Astrologija| Budućnost| Društvo| Reč i slika

Ovde posle oblaka dolazi naoblačenje ...

Đorđe Bobić RSS / 23.07.2013. u 15:47

 

 ... cirrusi, cumulusi, cirrocumulusi, nimbostratusi, stratocumulisi, cumulonimbusi ... kada će već neko tim dužnosnicima u rekonstrukciji da kaže gde su ...

1001812_4987218569685_1629552485_n.jpg

 



Komentari (7)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Черевићан Черевићан 16:02 23.07.2013

дражи маам

оће'л киша, снег, олуја,
ту постоји . . неки ред
политичким променама
тешко врло слути'т след
Đorđe Bobić Đorđe Bobić 16:22 23.07.2013

Re: дражи маам

дражи маам


Jelica Greganović Jelica Greganović 22:00 23.07.2013

Dizvineš,

mislim da je to ova sorta oblaka...

Đorđe Bobić Đorđe Bobić 06:24 24.07.2013

Re: Dizvineš,

Dizvineš,

Dizvinio ...
iqiqiq iqiqiq 09:38 24.07.2013

Može i sunce, ako dozvolite

Ako ne zamerate, iskoristila bih da ispišem predloge za one koji dođu na mesto ministara nakon rekonstrukcije

Ministar zdravlja: kada se završi rekonstrukcija, da se sistemski pozabave korupcijom u zdravstvu, da se na sajtu svakog doma zdravlja i bolnica uvede rubrika "zaštitnik pacijenta" gde će se izlistati sve upućene primedbe tipa MM (inicijali), datum, žalba na to i to, datum rešavanja slučaja, pa onda grupisati ukoliko mnogo NN I MM lica ima primedbe na iste stvari i iste ljude. Ovo ne treba da bude neka lična hajka, nego način da pacijentima stvarno pružite mogućnost da se izjasne o problemima i da se vidi da se zaštitnik pacijenta stvarno time bavi, a ne da se predmet "zagubio". Ove sajtove mogu da čitaju onda i nadležni u ministarstvu zdravlja i da se bave gorućim problemima, a ove sajtove mogu da čitaju i novinari i da vrše ozbiljniji pritisak o onih pojedinačnih koji često zaista deluju kao "atmosfera linča"

Ministar pravde: kao prioritet isto tako napraviti sajtove sudova gde će se za svaki sudski proces opet u inicijalima NN i broj predmeta izlistati datum početka sudskog procesa, datum završetka procesa, vrsta prekršaja ili krivičnog dela i dodeljena kazna, pa onda videti koliko sudija stvarno radi prema zakonima. Ovu kontrolu sudova onda zajedno prate građani, ministar pravosuđa i Agencija za borbu protiv korpucije i zainteresovane NVO.

Ministar prosvete: Isti princip uvođenja najpre veb sajtova svih školskih uprava i registar pritužbi nastavnika, roditelja itd, naravno zaštita podataka kao NN lice, ali broj predmeta, datum pritužbe, datum rešenja pritužbe, vrsta problema i kako je rešeno.

i tako dalje, da Vam ne zauzimam ceo blog
politicar politicar 10:14 24.07.2013

Dolaze vrućine :)

Dolaze vrućine :) sa rekonstrukcijom i visoke temperature, vidi se ovde

Biće topao avgust na svim scenama :)
max.cohen92 max.cohen92 10:44 24.07.2013

Weather

Za ceo epilog ove vremenske prognoze koja ce rezultirati kao i obicno posipanjem fekalne disperzije po pastvi suplemenika poznatijoj kao narod ili u prevodu na jezik omiljenog u istoj Sulejmana Velicanstvenog, prostoj sirotinji raji, bitne su tri persone, spodobe, zvezde politicko-estradnog univerzuma. Alek, Ivica i Vulin. Poslednja pomenuta persona za razliku od prvonavedenih ima nepodeljene antipatije apsolutne srpske konstantom iskazane vecine od 110%, te je necemo oslovljavatii sa imenom nadenutim od strane neutesnih roditelja, vec statistickim, komunistickim podatkom, prezimenom. Po zasluzi i u stilu opredeljenja doticne persone iz njene prethodne reinkarnacije, dok je bila COOL, kao Jul...

Elem, navedene spodobe su niko do glasnogovornici tri najpogubnije politicke partije posle osnivanja KP SSSR-a ikada. Profesionalni poltroni, demagozi ober klase i glumci dovoljni ukusu prosecnog srpskog politickog diletanta sa dijagnozom hronicne repeticione lobotomije ciji je auto reverse control taster davno zaglavljen delovanjem interesno shamanske turisticke TAX FREE agencije sa sedistem u Peckoj Patrijarsiji. Pomenute persone su svoje adolescentske dane prepoznatljive po bukvar frizuri, Prvi Maj odelima i konjskim repicima, provele u dvodecenijskoj slepoj pionirskoj agitaciji punoj pljuvanja, gadjanja cipelama, bacanja anatema, kletvi, salvi uvreda, psovki i po nekad upotrebom artiljerijskih sredstava po komsijama neistomisljenicima. Iz petnih zila su se trudili da budu prvi potpredsednici, prvi poltroni, prvi rektalni alpinisti svojim blago receno stupidoidnim patronima. Radili nikad nista nisu, staza nisu imali, kao ni svog misljenja ili integriteta. Bili su Jugend, a ona sluzi samo vodji, misli da treba da misli kao i on, huska, ukratko ne radi nista od civilizacijske vaznosti i kredibilnosti. U vojnoj terminologiji omiljene im KPJoT bili bi omladinski sekretari, sto pojedini od njih i uspese fakat da budu. S obzirom da su im patroni sto bacili kasiku, sto bukagiju, ostali su kao i sav Jugend u nemilosti, sa sve vecnim kompleksom Iznoguda da se bude Kalif umesto Kalifa i uz svesrdnu pomoc svih marfijevih zakona i nesreca Univerzuma, a ponajvise uporistem u tradicionalnoj srpskoj vrlini od gluposti i samodestrukciji tog vanvremenskog, vantelesnog i vanracionalnog biblijskog plemena, neko. Na nasu veliku zalost. Sada bez iskustva, bez znanja, bez iceg opipljivog, iskustvenog sa limitiranim sopstvenim resursima, pre svega na polju logike, pameti i uopste bilo cega racionalnog, nicim izazvani treba da vode drzavu...kako, brate? Zasto? Sto mi?...pitanja koja sebi postavljaju u svojoj agoniji i pitanja koja mi sebi postavljamo u nasoj agoniji izazvanoj agonijom njihove agonije.
Neki pripadnici pastve koji su verovali u Karlobage, Karlovce, Virovitice, vesti iz usta Spomenke Jovic, i mesijanske propovedi Mitra Mirica o tome da smo jaci i od sudbine, sada veruju u njihovu Donald Trump-nost, u njihovu Biesmarck-nost, u njihovu budisticku neporocnost i Kampf za Vaterland. Od njih se ocekuje, oni se velicaju, oni su prvi od prvih...i ko ce doneti sunce ako ne oni? Ni okupani tresnji cvet, ni ruza u kosi, ni Metalika na majici, ni holesterol na klein-kufer-handleru, nista se ispreciti nece i stati na put svetom trojstvu izbavitelja. Amfilohije Von Voldemort se ne racuna, on je ipak sila iznad sile zla.

Ukratko vreme se menja na gore.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana