исклиберени октопус

Черевићан RSS / 12.08.2008. u 20:37

 

састав на тему . . . .шта би ми, безводе

 

оводи, посебно кад жега очепи ко овде намалти овог лета свима нам неопходној, могло бисе развући темацки, но ме чињеница расушености потсети да сам ја одкадзнам засебе водену терапију примењивао ни незнајући да постоји. наиме одрастао уздунав више сам у њему бијо негнасувом. После кад смо малко стасали па се обезобразили звали смо и наше другарице да снама пробају али једну посве другу х2о терапију звану мојтебоде исодводе

и верујте свиделаимсе баш. ткоби реко да ћу након пола века, у печалби, бити намамљен уприлику да ту давнашњу дунавску методу наново (пре)грешан практикујем . . .
Елем,
вели ми телефоном, има томе десетак дана ,Zeraffa ,моја омиљена инструкторка роњења са Гоза (отокa нузмалту)
- стигла једна из тамодаклесити овамо и жели дате упозна
- зар само једна , узвраћам
- бићети и она доста, веруј, а аранжман јој је 15 дана, ајд' долази
и штаћу ,него веслај ка Гозу , те у сеоце Шленди , мали рај на земљи,да је пронађем у хотелу где је отсела.
- еј ћаос ,ја сам Граја , једна ће наочита црнка прилазећи ми на рецепцији ,извињавам се што сте ви долазили овамо али поменула вас је инструкторка роњења као занимљивог па умислих да би било интересантно да се упознамо
- да сам знао каква је лепотица у питању доронио бих и раније , него да поједемо неки густ пасуљ с'ребрима себи да дођем од изгледа Вам
- ах Ви . . . .прастара школа
бео грађанка, у најбољим годинама, неоптерећена брачним разочарењима ,обожава путовања а и нудисткиња је па бира изоловане локације за летовања .отуд и Шленди.море јој је опсесија .фали се успут да је роњење цертификовале прошле године . . . .на санторинију .
и тако . . . .пар дана ,се сретасмо када ми посао дозволи ,малко се и насунцу голуждрави излежавасмо ,јако јој се допали неки детаљи помени ,а ни мени сведно . . по њој . . углавном . . . било и поезије мењу нама . . . .уз нежности , а и роњења удубине . . . мрачне . . .

987.jpg  брррррр 

4 example , неки дан . . .3 пм,
потрпасмо се у пловило те нас Zeraffa загњури у једној ували са дном песковитим ,прија контакт воде по телу ко одмајке рођеном ( ако се изузме скаламерија потребна за изигравање рибе ) .16 је метара у минусу, а нас троје уносимо немир у (наизглед) спокојство подморја .моја маштовита познаница инструкторка прави компарацију са једним краставчином који се отима из њених руку да јој у галопу песком збрише,док ја безуспешно покушавам да нађем неку шкољкетину небили јој узвратио провокацију. но нигде је . . . . .све саме шкољкице . . . . .неадекватне.
утом ће Граја ,мазно гестикулирајући :
- ајме кресните ,
Zeraffi све јасно па се спонтано удаљи пребирајући подну . . .а ја ,прозван ,шта ћу , није срeмачки, а ни домаћински одбити, док . .немих сведока множина ,1 октопус , ваљајући се по дну од смеха замиче у стенски набор да оданде воајерише .мора да му веома занимљиво овако изорганизовани

 3.jpg  изгледамо лебдећи те непримерено спојени као да препумпавамо кисеоник из боца на леђима док се без труда радња сама од себе одвија наглавачки на очигледно задовољство гошће бео градске те интензивније брботе луфта изнас.и кад би најлепше , ето сата где вибрира на руци ,с поруком да смо овде по дну одрадили . . . . што смо имали.

иначе,
Шленди је и шире познат по јединственом заласку сунца које седа директно за воду медитеранову . да не заборавим нагласити то је била омиљена дестинација њкв Елизабете но2 , 6десетих година . . .века кљокнутог где је својом јахтом пристизала да се купа . . и рони (упс).

 (умолба . . . подразумевам да оваква фела мојих присећања остаје међунама па је молим неширите. ко прочито . . прочито.да ми којим случајем Газда мили обожавани овдашњи не сазна какве непримерености чиним у радно време па ме врне опет налопату. а једва је се реших .)



Komentari (39)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

mariopan mariopan 20:55 12.08.2008

Medju nama

...se podrazumeva )))
Nikome necu reci.
Черевићан Черевићан 21:36 12.08.2008

штајетуе

margos margos 20:55 12.08.2008

Pssssssstttttt........

..............
Черевићан Черевићан 21:38 12.08.2008

ил по оној

песничкој . . ал тишина уме да одзвања . . .хвала на посет гђо margos
jeremija92 jeremija92 20:56 12.08.2008

halucinacije

g.čer, da li je tačno, da ukoliko se pod vodom dugo i duboko roni, ronioci imaju halucinacije?
Kao, svašta vide, čuju, pa i doživljavaju.
ovo pitam nevezano za temu, shvatiti kao troll.
mariopan mariopan 21:16 12.08.2008

Re: halucinacije

jeremija92
g.čer, da li je tačno, da ukoliko se pod vodom dugo i duboko roni, ronioci imaju halucinacije?
Kao, svašta vide, čuju i doživljavaju.

Gle sad?
Kao Fata Morgana je bila?
Dobro ako je konspiracije radi (pssst) moze i tako, ali onog Oktopusa koji je sve video i koji se cerekao iz prikrajka treba pod hitno privesti na informativni razgovor, da se ucutka, da ne izlane negde koliko je nogu i ruku izbrojao dole, izdace ih makar iz zavisti.
jeremija92 jeremija92 21:22 12.08.2008

Re: halucinacije

pitao sam nevezano za glavni tok radnje, kao troll, eno ispravio sam. ne sumnjam ja u g.chera . stari je to morski vuk, sa panonskog mu mora.
Черевићан Черевићан 21:40 12.08.2008

ха,ха

г jeremija92 искусан сте Ви читач да би Вам и оно између редова промакло. .алал. фала на коментару
Черевићан Черевићан 22:06 12.08.2008

да не поверујете

гђо mariopan како ти привиди оће да се причине у тој лелујавости подводној па можда ја маштовит и побрках актере препричане радње склон самохвали јер још неки каснорониоци се око нас голишави прометали непримерено.незнам. а за октопусијем ће се трагање наставити првом приликом јербо их инструкторка Зерафа преферира испржене што мене жао бива .додуше и на хознтрегере печене ми отпором при жвакању сличе.

фала на коментарима ,посебно првенцу!
mariopan mariopan 22:48 12.08.2008

Re: да не поверујете

Черевићан
гђо mariopan како ти привиди оће да се причине у тој лелујавости подводној па можда ја маштовит и побрках актере препричане радње склон самохвали јер још неки каснорониоци се око нас голишави прометали непримерено.незнам. а за октопусијем ће се трагање наставити првом приликом јербо их инструкторка Зерафа преферира испржене што мене жао бива .додуше и на хознтрегере печене ми отпором при жвакању сличе.

фала на коментарима ,посебно првенцу!

Fala vama na lovorikama, imacu gde da se odmaram ))
Unfuckable Unfuckable 21:00 12.08.2008

a...

Kesonska bolest ?!?!
pozdrav Mr Čer
Черевићан Черевићан 21:45 12.08.2008

г Унф

одпоздрав Вам а ита зараза од поменуте болети изгледа прогреса има са ж. годинама оће и насувом да ме спотакне . . кадгод, мисим ти моменти халуцинантни . . .

фала на редовности овдашњој
Voja Radovanović Voja Radovanović 21:00 12.08.2008

isklibereni oktopus

Da, zanimljivi su ti podvodni sportovi...pozz.g.Čerevićan ...( I da niko ne čuje...na jednom mestu umesto medju, piše menju...ali to ništa ne menja....)...
Черевићан Черевићан 21:54 12.08.2008

диоптрија

све живља а очна помагала малко већ буђава па стога дешава се г Radovanović -у и такве фалинке ал сад да их не поправљам .годими кад се тако текст детаљно чита,хвала ,а и на посети а занимљивост подводних спортова је . . . . ко ние пробао доста је омануо.
Anjale Anjale 21:21 12.08.2008

...

čini mi se da se gospođa osećala kao riba...u vodi
Черевићан Черевићан 21:50 12.08.2008

ма

ретко неко несташно створење подводно се Граја показала, тако да Вам је констатација Anjale легла . . .сам тако ајд додуше ија ко удица за дотичну рибу се необруках . . .октопусми сведок

фала на дружењу.
AlexDunja AlexDunja 22:13 12.08.2008

:)

dobra vam je ova bondovska:))
(prica, mislim)
Черевићан Черевићан 22:29 12.08.2008

разоткривен

ето ма колико ја хоћу да радњу замрсим добро убацим малко непримерених активности , што на г Бондове сличе ,ха стара школа, нађе се дежурно око драгеми AlexDunjе које то намах уочи и . . . . ето ме бескринке тјст раскринкатог.

фала на посети редовној.
Ajnur Ibran Ajnur Ibran 22:43 12.08.2008

Vodena terapija

nije za svakoga... Ja na primer, verovatno bih vec nasao nesto dovoljno ostro, da se isecem bas u trenutku kad trebam da dobijem, terapiju.
Pozdrav za Vas uzivajte i za nas!
Sifra : " riba na suvom "
Черевићан Черевићан 22:58 12.08.2008

пехиста

бити је в. лоше искуство г Ajnur Ibran-у стога никако преко плићака уводу неулазити него ома бућ у дубоку тако да нема бојазни од повреда ходалица те терапија . . може кренути .е сад како изводе (а не преко плићака тјт успомоћ пловила) па зар је уопште битно након успешне терапие .понекад и жртве се исплате.

фала на коментару, уз поздрав а уживања пристајем да делим но их онда морам умножавати да буде засваког понешто.
pape92 pape92 22:50 12.08.2008

Samo more sve je znalo

Черевићан Черевићан 23:02 12.08.2008

ето правог

коментара у поводу ,хвала Папе, уху легло.

ју , кад би море умело да приповеда . . .ал би било поцрвенелих ал не одсунца
jesen92 jesen92 19:20 13.08.2008

Re: ето правог

...i meni bas legla ova pesmicaa a i vasa pricica, sinoc stigla s mora...jes da nisam ronila al bilo je lepo....Nego, zanima me, koliko se ostaje dole?...rekoste da je sat odkucao da ste odradili sta ste imali i da morate napolje...
Черевићан Черевићан 20:53 13.08.2008

подводни провод

гђо jesen92 обзиром да се практикује Scuba роњава (self-containted underwater breathing apparatus)
са стандардном боцом од 15 л. пола сата је посве било безбедно имајући на уму не баш искуство партнеркеми , мисим ронилачко,тако и мој узраст, за трајање испричане непримерености а зарад повећаног брбота луфта уводи..
унормалним смиреним активностима у подморју издржи се и 1 сат са боцом од 18 л.

фала на јавци.
NNN NNN 23:46 12.08.2008

Sličan se sličnom raduje

...a vi ste sa 2x2x2(=8) ruku i nogu onom iskliberenom oktopusu izgledali kao neko od njegovih.
Čitanje vaših tekstova uvek tako prija, a i akcija bolja nego strongmanovska (ko da je on jedini akcioni heroj na blogu :))
Bez starca nema udarca!
jeremija92 jeremija92 00:08 13.08.2008

Re: Sličan se sličnom raduje

To za udarac, razumem, ali ko je u ovoj priči starac?
Черевићан Черевићан 00:18 13.08.2008

опа

моја маленкост, штосе г Снажног тиче је усвему недорасла за компарисање ,треба имати на уму , а и оно застарца . . све чешће ми сличи на самохвалу, но се ипак трудим да будем актер акција ( понекад и умишљених) па се потом успомоћ речитости у коментарима сналазим да сличе одистинским.
а за октопусија сте потпуно управу са истим бројем екстрема ваљда му се учинисмо род још ако је био неки мојих година па кратковид . . . тим пре

хвалаВам 3N на похвали саставами,ние да не годи, те дружењу.
NNN NNN 00:27 13.08.2008

Re: Sličan se sličnom raduje

Znao sam da će neko da reaguje, zbog ( političke ) nekorektnosti!
Da ispravim na "bez RONIOCA nema udarca" dok gosn Че ne primeti?
Mogao bi (neko) da pomisli da mislim na njega, a čim ima udarca, kako, zapravo, može biti starca?
Možda (stari) oktopus?
:)
NNN NNN 11:48 13.08.2008

Re: Sličan se sličnom raduje

...Što bi ono Đole Balašević rek'o:
"...da vidim oktopussyja barem mesečno jedared!" (ma šta jedared!).
Elem, supruga i ja smo razmatrali (hipotetički) idealno mesto za život i Malta se vrlo visoko kotirala, ali smo se bojali da je malo konzervativna sredina, međutim, posle ovog bloga je on the top of the list! (naravno, nadam se da nije uvek potrebno zaroniti 16m u dubinu, da bi se uživalo u prirodnim lepotama).
Черевићан Черевићан 12:17 13.08.2008

o 3N

зарон у подморје је само терапија од свакодневних површни лепота природних којим се Творац уистину поиграо малтешки архипелаг докон обликујући. стога . . нетреба да Вам је упитан долазак намалту . додуше и ту је, ома надолет, но зависно одакле се гледа,офскроз.
edi-va edi-va 06:25 13.08.2008

Vi!

ајме кресните ,


Bash je uchtiva, kada Vam intimno persira:))))
jeremija92 jeremija92 08:14 13.08.2008

Re: Vi!

edi-va
ајме кресните ,


Bash je uchtiva, kada Vam intimno persira:))))

Možda nije baš toliko učtiva, ali voli grupni sex. Inercija, dakle.
edi-va edi-va 08:22 13.08.2008

Re: Vi!

jeremija92
edi-va
ајме кресните ,


Bash je uchtiva, kada Vam intimno persira:))))

Možda nije baš toliko učtiva, ali voli grupni sex. Inercija, dakle.




aaaa kapiram, zna da broji ... pa dobro, svakako zzivi punim pluccima
Черевићан Черевићан 12:19 13.08.2008

уочљив

је мој манир обраћања са мање познатим edi-va па тако и уовом посве случајном сусрету ниво се макар и испод нивоа мора . . . . одржати мора.

фала на дружењу.
AlexDunja AlexDunja 12:25 13.08.2008

Re: уочљив

је мој манир обраћања са мање познатим edi-va па тако и уовом посве случајном сусрету ниво се макар и испод нивоа мора . . . . одржати мора.

to je taj ol'skul
:)
Черевићан Черевићан 12:30 13.08.2008

ееее г. d j o l e

да је мени то што Бонд имаде
лаго неби шта ми женске раде
него би се оне на сва уста
понесене савршенством моим
пофалиле са успехом својим

ф.инсерт пасира ,а дружење обашка .
dracena dracena 12:46 13.08.2008

Oktopod-očevidac

Ako je tačno da je oktopod izuzetno inteligentna životinja, kao što to poznavaoci morskih dubina odavno pričaju i kao što potvrdjuje obilje dokaza, ja bih uvek pazila šta pred njima radim i šta posle pišem, jer nije isključeno da se jednog dana i oni raspišu. Baš bi me zanimalo da pročitam kako bi vaš oktopod očevidac opisao ovu zgodu. :)))
Черевићан Черевићан 14:15 13.08.2008

па тог се и

прибојавам и све се надам да је био неки у годинама па му и вид самим тим бриткост уочавања узгубијо,
драга гђо dracena. ма сведока . .свуда око нас.

фала на коментару кои на умерену бригу усмерава мене тексто(с)клепца.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana