Docice po tebe, nece imati ko da se buni...

Tibor Jóna RSS / 13.02.2008. u 20:49

Sudstvo u Srbiji je toliko strava da je gospodinu ministru Dusanu Petrovicu preostalo samo da zabranjuje gay zurke po zgradama koje su u vlasnistvu Ministarstva pravde - dakle drzave Srbije, dakle gradjana Srbije, od kojih neki i nisu bradati, te zadrti kromanjonci, ministre Petrovicu, vec zamislite i gay momci i devojke, kojima ustav i evropske vrednosti u koje se, ministre Petrovicu, kunete dok pokusavate da nam dokazete da se vi i recimo Andrija Mladenovic ili Obren Joksimovic zapravo razlikujete, ministre Petrovicu...

I tako dok cela zemlja tone u 90te ministar Petrovic veselo zabranjuje zurke, otkazuje vec uplacene zakupe jer mu se ne svidjaju zakupci ili sta vec. Zabrinut je ministar Petrovic iz gradjanske i multi-kulti we are the world we are the children - tochter aus elysium - alle menschen wurde bruder - heal the world - az a szep az a szep - zamisli zivot u ritmu muzike za ples - hajde da osvojimo evropu - difference friendly - i what not Demokratske stranke zbog necega? Sta li vas brine ministre Petrovicu? 

Prosto naslucujem neku palanacko-malogradjansku rezonabiliju o razvratu&nemoralu ft. pravoslavlje-dolazi-sa-juga moralisanje! Jel sam u pravu? 

Nesto tipa - Nemam ja Dusan Petrovic Evropejac i demokrata koji ujutro prvo tri puta na tri razlicita evropska jezika otpevam "Odu Radosti" nista protiv gay momaka i devojaka ali ... Nije sad vreme, moramo da se strpimo, oduzimaju nam Kosovo, kohabitacija nema alternativu, Zucko je danas nervozan, Aligrudic sanj`o lose, ulje 94 dinara, setva podbacila, cipele zuljaju...

Dok korupcija po sudovima fercera, dok slucajevi traju po 20 godina, dok se po sudovima u Srbiji ubija i  dize u vazduh cesce nego sa Kejp Kanaverala, resurse je ministarstva neophodno je, jel, usmeriti na jednu zurku. Jer danas zurka - sutra brakovi , prekosutra nedaj boze - pravo glasa za zene! I gde smo onda stigli?

Ministre Petrovicu da sam na Vasem mestu ja bi dopustio da se zurka odrzi, a onda recimo popisao ko je sve na zurku dosao i slikao bagru. Vi mi licite na coveka koji se skroz lozi na spiskove, a? A i umilili bi ste se vasoj DSS braci... Onaj Kojcic bi recimo mogao da Vam bude side-kick na tom projektu...Ima taj list-making personality....

Znate ono, da budete spremni, za zlu ne trebalo, kad bude vuna kico, ako krenu da provaljuju da je sudstvo isto kao kad vam ga je - o happy day - predao onaj Knjigospaljivach. Tada bi ste mogli da kazete - Jeste, sudstvo je u dreku ali sam pederima zabranio da orgijaju nanu im naninu! I koga ce onda da brine sto nista ne radite, svi ce vam cestitati na rasnoj svesti!

Inace, podsetih samog sebe... Onaj je spaljivao knjige, vi diskriminisete gay momke i devojke - jel nam to treba neko sa posebnim afinitetom ka abazurima za lampe i masovnoj proizvodnji sapuna pa da kompletiramo triling? Gde ste vi zavrsili pravo - Joseph Goebells University of Law? Pol Pot Accademy of Legal Practice? Beria Great College of Law?

Ne znam da li ste culi da vam je Partija ministre Petrovicu u Socijalistickoj internacionali? Sta ce vam drugovi i drugarice reci? (Kapiram da vas streca ko za lanjski sneg, ali kao, vi kao jedan moderan evrospki socijaldemokrata da pravite ovakve kerefeke i svinjarije... Druze ministre Petrovicu?)

Mada, istina, vi mora da ste unutar te organizacije izmedju zapadnih socijal-demokrata ili sacuvaj boze Laburista na jednoj i bivsih istocno evropskih STAZI-Gulag mahera na drugoj strani, odabrali sebi u drustvo ove potonje.

I kako se sada ministre Petrovicu vasa Srbija razlikuje od one kojom nas plasite ako li dodju radikali? Kako se sada razlikujete vi i recimo Vojvoda Andrija Mladenovic ili vi i Obren Joksimovic ili vi i Dule Savic ili bilo koji od tih nesretnika?

 Mene ne cudi kada recimo dssovsko ministarstvo prosvete odbije da da odobrenje za bukvar jer u njemu pod slovom E stoji EVROPA, ili kad skinu Darvina, ali me iz nekog razloga svaki put iznenadi kada skapiram koliko ste mnogo isti...

Pustajte ljude da se vole druze ministre Petrovicu, pustajte da pruzaju otpor drustvenom besmislu sa kojim kolaborirate (kohabitirate), pustajte ljude da zive onako kako samo oni zele i kako im godi! Dok jos mogu druze ministre Petrovicu! Dajte malo senzibiliteta za drugacije, za obespravljeno, za tucheno, za prebijano, za diskriminisano...

Pustite zabrane i otkazivanja! Ima ko ce to i mnogo profesionalnije od vas druze ministre Petrovicu da odradi, a vi ih i onako ovakvim anticivilizacijskim i antiljudskim ponasanjem dovodite na vlast.

E da, umal` da zaboravim...

...ministre Petrovicu...

 

...fuj!



Komentari (45)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Drago Kovacevic Drago Kovacevic 21:11 13.02.2008

Gde si Tibore...

Ljut si sa pravom, ali kao da si malo iznenađen...rekao bih bez osnova.
Šta stranka g. Petrovića još treba da uradi pa da se više ne iznenađujemo...
No, preporuka, u svakom slučaju...
Nebojša Milenković Nebojša Milenković 21:31 13.02.2008

!!! alarm za uzbunu !!!

Pridružio se preporukom!
ludvig ludvig 21:54 13.02.2008

Re: !!! alarm za uzbunu !!!

Nebojša Milenković

Pridružio se preporukom!


apsolutno...
iako do sad nisam ni znao za tu zabranu tekst je briljantan...pravo u glavu.
bravo.
jumping_genes jumping_genes 21:41 13.02.2008

ALI!

Brilijantno!
Jeremija Jeremija 21:46 13.02.2008

Plovi patka preko Save, nosi pismo...

Ako je ovo pismo ministru, a sudeći po stilu - jeste, baš me intersesuje šta je ministar odgovorio?
Ako, zbog zauzetosti kosovom, nije ništa odgovorio, moj ti je savet da se obratiš povereniku Šabiću (www.poverenik.org.yu) ili još bolje upravi vodovoda i kanalizacija (www.bvk.co.yu). a ako i ovi ćute - stvar je ozbiljna i ostaje ti samo strazbur i naravno rtv i blog b92.
dragonKa dragonKa 22:11 13.02.2008

preporuka

toliko radosti mi je donosila pomisao na zhurku u toj divnoj zgradi.
cela ekipa je bila spremna na super provod.
zgrozhen sam i bombardujem porukama sve za koje znam da su bliski ds-u.
nek barem znaju a i nek se stide!
nazhalost to je sve shto mogu da uradim : (
sentinel26 sentinel26 00:13 14.02.2008

Re: preporuka

dragonKa
zgrozhen sam i bombardujem porukama sve za koje znam da su bliski ds-u.
nek barem znaju a i nek se stide!

Ovo će naročito da ih gane.

A da nijeste slučajno bili i vi (organizatori) medju onima koji su "ucenjivali Demokratsku stranku" ?
Eeee ! To ne može višeee !

dragonKa dragonKa 00:15 14.02.2008

Re: preporuka

nisam, sentish, veruj mi...

neupucena

a koja je zurka u pitanju, tibore?
ps. dobra ti je nova fotka. ne viris vise stidljivo ispod stola :- )
Sladjana NS Sladjana NS 22:19 13.02.2008

Re: neupucena

Malo vise informacija ako nije problem, promakla mi je ta Evropa i Kosovo odluka.
dragonKa dragonKa 22:26 13.02.2008

Re: neupucena

loud and queer zhurka se trebala sutra desiti u zgradi koja pod ingerencijom ministarstva pravde.
danas je otkazana usmenim putem.
priprema zhurke je trajala minimum 15 dana ...
Sladjana NS Sladjana NS 22:33 13.02.2008

Re: neupucena

dragonKa
loud and queer zhurka se trebala sutra desiti u zgradi koja pod ingerencijom ministarstva pravde.danas je otkazana usmenim putem.priprema zhurke je trajala minimum 15 dana ...


Uz koje obrazlozenje?
dragonKa dragonKa 22:45 13.02.2008

Re: neupucena

Sa zaljenjem vas obavestavamo da se Loud & Queer ili jesi ili nisi LOVE party otkazuje.

Kako smo usmenim putem obavesteni iz Geozavoda, Ministarstvo pravde, koje je vlasnik zgrade, ima veliki problem sa odrzavanjem gej zurke u tom prostoru. Ovu informaciju smo dobili u poslednjem trenutku, u sredu 13. februara, jedan dan pre planiranog termina odrzavanja dogadjaja.
dragonKa dragonKa 22:53 13.02.2008

e i ovo

prolupalo!
dupli post
Sladjana NS Sladjana NS 23:04 13.02.2008

Re: neupucena

Ministarstvo pravde inace ima velike probleme, ali ne mari za to, bice da im je gej zurka najveci problem.
Nekako ste tematski morali da udenete Kosovo u tu zurku, mozda onda ne bii bilo problema. Ne moze samo
Evropa.
dragonKa dragonKa 23:10 13.02.2008

Re: neupucena

to je tako logichno : )
ali smo se tako zaneli tim stranim valentinom da smo prosto zaboravili :)
placenici i izdajice!
shame on us! : )
Sladjana NS Sladjana NS 23:24 13.02.2008

Re: neupucena

Gledajte to sa vedrije strane mogli su da vam posalju Obrazovce da vas vrate na "pravi" put, odrede sta je za vas najbolje, jos ponekog pretuku i na kraju dobiju zvanicnu pohvalu. Ovih dana hode po izlozbama, promocijama pa ni zurke im nisu strane.
dragonKa dragonKa 23:29 13.02.2008

Re: neupucena

e na to uvek spremna.
stara koka : )
pushtam nokte :)
znam da vrishtim i da bezhim : )
kad chujesh "shtikle sestro"
znaj shta da radish : )
hahahahahahaha
Sladjana NS Sladjana NS 23:42 13.02.2008

Re: neupucena

Sad si me nasmejala.
Pozzz
dragonKa dragonKa 23:58 13.02.2008

Re: neupucena

hvala i ti si divna : )
adam weisphaut adam weisphaut 23:38 13.02.2008

Beskrajna traka...

nate ono, da budete spremni, za zlu ne trebalo, kad bude vuna kico, ako krenu da provaljuju da je sudstvo isto kao kad vam ga je - o happy day - predao onaj Knjigospaljivach. !

Moram da priznam jedno: u Srbiji se uspostavio kontinuitet institucija: Petrovic ili Farenhajt ispostavlja se sve jedno kao i Stankovic ili Sutanovac, ili Colicka i Loncar, Mladja ili Boza, Bubalo ili Mladja, Milosavljevic ili Bubalo... ma nema veze koji od likova sa beskrajne trake je na celu. Kostunicin san da ce institucije da imaju svoj zivot nezavisno od toga ko im je na celu se ispunjava samo sto su sve institucije kao da ih je on licno sastavljao.
dragonKa dragonKa 23:44 13.02.2008

sorry

mislio sam da si dirnuo chomicku!
cholicku mosh koliko te volja : )
In The Zone In The Zone 23:51 13.02.2008

...

Svaka cast Tibore!
Ataturk Ataturk 23:59 13.02.2008

pet do dvanaest

Pa trebalo im je očigledno 15 dana da prevedu loud and queer...
EEEj ti treba naći stručnjaka za engleski, za tu đavolju rabotu...

Gnusno i bedno!
dragonKa dragonKa 00:03 14.02.2008

Re: pet do dvanaest

nisko i podlo!
Queeria Queeria 01:53 14.02.2008

Hvala za solidarnost

Samo da se zna da sam se nedeljama spremao za tu žurku...
Nekoliko honorara pukao na D&G košulju!!! Pa mi se nije svidela pa sam kupio nešto sasvim deseto... (ja sam planirao da se udomim na toj žurci)...

ZAŠTO MI MINISTAR PETROVIĆ DEVOJAČKU SREĆU KVARI !!!!
Tibor Jóna Tibor Jóna 11:15 14.02.2008

Re: Hvala za solidarnost

Queeria

Samo da se zna da sam se nedeljama spremao za tu žurku...
Nekoliko honorara pukao na D&G košulju!!! Pa mi se nije svidela pa sam kupio nešto sasvim deseto... (ja sam planirao da se udomim na toj žurci)...

ZAŠTO MI MINISTAR PETROVIĆ DEVOJAČKU SREĆU KVARI !!!!


zato sto nema igranke dok traje operacija ....
hercule poirot hercule poirot 11:42 14.02.2008

Re: Hvala za solidarnost

Znam da nema veze al nisam mogao d aizdrzim: umasto zurke malo zabave.
Dragutin Dragutin 02:30 14.02.2008

Jos jedan iznenadjen?!

Evo nasao sam jedan komentar osobe koja je ipak podlegla pritisku i glasala u drugom krugu izbora, a sad se kaje. Upisao sam se od smeha. Potpisao se kao Magarac.

Iako posle 03. imam problema da kucam sa magarecim kopitama, moram da napisem par slova, nekako mi je lakse kada izbacim to iz sebe (magarca). Verovatno sam kao i vecina glasao iz sazaljenja prema prijateljima i rodbini, koji nisu dovoljno politicki edukovani, pa su me kumili i molili da poslednji put glasam, jer ovo je to be or not to be za Srbiju! Znate verovatno taj neopisivo beznadezni osecaj, kada jednostavno nemate mogucnosti da im objasnite da je sve to uzalud, i da je Tadic jedna nesrecna (tatina) figura, koju je stariji Tadic utrapio Djindjicu, a ovaj iz obzira prema osnivcu DS-a, morao da ga trpi onako nesposobnog, kakav je i danas. Sluzbe su kompleks Tadica(nastao iz prevelikih ambicija, nesrazmernih stvarnom potencijalu) iskoristile na najgori moguci nacin , i priblizile ga snagama predvodjenim Kostunicom. Tako izfrustrirani, i u glavama ponizeni, bili su najveci neprijatelji Djindjicu, jedan otvoreno, a a drugi iz potaje. To takozvano bratstvo u krvi je omca oko vrata, ali takva je sudbina, nema nazad, nema napolje. Nakon Djindjicevog ubistva, ostvarili su svoje ambicije, a sada su obojica u poziciji da izvrsavaju sve sto im te kriminalne grupe kazu, bez mogucnosti da bilo sta odbiju. Takvim ponasanjem i potezima, gube podrsku u narodu, i kada predju minimum, bice pusteni niz vodu, to im ne gine. Ja novo peceni magarac, moram da se pomirim sa sudbinom(izmedju ostalog da komentar kucam pola sata, umesto dva minuta)da zivim u politicki nezrelom drustvu, koje ce nesvesno proizvoditi krize, glasajuci kao ja (magarac) 03. Februara!

Magarac
bobilica bobilica 11:54 14.02.2008

Re: Jos jedan iznenadjen?!

..i ja, ijaijaijaija..iaiaiaaiaaiaa!!!
MightyNora MightyNora 07:27 14.02.2008

Svaki put...

uzivam u tekstu..Hvala.

Podrska i preporuka

Mighty
G r o f i c a G r o f i c a 09:47 14.02.2008

korupcija i zurke

Dok korupcija po sudovima fercera, dok slucajevi traju po 20 godina, dok se po sudovima u Srbiji ubija i dize u vazduh cesce nego sa Kejp Kanaverala, resurse je ministarstva neophodno je, jel, usmeriti na jednu zurku. Jer danas zurka - sutra brakovi , prekosutra nedaj boze - pravo glasa za zene! I gde smo onda stigli?

Nisam u toku o kakvoj se zurki ovde radi ali mi se cini da zgrada ministarstva pravde nije bas pogodna za zurke. Osim ako se misli na orgijanje sudija narocito onih provincijskih koji bi trebali malo da se provedu i u Beogradu ne samo na Kopaoniku i Zlatiboru. Mozda bi ministar trebao i to da im dozvoli sta znam, Srbija je to brale.
E, da, i obavezno da na zurku dodje DB jer zmislite s kim bi onda v/d republicki javni tuzilac (bivsi specijalni) ispijao sampanjac. Ribe i riboni iz vrha nase pravnicke piramide moraju malo da se opuste, ne bi Petrovic trebao da bude takav i da im to ne omoguci. Tsssssss....
Andjela Andjela 10:11 14.02.2008

...pa da.. u ovom odsudnom i presudnom ...


Kakve crne zurke da se odrzavaju u ovom odsudnom trenutku
za nasu zemlju.. kada Srbija jeca.. kada hoce da nam iscupaju
srce i da ga odnesu... Kakav dan zaljubljenih, kad se priperamo
za najgore!


Jaoooooo.. jako mi ih je zao.. Prepali su se da ce neka od
cuvenih novina da ih oplete kako su dozvolili da se prave
bahanalije i pustaju izvesni taktovi u tom svetom prostoru
i u presudnim istorijskim trenucima..

Nismo mi ni blizu Evrope, dok god nam takvi, mali, sitni,
bezdusni ljudi, kroje kapu..

Sramota!

Ja nisam planirala da idem na zurku, zbog obaveza.. Ali sada bas hocu!
Bas mi se ide!

G r o f i c a G r o f i c a 10:40 14.02.2008

Re: ...pa da.. u ovom odsudnom i presudnom ...


Nismo mi ni blizu Evrope, dok god nam takvi, mali, sitni,
bezdusni ljudi, kroje kapu..

U Evropi nema zurki u ministarstvima. Tamo se u ministarstvima radi.
Tibor Jóna Tibor Jóna 10:58 14.02.2008

Re: ...pa da.. u ovom odsudnom i presudnom ...

G r o f i c a


Nismo mi ni blizu Evrope, dok god nam takvi, mali, sitni,
bezdusni ljudi, kroje kapu..
U Evropi nema zurki u ministarstvima. Tamo se u ministarstvima radi.



lol najbolje zurke su zurke u evropskoj komisijji u briselu + zureze u euro parlamentu opet u briselu.... pice, meze, champers... prob`o...
hercule poirot hercule poirot 10:46 14.02.2008

To je zato

sto je ministar Dusan Petrovic, poznatiji pod inicijalima Du Pe, ljakse. Vido neku guzvu, nesto sto nije do sada vidjao, pa se uplasio.
Drugim recima cenim d anije homofob nego je **cka.
Tibor Jóna Tibor Jóna 11:08 14.02.2008

Re: To je zato

hercule poirot

sto je ministar Dusan Petrovic, poznatiji pod inicijalima Du Pe, ljakse. Vido neku guzvu, nesto sto nije do sada vidjao, pa se uplasio.
Drugim recima cenim d anije homofob nego je **cka.


ja ipak od ichaka vise volim homofobe,ksenofobe i ostale fobe to mi nekako - bar izdaleka - lici na ideolosku poziciju ... na kraju krajeva ne mora svako da voli svakog...

ali te zelatinozne tipove - u fazonu ljiga ljigi ljiga rep .... ne vo lem ...

maxHH maxHH 22:40 15.02.2008

Re: To je zato

Od tih zelatinovskih tipova se pravi dobra pitija(kocsonja).
Laudanum Laudanum 10:58 14.02.2008

crven konac Petroviću joooojj

E da, umal` da zaboravim...

...ministre Petrovicu...



...fuj!



Obukli su italijanske svilene košulje, frakove od engleskog štofa. Na ruke potrpali švajcarske satove preko crvenog končića protiv uroka. Ispod pantalona i dalje gaće od kudelje, grube da osip udara direktno u mozak. Usta im puna Evrope menjane po četiri padeža. Čukaju u drvo da zlo ne čuje, lože se na praistoriju, udaraju samo zicere - penale bez golmana. Ne vide dalje od dlakavog nosa... Jer jedinog člana njihove partije, koji je video deceniju unapred, skenjaše večiti ponavljači, druga klupa do zida. Ostavite ih više na miru da se krčkaju u sopstvenom smradu. ko još od njih išta očekuje?
KafaJeGotova KafaJeGotova 11:38 14.02.2008

downpressor man

[url=http://www.youtube.com/watch?v=c9HpwROtzSQ]make your bad in hell
i will be there
where you're gonna fuckin run?![/url]
Laudanum Laudanum 11:55 14.02.2008

toris

A riba ko riba... od glave smrdi.

ocuments and Settingspetar.klaicDesktopToris.jpg' alt='' border='0' />
Boris Drenca Boris Drenca 13:14 14.02.2008

Zaista...

...znak za uzbunu. Sledeći put će da zabrane okupljanje korisnika penzija koje nisu isplaćene. Uznemiriće se građani i građanke koji do penzije još nisu stigli pa može biti nasilja ili zabraniće okupljanje roditelja sa decom u parkovima vikendom...ima sigurno neko kome smeta....



ministarstvo prosvete odbije da da odobrenje za bukvar jer u njemu pod slovom E stoji EVROPA


Nego propustih neku od prethodnih epizoda ovog našeg tužnog filma; kada se ovo desilo?
Tibor Jóna Tibor Jóna 13:46 14.02.2008

Re: Zaista...

Boris Drenca

ministarstvo prosvete odbije da da odobrenje za bukvar jer u njemu pod slovom E stoji EVROPA

Nego propustih neku od prethodnih epizoda ovog našeg tužnog filma; kada se ovo desilo?


pa moj ucitelj je napisao mega extra cool bukvar.... summary - ministarstvo prosvete je odbilo da ga licencira jer za slovo "E" stoji Evropa, a ne uobicajno Ekser... pod firmom - imamo mi i srpsku rec za pod "E" a ne ta Evropa....covek objasnjavao gluvima da je ekser turska rec kojoj odgovara slovenska rec "chavao" ali dzaba... natezali su se mesecima oko te licence...

...ma u ostalom , strpi se do sledeceg bloga

Boris Drenca Boris Drenca 14:08 14.02.2008

Re: Zaista...


Hvala

Očekujem da će to na E uskoro izbaciti i iz geografije
sonja k. sonja k. 00:22 15.02.2008

E da, umal` da zaboravim...

Jona....

...sjajno!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana