Energetika| IT| Kultura| Muzika| Zabava

MIKSER HAUS, 9-12 dec, prvi poziv :)

Vesna Knežević Ćosić RSS / 06.12.2013. u 23:00

Dragi drugari, decembar je, pada sneg i vreme je za zurke, pa je ovo prvi poziv da dodjete u Mikser Haus, od 9 do 12 decembra, stvarno sam se potrudila, a pomogli mi i prijatelji iz sve snage: od mog druga Duška Kaličanina, TECHNOKRATIA, drugara Markusa  Günthera, do našeg Stjepana Mimice, Nebojše Jehličke, Magde Janjić, Miše Vasića, Bobana Stojanovića, Mine Šneperger, Muzeja nauke i tehnike i tako dalje i bliže, sve piše, malo dole. 

Blogersko druženje (bez muzike, majkemi, specijalno, samo to veče, da ne bude gunđanja ko na Krivom Stojku),  je 11. dec u 20 H (Mikser Haus, Karađorđeva 46) :))) I to samo mi na galeriji:))

Elem, evo teksta s plakata:

Mikser Haus, 9 -12 dec: Kako je kompjuter postao Bog

Tehno kultura u Srbiji, njena energija i konekcija sa svetom, od klubske muzike, preko video arta, dizajna plakata do video igara i onlajn komunikativnosti na internetu, tema je retrospektivnog projekta „Kako je kompjuter postao Bog" Centra za interkulturnu praksu, koji će se u Mikser Hausu događati od 9. do 12. decembra.

Autorka projekta i istoimene knjige, „Kako je kompjuter postao Bog" je Vesna Knežević Ćosić, koja se bavi fenomenologijom računarske kulture od 80-tih godina prošlog veka i kaže: „Prvo smo se ludo zabavljali igricama na spektrumima, komodorima, atarijima i amigama, pa smo doživeli civilizacijski i energetski preobražaj kreirajući umetnost i druge dobre stvari na kućnim računarima, da bi danas svi bili priključeni na infuziju onlajn društvenih mreža, a neki se i pitali „šta mi sve ovo treba".

U četvorodnevnom multimedijalnom programu učestvuje kultna TECHNOKRATIA nastupima svojih istaknutih audio i video umetnika (DJ-i, VJ-i i Live act-ovi), projekcijama filmova i video radova, te izložbom grafičkih radova iz istorije TECHNO kulture u Jugoistočnoj Evropi (1990-2011).

TECHNOKRATIA predstavlja i dva nova, ekskluzivna muzička programa:

- Globalno progressive trance otkrovenje: Live act SARMATI sa Svetskom predpremijerom njihovog LP-a "Stepa"! Ovo je jedinstvena prilika da naša publika doživi mistično iskustvo Live acta SARMATI, pre nego što će ih čuti svetska javnost na ogromnim openair festivalima u EvroAziji, Americi, Australiji i Africi.

- Najveća domaća clubbing atrakcija: БЕГЕФАНК predstavlja DJ BKO & Lou Benny! Jedini tandem na ovim prostorima čiji setovi vode kroz vreme od kasnih 1960-ih do godine 3000. i stvaraju funky ŽURKU na hip-hop način u furioznoj party DJ + MC kombinaciji. Set u kom se party klasici (od himni James Brown-a, preko Prince-a, Michael Jackson-a, David Bowie-ja, Madonna-e, Donna-e Summer, Technotronik-a, Armand Van Helden-a, RHCP, Prodigy-ja, Cypress Hill-a, Daft Punk-a, pa do N.E.R.D.-a, Major Lazer-a, Nicki Minaj, M.I.A.-e, Beyonce) i začini sa

domaćeg, БегеФанк/SFRJ party terena (kao što su kompozicije Lea Martina, Bobana Petrovića, Dina Dvornika, Discipline Kičme, DLM, SevdahBABY-ja, Prti Bee Gee-a, Juice-a, Gazda Paje, BegeBauns-a i dr.) brzo smenjuju i navode vas da "date taj znoj" i "tresete to što su vam mame dale"!

Iz Berlina dolazi Markus Günther i predstavlja FORMZOO Collective of illustrators, designers and animators, te video art čiji je autor Jan Joost Verhoef iz Holandije, plus Stjepan Mimica, Beograd.

Maja Mrkalj vodi workshop o karijeri, a Mina Šneperger flashmob akciju Free climbing manijaka.

Za okruglim stolom razgovaraju Magda Janjić (NIN), Boban Stojanović (Queeria Centar) i Miloš Vasić (Vreme) na temu "Mržnja na internetu".

AcA Milošević (Klub 22) vodi FRP putovanje kroz CyberGamming AntiEvoluciju s živim eksponatima-igračima.

U izložbenom delu biće postavka retro računara (Spektrum, Komodor, Atari, Amiga, Mekintoš, TRS i dr) iz Muzeja nauke i tehnike, plakati i grafički materijal clubbing scena Tehnokratia, grafike Markusa Günthera, digital art Stjepana Mimice, animacije Jan-Joost Verhoefa, retro dokumentarac Jelene Petković, TECHNOKRATIA longform video / dokumentarni film "TECHNO IN SERBIA & SEE 1995-2001", raritetni TECHNOKRATIA video collection "SERBIAN TECHNO VIDEOS". Plakat, flajer i layout ovog multimedijalnog događanja i knjige "Kako je kompjuter postao Bog", uradili su Markus Günther, Nebojša Jehlička i Milan Zindović.

Ulaz je slobodan!

PROGRAM:

9. decembar:

20h TECHNOKRATIA presents STAR HOUSE Tribute Opening party
DJ MUNJA & Friends (STAR HOUSE/TECHNOKRATIA)
TECHNOKRATIA VJ TEAM
Flashmob free climbing ekipa

10. decembar

18h FOMZOO Collective of illustrators, designers and animators: govori Markus Günther, Berlin, video art Jan Joost Verhoef, Holandija

21h TECHNOKRATIA present TRANSSERBIA Tribute Party

Live act SARMATI - World Pre Premiere of new LP "Stepa"!
DJ KONSTANTIN (TECHNOKRATIA)
TECHNOKRATIA VJ TEAM

11. decembar

18h Mržnja na Internetu, okrugli sto: govore Magda Janjić, NIN, Miloš Vasić, Vreme; Boban Stojanović, Queeria Centar

20h Blogerčine, blogersko blogoveče „licem u lice"

12. decembar

18h O'karijeri(se), workshop: voditeljica Maja Mrkalj

20h. FRP putovanje: CyberGamming AntiEvolucija, vodi gamemaster AcA Milošević, Klub 22 i ekipa eksponata-igrača, od Mankele do WoW

22h TECHNOKRATIA recommends New Clubbing Stars Closing Party
БЕГЕФАНК predstavlja DJ BKO & Lou Benny
Najveća domaća clubbing atrakcija LIVE!

 

Atačmenti



Komentari (50)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

G r o f G r o f 09:03 07.12.2013

Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Da li je ovo srpski domaćin upao u ralje tehno žurke?
Autor projekta Vesna, bravo Vesna. Program stvarno obećava.
Oduševljava me tvoja energija.
docsumann docsumann 09:17 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Oduševljava me tvoja energija.



angie01 angie01 09:43 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

zanimljivo koncipirano, sveze i aktuelno, sjajan plakat, ilustracija na njemu posebno, kao i gosti, pomagaci, ucesnici projekta, dobra energija,...svaka cast.
Freedom of Information Freedom of Information 10:41 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Autor projekta Vesna, bravo Vesna.

Da se i ja pridružim. I da dam preporuku.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:28 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

G r o f
Da li je ovo srpski domaćin upao u ralje tehno žurke?
Autor projekta Vesna, bravo Vesna. Program stvarno obećava.
Oduševljava me tvoja energija.


ti si genije grofe, paz kad bi onaj čikica smotani s plakata (crtao Markus) stvarno mogao da bude "srpski domaćin":)

e, nije samo moja energija, ja zavrtela, a onda je krenulooo, a sad premirem od straha, ajme...
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:34 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Da se i ja pridružim


Jao Rodoljube, ja izgubila vas tel (menjala telefone prešla na smarfon, pa pogubila svašta), a htela sam da vas molim da učestvujete za okruglim stolom, pa vas eto sad javno pozivam, pridružite nam se:)

Kad sam pričala s herr Vasićem, koga ja iskreno, decenijski izuzetno poštujem i mnogo volim, on mi je prijatelj i pre mnogo godina me je uveo u novinarstvo, elem, kažem ja Miši "Mišo oš učestvuješ na tribini", kaže znaš da oću, samo da nije utorak, a koja je tema", kažem "mržnja na internetu". "JEDVA čekam", kaže on.

Zvala sam i Teofila, al je u to vreme u Makedoniji kaže "šta ste svi poludeli s tim desetim i jedanaestim decembrom":)))
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:36 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

angie01
zanimljivo koncipirano, sveze i aktuelno, sjajan plakat, ilustracija na njemu posebno, kao i gosti, pomagaci, ucesnici projekta, dobra energija,...svaka cast.


hvalaaa Endži, tvoja pohvala mi znači, pls odvoji vreme i dodji:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:49 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

docsumann
Oduševljava me tvoja energija.





eee, nije samo moja energija, ona je samo bila okidač! Na pr, zovem ja Duška Kaličanina, s namerom da se posavetjem oko muzike za otvaranje (smislila sam da nema govorancija, nego da pršti, al da pršti elektronika s rasponom od devedesetih pa na dalje itd), a Duško i ja se nismo videli sto god, sve nešto tel, FB, a super smo se slagali i sarađivali devedesetih, on je jedno divno biće totalno, ali prekrasno, prepametan i kreativan i tako, on u zemlji, vidimo se, odemo do Miksera da vidi prostor, on povede i producenta Igora Agu i na licu mesta lepo odlepimo i smislimo da TO radimo sva četiri dana događanja, i onda krene njihova energija da luduje, tako da je ovo prvo izranjanje TEHNOKRATIE posle mnogo godina, biće filmovi, posteri njihovi, svašta:))) Sad šize ljudi iz belog sveta, njihovi fanovi, kažu "što bre niste najavili ranije, mi bi došli", a mi sve to zdudali u par dana, ludilo:)

E da i ja se setim da će me blogeri obese na jarbol Miksera ako bude muzike u sredu, kad sam smislila BLOGERČINE, licem u lice, i tako, preskočimo sredu s muzikom (još mi zvrče žalopojke zbog mjuze s Stojka ahahaha), pa ćemo moći u miru i veselju da se družimo za kariranim astalima u Mikseru, gore, na galeriji, a možda budu i na tufne:)
Predrag Brajovic Predrag Brajovic 13:07 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

angie01
zanimljivo koncipirano, sveze i aktuelno, sjajan plakat, ilustracija na njemu posebno, kao i gosti, pomagaci, ucesnici projekta, dobra energija,...svaka cast.

Слажем се...
Браво, Весна! Сила си!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:17 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Слажем се...
Браво, Весна! Сила си!


jaojjjj, ma nisam, samo volim da ukrštam energiju i igram se i ko zna kako će sve da ispadne, uzasno jezivo se brinem, najradije bi negde sad pobegla i sakrila se, gamemaster AcA Milošrević mi kaze evo sad da ce da bude u Atini kad treba da bude u Beogradu i vodi putovanje kroz CyberGamming AntiEvoluciju s živim eksponatima-igračima, ja u fras, kaže šta se sekiraš, zameniće me iz kluba, a ja sve vodim preko skajpa... jaojjjj sad jos i skajp, kuku i lele i ižejesinanebesi

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 16:21 07.12.2013

Dušan Kaličanin

mikele9 mikele9 17:01 07.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

jaojjjj, ma nisam, samo volim da ukrštam energiju

Pa ku'š više!!!!!! Ni sam Gospod Bog ne ume da ukrsti energije kao ti
mirelarado mirelarado 00:33 08.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

Свака част, Весна! И не брини, биће супер.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 01:39 08.12.2013

Re: Vesnine zimske čarolije...bez Deda mraza

И не брини


fala ti mirelo ko sestri:)))
vladimir petrovic vladimir petrovic 10:13 07.12.2013

.

.
8c_competizione 8c_competizione 10:35 07.12.2013

ekipa sa Krivog Stojka, he he

Kako je kompjuter postao Bog


samo da vam Dveri ne upadnu na zurku ...

ili da ne padne neki "neplanirani" Moleban ispred neke od prodavnica kompIJUtera
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:29 07.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

samo da vam Dveri ne upadnu na zurku ...

ili da ne padne neki "neplanirani" Moleban ispred neke od prodavnica kompIJUtera


svi su dobrodošli, ulaz je slobodan:)
8c_competizione 8c_competizione 16:44 07.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

ulaz je slobodan


a izlaz?
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:15 07.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

8c_competizione


samo da vam Dveri ne upadnu na zurku ...

ili da ne padne neki "neplanirani" Moleban ispred neke od prodavnica kompIJUtera


mislim da je Vesna u Dverima, jer pogle kako piše - klubske muzike , a još je i s Vračara! ova latinica je samo prikrivanje!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 01:49 08.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

jer pogle kako piše - klubske muzike , a još je i s Vračara! ova latinica je samo prikrivanje!


hehehe, oke, moze i kluPske, ono klupice i stoličice, znam znam, pravilno je, lektori se nalozili na p, pa im do jaja, haha, mene recimo zivcira pravilo da se pise suPkultura, a ne subkultura, ko beloglavi sup, policija ma bre, če pišem kako mi se oće:)p
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 04:39 08.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

dobro, u pravu su, u srbiji je više SUP-kultura...
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 09:53 08.12.2013

Re: ekipa sa Krivog Stojka, he he

dobro, u pravu su, u srbiji je više SUP-kultura...


ma nisam, srki, samo teram po svom:)
maksa83 maksa83 11:59 07.12.2013

kako?

Ovde je postao bog tako što je dejanr sam napisao prvih par brojeva Računara i ubedio J. Regaseka da odvoje telefonsku liniju za Sezam koji je sa svoje dve ruke napravio zzivotic skidajući ruke sa tastature samo da zapali sledeću cigaretu.

Ostalo je istorija. :)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:31 07.12.2013

Re: kako?

Ostalo je istorija. :)


da, ostalo je istorija:)
ja sam poklonila prvi modem za sezam, imala sam i zahvalnicu, s razlogom, kostao je 500 maraka, ondasnjih:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:38 07.12.2013

stari časopisi

ja sam imala brdo računara, galaksija, bajtova, sve pobacala, imam par starih (mojih) bajtova, par švedskih (nyttit) i sad patim, baš bi bilo super da bude malo retro štampe, al ja nemam, znam da ima Dejan, al ne znam dal je spreman da se odvoji, a i ne postizavam sve da ujurim:)

dakle, ako imas nešto iz tog vremena, daj da izložimo, plz:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:42 07.12.2013

moja mila mašina

Ako neko čuva svog milog spektruma, komodora, ili amigu, moze da je donese u ponedeljak od 13. h (9 dec) da je izložimo i vrnemo na kraju:)

Ja sam računala na retro sprave drugara, al svi mahom bacili, pa dolaze iz Muzeja nauke i tehnike (bila pre 10 god akcija, pun kamion ima dao PC Press), ja uzimam na revers 10 kom:)

Doduse, skupilo se nešto od te egzotike i ovako, po ljudima, mene raduje jedan CD, tj prvi CD plejer iz 82. god:)
8c_competizione 8c_competizione 16:46 07.12.2013

Re: moja mila mašina

Ako neko čuva svog milog spektruma, komodora, ili amigu


jel se racunaju i Lola 8-ce?

bem li ga sto je se ratosiljah nomad ...
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:34 07.12.2013

Re: moja mila mašina

jel se racunaju i Lola 8-ce?

bem li ga sto je se ratosiljah nomad ...


da:)
svi bemuju:)
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 18:04 07.12.2013

Pitanje

Šta Miloš Vasić zna o mržnji na internetu kad on piše u novinama?
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 18:16 07.12.2013

Predlog

Glasove o mržni na internetu iz pozicije žrtve imaš. Za tribinu ti je potreban neko od širilaca mržnje...Jesi razmišljala o tome? Pera Luković, možda?
not2old2rock not2old2rock 23:41 07.12.2013

Re: Predlog

Nebojsa Krstic
Glasove o mržni na internetu iz pozicije žrtve imaš. Za tribinu ti je potreban neko od širilaca mržnje...Jesi razmišljala o tome? Pera Luković, možda?


To, Pera Lukovic, on je Jackpot ! Onda mozda i neko(licina) iz (???) naidje (a kad se ide na zurku, pozove se i "ekipa" i jos kad se cuje da ce da Pera bude tu, naci ce se i neko ko bi s njim da prozbori koju o Dzuboksu, svi pamte njegove sjajne kritike...
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 01:43 08.12.2013

Re: Predlog

To, Pera Lukovic, on je Jackpot ! Onda mozda i neko(licina) iz (???) naidje (a kad se ide na zurku, pozove se i "ekipa" i jos kad se cuje da ce da Pera bude tu, naci ce se i neko ko bi s njim da prozbori koju o Dzuboksu, svi pamte njegove sjajne kritike...


da znaš, peru znam jos iz BIGZ-a, bio je majstor za ideje, njegova je ona fora, tada skroz blesava na koju su se prmili ćitaoci "moja zena moj sampion", pa Tajne, pa...

dzuboks je bio super, da da:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 18:54 07.12.2013

jao bre nebojša

bolje mi pomozi kako ti iz medija da cuju za dešavanje, red je, a ja nisam nikog obavestila, jedem mandarine na nervnoj bazi i sekiram se šta sve nisam uradila. kažem juče oluji "a bre druže šta mi je ovo trebalo, umsto da kuliram...", kaže, uživaćeš posle, kad prođe... (nedavno mi je tražio tvoj tel, ja dala)

kažem dušku "žderem se" a on meni ko andjeo

Samo smireno i radosno.

Sve će biti u redu.

Biće ovo jako lep i važan događaj.

Sabiranje.

Istorijsko.

D

:))))
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 19:58 07.12.2013

Re: jao bre nebojša

Sve će biti u redu.

Biće ovo jako lep i važan događaj.

Sabiranje.

Istorijsko.

Ajde. Neka.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 01:37 08.12.2013

Re: jao bre nebojša

Ajde. Neka.


mnogo si kiseo, bzvz
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 14:52 08.12.2013

Re: jao bre nebojša

Ajde. Neka.


mnogo si kiseo, bzvz

Nisam uopšte...Nego mislim da je tema "mržnja na internetu" važna i komplikovana...ona u sebi sadrži i slobodu medija, pitanje nasilja...pitanje postojanja ljudi u medijima za koje ne važe zakoni (mislim na anonimne vs. one koji nastupaju pod svojim imenom)...A to je tema koja se u različitim sredinama različito hendluje...

Nažalost, navedena lista sagovornika ne garantuje da će diskusija dodirnuti te važne implikacije i momente...
Predrag Brajovic Predrag Brajovic 17:30 08.12.2013

Re: jao bre nebojša

Nebojsa Krstic
Nažalost, navedena lista sagovornika ne garantuje da će diskusija dodirnuti te važne implikacije i momente...

А који би то саговорници, по твоме, гарантовали?
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 21:32 08.12.2013

Re: jao bre nebojša

А који би то саговорници, по твоме, гарантовали?

Ja bih zvao Lukovića, Biljanu Srbljanović, Jelenu Karleušu, nekog policajca koji se bavi krivičnim delima na internetu...i nekog pravnika koji se razume u temu.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 22:27 08.12.2013

Re: jao bre nebojša

Ja bih zvao Lukovića, Biljanu Srbljanović, Jelenu Karleušu, nekog policajca koji se bavi krivičnim delima na internetu...i nekog pravnika koji se razume u temu.


Meni se svidja tvoja selekcija, bilo bi napeto i verujem da bi došlo mnogo ljudi da ih čuje.

Ja sam htela nešto drugo, prvo drugare, jer je ceo koncept ličan, drugo, opuštenu atmosferu, tako da i ljudi koji dodju mogu da se uključe u razgovor, a da magda janjic, miloš vasic i boban stojanovic zavrte priču, svako iz svog ugla.

hoću da kažem, s mojom trojkom mogu da zamislim svakog od nas u kafani kako ćaskamo, plus oni imaju šta da kažu, magda je tviterašica, piše odličnu kolumnu, pušta muziku u idiottu i još svašta nešto, boban stojanović je gej aktivista i skroz kul momak, a miloš vasić je, pa, institucija. ja kad god nešto ne znam ili nisam sigurna, pitam herr vasića. nikad se nisam prevarila što sam to uradila, uvek sam dobila savršen info, strpljenje, ako treba i crtanje.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 03:07 09.12.2013

Re: jao bre nebojša

Meni se svidja tvoja selekcija, bilo bi napeto i verujem da bi došlo mnogo ljudi da ih čuje.

Ja sam htela nešto drugo, prvo drugare, jer je ceo koncept ličan, drugo, opuštenu atmosferu, tako da i ljudi koji dodju mogu da se uključe u razgovor, a da magda janjic, miloš vasic i boban stojanovic zavrte priču, svako iz svog ugla.

Kad bolje razmislim, moj izbor nije ništa zanimljiviji, niti bolji...sve je to isto prenemaganje u različitim izdanjima. Zato, forget it.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 09:31 09.12.2013

Re: jao bre nebojša

Kad bolje razmislim, moj izbor nije ništa zanimljiviji, niti bolji...sve je to isto prenemaganje u različitim izdanjima. Zato, forget it.


grrr, moj izbor se ne prenemaže!
Kazezoze Kazezoze 20:20 09.12.2013

Re: jao bre nebojša

Nebojsa Krstic

Kad bolje razmislim, moj izbor nije ništa zanimljiviji, niti bolji...sve je to isto prenemaganje u različitim izdanjima. Zato, forget it.

tvoj izbor je baziran na predrasudama, vesnin je iskren - zato, forget it.
fantomatsicna fantomatsicna 07:53 08.12.2013

:(

I zbog ovako lepih druzenja mi je bas zao sto sam tako daleko...Kad procitam ko je sve bio u ekipi pripreme ,znam da ce biti lepo.Pa uzivajte(moze neki blog za nas jadne koji ne mozemo da dodjemo,pls)?
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:04 08.12.2013

Re: :(

fantomatsicna
I zbog ovako lepih druzenja mi je bas zao sto sam tako daleko...Kad procitam ko je sve bio u ekipi pripreme ,znam da ce biti lepo.Pa uzivajte(moze neki blog za nas jadne koji ne mozemo da dodjemo,pls)?


pa da, druzenje, nego:)
evo, ja sad dobih poruku "sleteliii", to moje pile Marijana stize s ekipom iz Berlina da podrzi majku:)
bocvena bocvena 13:03 08.12.2013

Re: :(

sve će biti u najboljem redu! kad ti umešaš svoje magične prste, vesna, sve se kockice slože.

možda dodjem u sredu ranije i dovedem klince iz sekcije na tribinu. a i da uživo čujem magdu janjić:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:10 08.12.2013

Re: :(

bocvena
sve će biti u najboljem redu! kad ti umešaš svoje magične prste, vesna, sve se kockice slože.

možda dodjem u sredu ranije i dovedem klince iz sekcije na tribinu. a i da uživo čujem magdu janjić:)


dodji dodji, posebno s klincima, elem, bice i racunara starih, koliko skupimo i koliko pokupim iz muzeja... a magda je divno biće, skroz:)
bocvena bocvena 18:57 08.12.2013

Re: :(

je l' vam treba amiga 1200? mislim da je i dalje imamo u podrumu:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 21:22 08.12.2013

Re: :(

je l' vam treba amiga 1200? mislim da je i dalje imamo u podrumu:)



jao, divno, ako te ne mrzi, stavi u ceger i donesi, izlozicemo kao "bocvanina amiga"
:)))

bocvena bocvena 09:30 09.12.2013

Re: :(

ahahaha, "bocvenina amiga" kako je to gikovski bRezobrazno!

to je muž doneo u miraz:)
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 09:32 09.12.2013

Re: :(

bocvena
ahahaha, "bocvenina amiga" kako je to gikovski bRezobrazno!

to je muž doneo u miraz:)


e pa onda moze amiga bocveninog muža koju je doneo u miraz, sve jasno:)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana