Izvinjenje

BebaOdLonchara RSS / 10.03.2008. u 17:50

 

Dragi blogeri, dragi komentatori,

 

Na poslednjem postu Mariopan se desila vrlo neprijatna situacija, a ja sam o njoj obaveštena tek danas.

Kako ja nikada ne postavljala nikakve vulgarne fotografije na blog ili bilo gde drugde, ili bar ne bez jakog razloga, ona koja je neprijatnu situaciju i napravila jeste bila na neki način rezultat zavere, baš kako se fotka i zove - conspiracy.

Ako ukucate conspiracy u google i date mu da vam prikaže fotke, prva u nizu koja se pojavljuje je neka baba/deda sa nekom folijom na glavi, za stolom ispred gomile elektronskih uređaja. Ta fotka je postavljena na blog Mariopan. Tu fotku sam ja postavila na blog a ne onu koja se kasnije umesto nje pojavila i izazvala veliki proj reakcija i primedbi, svakako opravdanih.

Da li se prevrat fotografije desio kasnije, u toku noci ili ne, ne znam. To mogu da objasne oni kojima je web bliži nego meni, koji su stručniji. Uglavnom, ako kliknete na tu fotku koju ste pronašli na google-u, ona je ista, ali ako želite da vam se otvori u full size formatu, dobićete vrlo vulgarnu fotografiju koja je, nažalost, našla svoje mesto u mom komentaru na blogu Mariopan, umesto te babe/dede.

Izvanjavam se još jednom svima vama, Mariopan i uredništvu Bloga B92 zbog neprijatnosti. Namera je bila sasvim drugačija.

Hvala na razumevanju.



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana