Ana i Nole za srcani udar!

MMMila RSS / 05.07.2007. u 16:04

Ama, deco, vodite li vi racuna da pola srpske nacije ima slabo srce!

 

Svaka Vam cast!



Komentari (81)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

foto foto 16:17 05.07.2007

tenis & srcani udar

Hint/savet:
To se prati preko posebnog prozora za lajvvju rezultata. Lakse se podnosi. Eto i neke koristi od zauzetosti i obaveza i nemogucnosti gledanja TV-a.

Naravno, cestitke za oboje.

P.S.
Zaista je divno sto je ova Ana stalno nasmejANA.
ljiljaO ljiljaO 12:15 06.07.2007

Re: tenis & srcani udar

Ako je Janko Tipsarevic maraton men onda je Nole "taj brejk" men.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 21:52 06.07.2007

Re: Maratonac!

ljiljaO
Ako je Janko Tipsarevic maraton men onda je Nole "taj brejk" men.


bogami,
4h i 12min protiv Hjuita,
i 5h protiv Markosa,
su dva ponajduža meča na turniru!

kada iznenadi sutra Gaske Rodžera, kanó mala Marion Žastin danas!

i Nole nazuje nešto drugo umesto sličuga na noge, sve će biti fajn!




Spiridon Spiridon 16:22 05.07.2007

Sjajan uspeh

Nole sada ide na Marcosa Baghdatisa, Grka. Taj moze da bude nezgodan.
Napred Nole!!
MMMila MMMila 16:46 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

A Ana na, s oprostenjem, ruzniju sestru Vilijams!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 17:43 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

MMMila
A Ana na, s oprostenjem, ruzniju sestru Vilijams!



Venus uopšte nije ružna, s oproštenjem, super je zgodna, i savršeno je privlačna. A Markos je Kipranin, da budemo politički korektni. Inače, ja od teniserki, posle Jelene, Ane, Nikol Vaidisove, najviše volim Serenu i Venus, jer su lavice, jer su došle tu gde su sigurno sa istorijom nekog geta i siromaštva, zato što su crnkinje i zato što su mi nekako srodne, isto kao Markos, kao da su iz moje zemlje! :)
MMMila MMMila 17:50 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

Rekoh ruzniju od dve! :)

Ako cemo iskreno, nervira me njihovo dahtanje kad igraju!

Markos je simpatican, bice jos simpaticniji ako (kada) izgubi od Noleta!
bganon bganon 18:07 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

Ma Venus nije losa mada ponekad mislim na onaj fenomen - kad ti je sestra (ili brat) ruznija.
Najbolje primer je Noel i Liam Gallacher. Obe su ruzne ali ipak ovaj drugi izgleda lep pored prvog!

Inace ne trpim Richard Williams niti sam voleo dominacije Vilijamsa do pre nekoliko godina.

Kad je rec o crncima (no not really politically correct ali sta cu) volim onaj Blejk. Super je taj izgled i volim njegov maco stil igre - mada je malo 'one dimensional'. Podseca me na onaj Paul Gascoigne kad je rekao o Paul Ince 'he looked like a pint of guinness'.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:05 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

bganon
Inace ne trpim Richard Williams niti sam voleo dominacije Vilijamsa do pre nekoliko godina. Kad je rec o crncima (no not really politically correct ali sta cu) volim onaj Blejk. Super je taj izgled i volim njegov maco stil igre - mada je malo 'one dimensional'. Podseca me na onaj Paul Gascoigne kad je rekao o Paul Ince 'he looked like a pint of guinness'.


mene je Blejk nervirao jer mi je izgledao kao neki paun kočoperni, ali sam tek posle saznao da je imao neke probleme sa kičmom, pa sam prezreo samog sebe što sam tako loše o čoveku pomisli imao.

nisam ni ja voleo Vilijamsice u to doba kada su dominirale, ali sam čuo da su im posle pravili dosta problema, dosta njih im je postavljalo noge da ne uspeju, pa sam ih zgotivio, posebno Serenu nakon comeback-a.
newhornet newhornet 20:34 05.07.2007

Re: Sjajan uspeh

Markosa pitaj šta je po nacionalnosti jer su doskora ljude sa ovih prostora nakaradno nazivali Serbo-Montenegroans, u skladu sa američkom teorijom da naciju određuje vlast. A sestre Vilijams jesu junakinje tenisa sa "predistorijom" njihovog porekla, samo se pitam ko je odgovoran za tu "predistoriju"... Ali samo zbog toga što su igrale ubitačno kvalitetan tenis, u tom smislu koji impliciraš najveći lavovi su Navratilova i Lendl....
Doctor Wu Doctor Wu 16:25 05.07.2007

Lepa deca

lepo igraju tenis.

BBC samo zvoni od Ana, Novak i Srbija i Srbija odjednom više nije Bukurešt 1982. Odjednom nalaze srpske lepe i pametne face i nema više zimogrožljivih BBC correspontents koji u julu mesecu izveštavaju u zimskim jaknama.
newhornet newhornet 20:47 05.07.2007

Re: Lepa deca

Nažalost, na oficijelnom sajtu Wimbledon-a nijedan srpski teniser u komentarima mečeva nije nagrađen pohvalama već preovlađuju komentari da su uspeli da odole i pobede bolje od sebe. Barem sam ja tako doživeo te tekstove. Nisu pisani na način kako sam ja doživeo mečeve, a vidim da su se i britanski bookmakeri jako ogešili o šanse srpskih tenisera. Toliko o srpskim "" iz dva svetska rata i nasukanim kitovima sa željama da neki od tih Srba zaigra pod njihovom zastavom (usirenom od nedužne krvi)
snezana mihajlovic snezana mihajlovic 06:07 06.07.2007

Re: Lepa deca

misliš ovako
In the tiebreak Djokovic stretched away, marking his superiority with a 23-stroke rally that culminated in a stunning backhand to give him 4-0, leaving Hewitt lying helpless on his back. And that, figuratively speaking, was where he was forced to stay.

Whatever the weather, it was impossible to deny Serbia's Ana Ivanovic her great day out today. Her first time on Wimbledon's historic Centre Court, saving three match points against Nicole Vaidisova and reaching the semi-finals. As she put it: "To win like this was amazing."

pročitala sve tekstove...ne vidim ništa loše
Doctor Wu Doctor Wu 09:23 06.07.2007

Šta ja znam

sinoć je McEnroe stvarno birao reči dok je govorio o Đokoviću kao novoj velikoj zvezdi, bio fasciniran kako 'keeps his composure' (uobičajena fraza za sportiste koji umeju da se kontrolišu), kako 'shows his presence in and out of court', hvalilo njegov profesionalizam (ni Tracy Austin nije mnogo zaostajala) a ona matora uspaljenica Sue Barker je samo uzdisala kad je Novak skinuo majicu i bacio u publiku ('... and he's got something to show', koliko se sećam). Poređenja radi, kad je Ivanišević isto radio, bio je predmet sprdnje- Novaka, s druge strane, jednostavno vole. Kao i Anu koja, za razliku, nije bacala majicu u publiku.

Obično se kaže da je ovo Anin i Novakov lični uspeh i to je potpuno tačno. Ipak, ne treba gubiti iz vida da se ovde stalno uz njihova imena ponavlja Serb, Serbia, i to u kontekstu (pozitivnom) kakav Srbi ovde skoro nisu imali (ako ikad). Prošle godine je ovde bilo par blogova na temu brendinga Srbije, tj šta uraditi da nas se načini prijemčivijima svetu. Well, here it is- Ana, Jelena, Novak, Janko, Nenad- recipe for Cool Serbia, :).
gogo gogo 16:35 05.07.2007

:>>>>>




jeeeeej !!
(srce i živci bili na ivici kolapsa, ali sad je sve ok!! :>>

MMMila MMMila 16:56 05.07.2007

Re: :******

Nego, kazu mi kolege da su na Vimbldonu Engleskinje umal dobile srcani udar kad je Nole skinuo majicu! (A i neki Englezi...)
gogo gogo 17:12 05.07.2007

hehe :>>

el zbog ovoga??



hajde đoko! popni se visoko!! :>>>
(pu-pu :>>

MMMila MMMila 17:24 05.07.2007

Re: hehe :************************

Da, da!!!

I mi tete srce imamo! Polako bre!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 16:59 05.07.2007

pre kiše!

Pre svega,

nisam se nikada toliko nasekirao od kada pratim ove nove klince sa reketima! Skakao sam sa stolice, držao glavu duboko zagnjurenu u krilo, pa nisam mogao da podnesem više da gledam kako Lepa Ana tone, polako i nepovratno, protiv Još Lepše Nikol Vaidisove... Na kraju sam vrištao zajedno sa njom, dernjao se AJDE! Ana se vratila sa 3:5, 15:40 za protivnicu, i iz još jedne meč-lopte nakon toga, da bi pobedila sa 7:5 i plasirala se u prvo polufinale Vimbldona za naš tenis ikada*!


I taman sam se odmorio od nervnih brejkdaunova sa Anom, kada sam se setio da zatezanju nerava nije nipošto kraj: Novak, Novak koji nije dovršio svoj meč protiv Hjuita - ista priča, isto brljanje kao Ana (nisu valjda slučajno tako dobri drugari!), isto propadanje u tu neku našu, valjda slovensku ili kakvu (kako objasniti Južnjijev pad protiv Nadala?), prirodnu sklonost k samoubedačenju. I ako se kod Ane mogao tačno osetiti izlazak iz bedaka - na svu sreću suparnica je i sama bila izbedačena-nakon-propuštenih-meč-lopti lepa Slovenka (jer ne znam da li bi neka razgoropađena Amerikanka ili Belgijanka dopustila Ani takav kambek?!); kod Novaka je to sve strašno neizvesno: te gem-lopte, te brljanja, te uzimanja brejka sa ništa-gemom, te opet gubljenje serve, te cimanja nerava, nerava... da bih na kraju zatekao sebe kako kao ludak istrčavam na balkon i dernjam se AJDE! SRBIJA!; a stara me majka promatra jesam li to na nekim psihogenim drogama, ili šta? Jedno ostaje:

- neki novi klinci, nakon što su nam igrali po nervima čitavo popodne, ostvarili su najveći uspeh u ovom sportu, na ovom prefinjenom turniru, u ovom važnom gradu!

Ana je u polufinalu, a Novak u četvrtfinalu Vimbldona!

Super ste, klinci! Savršeni ste, i strepeli smo i radovali se svaki pojedini trenutak sa vama, zajedno...

vimbldon, danas...

I Jelena i Džejmi Murej su izbacili treće nosioce u mešanim dublovima!

* nisam siguran da li je Monika to uradila, i ako jeste, da li već kao Amerikanka, ili kao naša državljanka?
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 17:02 05.07.2007

Re: pre kiše!

Srđan Fuchs
I Jelena i Džejmi Murej su izbacili treće nosioce u mešanim dublovima!


pardon, 14. nosioce, al' opet neke nosioce, takođe za četvrtfinale! :)
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 17:08 05.07.2007

Re: pre kiše!

Srđan Fuchs

Srđan FuchsI Jelena i Džejmi Murej su izbacili treće nosioce u mešanim dublovima!pardon, 14. nosioce, al' opet neke nosioce, takođe za četvrtfinale! :)

pardon, ipak treće nocioce! :) a u četvrtfinalu sa 14. nosiocima!

al' slično se zovu ti nosioci, ovi 3. su bili mark knowles i zi yan, a 14. nosioci su julian knowle i tiantian sun! :)
bravar bravar 17:16 05.07.2007

Re: pre kiše!

Skakao sam sa stolice, držao glavu duboko zagnjurenu u krilo, pa nisam mogao da podnesem više...


Nekada smo tako navijali za kosarkase, odbojkase, vaterpoliste. Ko bi rekao da cemo i u tenisu da dozivljavamo takva stanja:)))

PS Svaka cast. Znam da su ovi podvizi rezultat Vaseg znoja, vezbe i odricanja, ali ipak, hvala sto omogucili da se ime Srbije pominje u lepom kontekstu:)))
Samo napred!
Fratello Fratello 18:25 05.07.2007

Re: pre kiše!

Monika je igrala u finalu 1992, tada je jos bila drzavljanka Srbije. Jelena Dokic je igrala polufinale 2000, sa australijskim pasoshem (valjda je godinu dana kasnije dobila srpski).
Noletu i Ani svaka cast :))))
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:15 05.07.2007

Re: pre kiše!

Fratello
Monika je igrala u finalu 1992, tada je jos bila drzavljanka Srbije. Jelena Dokic je igrala polufinale 2000, sa australijskim pasoshem (valjda je godinu dana kasnije dobila srpski).


fala Fratellopedia! :)
newhornet newhornet 20:39 05.07.2007

Re: pre kiše!

Jelena Dokić je jedna vrhunska teniserka koja je menjala svoju karijeru zarad lične slobode i odvajanja od oca čiji su kvaliteti široko poznati. Ne pominjem njegovo političko ubeđenje i nacionalnu ostrašćenost koji nisu presudni u njihovim odnosima. Ali simptomatična je povezanost roditeljske i nacionalne neracionalnosti...
Dejan Nikolic Dejan Nikolic 22:47 05.07.2007

Re: pre kiše!

I Boba Zivojinovic je igrao polufinale protiv Lendla (2-3) neke 1988. recimo
ljiljaO ljiljaO 07:38 06.07.2007

Re: pre kiše!

Ma svi su oni igrali, ali meni je uvek delovalo kao slucajno. Kod ovih to izgleda bas NAMERNO.
bganon bganon 17:11 05.07.2007

da da

Prava stvar, mada malo mi je muka kad pratim. Ana pogotovo je poznata po tome - ponekad ume da izgubi koncentraciju pa krs.

Samo da ne pada...

Da li je neko pratio onaj Nadal protiv onog svedjanina sodderling. U zivotu nisam video tako nesto. Mozda nije posteno ali izgleda da covek moze da pobedi nadal 'mind games'-om. hmmm.

Da, vidim da kablovske provajderi su izkljucili OBN tokom meca danas.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 17:31 05.07.2007

Re: da da

bganon
Da li je neko pratio onaj Nadal protiv onog svedjanina sodderling


joooj, ja gledao...ali ne vrede sa Nadalom nikakve mind-games, kada je Rafa - тхе енимал!

soderling-nadal je stvarno bio najbolji meč do sada na turniru, može da se download-uje za nekih 5$ sa wimbledon.org, stvarno vredi svakog centa....

inače, meni neće biti krivo ako Novak izgubi od Markosa, jer je Markos jako simpatičan lik, a i nekako nam je srodan, sa tom svojom balkansko-mediteranskom dobrodušnošću, kao iz Ohrida da je, ili tako odnekud! :)

a Hjuit, bitanga, u jednom momentu viknuo u besu na Novaka: 'fuck u, boy!', na šta su britanski komentatori prokomentarisali, oh, my dear, a bit of Anglo-Saxon from Layton...
bganon bganon 17:51 05.07.2007

Re: da da

Jeste mnogo je Markos simpatican. Navijao bih za njega ukoliko bih novak ispao. Kako englezi kazu Markos je pravi 'showman' i ima taj duh.

Nikad nisam voleo taj Hjuit, uvek mi je delovao kao neko dete. A nisam cuo 'boy' ali jesam 'fuck you'. tj steta videlo se da postoj puno postovanja izmedju Hjuita i novaka, makar ako samo gledas kako igraju jedno protiv drugog.

Je si li primeto kako komentator pravi gresaka kad je uzbudjen. Danas je nesto pricao koliko asa novak je napravio na vimbeldon (a mislio na rolan garos).



Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:12 05.07.2007

Re: da da

bganon
Jeste mnogo je Markos simpatican. Navijao bih za njega ukoliko bih novak ispao. Kako englezi kazu Markos je pravi 'showman' i ima taj duh.Nikad nisam voleo taj Hjuit, uvek mi je delovao kao neko dete. A nisam cuo 'boy' ali jesam 'fuck you'. tj steta videlo se da postoj puno postovanja izmedju Hjuita i novaka, makar ako samo gledas kako igraju jedno protiv drugog. Je si li primeto kako komentator pravi gresaka kad je uzbudjen. Danas je nesto pricao koliko asa novak je napravio na vimbeldon (a mislio na rolan garos).


meni simpatično kako je vedar, i kako Kiprani navijaju punim srcem za njega, a i uvek mi je setno kada priča kako je kao dete morao zbog tenisa da napusti svoj rodni Kipar. super je momak, moje srce je jednako uz njega koliko i uz Novaka.

e, a komentatori su neviđeno navijali za Lejtona (a ti nama posle kako je Miša pristrasan ). bili su u totalnom bad-u kada ga je Boy ispiškao sa Grenslema. Hjuit se stvarno prikoolirao posle i imao je respekt za Novaka tokom meča.
ljiljaO ljiljaO 18:49 05.07.2007

Izvinjavam se za skretanje sa teme

Ali da li je neko gledao Sharapovu sa krilcima. Dakle umrla sam od smeha.
cincili cincili 19:00 05.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

mislis kreacija "preti da poleti" ? definitivno je adidas nadigrao nike )
MMMila MMMila 19:06 05.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

Kaze spomenuta gospodjica, to su ko krila labudova!

Eh, ispade da Sarapova i nasa Ana u stvari igraju neku marketing igru, ili su makar figure u nadmetanju najkija i adidasa! Tako to uvek biva...
nsarski nsarski 22:53 05.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

Taj se dizajn medju poznavaocima tenisa zove Fledermaus (po istoimenoj Strausovoj opereti).
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 22:55 05.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

Шарапова можда не игра најбоље,али дефинитивно стење за медаљу:)
ljiljaO ljiljaO 07:41 06.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

Shaapova i Vilijamsova zvuce ovako MIAUUUU -- AV, AV.
MMMila MMMila 09:00 06.07.2007

Re: Izvinjavam se za skretanje sa teme

nsarski
Taj se dizajn medju poznavaocima tenisa zove Fledermaus (po istoimenoj Strausovoj opereti).


Ha, mlada dama znaci po svaku cenu hoce da izbegne da bude dovedena u vezu sa slepim misem, nego stalno spominje labudove! Cak i kad je niko nista ne pita!

Sorry, Sarapova me malo nervira, izgleda kao nadureno dete! Nesto mi lepsi ovi nasi klinci koji znaju i da se smeju, ali i da placu! Kako je to lepa ljudska osobina!
cincili cincili 18:59 05.07.2007

mashala

srce mi je jos na mestu zahvaljujuci tome sto nisam mogla da gledam prenos nego sam samo pratila rezultat. najbolji komentar sto precitah na sportskim vestima bese : "opade mi kosa..." vristal sam od smeha )))), ali shvatam coveka, jer sam upravo odgledala snimak kraja oba meca. sad znam da mi je ostalo mnogo nepotrosenih zivaca ...

deca su nam fenomenalna i treba im odati duzno priznanje. uradili su mnogo za svoju zemlju, koja se konacno pominje i u nekom pozitivnom kontextu.

komentator dsf je juce kukao nad cinjenicom da u novakovoj zemlji ima ukupno 80 trena sa sljakom, 4-5 brzih podloga u dvoranama i to je sve! bi iskren i rece da toliko ima i neki veci grad u nemackoj!

blago nama s takvim talentima. svaka cast roditeljima koji su ih tako vaspitali da se mi svi sada njima ponosimo!

hoochie coochie man hoochie coochie man 19:20 05.07.2007

ali

Cekajte malo, nije to bas sve divno i krasno!
MMMila MMMila 19:31 05.07.2007

Re: ali

Pusti nas da i mi imamo svoj divan i krasni dan! Da posmatramo stvari povrsno:)
hoochie coochie man hoochie coochie man 19:42 05.07.2007

Re: ali

Ih, bre, sto tako pomirljivo!
Ja mislio sad ce frka.
MMMila MMMila 20:01 05.07.2007

Re: Nejvredi!

Ja nisam nesto svadjalacki tip:) Prihvatam prave argumente, al uvek imam i svoje proferene:)

A i ostali vidim kuliraju i uzivaju u pobedama!!!
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 19:43 05.07.2007

Опет

ништа од баскета?:(
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:00 05.07.2007

Re: Опет

milosrdni andjeo
ништа од баскета?:(


а шта мислиш због чега је "опет ништа од баскета", анџеле брате?
MMMila MMMila 20:00 05.07.2007

Re: Опет

Aeee...cek malo da uzifam u pobedi! Nekako mi se ne mili da se uplicem u basket:( Otuzno bre!
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 20:17 05.07.2007

Re: Опет

:(((
MMMila MMMila 21:20 05.07.2007

Re: Опет

Nemo' se ljutish! Ajd, nesto cu iskopam, samo nemoj da se mrstish!
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 22:13 05.07.2007

Re: Опет

Немој да ископаш већ напиши адекватан текст:)
Немој да си лења:)
MMMila MMMila 22:20 05.07.2007

Re: Опет

Nisam lenja nego se bojim da cu biti pristrasna:)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 22:26 05.07.2007

Re: Опет

није ваљда да мислиш да је Мока прави избор у пакету са Капичићем?
О Боже...поред Вас (таквих) новинара није ни чудо што смо као путујући циркус...:(((
Dejan Nikolic Dejan Nikolic 22:50 05.07.2007

Re: Опет

Ko god da je u paketu sa Kapichicem super je, je'l tako Mmmila?
MMMila MMMila 09:05 06.07.2007

Re: Опет

milosrdni andjeo
О Боже...поред Вас (таквих) новинара није ни чудо што смо као путујући циркус...:(((


Znaci, samo nam jos cirkuska satra fali! Ja predlazem da je podignemo iznad stadiona JNA!!! Za pocetak...
Kazezoze Kazezoze 20:44 05.07.2007

najbolji komentar

na sport stranici b92 (po meni)

Iznerviran Aninom situacijom u trecem setu ( 5:3 i servis za Vaidisovu), i Noletovim vec pomalo losim ponasanjem na terenu,odem ti lepo ja da rucam musaku, koju bas nesto i ne gotivim,al` sta ces takav standard...Vratim se lepo u sobu, kad Vaidisova nesto trci u svlacionicu, Ivanoviceva se smeje, komentator u delirijumu...Lele, nisam mogao da verujem!? Sad` bih menjao musaku za odgledanih par gemova, al` znam da ne vredi. Nema veze, jos ako dobije onu sto lici na crnca...ijaooooo, pa onda nije ni vazno sta bi bilo u finalu!
Jos samo da mi Nole ne kida vise zivce, i da pobedi, i evo obecavam da cu da razmislim o zenidbi.....jednog dana.:)
Napred Srbijo!!!!!!
(misa, 5. jul 2007 16:17)
MMMila MMMila 21:06 05.07.2007

Re: najbolji komentar

Joj, vidla sam... Samo ne mogu da verujem kako neko moze da ne voli musaku:(
Kazezoze Kazezoze 21:08 05.07.2007

Re: najbolji komentar

Nema veze, jos ako dobije onu sto lici na crnca...ijaooooo,

ovo je vrh:):):)
ljiljaO ljiljaO 18:19 06.07.2007

Re: najbolji komentar

Danas (posle Kipranina) ima nastavak komentara. Procitajte... nasmejace vas...
Kazezoze Kazezoze 18:35 06.07.2007

Re: najbolji komentar

prochitao sam... misha odluchio da se kazhnjava musakom sve dok je nole u igri:):):)
MMMila MMMila 18:42 06.07.2007

Re: Kad smo kod musake...

Ja i dalje ne mogu da shvatim kako neko moze da ne voli musaku! Ma mora da ne ume da je spremi! Ded da mu ja jednu napravim, pa ima da prste polize! Sve ce hteti svaki dan da je rucka, pa da vidish kako cemo pobedjujemo!!! U svemu!
nsarski nsarski 22:39 06.07.2007

Re: Kad smo kod musake...

Ma, musaka je kao pica - samo sto su rasturili onaj skrob (testo, krompir, stagod) u vise slojeva.
MMMila MMMila 16:30 07.07.2007

Re: Kad smo kod musake...

Priznajem, najbolja je s ivanjickim krompirom! Roze!

Meso mesano (ne mora dvared samleveno). Luk ako moze onaj crveni, veliki, svaka glavica ko jabuka a ljuuuuutttt... (kazu, bila baba ljuta kada ga sadila). Mleko domace (kolicina masti i bakterija nevazna). Jaja takodje, kad ih razbijes da su zuta zumanca ono, zuto, zutje, najzutje, zuto u ...pm...:) (s oprostenjem... sam prepricavam vic).

A kuvarica raspolozena kad sprema...to je najvaznije:)
DEDA DEDA 00:52 06.07.2007

Bravo

Svaka cast Ani i Noletu sve cestitke!!

P.S. Bilo bi dobro jedan lepi post o nasem takode velikanu Vimldona velikom novinaru i pripovedacu i pravom gospodinu Miroslavu Radojcicu.Da li ce te Vi ili neko od VIp-ca, dogovorite se.

Pozdrav
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:34 06.07.2007

Овај

Новак је crazy mf-a:)
MMMila MMMila 13:38 06.07.2007

Re: E, a ona curica od 15 godina??

I ona na Vimbldonu igra sjajno! Ima 15 godina, Bojana Jovanovski se zove i upravo je pobedila! Ne znam koji krug, ali kako bilo, takmicenje je do 18 godina!

:)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:49 06.07.2007

Re: E, a ona curica od 15 godina??

колективно лудило.сад кад се разапну мрежице по градовима и клинци уместо баскета почну да прже тенис..и онда схвате-ћале нема кеша за шпановање рекета:(
а ја певам.....дао бих милијарду долара за једну титулу са Вимлдона...а можда би ми ипак боље легла нека кошаркашка:)
MMMila MMMila 14:46 06.07.2007

Re: E, a ona curica od 15 godina??

Ma i ja bih tu kosarkasku... posebno sad kada su nas skoro svi otpisali...kada smo SAMI SEBE otpisali!

Gledaj, cak nam i fudbalski klinci igraju sjajno... inace sredinom meseca pocinje pvenstvo Evrope za U19...
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 14:53 06.07.2007

Re: E, a ona curica od 15 godina??

данас је почело првенство under 20 У Словенији и Италији,а светско се игра у НС па ћу их гледати:)(баскет)
Kazezoze Kazezoze 15:13 06.07.2007

kopachke?

Zashto Nole ne igra u kopachkama?
MMMila MMMila 15:14 06.07.2007

Re: kopachke?

Joj, pa da ukliza koji put:)
Posebno ovom Bagdatisu, bas me nervira. Iznuruje nam dete!
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 15:18 06.07.2007

Re: kopachke?

готов је Новак..јбга
ljiljaO ljiljaO 15:25 06.07.2007

Re: kopachke?

Mislim da ce Novak pasti od umora. Ovo mi izgleda ko gladijatorske igre. Ipak je on dete. Kada bih mu mogla pozajmiti malo moje snage. Idemo Novace, jos malo. A onda i prespavaj ako treba polufinale bas te briga.
Kazezoze Kazezoze 15:43 06.07.2007

Re: kopachke?

Joj, pa da ukliza koji put:)

pa bash zato, non stop se klizhe... mozhda malo krampona na patike ne bi bilo loshe!
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 16:16 06.07.2007

Re: kopachke?

дечко дефинитивно није нормалан.

:)))

ајд да прогнозирам и даље овако,мада нисам сујеверан.
Ана је готова.
Kazezoze Kazezoze 16:26 06.07.2007

Re: kopachke?

ana servira ochajno, ispod 50% ubachenog prvog servisa, a nole je sam sebi napravio dramu izgubljenim 4 setom, a vec sutra ga cheka nadal...teshko...
MMMila MMMila 16:39 06.07.2007

Re:Kako bilo...

NOLE JE JUNAK!

Sta god bilo sutra protiv onog gradjevinskog radnika Nadala... Nole je heroj! I Ana je heroj! I Zimonjic je heroj!

I Bojana i Janko ...
ljiljaO ljiljaO 16:22 06.07.2007

Bravo!!!!

Ja sam posle ovog meca mrtva umorna. Mislim da ce Nole na infuziju. Raste generacija pobednika. To definitivno nismo imali. Bravo Nole. Nije vazno sta uradis sa Nadalom. Onome nebih dala ni tepihe da mi trese da ih ne pocepa onako misicav.
gogo gogo 16:50 06.07.2007

stota !!


bravo čoveče!!
a za iskidane živce.. ma ko mari ! :>>>

odoh anu da bodrim!!
Kazezoze Kazezoze 19:18 06.07.2007

bartoli

rasturila henin 6:1 u trecem setu... iznenadjenje turnira!
MMMila MMMila 21:35 06.07.2007

Re: bartoli

Joj, a nasa Jeca se brinula sto je izgubila od neke take:)
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:35 08.07.2007

šlag na tortu!



šampioni!
MMMila MMMila 23:08 08.07.2007

Re: šlag na tortu!

Sa jagodom na vrhu!!!!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana