Reč i slika

Aninih prvih 100 dana!?

Filip Mladenović RSS / 11.10.2017. u 23:35

Stubovi društva...
Stubovi društva...
100 frustriranih dana
100 frustriranih dana
Poštovana Ana,

najpre da primetim kako je zaista brzo prošlo 100 dana Vašeg premijerovanja. I da odmah dodam: onoliko koliko ste me obradovali radom na čelu Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, toliko ste me razočarali kao premijerka!
Očekivao sam odlučniju, borbeniju i dosledniju Anu Brnabić. Nadao sam se britkijoj, snalažljivijoj i samouverenijoj Ani Brnabić. Sanjao jednu hrabriju i praktičniju Anu Brnabić. Međutim...

Poštovana Ana, svako razuman i dobronameran u Srbiji zna da piramida korumpirane vlasti počiva na đavoljem trouglu neznanja, demagogije i manipulacije. Vaša zalaganja za digitalnu pismenost i kulturu prosperiteta, na žalost, tokom proteklih 100 dana bila su jedva primetna. Vaš otklon od simbola korumpirane piramide vlasti bio je bledunjav. Vaš glas protiv svega što hoće da kroti, da se pesnički izrazim stihom Branka Miljkovića, bio je nedovoljno čujan...

Zašto toliko kalkulišete? Zbog čega ste tako neubedljivi u premijerskoj ulozi? Šta Vas koči, sapliće, autocenzuriše?

U ovom pismu povodom prvih 100 dana posebno ću se osvrnuti na stanje u medijima.
Da li znate da još uvek nije potpisan granski Kolektivni ugovor za medijske radnice i radnike? Kolektivni ugovor koji bi garantovao minimalna radna i socijalna prava za sve medijske radnice i radnike Srbije!
Da li Vam je poznato da u većini medija u Srbiji NE POSTOJI sindikalno organizovanje? Toga nema čak ni u medijima čiji su vlasnici strane kompanije, i to iz evropskih država gde su novinarke i novinari zaštićeni i kolektivnim ugovorima i jakim sindikatima?
I najzad, da li ste obavešteni da je ogroman broj koleginica i kolega u našim medijima moderno evropsko, srpsko roblje, pogotovo honorarne saradnice i saradnici?

Samo da Vas podsetim da je 20. jula 2017. Vlada Srbije usvojila Odluku o primeni Posebnog kolektivnog ugovora za radno angažovanje estradnih radnica i radnika. Kako je tada navedeno u saopštenju Vlade, osim jednakih uslova i efikasnije zaštite njihovih prava, to će uticati i na smanjenje sive ekonomije. Odluka se odnosi na sve poslodavce u Srbiji, bez obzira da li su članovi Unije poslodavaca Srbije ili nisu. Razlog za donošenje odluke je da se ujednače prava i obaveze u vezi sa radnim angažovanjem osoba koja obavljaju umetničku ili drugu delatnost u oblasti kulture.

Da li ovo znači da medijske radnice i radnici ne zaslužuju isti tretman kada su njihova radna i socijalna prava u pitanju? I zašto se sa istom argumentacijom i na sličan način ne usvoji i ne primeni taj dugo čekani i priželjkivani granski Kolektivni ugovor za naše novinarke i novinare, kao i za sve ostale zaposlene u medijima širom Srbije?

Takodje, podsećam i na obavezu otvaranja i zatvaranja Poglavlja 19 u procesu pristupanja EU. Poglavlje 19 reguliše radna prava, izmedju ostalog i obavezu donošenja posebnih kolektivnih ugovora u svim delatnostima. Prema agendi, krajnji rok za finiširanje Poglavlja 19 je kraj 2018. godine.

Predlog granskog Kolektivnog ugovora za medijske radnice i radnike Srbije već postoji. Postoji i Unija poslodavaca, i reprezentativni novinarski sindikati, kao i Vlada na čijem ste Vi čelu. I još uvek - veliko NIŠTA!

A upravo je ovo što sam napisao o ugroženim radnim i socijalnim pravima medijskih radnica i radnika Srbije osnova, uzrok, temelj svih medijskih nesloboda, cenzure i autocenzure, neobjektivnog izveštavanja, neprofesionalnog ponašanja, divljanja tabloida i kretenizacije stanovništva Srbije pomoću glupirity TV programa sa nacionalnom frekvencijom!

U nadi da ćete u narednih 100 dana biti hrabriji, odlučniji i preduzimljiviji, i dati sve od sebe da se pomenuti granski Kolektivni ugovor za medijske radnice i radnike usvoji i primeni, želim Vam svako dobro.

Mr Filip Mladenović, novinar

P.S. Pogled u budućnost: https://www.youtube.com/watch?v=a6ahckLQwII&feature=youtu.be

 

 

Atačmenti



Komentari (45)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

blogovatelj blogovatelj 04:55 12.10.2017

1.

tasadebeli tasadebeli 05:56 12.10.2017

Белешке једне Ане



"Moja bakuta najviše voli TANJUGA. Ona je godinama mislila da je taj TANJUG apsolutno najbolji jugoslovenski novinar. »Kako samo uspeva da stigne na toliko rnesta odjedanput?« — pitala se svakog jutra."


("Белешке једне Ане")










Stubovi društva...






IZVOR: TANJUG SREDA, 11.10.2017. | 14:34 -> 19:32

Naime, 29. septembra ispred Trgovačke škole profesorku te škole fizički je napao učenik koji je pre toga polagao ponovljeni popravni ispit koji nije položio, a profesor i predsednik sindikata u Trgovačkoj školi Ivan Stanković je rekao da je to samo još jedan u nizu napada, a ako se nešto sistemski ne preduzme, verovatno ne i poslednji.

"Na ovakva dešavanja svakako ne možemo da ostanemo nemi i da ne reagujemo, jer ovo više nije napad na pojedinca već na profesiju", istakao je on na skupu "Stop nasilju nad profesorima" i dodao da je Trgovačka škola danas, u znak podrške napadnutoj koleginici, potpuno obustavila rad.

"Učenici danas nemaju nastavu u učionici, ali i ovo je velika i važna lekcija za njih. Osećamo ljudsku potrebu da se ovaj slučaj ne zataška kao i mnogi drugi. Nešto mora da se preduzme kako bi se sprečili budući ovakvi napadi", poručio je Stanković i dodao da će od sutra nastava u školi ponovo početi.

Profesorka srpskog jezika u Trgovačkoj školi Aida Ocokoljić je rekla da resorno Ministarstvo često nema sluha niti pruža adekvatnu pomoć školi već najčešće staje na stranu učenika.

"Nasilnici se vraćaju u škole. Učenicima koji nisu cele godine radili organizuju se ispiti na takav način da ih oni polože i nastavljaju školovanje jednako kao i oni koji su uložili trud i rad", rekla je ona.

Kako je ocenila, time se učenicima šalje poruka da se rad i trud ne isplate, da je mnogo lakše biti bezobrazan, bahat i lenj i da će takvi bolje proći nego vredni, odgovorni i pošteni.

"Odeljenja u koja se vraćaju ovakvi učenici uvek skliznu u obrazac ponašanja u kome nestaje radna atmosfera, dijalog i tolerancija, a preovlađuje nasilje, bahatost i nerad. Ovakvo stanje duboko demorališe nastavnike i sprečava ih da odgovorno i savesno rade svoj posao, prinuđujući ih da poklanjaju ocene i da popuštaju pod pritiscima znajući da niko nije na njihovoj strani", rekla je Ocokoljićeva.

Ona je ocenila da takva klima u nastavi neizostavno demotiviše i one učenike koji žele da uče i da se obrazuju i čine ih "kolateralnom štetom školskog sistema koji žmuri pred ovim pojavama".

Okupljenima se obratila i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković, koja je rekla da ovo nije prvi slučaj napada na profesore. "Ono što mi možemo da uradimo to je solidarnost kada su ovakvi događaji u pitanju. Prosveta nema novac i zakone, ona ima samo moć u svojoj brojnosti i dok ne budemo shvatili da je naša snaga u našoj brojnosti, bojim se da ćemo samo ovako lično podržavati nekoga ko je doživeo ono što je moglo da se desi svakome od nas ovde", istakla je Jankovićeva.

Na skupu su se mogli videti transparenti na kojima je pisalo: "Stop nasilju", "Prosveta je stub društva", "Obrazovanje je budućnost".
highshalfbooze highshalfbooze 08:36 12.10.2017

Re: Белешке једне Ане


Stubovi društva...



Kaže se oslonice i oslonci društva.


100 frustriranih dana


Blago njoj, ja ne znam kako da isfrustriram jedan dan, a kamoli 100.
Jukie Jukie 21:27 12.10.2017

Re: Белешке једне Ане

Taman sam mislio Taso da imaš sveščicu sa citatima iz "Beleške jedne Ane" kao što sam ja prepisivao Šmajla (samo na srpskom)
freehand freehand 21:33 12.10.2017

Re: Белешке једне Ане

Jukie
Taman sam mislio Taso da imaš sveščicu sa citatima iz "Beleške jedne Ane" kao što sam ja prepisivao Šmajla (samo na srpskom)

Brema.
tasadebeli tasadebeli 22:54 12.10.2017

Re: Белешке једне Ане

freehand
Jukie
Taman sam mislio Taso da imaš sveščicu sa citatima iz "Beleške jedne Ane" kao što sam ja prepisivao Šmajla (samo na srpskom)

Brema.








EDIT:
highshalfbooze


Kaže se oslonice i oslonci društva.



Не изазивај судбину.

'Оћеш да те тужим мојој жени?

(Она је професорка енглеског у средњој школи...)



c_h.arlie c_h.arlie 17:32 15.10.2017

Re: Белешке једне Ане

Izgleda da je pobedila Kurcova partija ----> L I N K
freehand freehand 09:18 12.10.2017

Ko je to

..."poštovana Ana"?
meni nekako najbliže realnosti deluje ono o "Vučićevoj sekretarici na čelu grupe klimoglavaca"
Filip Mladenović Filip Mladenović 09:46 12.10.2017

Re: Ko je to

Odnosi u Vladi su slika i prilika Srbije: feudalizacija.
Svaki ministar, poput lokalnih moćnika /Palma je najupečatljiviji primer/, vlasnik je svog feuda, i niko ne sme da mu se meša u "posao".

Mene muči jedno pitanje: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i u najboljem životnom periodu može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje?
highshalfbooze highshalfbooze 09:53 12.10.2017

Re: Ko je to

kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem,

Na osnovu kojih premisa ti izvodiš zaključak da jedna osoba poseduje integritet i respektabilno znanje?
Filip Mladenović Filip Mladenović 09:57 12.10.2017

Re: Ko je to

Na osnovu radne biografije i neposrednih kontakata (saradnja na poslu, nekom projektu, privatna druženja...).
freehand freehand 10:02 12.10.2017

Re: Ko je to

Filip Mladenović
Na osnovu radne biografije i neposrednih kontakata (saradnja na poslu, nekom projektu, privatna druženja...).

Ta njena radna biografija, po onome što sam čitao i nije bogznašta, a niko sa integritetom ne ulazi u tu kloaku. Tu se dostojanstvo ostavlja na ulazu.
Filip Mladenović Filip Mladenović 10:14 12.10.2017

Re: Ko je to

U odnosu na prethodna 2 premijera (Dačić, Vučić), neosporno je da sada na čelu Vlade imamo jednu pristojnu, obrazovanu i kompetentnu osobu.

Ali, ostaje pitanje u vezi sa pristajanjem na neke stvari, koje su u suprotnosti sa onim što sam nabrojao.
maksa83 maksa83 10:57 12.10.2017

Re: Ko je to

Mene muči jedno pitanje: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom

Ko je to?
highshalfbooze highshalfbooze 11:00 12.10.2017

Re: Ko je to

Filip Mladenović
Na osnovu radne biografije i neposrednih kontakata (saradnja na poslu, nekom projektu, privatna druženja...).


Ne mogu da komentarišem da si stekao uvid u znanje na osnovu ličnih kontakata, jer se znanje i ne može videti iz biografije. Ali je interesantno da se oličenje integriteta postaje kao Vučićev ministar (nisam se pogrešno izrazio, to je u pravom smislu reči Vučićev ministar), ili predsednik upravnog odbora NALED.
highshalfbooze highshalfbooze 11:01 12.10.2017

Re: Ko je to

maksa83
Ko je to?

Da, to je pravo pitanje
Filip Mladenović Filip Mladenović 11:04 12.10.2017

Re: Ko je to

Pravo pitanje je, ponavljam: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i u najboljem životnom periodu može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje?
angie01 angie01 11:42 12.10.2017

Re: Ko je to

Ko je to?


meni nije odmah bilo jasno o kome se radi, mislim, naslov me nije asocirao ni na koga, mislila sam neko nepoznat, a sa novom pricom- ni na kraj pameti-dok nisam videla sliku...toliko je anabrnabic autenticna, od integriteta, bla bla,...nju kad vidim, ili bilo sta vezano za nju, meni u glavi samo dzizes.
angie01 angie01 11:44 12.10.2017

Re: Ko je to

kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i


ovde je dosta toga dikutabilno, al mislim da su poslednja dva, ma kako si ih opisao, usko povezani sa,


može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje


bolje receno, uslovljeni- bez istog-nista.
arcins arcins 11:54 12.10.2017

Re: Ko je to

maksa83
Mene muči jedno pitanje: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom

Ko je to?


Da te citiram, if you don't mind, " Laz, velika laz, CV"
maksa83 maksa83 12:34 12.10.2017

Re: Ko je to

Pravo pitanje je, ponavljam: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom,

Ma da, ponovio si, ali još uvek nije jasno o kome pričaš...
maksa83 maksa83 12:39 12.10.2017

Re: Ko je to

Da te citiram, if you don't mind, " Laz, velika laz, CV"

LinkedIn profili su još luđi.

Majkomila, šta tamo ima, piše supergenije koji je sagradio piramide, suecki kanal, napravio softver za Spejs Šatl, pola Windowsa i tu još nekoliko operativnih sistema pride, organizovao iskrcavanje u Normandiji, let na Mesec ... a ZNAŠ da je štetočina sa dve moždane ćelije koje se nikad nisu srele.
arcins arcins 12:52 12.10.2017

Re: Ko je to

maksa83
Da te citiram, if you don't mind, " Laz, velika laz, CV"

LinkedIn profili su još luđi.

Majkomila, šta tamo ima, piše supergenije koji je sagradio piramide, suecki kanal, napravio softver za Spejs Šatl, pola Windowsa i tu još nekoliko operativnih sistema pride, organizovao iskrcavanje u Normandiji, let na Mesec ... a ZNAŠ da je štetočina sa dve moždane ćelije koje se nikad nisu srele.


Da, da, od ovakvih likova jedino Visost br. 1 moze da ima jaci CV, ono, savetnik Homer, Cezar, Galileo Galilej, ucesnik svih istorijskih dogadjaja i stariji od Metuzalema.
freehand freehand 14:29 12.10.2017

Re: Ko je to

maksa83
Da te citiram, if you don't mind, " Laz, velika laz, CV"

LinkedIn profili su još luđi.

Majkomila, šta tamo ima, piše supergenije koji je sagradio piramide, suecki kanal, napravio softver za Spejs Šatl, pola Windowsa i tu još nekoliko operativnih sistema pride, organizovao iskrcavanje u Normandiji, let na Mesec ... a ZNAŠ da je štetočina sa dve moždane ćelije koje se nikad nisu srele.

Lažeš, qme. Jes da u svemu liči na mena ali cvrc!
Ja nemam Linkedin. Tužiću te za uvredu beščašća.
hoochie coochie man hoochie coochie man 18:04 12.10.2017

Re: Ko je to

kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i u najboljem životnom periodu može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje?


Fićo, a kako ti definišeš integritet osobe?

Po mom kantaru, ako neko pristaje na trule kompromise i kameleonsko ponašanje on nije, sigurno nije, osoba sa integritetom.
To je automatski diskfalifikuje.
Kod tebe to, vidim, može i zajendo, kako?
tadejus tadejus 09:25 13.10.2017

Re: Ko je to

Filip Mladenović
Pravo pitanje je, ponavljam: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i u najboljem životnom periodu može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje?


aj bogati Filipe kakvo crno znanje.. osim ako ne misliš na znanje kako da se uzme lijepa plata a da se ne radi ništa..
to fakat i jeste vještina ali takva se vještina upravo najbolje brusi na ovakvim položajima kakav je njen..
upozna se dosta ljudi, čuje se dosta kompromitujućih stvari, pa se ondak, ćutim ja ćutiš ti, seli sa jedne udobne fotelje na drugu..
pa tom profilu je to idealna pozicija.. ništa bolje ona sebi nije mogla poželjeti..
neće sigurno ići sa 40 da peče nekakav zanat kad je sve do tada provela sjedinjajući po kojekakvim sastancima i presipajući iz šupljeg u prazno..
sad ako odsjedi dovoljno dugo i čuje i vidi dovoljno prljavštine obezbjedila se..
istina, tu i tamo neko bude žrtveni jarac al kanda glupa nije pa to likely neće biti ona..
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:10 13.10.2017

Re: Ko je to

jedna osoba sa integritetom

Osoba sa integritetom ne bi sebi dozvolila da dodje na Paradu ponosa pod uslovom da njena partnerka bude 3 metra iza nje!
c_h.arlie c_h.arlie 16:52 15.10.2017

Re: Ko je to

Filip Mladenović
Odnosi u Vladi su slika i prilika Srbije: feudalizacija.
Svaki ministar, poput lokalnih moćnika /Palma je najupečatljiviji primer/, vlasnik je svog feuda, i niko ne sme da mu se meša u "posao".

Mene muči jedno pitanje: kako jedna osoba sa integritetom i respektibilnim znanjem, sa uspešnom poslovnom karijerom, pristojnim životnim standardom i u najboljem životnom periodu može da pristane na trule kompromise i kameleonsko ponašanje?

Upravo je zato i uspešna.
Kako drugačije u ovom vremenu ?
c_h.arlie c_h.arlie 16:53 15.10.2017

Re: Ko je to

freehand
Filip Mladenović
Na osnovu radne biografije i neposrednih kontakata (saradnja na poslu, nekom projektu, privatna druženja...).

Ta njena radna biografija, po onome što sam čitao i nije bogznašta, a niko sa integritetom ne ulazi u tu kloaku. Tu se dostojanstvo ostavlja na ulazu.

Slažem se !
Na žalost, tako je.
c_h.arlie c_h.arlie 16:56 15.10.2017

Re: Ko je to

maksa83
Da te citiram, if you don't mind, " Laz, velika laz, CV"

LinkedIn profili su još luđi.

Majkomila, šta tamo ima, piše supergenije koji je sagradio piramide, suecki kanal, napravio softver za Spejs Šatl, pola Windowsa i tu još nekoliko operativnih sistema pride, organizovao iskrcavanje u Normandiji, let na Mesec ... a ZNAŠ da je štetočina sa dve moždane ćelije koje se nikad nisu srele.

Da.
Meni je poprilično zanimljivo čitati reference na LinkedIn-u ljudi koje poznajem.
freehand freehand 14:30 12.10.2017

Filipe

Azdejkoviću
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:09 13.10.2017

Današnja vest

Da li je u 100 dana ušlo i to što je Ana Brnabić PredsedniCA Vlade koja je za državnog sekretara u Ministarstvu kulture i informisanja izabrala mizogenog čoveka?

Potvrđeno za RSE: Gajović državni sekretar
Filip Mladenović Filip Mladenović 23:57 13.10.2017

Re: Današnja vest

I to, na žalost i veliko čudjenje, ulazi u prvih 100 Aninih dana!
freehand freehand 07:17 14.10.2017

Re: Današnja vest

Filip Mladenović
I to, na žalost i veliko čudjenje, ulazi u prvih 100 Aninih dana!

kakvo čuđenje, pobogu Filipe?
Čudiš se nekom ko je bez javne reakcije dozvolio da ga posle fašističkog i homofobnog ispada šefa poslaničke grupe stranke koja ju je psotavila u vladu, Aleksandra martinovića, Maja Gojković, predsednica skupštine zove "našom Anom"?
Kao kuče, kao kapoa, kao nekakvog crnog-roba kvislinga?
Tom se karakteru čudiš?
Filip Mladenović Filip Mladenović 10:50 14.10.2017

Re: Današnja vest

Nije toliko reč o čudjenju, koliko o razočaranosti dometima Anininog premijerovanja tokom prvih 100 dana.

Ana je dovoljno inteligentna i vešta za spoznaju u kakav je zverinjak upala, što je limitirajući faktor. No, to je ne oslobadja negativnog utiska tokom prvih 100 dana!
maksa83 maksa83 12:13 14.10.2017

Re: Današnja vest

Ana je dovoljno inteligentna i vešta za spoznaju u kakav je zverinjak upala, što je limitirajući faktor.

Šta ovo, zaboga, znači?
highshalfbooze highshalfbooze 12:42 14.10.2017

Re: Današnja vest

Filip Mladenović
No, to je ne oslobadja negativnog utiska tokom prvih 100 dana!


Biće strahovito nesrećna zbog toga što ti imaš negativan utisak o njoj. Ali znači da si nekada imao pozitivan utisak o njoj. Glupo mi je da te pitam na osnovu čega si stekao pozitivan utisak jer znam da ćeš da mi odgovoriš da si takav utisak stekao na osnovu biografije i ličnog kontakta.
Milutin Milošević Milutin Milošević 21:40 14.10.2017

Re: Današnja vest

Ana je dovoljno inteligentna i vešta za spoznaju u kakav je zverinjak upala

Ja sam mislio da će za nju važiti ona stara izreka da je "baba dala dinar da uđe u kolo a dala bi dva da izađe". Nažalost, ne. Od kada je pojela govno za mito koji je tražio kum, upada sve dublje i izgleda da se primila na to. Kao zumbul.
freehand freehand 21:56 14.10.2017

Re: Današnja vest

Milutin Milošević
Ana je dovoljno inteligentna i vešta za spoznaju u kakav je zverinjak upala

Ja sam mislio da će za nju važiti ona stara izreka da je "baba dala dinar da uđe u kolo a dala bi dva da izađe". Nažalost, ne. Od kada je pojela govno za mito koji je tražio kum, upada sve dublje i izgleda da se primila na to. Kao zumbul.

Ok, nije da me je neko pitao, al opet - jako mi je teško da zamislim odraslog čoveka prosečne inteligencije ko je u stanju da nešto očekuje od ikoga ko se svojom voljom nađe u tom Vučićevom kolu.
To jednostavno prelazi granicu moje moći poimanja.
alselone alselone 09:39 15.10.2017

Re: Današnja vest

maksa83
Ana je dovoljno inteligentna i vešta za spoznaju u kakav je zverinjak upala, što je limitirajući faktor.

Šta ovo, zaboga, znači?


Znas sta to znaci? Znaci da je Ana gej i da Filip prosto ne moze da bude protiv nje. Samim tim sto je Ana gej, ona je super, ona je pametna, dobra, iskrena, postena itd. Filip bi se osecao kao homofob ako bi nesto rekao protiv nje. On nju mora podrzavati po svaku cenu kako bi bio "liberalan". Kako biti protiv nekog ko je gej? On ima tu zastito polje oko sebe, kao u Star Treku.

Take sides.
Filip Mladenović Filip Mladenović 11:42 15.10.2017

Re: Današnja vest

Neverovatno!
U blogu i nekoliko komentara možete pročitati pregršt kritika na račun Ane Brnabić tokom prvih 100 dana njenog premijerovanja, a Vi ovako!?
Ko čita, ne skita!
alselone alselone 14:13 15.10.2017

Re: Današnja vest

U blogu i nekoliko komentara možete pročitati pregršt kritika na račun Ane Brnabić tokom prvih 100 dana njenog premijerovanja, a Vi ovako!?


To su sve kritike u rukavicama. To mi je glavni osecaj dok citam ovaj tvoj uradak.
freehand freehand 14:43 15.10.2017

Re: Današnja vest

U blogu i nekoliko komentara možete pročitati pregršt kritika na račun Ane Brnabić tokom prvih 100 dana njenog premijerovanja, a Vi ovako!?

Pohvali malo Vučića pa da vidiš onda.
c_h.arlie c_h.arlie 17:09 15.10.2017

Re: Današnja vest

Izvini.
Zašto ti nju izdvajaš od ostale ekipe ?
hoochie coochie man hoochie coochie man 17:46 15.10.2017

Re: Današnja vest

Zašto ti nju izdvajaš od ostale ekipe ?


Zato što je osoba sa integritetom :)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana