Budućnost| Društvo| IT| Nauka| Obrazovanje

Dejan Milojičić, kandidat za predsednika

Dragan Pleskonjic RSS / 26.09.2012. u 18:28

Dejan Milojičić
Dejan Milojičić
Dejan Milojičić je jedan od dva predložena kandidata za predsednika IEEE Computer Society.

Više detalja o njegovoj nominaciji i referencama mozete naći na sledećim linkovima:

President elect

Dejan Milojicic in IEEE Computer Society

Dejan Milojičić je studirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Naučnu i stručnu karijeru počeo je u Institutu Mihajlo Pupin u Beogradu.

Sama nominacija, pored priznanja za njegov dugogodišnji i samopregoran rad u aktivnostima IEEE, predstavlja i skromno priznanje za naše stručno okruženje iz koga je Dejan Milojičić potekao.

Obzirom na reference i rezultate njegovih aktivnosti, rukovodioci IEEE S&M sekcije i mi članovi ovih udruženja se nadamo da će Dejan Milojičić biti izabran za predsednika IEEE Computer Society.

Ukoliko ste član ovog društva, a još niste glasali, podsećanje da za predsednika IEEE Computer Society možete elektronski glasati do 01.10.2012. koristeći ovaj web link.

UPDATE  12. oktobar 2012.

Dejan S. Milojicic Voted IEEE-CS President-Elect for 2013 

Čestitke Dejanu na pobedi i puno uspeha u radu!

Atačmenti



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

alselone alselone 18:33 26.09.2012

WOW!

Impresivan uspeh i impresivna biografija. Zelim mu puno uspeha.
Dragan Pleskonjic Dragan Pleskonjic 18:53 26.09.2012

Re: WOW!

Da, definitivno za poštovanje.

Da podsetim i na ovo.

First Meeting

The first meeting of the National Advisory Committee for Aeronautics (NACA) in the Office of The Secretary Of War on April 23, 1915. Seated from left to right: William Durand, Stanford University, Calif.; S.W. Stratton, director, Bureau of Standards; Brig. Gen. George P. Scriven, chief signal officer, War Dept.; C.F. Marvin, chief, United States Weather Bureau; Michael I. Pupin, Columbia University, N.Y. Standing: Holden C. Richardson, naval instructor; John F. Hayford, Northwestern University, Ill.; Capt. Mark L. Bristol, director of Naval Aeronautics; Lt. Col. Samuel Reber, Signal Corps. Charge, Aviation Section. Also present at the First Meeting: Joseph S. Ames, Johns Hopkins University, Baltimore, Md.; Hon. B. R. Newton, Asst. Secretary of Treasury.

Image Credit: NACA
grdnaja grdnaja 22:28 26.09.2012

svaka čast!!!

Bravo frajeru. Samo napred. Sve ovo pričam, zato što smo svedoci jedne druge istine u našoj državi. Vrlo, vrlo retko da se stručnost poštuje.
Znate šta, ja mislim da to mesto predsednika IEEE..ne donosi nikakve pare, moć. Ne može verovatno da zaposli svastiku. U suprotnom bi se možda Krkobabić predomislio, pa iz pošte bi sigurno sa svojim "referencama" bez ikakvih problema preuzeo mesto predsednika IEEE...!
Deki, daj ti to brže, da ne namirišu ovi DEPARTIJAŠI!!!
lady_d lady_d 13:27 27.09.2012

Bravo!

za gospodina Milojcica. Ima ovakvih slucajeva kao sto je njegov (mislim vrlo zavidan CV) u mnogim granama nauke i inzinjerstva, na zalost o tome se malo zna u Srbi. Da bude jos tuznije iako vecina njih potice iz Srbije, Srbija nema nikakve koristi od toga (ne zato sto te osobe ne bi htele da pomognu Srbiji vec sto su u samom startu saseceni u korenu namere. Cisto radi primera, PhD diplome dobijene na vodecim Univerzitetima u svetu vaze svuda sem u Srbiji gde za verifikacuju traze od 1000 Eura pa navise!). Jos jednom, drago mi je zbog gospodina i iskreno se nadam da ce postati predsednik IEEE-a

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana