оЈа

Черевићан RSS / 13.05.2008. u 14:29

  

састав на тему . . .(ауто)биографску)

  биосам врло ружна беба.толико гадна да не постоји ни 1 фотос истог мојег животног перијода. нико се несећа  да ме је видео у шетњи са матером, а о оцу и да не говорим.

Њему самсе, благо речено, гадијо.

 Водила ме баба и то ван села да се деца не уплаше па ме сањају и вриште.

Сестрами пак била лепотица, толико изразита да су је позајмљивали однас да је гурају

у колици 142188820.jpg сокаком па  да изгледа ко да је њиова.пуни су рамови позидовима наше куће њезиног лика истог перијода.

плавушанка са локницама око лица ко федери растегнути. . .

  

Еее,кад сам ушколу крено то је била већ друга приповетка.иако гадан сви одреда су зазирали од мене зарад паметими.ко пчела,говорилису.било је довољно да само једаред начујем онечем и заувек незаборавим.из рачуна, например,учитељ ни неда задаћу а ја већ решијо.док други сабирају, ја и поделијо.све изглаве.а и писање ми умало ишло,рукопис леп тек малко дрктав улево вуко, тачно сам знао како треба увод, радњу па закључак поређати усаставу, само нисам имо стрпљења да развучем тему па све набројано напо стране одрађиво.брзотрз ,крстијо ме учитељ Воја.ал и таки кружили су ми састави пошколи а другима криво што тако неумеју појелибиме,алсу зарад гадноћеме одустајали.учитељ нам је бијо јако учен,и немачки знао, па га се сви бојали а ја не јер сам све знао увек,нинезнам откуд ми то.сви мои бесталента,а малко и блесави.сестра лепа ал тупа ко сикира здрвљаника  издругог дворишта.шупље изнутра, а лепо споља.но нузмене паметног иона се провлачила крошколу,а  њене  друарице ме се све мање бојале, гадног . . .

  Данас сам,просто минепријатно  написати, лепотан.висок, гавранцрн, мустаћи, течно слушам  неколико језика,мишићав,тврд свугде,имам стан, ролекса,одела ни незнам колко,спорцка  кола,посао,мобилни,лапатопа најновијег (чек јесам нешто прескочијо ) да и викендицу уфрушкој и поред свега сам и момак још.новце ни не бројим толкоије, женских, ко блата после јаке кише.када су самном слуђенесу сиротице и незнају шта би пре  дал да ме гледају или пипну све одреда,до једне.ето шта је шала природе.

а сестра данас . . срамотаме што смо род.прожгадиласе толико да кад се шминка угаси светло да се негледа.излази само ноћу да је непрепознају.ја са њоме комуницирам искључиво мобилним и онда држим салвету преко уста,па се шалим, шаљив, да није важно родитисе леп него треба то и остати,а она се вређа нато . . .

  е онда је наишло једно војно лице,били неки маневри окосела и оженијоми сестру.воло плаве а ионако никад ние кодкуће,теренац, па му свеедно јел му жена лепа ил акреп и већ после непуна 4 месеца добили бебу, исти ја, ко мали,гадну и још женско.Војно лице, да се утепа од несреће.

А мене непажњом једна смотала .заборавила пилулу а и браћајој бацила око на мене да се реше лујке.ја се нећко као,ал пред цевима (кратка 9ка) ома присто. додуше била је имућна,матори јој имо фабрикицу цеви канализацијони отпластике а то се баш тражило јер свако мора дапростите на неизразу, па се то мора одвести негде.ми се младенци уселили у по њиове куће онај део добазена (покривеног) јер је моја волела дасе здругарицама јарцају уводи.евоји.

 bas-1.jpg

све било меблирано ко у продавници намештаја. инама се онда родили за кои месец, близанци ал смесец дана разлике, 1 пред поноћ 29 фебруара, а други првог марта који минут спочетка,па је сада Ставра 4 године млађи одЈаше.а исти, лепи ко анђелчићи с косама плавим локнастим, на Теетуим. свијиВолу . . . .

  

пишеми кум знаног, незнамга, и пита

- ошми напишеш аутобиографију,ти то умеш,ево материјала додај штогод оћеш, маримја, ал наслов задржи некакоми звуучи, незнам.ускоро преузимам  фирму отаста шлогиросе канализациону па би утисак остављо парпримерака мое аутобиографије написаћем асталу уофису ди састанчим са клијентима. Једно 316 страна ,неволем танке ,некбуде ислика.частићуте, фала.а,штакаш?

 Зовем се сисоје, на сукурђелами.



Komentari (92)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

bravar bravar 14:35 13.05.2008

bRez naslova

Eeeeeeeeeeee, bas ga skroiste... oonaakooo
Legla prica, bas...
Zivot je cudo, rece mi sinoc neko))
Jes, vala, nije da nije

I... pozdravte sisoja... i blizancice mu
Черевићан Черевићан 14:46 13.05.2008

е башсте експрес

гђо bravar , чисто сам се трго исчекујући прву јавку . . за кои сат.

фала на првенцу. а сисоја нећу заборавити поздравити . . .са потомством тугедер.
bravar bravar 16:01 13.05.2008

Re: е башсте експрес

Nekako se potrevile vremenske prilike, i eto komentara brze neg texta))
grofisneki grofisneki 14:44 13.05.2008

hahaha

ruzno pace i rodjeni labud, stas im' se mozse
Черевићан Черевићан 14:48 13.05.2008

јинг & јанг

што би казали наши стари, grofisneki , годими да евидентирасте састав.ФАЛА.
grofisneki grofisneki 14:58 13.05.2008

Re: јинг & јанг

vazno da su deca lepa pa i na komsiju ako treba
grofisneki grofisneki 14:59 13.05.2008

Re: јинг & јанг

vazno da su deca lepa pa i na komsiju ako treba
Черевићан Черевићан 18:19 13.05.2008

вазда на уму имати

деца су наше ЗАЈЕДНИЧКО благо . . . и (углавном) свасу лепа те је небитно накога . .
AlexDunja AlexDunja 14:52 13.05.2008

naslov je sjajan:))

ali tekst jos sjajniji!
eto, sta pamet napravi od coveka:))))
Черевићан Черевићан 18:23 13.05.2008

драгами AlexDunja

пријами да прочитам да се и Вама састав свидео,а за опаску опамети има оно . . . . питали младу каквог би женика више волела, да је паметан па сирома или луд па богат. женско ,какво је већ драги Бог практичном створијо ко истопа суну . . . . наравно паметног и богатог. другу алтернативу и да не наводим . . .

угодноје бити Вам у друштву. знате,ја кад немам наслова унапред ни у састав се не упуштам.
AlexDunja AlexDunja 21:33 13.05.2008

Re: драгами AlexDunja

знате,ја кад немам наслова унапред ни у састав се не упуштам.

znala sam da idete na sigurno:)))
ni ne licite na nekog ko bi se avanturisao
utomsmislu
:)))))
MuadDib MuadDib 17:23 14.05.2008

Re: драгами AlexDunja

питали младу каквог би женика више волела

Питали и кураву (да простите) дал' је битнија дужина 'ел дебљина, а она
женско ,какво је већ драги Бог практичном створијо ко истопа суну

тврд свугде
ivana23 ivana23 14:55 13.05.2008

:))

Spiridon Spiridon 15:04 13.05.2008

Re: :))

ivana23


duplo golo =]

ivana23 ivana23 15:05 13.05.2008

Re: :))

Spiridon

ivana23
duplo golo =]

Nisu bliznakinje, vec blizanci )
Spiridon Spiridon 15:08 13.05.2008

Re: :))

ivana23
Spiridon

ivana23
duplo golo =]

Nisu bliznakinje, vec blizanci )


kad ovako izgledaju veruj mi da nije bitno =]
mariopan mariopan 15:11 13.05.2008

Re: :))

Sjajan , a kakav bi bio...a kum nije dugme
Ovako kako ste vec napisali mislim da bi sasvim odgovaralo samo svaku stranicu desetak puta ponovite, narocito gde hvali sebe i bice zadovoljan, mislim...bice i trista strana ko sto voli, sve sto voli, sebe ponajvise, pa verujem da ce vas jos i castiti

A ja na pocetku price pogledala vasu sliku , odmah sam znala da ne pisete o sebi Mada ste promenili , meni se cini ista kao sto je bila, ili da menjam naocare?
Uzivala citajuci kao uvek, komplimenti su vam dojadili verujem, slobodno ih kumu prosledite nece se ljutiti, nasmejao me bas..
Черевићан Черевићан 18:31 13.05.2008

лепота

мрс ivana23 , благолије њиовом Тати док маму сажаљевам.кућа донас су били исти таки двојица па се само присећам . . . .
фала на прилогу оку угодном.
Черевићан Черевићан 18:37 13.05.2008

е г Spiridon-е

ние лако њиовом тати јер са таким окицама светлим на разноразне ђаволије умеју бити спремне.лепа је позадина зарад контраста бикинцима. фала увеличаћу те отпринтати да пошаљем младом рођаку у војску да се фали како су му сетре отетке.има ома да добије прекоманду уштаба, а то значи сваки викенд кодкуће.

фала на прилогу што око унервозити уме . . .некратковидим.
Черевићан Черевићан 19:58 13.05.2008

мадаје кум

негу му знанац тек.но немањка мени машта за обраду,далеко било. но идеју ми дадосте да умножим странице, али да баш небуду истацке ,на свакој да додам нов ред предкрај и ето разлике уочљиве.пание можда лоше ни тако прићи домаћем. видићу . . .
а фотос кои помињете ми вазда свеж то зарад миле Таште да види да сам тазе ту, јер само тако зна да нешарам у недозвољено.чиме неби било фришко усликаног,етоње угосте, надуже.ха,неиспуштају се ваки зетоње олако . . .ишака .

а оно за вашу краћу дилему о комеје састав, па фала.но ипак посетите офталмолога јер вид треба пазити ко очи углави . . .гђо mariopan . угодноје кад се дружимо.
Kazezoze Kazezoze 15:02 13.05.2008

sve, sve...

al na kraju i ova zapetljancija sa blizancima, pri chemu je jedno dete 4 godine starije od drugog, daje prichi bash poseban shmek.
bash me nasmejashte g. cher ))
angie angie 17:55 13.05.2008

Re: sve, sve...

Черевићан Черевићан 18:12 13.05.2008

опала

гђо angie ? а ја се баш здадох да дословце умолбу ми упућену Вама поштованим читаоцима проследим да видите на какве муке може даВас стави писању склоног, кум знаног . . .
е сад кад би ми се посрећило па да прођем ко овај испод Поменути па да ме помињу незнам бил замеријо . . .


Karl Fridrih Hijeronim Minhauzen je bio nemački baron. Rodio se u Hanoveru 11. maja 1720. godine, a umro u istom gradu 22. februara 1797. godine. Za njega se kaže da je najveći lažov ikada. U srpskom jeziku kaže se da neko "laže k'o Minhauzen", ili pak (neformalno) da "baroniše".

Baron Minhauzen nije izmišljena već stvarna ličnost. On je kao nemački baron sa nepunih dvadeset godina pristupio ruskoj vojsci i sa njima se borio protiv Turaka. Po povratku u rodnu Nemačku izmišljao je i pričao neverovatne avanture tokom svog boravka u Rusiji, o letenju na Mesec i svom velikom junaštvu.

Mnogi su želeli da ovekoveče njegove priče, poznate danas kao Minhauzenijade. Prvi je to učinio Nemac Rudolf Raspe, dok je njegove laži ovekovečio nemački pesnik Gotfrid August Birger.

додуше има и ово (упс)

U medicini postoji psihološki poremećaj koji se naziva Minhauzenov sindrom, koji je nazvan po ovom liku. Naime osobe koje pate od Minhauzenovog sindroma imaju neverovatnu potrebu da preuveličavaju svoje stvarne i nestvarne zdravstvene probleme. Ako zdravstveni problem nije prisutan, osobe sa ovim sindromom će je izmisliti i bez prestanka odlaziti kod lekara.




Черевићан Черевићан 18:16 13.05.2008

ха животје то

г Kazezoze само га треба умети посматрати и ето смеха . . и кад нам ние до њега. фала на угодном коментару
angie angie 18:16 13.05.2008

Re: опала

:)))))))))))))
MuadDib MuadDib 18:01 14.05.2008

Re: sve, sve...

Angie, 'aјд да се и ја похвалим: комплетну свеску (пожутелу, прашњаву) чувам и дан данас као једну од најдражих успомена
steel steel 15:18 13.05.2008

xaaaa

setiste me filma maverick

..kad tamo negde u preriji Mel opisuje (izmišlja) ružnocu saputnice (Jodie), pa kaže:

mnogo je ružna. i kad je bila mala svi su bežali od nje. roditelji su joj vezivali šniclu za obraz da bi makar kučići 'teli da se poigraju sa njom.
Spiridon Spiridon 15:20 13.05.2008

Re: xaaaa

mnogo je ružna. i kad je bila mala svi su bežali od nje. roditelji su joj vezivali šniclu za obraz da bi makar kučići 'teli da se poigraju sa njom.



uze mi komentar iz tastature =]
Черевићан Черевићан 18:48 13.05.2008

ма гледо

бре maverick-а а сад кад потсетисте кренуше и слике умишљене. фала на коментару г steel .

уствари није лепо бити нелеп посебно нелепа,али ипак мислим да је дух особе . . оно што маами.
marta l marta l 05:19 14.05.2008

Re: ма гледо

али ипак мислим да је дух особе . . оно што маами.

hm, to SAD kazete)))) duh mami ali prvi utisak trza udicu....
Черевићан Черевићан 09:43 14.05.2008

утом негрешите

мрс marta l но ту ништа неможемо грешни јер тело (попаљиво) реагује док дух ( мудрица) калкулише. мисим, пружа нам шансу да се још предомислимо брзотрзи.

фала на дружењу и опоменими ,грешном.
gradicevic gradicevic 15:27 13.05.2008

:-)))

zivot pise price
a Vi ih i dalje sakupljate vredno
majstorski

Черевићан Черевићан 17:57 13.05.2008

г gradicevic-у

подоста трајем па се и причица аумулисало у сивими ћелијама,а ни данас недангубим кад уочим могући изазов који би се у ретке преточити могао, обзиром да за више ништа конкретније инисам.добро, понекад малко и слажем (упс) али зарад убедљивости записа обзиром да истина ретко делује убедљиво.лаж је ту шије и уздуж и попреко ( тјст дијагонално).

лепо Вас је уочити на блогу.Хвала.
jinks jinks 15:34 13.05.2008

Pismeni zadatak

рукопис леп тек малко дрктав улево вуко, тачно сам знао како треба увод, радњу па закључак поређати усаставу, само нисам имо стрпљења да развучем тему па све набројано напо стране одрађиво.брзотрз ,крстијо ме учитељ Воја.ал и таки кружили су ми састави пошколи а другима криво што тако неумеју појелибиме,алсу зарад гадноћеме одустајали.

.. najveca mora tokom skolovanja ... pismeni zadatak iz srhr

A sad mi zao zbog toga ... da moze da se vrati neki od onih casova, pa da se raspisem na neku od onih tema :)
Черевићан Черевићан 17:51 13.05.2008

укратко

одувек сам волео да пишем и то пуно.сећам се у тех.школи коју сам похађао пре пола века била је српкиња душица и вазда ме је пунпала да неку књижевност упишем да се не замајавам са грађевином
- није то за тебе,промашићеш опредељење, памтим јој опомену
наравски не послушах је, као и многе друге добронамерне и ево сада као пензионер поушавам дасе себи пре свега причице осмишљајући одужим за давно понуђену алтренативу животног усмерења а потом иВас читаоце забавим накратко.
ето.

стога Вас подржавам у носталгичном расположењу поштовани jinks-у.фала на дружењу.
jinks jinks 10:07 14.05.2008

Re: укратко

i srpkinja u mojoj sr. skoli, Borjanka, bila je dusa nad dusama od coveka, kada se setim sta je sve morala da procita i saslusa :)
virgo intelecta virgo intelecta 15:45 13.05.2008

E ovako..

...sto volem za pred spati (po mojoj zoni). Hvala vami G.Cher:)
Черевићан Черевићан 17:40 13.05.2008

снова маам

о да ми је спити и насмејан бити . . . .лепе снове Вам желим virgo intelecta хвала на коментару.

лаку нооћ (тихо читати).
Ivana K.Landesteen Ivana K.Landesteen 15:56 13.05.2008

Gola istina

Ja sam sve poverovala! Do poslednje reci. Malo me je zbunio onaj deo sa blizancima od mesec i 4 godine razlike, ali je i to objasnjeno bilo matematicki, i sada je sve jasno.
Черевићан Черевићан 17:37 13.05.2008

нешалимсе

јер знам 2 идентична случаја.са једним од таки близанаца (млађим) . . . .војску служих, поодавно.имоје само 4,5 године старости а бијо догуро до разводника уЈна. . .
а за веровање ,фала.па нећенас ваљда могућа сумња у ауторов запис поткопати дати.хвала да сте и овај пут санама, гђо Ivana K.Landesteen
Mara Mara 16:29 13.05.2008

...

Ха, ха, ха

Лепо, лепо...Таман престала киша овде, а приде и овај "О Сисоју" блог...волим када овако почне дан, хвала вам Черевићан!

поздрав и поштовање!
Черевићан Черевићан 17:30 13.05.2008

мрс Marо

драгомије ако сам делом утицао да Вам тамо где сте забачени са боравком пријатностима дан отпочне.даље,како сами организујете, бићеВам.

Вама хвала да сте снама овде.
Branislav Kovačević Cole Branislav Kovačević Cole 16:32 13.05.2008

Nekako sa radoscu

citam tvoje tekstove baveci se "enigmatikom"...ne umem da odgovorim, ali tek da se javim sa preporukom/....
Mada sam uvek razmisljao o tome kako deca sa naslovnih strana Burde deluju onako milo, sa sve plavim loknicama i okicama, a onda tako brzu porastu i postanu to sto postanu...da ne kvarim!!!
U svakom slucaju poz
i prep/
bkc
Черевићан Черевићан 17:27 13.05.2008

еее, госн Cole

генетикА је уствари врло шаљива према нама па отуд и тога што иВи уочисте .наравно поздрав да сте свратили и пуно хвала за састава похвалу. уздрављу био.
Colin_bgd Colin_bgd 16:34 13.05.2008

oVi

Redak tekst gde su slova interesantnija od interpunkciju...
Черевићан Черевићан 17:22 13.05.2008

трудноћу улажем

да на сваки, па и словни детаљ пуну пажњу обратим.драгомије да сте тајми мукотруд уочили, Colin_bgd .

и наравно, хвала на дружењу.
Colin_bgd Colin_bgd 17:40 13.05.2008

Re: трудноћу улажем

да на сваки, па и словни детаљ пуну пажњу обратим.драгомије да сте тајми мукотруд уочили, Colin_bgd .

и наравно, хвала на дружењу.

pa dobro, mozda mala kritika, ali kad vas citam moram posle obavezno da popijem paracetamol ))

Черевићан Черевићан 10:32 14.05.2008

ајте малко да се шалимо

Colin-е_bgd , можда је боље пре читања моих састава дрмнути једну жестину ,кажу они кои су то испробали. потом ,веле,текст им бијо питак толико да имје сведно читали га спочетка ка крају или обратно.ко оно, хазарски речник . . . наиме поанта је у поруци текста.буде их наиме и кои је набасају.

не замерите наравно, а критику сваку евидентирам иако слабо на мене утиче.матор сам те огугло,а за промене ми касно.прошо воз . . кажу коднас усрему.

фала на искреном коментару.ја сам ту, а Ви изволите . . .
nikola svilar nikola svilar 18:03 13.05.2008

g. odradek



- važi senjor sisoje, odradićemo to, ništa ne brigesajte. nego, glede tih slika koe pominjete, šta mislite da vaše žitije, pored fotografija, razume se, prošar... khm ilustrujemo i crtežima? cena? prava sitnica...
Черевићан Черевићан 18:44 13.05.2008

ето

прва конкретна понуда за помоћ у мукотрпу писања АУТОбиографије непознатог.фала,пажљивисте г svilar-у тако да се незачудите ако Вам се г Поменути кума зналац . . јави емајлирано . . комени.

волим кад нађете времена да се дружимо. Хвала Вам за ово.
nikola svilar nikola svilar 18:51 13.05.2008

ax, госн свет, наравски


- dakako, pogubljen u poLSovima raznoraznorodnim ali uvek najdem vreme... da provirim, bar.
Черевићан Черевићан 19:41 13.05.2008

благојеВама

г svilar кад се бавите креативним послом а резултати остају видљиви . .за подуго.стога,само истрајте !
nikola svilar nikola svilar 20:04 13.05.2008

(не)видљиви резултати н. сВИРАЛА :)

како ономад приметисте у шали г. света. :)


даклем, малко еврилектришне музе ... онако, спешлли за блог... и то на увце.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 22:00 13.05.2008

MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

А мене непажњом једна смотала .заборавила пилулу а и браћајој бацила око на мене да се реше лујке.ја се нећко као,ал пред цевима (кратка 9ка) ома присто. додуше била је имућна,матори јој имо фабрикицу цеви канализацијони отпластике а то се баш тражило јер свако мора дапростите на неизразу, па се то мора одвести негде.


Stari dobri čika gosn... Sveta. Kako me lepo podseti uvek na nešto, sada na moju ljubav koja mi nije bila suđena...

... Ajde samo malo molim te, molim te, molio sam devojku da ide sa mnom u moju sobu. Upoznao sam je pre dva dana, Omiš na moru, Ljiljana se zvala...
Njih tri su došle preko firme na more, da iskoriste godišnji, da se provedu... . Sviđala mi se druga ali ona je bila veoma diskretna i ćutljiva. Ja nabacih malo da mi se sviđa, a ona ništa, odćuta.... Ja sam bio došao na seminar, pripreme u karateu, te ni ja nisam imao mnogo vremena, a Ljiljana nije bila za baciti. Telo maksimalno zgodno malo mi faca odudarala, ali bio je mrak...

More je čudna stvar hteli mi da priznamo ili ne, ali svaki bez seksologije je propao dan, kao kad bi sa svadbe otišao kući gladan i žedan?

- Tii mene ne voliš, ti bi samo da me iskoristiš ponavljala je kao papagaj Ljilja, a ja mangupski lagao da mi se sviđa!
. Ne, primetila sam tebi se sviđa moja drugarica a ne ja - ubode me u srce istinitošću.
- Nisi u pravu lagao bih te kada bi rekao da mi se sviđa, ja bi bio sa njom, ja se njoj sviđam a ne obrnuto...
Kako bilo da bilo Ljilja je izašla kao pobednik. Nije se dala tu na moru i pade dogovor da ako mi se sviđa da ja dođem kod nje u Ljuboviju... Obećano učinjeno!
- Zdravo lepojko - doviknuh joj izlazeći iz autobusa, poljubivši je u lice. Malo se trgla jer jej očekivala "pravi" poljubac, filmski što bi mi rekli, ali nisam mogao.... Sada posle dva meseca videvši je ponovo definitivno se pokajah što sam i došao... Htedoh se odmah vratiti kući istim busom, ali...

Obilazili smo njeno "Imanje", vamilju kojoj sam se dopao baš ono...
Trebao sam je usput poljubiti koji put, ali stvarno nisam mogao, nije srce htelo pa to ti je. Ona je bila dve godine starija od mene, ali nije znala, krio sam i godine.., :
- Kolko ti beše stariji od mene upita me uveče kada ostadosmo sami, u kući njenog ujaka koji je bio u Beogradu, a ovo mu je bila vikendica. Trosobna, sa dva kupatila kuhinja sa ogromnom terasom.. Inače u toku dana me provela kroz celo "imanje" : Dve kamenorezačke radnje, (ej u ono vreme osamdesetih).., dva maksimuma šume, traktor, kombajn... ma sve!

Njeni su očekivali da ću je odma odvesti sledećeg dana.

Najgore je bilo u savemu što je ona mene obožavala,a ja..., nisam je mogao poljubiti...?
Tu noć nije htela da ostane da prespava sa mnom stidela se svojih :
- Nema smisla šta će mi roditelji reći - pravdala se... Odjedanput skoči na mene, poljubi me. jezikom tražeći jagodu u mojim krajnicima! Uzdrhtalog tela i strasnog zagrljaja samo dobaci :
- Ljubavi do sutra uveče uzdrži se sutra ćemo se razbiti..., obećavam...?

Naravno ja sam joj bio drugi...

Sutra, ceo dan smo se šetali po podnožju planine i njenog imanja. Malo malo pa bi zastala, da se poljubimo.., ali ja nisam mogao.. Došlo mi je da se ubijem, ubeđivao sam sam sebe :
- Muško si izdrži odradi to i beži.., ali nisam mogao, nisam ja bio rođen za takve prevare...

- Pa zete, što veliš.., ima li imanja.., oće zaleći za ovu našu lepojku - presekoše me njena braća.

Nisam znao gde da pogledam.
Shvatih da sam napravio kardinalnu grešku, ona je najavila svojima da će se udati za mene, a ja jedva čekam da pobegnem...
"Imanja" stvarno kolko hoćeš da mi đepovi uvek budu puni, ali džaba kad mi je srce prazno.... Pevala je kao slavuj, pobeđivala na takmičenjima, ma sve super, telo izvajano.., ali faca mi se nije sviđala pa to ti je? Sada kad se setim možda je mogla sfrizurom to srediti, da deluje drugačija, ali nije joj se dalo..

A kako im sada to reći, da sam se prevario da mi nismo ništa o ženidbi pričali! Kako sad i nju obrukati, da je lažov, a još je moram i razočarati, da je ne voliom..

O Bože ala sam se zavukao u laži, tako mi i treba pomislih, što sam joj obećavao...

- Ima imanja baš sam zadivljen - najzad progovorih jer sam video da se Ljiljana skupila od tuge.
- Pa kad ćemo.. - počeše braća, a Ljilja ih prekinu :
- O tom ćemo nas dvoje večeras... - ućuta i pogleda u mene suznih očiju sakrivajući pogled od svojih... Treba još i da prespava sa mnom, sve je unatačila.., a ja ću otići..., kako će im objasniti da je sve bila greška?

Meni greška, a nju može sramote stajati.

- Da da, to ćemo nas dvoje da se sve dogovorimo. Drago mi je da sam vas upoznao, baš ste divni osećam da ćemo se lepo slagati... - ustadoh kao da ću u wc, da prikrijem laži...

Da ne dužim više, knedla u grlu je ostala i danas dan, nisam ja bio momak za prevare? Sve se ovo spontano odigralo, a kojeg se ne rado sećam...

Te noći prvi put sam i "omano".

Ljilja je sve shvatila i junački podnela :

- Idi ti ljubavi moja svojim putem, za mene se ne sekiraj, snaći ću se već nekako....

I.., da ti kažem, ona moja drugarica, bila je ludo zaljubljena u tebe, možda mi je ovo kazna...

bravar bravar 22:10 13.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

E, bre ViTomire, sto ovu tuznjikavu - bas.

I... jel sve uredu?
Черевићан Черевићан 22:16 13.05.2008

уснула девојка ал ко зна где

г svilar ,ако је овде блоговска промоција ОВЕ свирке онда ми част учинисте, хвала. снимак јес да ние студијски но и мени са тројком испевања дало се назрети . . нешто. мајсторски рад прстију левих по врату гитаре,те посве ноншалантан однос г Бубњара према муз.теми нису ме оставили равнодушним док умиксани солиста би наравски допринео лакшој пролагодби потпуног уживања.

фалаВам за в-аудио угођаја.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 22:29 13.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

Nisam je više nikada video. To se vrzmalo dugo u mojoj glavi, zašto je sve to moralo biti tako. Ali jebiga život je čudo....
Черевићан Черевићан 22:30 13.05.2008

ко признаје поламусе прашта

а друга половица завазда остаје да га гуши,е госн pavlovic -у , да је било поњеном кадби Ви малту упознали а вероватно се и на блогу неби никада сусрели.оно јес да би било имања ал кадби плутали вазда у једном месту медитераном.оно, било би свега,ал , кажете није имала никакво лице,а лице је, вели народна ,огледало дууше . . .

неби више отом.вама фала на искреној причи.драг стеми,кад навратите.
bravar bravar 22:47 13.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

Sta je Vama svima sa tim Zivot je cudo..
qq
ovo mi je zona sumraka...
sve se ponavlja u te tri reci

A pusti to, bilo - proslo.
No kako je sada. Jel sve OK?
Tine i Radojka Tine i Radojka 23:18 13.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

jelsise poslen zanimo sonom drugom
jal nisi smeo radi krivotorbica
sustignu braca sma colom il kletva de vojacka
Черевићан Черевићан 23:47 13.05.2008

ајдВас поздравим

Tine i Radojka ја ко домаћин у ове сићураве сате и фала на посети, а г pavlovic ,акоје ту,ил кад наиђе ,има право да ,одвољему

а) непрецизира одговора на упит,тјст остане затајњен
б) појасни удетаље, да ми главу нелупамо
ц) ?

панам стога остаје да исчекујемо развој алтернатива понућени Х.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 04:13 14.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

Sve je čudo prijateljice moja?
SAda je sve u najboljem redu ali sa drugom...
Piso sam već kad go je ona tu redovno idem u EVROPU...
pozdrav Bravarici i da mi se ne sekira više!
Pozdrav svima i da pišu što više....
bravar bravar 07:00 14.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

Vlastimire, znam ja za Jevropu, no Te pitujem za onoj sto si radeo u zadnje vreme, pa Te nije bilo... TOJ, rozumis

Joj, muski, sve mora da Vam se crta...

A fala za - da se ne sikiram... znas da ne volim ladno oruzje
Tine i Radojka Tine i Radojka 07:30 14.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

za kar dinalnu gresku
ima strina cveta izvr tiglav sneku mas
previjes koji dan i
ki hidraulik espres
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 22:00 14.05.2008

Re: MOŽDA JE DUGAČKO, ALI OD SRCA JE....

BRAVARICE PRIJATELJICE DAL ĆE BITI U REDU NEZNAM, BORIM SE !
sVI SMO DOBRO SVI ZDRAVI ŠTO JE NAJVAŽNIJE, OSTALO KAKO BOG DA...
POZDRAV TVOJOJ FAMILIJI
krunoslava krunoslava 20:39 13.05.2008

ama bas sve....


tako je krasno - cak i onaj ruzni (!) u ovoj prvoj epizodi...... !

mlogo bi najbolje volela kad bi bilo i druge epizode - sta li je dalje sve bilo ?

svakako, fala g. Cher !

Черевићан Черевићан 22:36 13.05.2008

мрс krunoslava

небих смео себи да дозволим да се вежем за неке личности о којима писах јер ће подоста других остати ускраћених за помињање а има још ликова вредних да им се догодовштине . . . овде забележе.

фалаВама да сте снама вечерас. а смајли ме малко поцрвенео . . .
jasnaz jasnaz 21:16 13.05.2008

dug je put

Черевићан Черевићан 23:06 13.05.2008

путу краја јок

бијело увек прија,а и текст бебек штога изговара ,посебно.стога ФалаВам гђо jasnaz на в-аудио угођају, те дружењу.
milosib milosib 21:35 13.05.2008

Nasmejah se od srca.

састав на тему . . .(ауто)биографску)
биосам врло ружна беба.толико гадна да не постоји ни 1 фотос истог мојег животног перијода. нико се несећа да ме је видео у шетњи са матером, а о оцу и да не говорим.
Њему самсе, благо речено, гадијо.

Da ništa ne beše dalje, a ima za preporuku , ovo bi mi ulepšalo veče. Pozdrav.
Черевићан Черевићан 22:42 13.05.2008

г milosib-е

Вама улепшано веше мојим саставом = мени улепшано вече сазнањем да се то десило.Фала на искрености те похвали текстa.

поз. и Вама.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 21:54 13.05.2008

Lepa beba al' džabe

Ja sam bio lepa beba. Ali se posle nesto pokvarilo i sad sam, dabogsačuva.
Zato i stavljam tuđe sličice na MOJ PROFIL.
Sramota me, brate.
I čitam i preporučujem. I pišem, ne bi li nešto nadoknadio.
I, tako.
Черевићан Черевићан 22:58 13.05.2008

госн KRALJуMAJMUNA

годи Ваше присуство овде ,Фала ,још кад и састав похвалите, Фала,па штабија више тео? а оно за фотос у мом профилу, па немислители да сам оно прави ја. кад би се одистински окачијо бојимсе да би бар половица Вас главом безобзирања стругнула бесповратно,а и они преостали завама кад набаве добре наочаре ( ово неширите наравски,молим).

ето.
Dolybell Dolybell 23:49 13.05.2008

неће бити..

1 пред поноћ 29 фебруара, а други првог марта који минут спочетка,па је сада Ставра 4 године млађи одЈаше


да је баш тако, али кад ви кажете, онда ћу да вам верујем, јер ви
математику и рачун боље знате од мене, а и знате децу...а опет - она су чудо
шта све могу да вам приреде, а да се ни не надате.
Ето баш тај пример, на пример.
Могу близнаци да се разликују, то је познато као што могу
и да се не разликују, такође - али ваш пример је за пример
да разлике могу бити и веће но што би се дало очекивати...

Но, хтедох нешто друго рећи - давно сам научила да су само
интелигентни људи лепи - те то како сте ви себе видели је
било скроз погрешно виђење а и ваших вам, такође.
Како сам у праву - лепо се види и према вашој причи
да је то цела истина, само што то није имао ко да вам
каже кад сте били мали....


п.с. Ваше приче исправљају моје емотивне "криве Дрине",
и увек им се јако обрадујем кад их видим те их одмах у даху
прочитам..



Черевићан Черевићан 10:19 14.05.2008

мрс Dolybell

Ви драга зарад радости што ми на текст наиђосте превидесте детаљ док сте у даху читали да је састав уствари писмо умолитељаме да му аутобиографију срочим.ја в.мало са садржаем имам заједничког, само што га уприличих ето да иВи на блогу б92 отом сазнате . . . .

а за лепоту сам саВама сагласан.фала на коментару
Dolybell Dolybell 12:24 14.05.2008

Re: мрс Dolybell

само што га уприличих ето да иВи на блогу б92 отом сазнате . . . .


Јесте, превидела сам сам крај приче, истина је,
али то ништа не мења, у коментару не бих ни реч променила,
а такође ни у п.с. - јер то је истина и ја не пишем ништа
ако тако не мислим.
Придржавам се увек оне максиме: Ако о некоме немаш шта лепо рећи -
- онда немој говорити ништа.
А то што је прича звана биографија(аутостебиливи)
на такав начин до наших очију стигла - опет сте ви за то
заслужни - јер да нема тога вашег поштанског сандучета,
ми о тако занимљивим и лепим стварима не бисмо знали ништа,
Само знам да штагод писало испод вашег имена ја
не пропуштам да прочитам - и то је то....радост је моја

Черевићан Черевићан 13:50 14.05.2008

једном написано остаје

драга мрс Dolybell тако да свака исправка је нови текст уствари . а и стари је ту . и ето збуњозе . . . годими сујети да пратите моје саставе а шароликост тема је битна да задржи пажњу читаоца, училиме давно. покуша(ва)ћу да наставим тако,но знајте, да у радости Вашој обоје уживамо, Ви зато што тако осећате ,а ја што то сазнах.

па . . . дружимосе!
Moj Tvoj Moj Tvoj 06:18 14.05.2008

Вратиле се роде

Госн Черевићанину, украшћу вам парче блога, не зато што сам лопов, већ због среће на коју чеках 10 година. БИЋУ ТАТА!


И фала на размевању.

bravar bravar 06:57 14.05.2008

Re: Вратиле се роде

E, pa, ovo mora da se proslavi...



jes da je rano, al' ko te pita kad su ove vesti u pitanje...

i, naravno, od srca...

Dolybell Dolybell 08:15 14.05.2008

Re: Вратиле се роде

Вратиле се роде

БИЋУ ТАТА!




Черевићан Черевићан 10:10 14.05.2008

дивна вест

г Moj Tvoj стога не да нисте апили одблога парче него Вам од овога момента искрено нудим да се овде по поменутом сретном и подоста ОЧЕКИВАНОМ догађају испреписујете скимгод пожелите . . . до миле воље.

сретним родитељима честитка а потомку угодан сусрет са овим нажалост нимало лепим светом где ће га рода донети
korto malteze korto malteze 10:53 14.05.2008

Re: дивна вест

Mozda se svet do tada i popravi. Mogu da zamislim bar nekoliko njih kojima ce, dolaskom paketa, svet postati lepsi. Cerevican, hvala za vec redovno sjajan post - uvek je uzivanje citati Vas, samo mi ne ostane nista da dodam :)
AlexDunja AlexDunja 10:57 14.05.2008

Re: Вратиле се роде

БИЋУ ТАТА!

cestitam!
Черевићан Черевићан 11:38 14.05.2008

г korto malteze

овим . . . . samo mi ne ostane nista da dodam :) , Ви богами . . подоста написасте и могу само да будем задовољан зарад прочитаног. хвала на дружењу и коментару.
korto malteze korto malteze 11:56 14.05.2008

Re: г korto malteze

Ma toliko sam sazet bio da zaboravih da kolegi Moj Tvoj cestitam sto ce biti tata!
Dolybell Dolybell 19:03 14.05.2008

Re: Вратиле се роде

БИЋУ ТАТА!

Dolybell Dolybell 22:59 14.05.2008

Re: Вратиле се роде

Госн Черевићанину, украшћу вам парче блога, не зато што сам лопов, већ због среће на коју чеках 10 година. БИЋУ ТАТА!




MuadDib MuadDib 17:14 14.05.2008

Šefe jel' ste ušli? Auu, koolki je...

Касним, синоћ нас издао ADSL (AjдеДоплатиСомеЛандрави) те преседех угодно мајско вече на тераси - ко што бисте Ви рекли, слуђен. Али сада се зато, са задршком, слатко исмејах уживајући како опајасте нарученом аутобиографијом пo jадноме алтер егу Когољуба Барића - а што и не бисте, кад су то могли и један Буонароти & ДаВинчиКод, а по наруџбинама њима актуелних папа & краљева ('ел је ође неђе поанта текста?)
частићуте, фала.а,штакаш?

Ево је бих уместо њега платио, да могу, са 10-так препорука!
мишићав,тврд свугде

... шта друго, него да поновим ко Швабо тралала: Буковски је Сремац! (кад досадим сујети, Ви јавните)

Черевићан Черевићан 17:37 14.05.2008

суети прија . . .стоп . . ..досадили нисте

па само наставите г MuadDib -е .добро, за буковског се сагласисмо,ето да му учинимо, макар и затрагом.него ви пуно између редова умете да прочитате,па ми разголитисте поанту састава . .ал некавам за овај пут.следећи имам да замрсим да се и сам упитам . . очемубретито иди пи воде.

да некад нам је сметала несташица воде,понда струје ,на недостатак прехрамбених артикала по радњама се привикосмо,а сад ,пас новине, почиње се уочавати несташица адсл-а у дроту компијевом.ха,башсмо ими људи . .захтевни, патонамје.

Вама фала на редовности,па макар и затрагом ,упс ,но вазда сте . . . .добро дошао.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:14 14.05.2008

Bravo

Majstore!
Черевићан Черевићан 20:03 14.05.2008

част

је поздравити гђу Greganović међунама овде па да СВИ, хорски, пожелимо г Moj Tvoj-у стрпљења у исчекивању некомпаративног породичног угођаја
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:50 14.05.2008

Re: част

fala dobri Čer

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana