Sport

RG 15

niccolo RSS / 24.05.2015. u 07:59

Kao što ste i pretpostavili, ovo je još jedan blog o rehabilitaciji. Šalim se, o Roland Garrosu koji od 11 časova počinje na mestu na kome se uvek do sada i održavao – u Parizu. Da ne biHsmo mnogo dužili pređimo odmah na žreb.

 

Najvažnija novina je da je Nadal ove godine 6. nosilac i da ga je žreb bacio u Novakovu (1) četvrtinu, zbog čega bi do duela ove dvojice moglo da dođe već u četvrtfinalu. U tom delu žreba su još i Mari i Ferer, sa kojima bi, najverovatnije, pobednik četvrtfinalnog duela igrao u polufinalu. Novak pre tog duela treba da dobije Nieminena u prvom kolu, Milera ili Lorenzija u drugom, Tomića u trećem, odnosno bilo Gaskea bilo Andersona u četvrtom.

 

Još su dva srpska igrača u ovoj polovini žreba, Krajinović i Troicki (31). Obojica su u Marijevoj i Fererovoj četvrtini, što znači da se do polufinala ne mogu sastajati sa Đokovićem. Da bi dotle došao, Krajinović mora u prvom kolu da prođe Gofana, u drugom pobednika meča Žiraldo – Jang, a u trećem Iznera. Četvrto kolo bi mu donela meč sa Marijem, a četvrtfinale ili Ferera ili Troickog. Viktor u prvom kolu igra protiv Štrufa, u drugom protiv pobednika meča Boleli – Darsi, a u trećem kolu bi išao na Ferera, pa posle njega na Čilića.

 

Jedini igrač koji nastupa pod našom zastavom u donjem delu žreba, u kojem su Federer, Nišikori, Berdih i Vavrinka je Lajović. Dušan u prvom kolu igra protiv Gonzalesa i već u drugom bi se sastao sa Vavrinkom. Posle Vavrinke u obzir dolaze Garsija-Lopez u trećem, odnosno Simon u četvrtom. Četvrtfinale bi značilo duel sa Federerom ili Monfilsom eventualno, a polufinale meč sa Berdihom ili Nišikorijem.

 

I kod devojaka imamo četiri predstavnice i opet jednu u jednom delu žreba, gornjem, a tri u drugom. Janković (25) kreće turnir protiv Karatančeve, u drugom ide na pobednicu duela Falkoni – Arkanđoli, a u trećem se može sastati sa Vozniacki. Četvrto kolo znači i duel sa Petković i Erani, a četvrtfinale sa Serenom. Ako bi prošla i u polufinale, igrala bi najverovatnije protiv Kvitove ili Bušar.

 

Ivanović (7), Jovanovski i Krunić su ne samo u istoj polovini, već i u istoj četvrtini donjeg dela žreba. Ivanović kreće protiv Švedove, u drugom ide na pobednicu duela Cetkovska – Doi, a već u trećem bi igrala protiv Jovanovski, koja pre toga igra sa Curenko u prvom i Garsijom u drugom. Koja god pobedi u tom međusobnom duelu bi u četvrtom kolu igrala protiv Makarove. U četvrtfinalu to bi bio meč sa Halep ili A. Radvanskom. Ili Krunić, ako ona prethodno dobije Putincevu, Svitolinu, Radvansku i Halep. Ona koja dođe do polufinala, može da se sastane sa Šarapovom ili Suarez Navaro.

 

 

Sajt na kome možete pratiti rezultate (ako uspete da se snađete pošto je po meni ove godine vrlo nepregledan i nepraktičan za korišćenje): http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html. Mečeve prenosi Eurosport.

 

 

Današnji program je na linku http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html. Danas, između ostalih, nastupaju i Halep, Federer, Conga (svi na Filipu Šatrieru), Makarova, Vavrinka, Nišikori i Ivanović (na Suzani Lenglen). Od naših, pored Ane koja igra poslednji meč dana na Suzani, igraće i Jovanovski drugi meč dana na terenu 3 i Lajović koji igra treći meč dana na terenu 17.



Komentari (75)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

emsiemsi emsiemsi 08:40 24.05.2015

Успут !

Да ли је, дакле, Дража рехабилитован или није !?
niccolo niccolo 11:37 24.05.2015

Re: Успут !

Jedni su govorili da jeste, drugi da nije. A sud istorije će zavisiti i od jednih i od drugih.

(Nisam baš citirao, ali prepoznaćeš)
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 12:40 24.05.2015

Re: Успут !

.
niccolo niccolo 13:49 24.05.2015

Re: Успут !

Bilo je 16 blogova o tome pa si mogao da izneseš stav. Ovo je blog o RG.
sioux sioux 14:50 24.05.2015

Re: Успут !

Vojislav Stojković
Ne samo sud istorije, već i nadležni sud u Srbiji, jer je grubo prekršen Zakon o rehabilitaciji. Mora se sačekati da sudstvo postane neovisno od izvršne vlasti, tj. samovolje političkih vrhuški.

Između ostalog:
"U članu 2 stav 2 tačka 2 Zakona o rehabilitaciji propisano je da se ne mogu rehabilitovati lica koja su sudovi i drugi organi DFJ i FNRJ „proglasili da su ratni zločinci, odnosno učesnici u ratnim zločinima“, kao što je to slučaj sa Dražom, osim ako sud u postupku rehabilitacije utvrdi da ta lica nisu izvršila ratni zločin ili učestvovala u njemu. Ali, i ovde je Viši sud izričito rekao da se nije bavio materijalno-pravnom stranom stvari i nije utvrđivao da li je Draža bio ratni zločinac ili ne, tj. da li je on opravdano ili neopravdano bio proglašen takvim."


Niccolo, izvini, ali na ovakve laži treba odgovoriti.

Vojislave Stojkoviću, pisao si 2009. "zahtev za rehabilitaciju" na ovom blogu pa ti je, očigledno, poznat Zakon o rehabilitaciji iz 2006.
Odatle, ti je, očigledno, poznato da u tom zakonu u članu 2 u stavu 2 nema nijedne tačke pa i ne postoji to što ti citiraš.
Član 2 glasi: "Zahtev za rehabilitaciju može podneti svako zainteresovano fizičko ili pravno lice.
Pravo na podnošenje zahteva za rehabilitaciju ne zastareva."

Ajde što Peščanik i autor teksta Aleksandar Sekulović šire očigledne laži - zašto i ti to radiš?

(Tekst koji si linkovao je krcat lupetanjima i očigledno napisan sa ciljem da dovede u zabludu neinformisanog čitaoca. Neću više ovde o tome jer nije tema ovog bloga.)
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 16:22 24.05.2015

Re: Успут !

.
niccolo niccolo 16:25 24.05.2015

Re: Успут !

Ok, hajde da završimo ovo. Postupci pokrenuti po zakonu iz 2006. se i završavaju po zakonu iz 2006., a novi postupci se vode po onom iz 2011. Svaki sledeći komentar na temu rehabilitacije brišem. Hvala na razumevanju.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 16:29 24.05.2015

Re: Успут !

.
loader loader 23:44 24.05.2015

Re: Успут !

Svejedno je to što će se možda sastati u četvrtfinalu... ukoliko obojica do njega dospeju. Novak je spreman da pobedi Nadala i nije tako važno kada će se sastati, osim što je atraktivnije i za sam turnir bolje da to bude finale. Ako je s njim posl. 2-3 puta na RG igrao i bio na ivici pobede, a tada ipak nije bio ovako spreman kao što je danas (i psihološki, i tehnički) i praktično je bez "rupe" što se tiče repertoara udaraca i vođenja igre, onda nema razloga ne verovati, ne onako navijački, već racionalno, da bi trebalo da pobedi Španca.

Dakle, argument nije to što je Nadal u lošijoj formi u odnosu na ono kako ga uglavnom znamo, već to što je Novak podigao nivo svoje igre toliko da se mora očekivati pobeda. Čak i da je Nadal na onom starom nivou, opet bi Novak bio favorit, upravo zato što je danas za klasu bolji nego što je bio pre godinu-dve (a neuporedivo bolji nego pre 4-5-6 godina), zato što je raznovrsniji i kondiciono spremniji nego ranije. A tek ako se uračuna Nadalova slabija forma, argumenti su još više na strani Novaka. Ali, ja se ne bih uzdao u dosadašnju Nadalovu lošiju formu. To je sport, postoje momenti nenadanog dizanja psihologije, igre u magnovenju, plus faktor samog turnira koji Špancu zbog jednodecenijskih izuzetnih rezultata svakako u nekoj meri nadomešta energiju i formu. Kako god, rekao bih to što sam gore već rekao - i da je u Nadal u onoj najboljoj formi, Novak bi danas bio favorit.

Igra u tri dobijena seta - često se to provlači - navodno ide na ruku Nadalu. Upravo suprotno stoji stvar, jer Nadal troši mnogo više snage ako igra onako kako jedino mora da igra da bi mu ta igra bila tu negde, u nivou sa Novakovom, tj. da meč bude relativno tvrd. U tri seta takvo trošenje je za Nadala hendikep, a ne prednost. Nakon prošlog njihovog meča na RG (3:1) Toni Nadal je izjavio da je "njegov" igrač već jedva stajao na nogama i, da meć nije završen tako, u četvrtom setu, i to sa nešto manje gemova (6:2), više maltene ne bi mogao da se kreće. Fizičku krizu je tada imao i Novak, ali je poraz pre svega došao zbog tačnosti i netačnosti lopti u kritičnim trenucima nekih gemova (ne izostavljam pri tom fakat da psihološki i fizički faktor direktno utiču na udarce, odnosno na putanju loptica). Danas, Novak je fizički spremniji nego što je bio i spremniji od Nadala, plus troši manje snage za svoju uobičajenu igru (u odnosu na rivala). Prema tome, igra u tri dobijena seta više odgovara Novaku.

U poslednjih 20 njihovih međusobnih mečeva skor je 13 - 7 u korist Novaka. Od tih 13 pobeda 5 je bilo na šljaci (to je još uvek period kada je Nadal na toj podlozi bio dominantan, ali, gledano sa više nijansi, iz meča u meč sve manje dominantan). Sledeće je možda još važnije. U poslednjih deset njihovih mečeva bilo je 5 mečeva na šljaci, gde je Novak u prednosti, 3 - 2 u pobedama. Dakle, to je sve statistika iz perioda kad je Nadal bio na vrhuncu snage. Od tada, hajde da opet ne gledamo Nadalovu formu, Novak je znatno podigao igru. Računajmo na to kao na objektivnu činjenicu. Elem, šljaka je za mnoge ostala, onako po navici, od ranije, mesto gde Nadal maltene mora da dobije protivnika, makar to bio i Đoković. Ipak, ta neka "psihološka statistika", čiji su koreni postavljeni još u prvoj deceniji ovog veka i posle su se tu i tamo samo održavali, sve manje je opravdana. Vidimo iz priloženih činjenica o međusobnim mečevima da je i tu Novak favorit. Jedino ako se kao posebna statistika posmatra izdvojeno, jedino RolanGaros Nadal je u statističkoj prednosti. No, objektivno, po svim prikazanim parametrima i sagledanim podacima, danas je favorit Novak.

I ranije, recimo pre 2-3 ili 4 godine, kada je odnos kvaliteta bio nešto drugačiji nego sada, pominjao sam ovde na blogu svoju glavnu tezu na tu temu: ako Novak igra svoj najbolji tenis i ako Nadal igra svoj najbolji tenis taj meč dobija Novak. Sada, zbog unapređenja Novakove igre, to važi još više.




Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 15:47 25.05.2015

Re: Uzdrvo

Ovo je blog o RG.


Koliko ja vidim, barem po tvom tekstu, ovo je blog o Srbima na RG. I ŠBBKBB ;> Da je zaista blog o RG, umesto gomile Pera poveo sa 15:0 poruka, bilo bi tekstova o brojnim fenomenalnim susretima koji se mogu gledati na ovom RG. Sa mnogo novih, maldih igrača (a koji nisu, zamisltie, ima i toga, Srbi niti igraju sa Srbima). Namesto toga, samo kutak za Radove i SInđelićeve navijače ;>

A rezultati, pa naravno da su nepregledni kada ne znaš pravu adresu ;>

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/

dobri_duh dobri_duh 17:03 25.05.2015

Re: Uzdrvo

bilo bi tekstova o brojnim fenomenalnim susretima koji se mogu gledati na ovom RG. Sa mnogo novih, maldih igrača (a koji nisu, zamisltie, ima i toga, Srbi niti igraju sa Srbima).
/

Daj, daj, nešto o tome.
niccolo niccolo 21:22 25.05.2015

Re: Uzdrvo

barem po tvom tekstu

Pa kad si samo čitao osnovni tekst. Već se ustalilo da ja napišem samo najosnovnije, a onda komentatori po svojim preferencijama komentarišu ove ili one mečeve, ove ili one igrače. Ja ionako najčešće ni nemam vremena da pratim turnir, barem ne ozbiljno. Zato računam na vas ostale - evo Loader se baš potrudio. U tom smislu lepo kaže dobri_duh...

A rezultati, pa naravno da su nepregledni

Nisam rekao da su rezultati nepregledni nego sajt, konkretno sam mislio na naslovnu stranu sajta.
nowhereman nowhereman 16:50 27.05.2015

Re: Успут !

рехабилитован или није !?


Usput, nije rehabilitovan.

Biće - ili neće biti - kada bude završen Beograd na vodi, za nekih tridesetak ili nešto više godina.

Ali, reče neko, ovo je blog o RG.


tyson tyson 18:09 28.05.2015

Re: Успут !

Ali, reče neko, ovo je blog o RG.

Pa, o Ravnoj gori, dakle udri...

RGPM!


nowhereman nowhereman 12:28 29.05.2015

Re: Успут !


Pa, o Ravnoj gori, dakle udri..


Eto, tysone, da i ti mene nasmeješ!

Dakle, da ponovimo: RG nije rahabilitovana... Razlog je veoma jednostavan: onaj ko je trebalo da se time bavi nije se time bavio, po sopstvenom priznanju.



Zato, braće i sestre, drugarice i drugovi, manimo se ćorava posla... Okrenimo se vinu, ženama, sportu i sitnicima koje život znače.







NNN NNN 09:24 24.05.2015

Neka najbolji pobedi!

omega68 omega68 10:15 24.05.2015

Re: Neka najbolji pobedi!

A od juniora?
niccolo niccolo 11:37 24.05.2015

Re: Neka najbolji pobedi!

Uvek
omega68 omega68 11:58 24.05.2015

Re: Neka najbolji pobedi!

Šta, bre, uvek?
Pitam ko od naših učestvuje na juniorskom?
( odoh na svadbu, pod šator )
niccolo niccolo 12:01 24.05.2015

Re: Neka najbolji pobedi!

Šta, bre, uvek?
Pitam ko od naših učestvuje na juniorskom?

Ma ja odgovorio NNNu

Ne znam, oni ionako kreću od sledeće nedelje...
reanimator reanimator 10:14 24.05.2015

...

U ženskoj uzima Dementieva, a u muškoj Vavrinka
niccolo niccolo 11:38 24.05.2015

Re: ...

Ili barem Miškina...
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 11:15 24.05.2015

O tempora!

.
niccolo niccolo 11:38 24.05.2015

Re: O tempora!

Edit



zalažem se za rehabilitaciju sudije Bernadeša

Dabome.
mirelarado mirelarado 12:53 24.05.2015

Re: O tempora!

Подржавам рехабилитацију.


Биће занимљиво на РГ-у ове године.

Vojislav Stojković Vojislav Stojković 14:09 24.05.2015

Re: O tempora!

.
docsumann docsumann 14:28 24.05.2015

najzad!


sportski blog!!

samo da objavima da je Brian Shaw osvojio i WSM (dakle, pokupio oba najprestižnija strongmen turnira za ovu godinu).

evo kako je odvalio Tora u dedliftu



dva čoveka - 400kg !
niccolo niccolo 14:43 24.05.2015

Re: najzad!

samo da objavima da je Brian Shaw osvojio i WSM (dakle, pokupio oba najprestižnija strongmen turnira za ovu godinu)

Bravo, bravo.
hoochie coochie man hoochie coochie man 14:45 24.05.2015

Re: najzad!

Bravo, bravo.


A za OVE ništa bravo?

Cccc, kad ja treba da vas obaveštavam o sportskim rezultatima :)
niccolo niccolo 14:46 24.05.2015

Re: najzad!

Cccc, kad ja treba da vas obaveštavam o sportskim rezultatima :)

I to linkujući bljuc

Video danas u Žurnalu. I za njih bravo.
docsumann docsumann 14:48 24.05.2015

Re: najzad!


hvala, hvala. eto, šlepam se uz kolege iz sportske redakcije

mada spremam jedan autorski aw specijal.


a i niste pratim
hoochie coochie man hoochie coochie man 14:55 24.05.2015

Re: najzad!

I to linkujući bljuc


Ma to prvo izletelo kad sam guglao :)

Sedim maločas u nekom čudnom društvu, i čujem jedan kaže drugom, ej, prvaci sveta smo, da li će biti doček na balkonu?
Pitam u čemu bre, on, mrtav ozbiljan, kaže, u kuglanju.

Ebalo te kuglanje, mislim, al ćutim :)
niccolo niccolo 14:56 24.05.2015

Re: najzad!

prvaci sveta smo

I to smo dobili ne bilo koga, već Nemačku!
nsarski nsarski 16:00 24.05.2015

Re: najzad!

I to smo dobili ne bilo koga, već Nemačku!

Big Lebowski cuci u svakom od nas.

niccolo niccolo 14:55 24.05.2015

Do sada

sve uglavnom po planu, uključujući i Bojanu koja je dobila 2:1 u setovima. Južni predao meč i Bagdatis kao nenosilac izbacio Karlovića kao nosioca.
niccolo niccolo 15:54 24.05.2015

Re: Do sada

Lajović dobio prvi set, 6:3
niccolo niccolo 16:08 24.05.2015

Re: Do sada

Treba Ivanović da počne meč uskoro
niccolo niccolo 16:35 24.05.2015

Re: Do sada

Lajović dobio i drugi set 6:3
ivana23 ivana23 16:53 24.05.2015

Re: Do sada

Ko nije upoznat, RTS2 prenosi Anu!
niccolo niccolo 16:55 24.05.2015

Re: Do sada

Od koga oni kradu prenos, nema ih na sajtu kao prenosilaca? Kako god bilo, Ana je izgubila prvi set 4:6
niccolo niccolo 17:05 24.05.2015

Re: Do sada

Lajović dobio 3:0 u setovima, 6:1 treći set.
ivana23 ivana23 17:07 24.05.2015

Re: Do sada

Ko zeli da bira sta ce da gleda, mora da uradi sve (bas sve) kako pise u ovih nekoliko postova:


LINK
ivana23 ivana23 17:17 24.05.2015

***

Federer doživeo neprijatnost na terenu



LINK
niccolo niccolo 17:33 24.05.2015

Re: ***

Ana dobila drugi set, 6:2, vodi i 3:0 u trećem setu.
niccolo niccolo 18:02 24.05.2015

Re: ***

Dobila i treći, pobedila 2:1 u setovima.
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 18:35 24.05.2015

Re: ***

ivana23
Federer doživeo neprijatnost na terenu




Veliki propust organizatora, nedopustivo je, ali kad već mladić ima u ruci mobilni i hoce da se slika,mogu samo da zamislim da bi se Novak nasmejao i uradio selfi, a porediti pokušaj ubistva Monike Seleš sa ovim je bezobrazno i smešno.


emsiemsi emsiemsi 18:45 24.05.2015

Re: ***

niccolo
Dobila i treći, pobedila 2:1 u setovima.

Фала љуљију !
ivana23 ivana23 17:43 24.05.2015

***

niccolo niccolo 18:08 24.05.2015

Re: ***



Sutrašnji program ovde. Od naših: Krajinović protiv Gofana treći meč na terenu 2, a Krunić i Troicki drugi odnosno treći meč na terenu 10, protiv Putinceve odnosno Štrufa. Od nosilaca Simon, Šarapova i Mari na Filipu, Berdih, Monfils i Venus na Suzani.
ivana23 ivana23 23:18 24.05.2015

***

ivana23 ivana23 20:22 25.05.2015

***

niccolo niccolo 21:27 25.05.2015

Dana trećeg, 26. maja

Kvitova, Nadal, Novak i Serena na Filipu, Ferer, Vozniacki, Gaske i Bušar na Suzani. Jelena treći meč na terenu 3, Zimonjić u paru sa Matkovskim (7) isto treći meč, ali na terenu 11. Isto u dublu Lajović i Hiraldo drugi meč na terenu 14.
michiganac michiganac 22:45 25.05.2015

dark horse turnira

kasnim par dana, ali ajde pokusam isprognoziram:



pozdrav za ostale teniske entuzijaste sa ovih stranica i preporuka naravno!
ivana23 ivana23 19:22 26.05.2015

***

Ako vas nerviraju nasi komentatori - na EuroSportu, ko ima sbb D3 moze da promeni komentatora na engleski, Novaka je danas prenosio Mekinro.

Pritisnuti opt dugme i promeniti na engleski... Posle, istim postupkom vratiti na Srpski.
tyson tyson 23:24 26.05.2015

Re: ***

Posle, istim postupkom vratiti na Srpski.

Ma, nema potrebe


niccolo niccolo 09:04 28.05.2015

Pa niste se nešto ubili od komentarisanja

gde je onaj NNN, on je najviše vikao da se piše blog?
Milutin Milošević Milutin Milošević 16:26 28.05.2015

Re: Pa niste se nešto ubili od komentarisanja

Ja sam bio na putu. Ako treba, doneću i opravdanje

Samo da napomenem da je meč dana do sada onaj u kome je pobedila Frančeska
AlexDunja AlexDunja 19:34 28.05.2015

Re: Pa niste se nešto ubili od komentarisanja


Samo da napomenem da je meč dana do sada onaj u kome je pobedila Frančeska
ja sam pisala i blog o njima
kad su u australiji odigrale najduži meč u istoriji ženskog tenisa.
svaka im čast, obema.

i ja sam u gužvi, ali pratim pomalo,
dejs nik, šta ima?
niccolo niccolo 20:16 28.05.2015

Re: Pa niste se nešto ubili od komentarisanja

Samo da napomenem da je meč dana do sada onaj u kome je pobedila Frančeska

Bogami, videh da se naigraše...svaka čast

dejs nik, šta ima?

Evo, svašta nešto
reanimator reanimator 17:55 28.05.2015

fudbalsko - gejmerski trol

kad bi moja majka znala čime se njen četrdesetpetogodišnji sin zanima u životu...
Elem, EA Sports izbacili statistike za sezonu 2014/2015, samo za Premier ligu.
Ukupno odigrano utakmica Premier lige : 140 miliona
Ukupno postignuto golova : 333 miliona (855 miliona šuteva na gol)
Top 5 strelci :
1. Costa - 56,6 miliona golova
2. Aguero - 36,7
3. Azar - 34,7
4. Van persi - 27,7
5. Falkao - 26,7
Top 5 duela
1. Man Utd - Chelsea (odvratno očekivano)
2. Chelsea - City
3. United - City
4. United - Arsenal
5. Arsenal - Chelsea
Top 5 izabranih dresova
1. United Away
2. City Home
3. City Home 1884 edition
4. Chelsea Away
5. Chelsea Home
Najšokantnije za kraj : top five trejdovanih igrača (u statistiku ulaze i svi koji su vodili tim iz Premier Lige i kupili npr Mesija, Ronalda, Jovića...
Dakle :
1. Laurent Koscielny ???!!!
2. Loic Remy
3. Eliaqim Mangala
4. Kyle Walker
5. Aaron Ramsey
Pa ti razumi svet u kome živimo...
AlexDunja AlexDunja 19:35 28.05.2015

novak?

nisam mogla da gledam meč danas,
el zna neko kakva je povreda?
niccolo niccolo 20:18 28.05.2015

Re: novak?

Ja gledao recimo pola meča, od polovine drugog seta pa do kraja. Nisam skapirao šta je tačno u pitanju, a nisam stigao ni da pogledam da li neko veli o čemu se radi...
ivana23 ivana23 21:36 28.05.2015

Re: novak?

AlexDunja
nisam mogla da gledam meč danas,
el zna neko kakva je povreda?


Novak kaze da nije nista ozbiljno, da je vise trazio medikal iz predrstroznosti.
Posle je nastavio mec k'o da nije nista ni bilo.
To je neko istegnuce od jednog dugog proklizavanja i naglog kocenja.
reanimator reanimator 20:09 28.05.2015

...

Ovako se proslavlja kad saigrač potpiše novi ugovor
niccolo niccolo 20:21 28.05.2015

Mečevi u petak

Biće par duela nosilaca, Stosur-Šarapova, Monfils-Kuevas, Suarez Navaro-Peneta, Safarova-Lisicki, Muguruza-Kerber.

Ana igra prvi meč na Suzani protiv Done Vekić, a osim nje igraju i Zimonjić i Lajović svoje dubl mečeve. Obojica na terenu 17.
niccolo niccolo 11:23 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

Ana bila prilično sigurna, 6:0 6:4.
marco_de.manccini marco_de.manccini 15:28 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

Muguruza-Kerber.

Yessss!
niccolo niccolo 19:41 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

Dobila Muguruza 4-6 6-2 6-2.
AlexDunja AlexDunja 19:43 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

niccolo
Dobila Muguruza 4-6 6-2 6-2.

dobila kukuruza:)
sve milutinove devojke ubijaju na ovom frenču:)
ima da časti
niccolo niccolo 19:52 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

AlexDunja
niccolo
Dobila Muguruza 4-6 6-2 6-2.

dobila kukuruza:)
sve milutinove devojke ubijaju na ovom frenču:)
ima da časti

Da, da, to sam hteo da primetim u sutrašnjem blogu
Milutin Milošević Milutin Milošević 21:49 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

Da se ne zaboravi Julija!
mirelarado mirelarado 23:23 29.05.2015

Re: Mečevi u petak

Milutin Milošević
Da se ne zaboravi Julija!


marco_de.manccini marco_de.manccini 05:02 30.05.2015

Re: Mečevi u petak

Dobila Muguruza 4-6 6-2 6-2.

наравно, зато сам и рекао yessss!
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:09 30.05.2015

Re: Mečevi u petak

Ispade mi Frančeska, ali zato...

nowhereman nowhereman 12:47 29.05.2015

One-man show !

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana