Astrologija| Gost autor| Nauka| Planeta| Život

Zrela ljubav ili brak

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 14.11.2015. u 00:40

Venera u Vagi sekstil Saturn u Strelcu - Zrela ljubav ili brak

Venera u Vagi sekstil Saturn u Strelcu donosi veze koje traju, koje dugo čekamo, kojima je neophodna odgovornost, vernost i posvećenost.

U ovakvim vezama često postoji razlika u godinama, nekad i ostajanje u odnosu zbog dužnosti i brige prema partneru.

Partner može da bude hladan i rezervisan po prirodi i da mu pokazivanje emocija ide teže, ali postoji privrženost i potreba da se ljubav pokazuje kroz kompromise, činjenje, trud i sigurnost.

Ljubav traje i ako nema zaljubljenosti, jer prelazi u kvalitetniji odnos - brak.

Ovaj aspekt često odlaže brak za zrele godine, nekada postoji i strah od bliskosti, povređivanja koji ima uzroke u detinjstvu, ukoliko osoba oseća da nije dobila dovoljno ljubavi od roditelja.

U odnosu se traže struktura i organizacija, uzajamno poštovanje, postavljanje granica, vernost, finansijska sigurnost i uvažavanje. Veza vremenom postaje sve bolja, a žene sa ovim aspektom sa godinama postaju sve zadovoljnije i lepše.

U mlađim godinama ih često privlače stariji partneri, ali je moguće da i kasnijim godinama budu privučene mlađim muškarcima.

Ukoliko su nezreli ili traže uzbuđenja, odnos neće trajati, jer Saturn zahteva zrelost, samokontrolu i odgovornost.

Karmičke veze uključuju Saturna i dešavaju se kako bismo dobili lekciju i naučili nešto o sebi. Ukoliko samo zahtevamo od partnera, a ne dajemo ništa, odnos neće trajati.

Ovaj aspekt može opisivati i dobar ukus, bavljenje kreativnim poslom, umetnošću.

Zadovoljstvo je odnosu ili braku, jer Venera u Vagi traži i daje ljubav, pažnju i kvalitet.

Veze i brakovi koje sada počnu imaju veliku mogućnost i da traju u vremenu, jer Saturn simbolizuje trajanje i vernost.

Saturn
Saturn
 

 

O autoru:

 

Aleksandra Arizanović, zivi i radi u Beogradu, diplomirala na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer - specijalni pedagog, dodatno edukovana iz oblasti psihodrame i psihološke astrologije.

Bavila se pisanjem tekstova iz oblasti psihologije i kulture za časopise i radila sa nadarenom decom kreativne radionice. Od 2011. godine radi kao psihološki astrolog sa klijentima. Znanje iz psihologije u spoju sa astrologijom je ono što psihološku astrologiju čini kompletnom naukom i pomaže klijentima da otkriju svoju svrhu i upravljaju životom uz pomoć planeta.

Kontakt:

Astrološku konsultaciju i tumačenje kompletnog natalnog horoskopa možete direktno zakazati i dobiti preko mejla: info@psiholoskaastrologija.com, ili preko sajta http://psiholoskaastrologija.com

 

Atačmenti



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana