOJ.
NNN NNN 18:12 11.09.2008

Re: Nekad i sad

Da, tačno, Vasil Džemperovski, kako je to mlad i prespektivan(debeo) brka (šta je muškarac bez brkova) bio...ali...malo morgen!
Черевићан Черевићан 18:54 11.09.2008

г 3Н

фала на коментару потсећањем на некад Познатог, богами са г нсарским испреплетасте успомоћ знаног лика испесме ненаебивог Танбураша баш оку занимљив текстомаам.

naj

citam drugi put, da uzivam u stilskim figurama.
nema slikovitijeg opisa bahatosti od onoga "brise stolicu sredinom hleba".
Черевићан Черевићан 18:47 11.09.2008

е гђо Ана +

ма мајстор је г Кинг да игрореком дочара хигијенски поступак у објекту намењеном прехрани.додуше да је било салвета могуће je да би се лебац наменио намени основној. овако . . . . ха,ха, уистину
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 11:37 12.09.2008

Re: CIA pa Bog

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
citam drugi put, da uzivam u stilskim figurama.nema slikovitijeg opisa bahatosti od onoga "brise stolicu sredinom hleba".

Slikovito i istinito, ja gledao.
Ali gledao i neko drugi ko se igrao Boga ili je sam Bog to bio, a smetala mu takva bahatost, te naš Ljuba ode odjedama (tako se kaže u tom kraju) kao što šljiva padne u g...., pljas, gotovo. A i da je bilo salveta, opet bi nesrećnik/grešnik brisao stolicu sredinom hleba, znao sam mu karakter, bolje sredina hleba pokupi masnoću čorbastog pasulja na stolici od svake salvete mislio je on. Grešna mu duša, proveravao mnogo puta. A pasulj se doručkovao u fabrici. Od 9 izjutra.
milosib92 milosib92 21:06 11.09.2008

Што како се оно аванзовало?

Мало ли је примера да се и данас тако аванзује. Неки данашњи политичари су успевали да заврше факултете тек пошто је партија за њих залегла, а неки богами и до доктора наука догураше. Јес да не би умели сами тезу да прочитају, ал ко те пита.

Нешто сам приметио да они техничари које би ја радо послао на даље школовање, јер оно што раде одлично знају, то неће. Изгледа да им одговара да раде што воле, а можда су баш зато добри. Они што продају маглу, да не кажем рекламу су ми некако спремнији за "даљу надградњу"( јел ово речено ко некад). Мада свако правило има изузетке.

Задовољство вас је читати госн Черевићан, па стога препорука од мене.
Черевићан Черевићан 09:53 12.09.2008

на

похвали и посети хвала г milosib92 а сваком надушу како је школе окончао те начин на коисе докопао титула. несумњам да у сваком однас има делић макар коректности и ОН је тај који ће (нас) катад поцвесно . . питати за неправилности. но, ко отом још претерано мисли . . .
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 09:54 15.09.2008

Kakvo crno dobro!

Ja da još dosolim: uočavam da se broj komentara na Č-ovim tekstovima smanjuje. To ne sluti na dobro. Znam da kvalitet ne mora da ide ruku pod ruku sa popularnošću ali mi, da budem iskren, smeta kad vidim trocifren broj komentara na tekstiovima koji osim političke aktuelnosti nemaju ni k od kvaliteta a ovde kod NAS jedva 50.
Nisam optimista. Neće ovo na dobro da izađe. Jadna politika pobećuje i jadni politički tekstovi odneše pobedu.

Черевићан Черевићан 12:09 15.09.2008

ууу, статистика

на блогу, упоредбе, па вагања , г KRALJ-уMAJMUNA могу само унети немир у индивидуалну креативност посебно код особа сујетних но кад се закорачи у период животног изаласка онда верујте то баш и неиде у приоритете живчане оптерећености а има и практична страна, што мање коментара мање труда аутору да се ангажује око узвраћања одговора, ха,ха, а што је основни ред.
свакако да политичке теме више мааме коментаре а и отом се и има шта написати јер сви смо ми притајени политичари испровоцирани слоганом . . . . политика нас сјебала . . .њојзи фала . . . што није за занемарити, за разлику од мојих љуљаџијских текстова којима је сврха да се игрореком прекрати време блогерима па се и сами коментатори на такве текстове слабије труде да допринесу дореку постираног састава те тиме намаме потенцијални коментаторски квантитет него се и сами препусте шалореку.
наравски да и новина на блогу - множина нових аутора свакако да доприноси разбуцавању коментатора а што је за поздравити јер само на тај начин уносимо свежину у овај вид дружења.

KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 13:49 15.09.2008

Re: уaa, статистика

Lepo ste mi očitali.
Ali ne mogah da odolim. Iskušenje beše veliko. A ja svemu mogu da odolim osim iskušenju.
Hvala na lekciji o toleranciji. Treba nam svima.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana