Ljubav| Muzika| Putovanja

MOJ JEDINI REALITY SHOW

Bojana Maljević RSS / 04.03.2011. u 06:29

Ili: kako smo Rok Zvezda, Nataša Drakulić i ja završili u istoj hotelskoj sobi?

 

Pre tri zime moja prijateljica Nataša, koju bezrezervno obožavam, bila je nepokolebljivo zaljubljena u Rok Zvezdu. Slušale smo ga nekad davno u gimnazijskim danima. Dobro je prašio rock&roll. Ja sam već odavno slušala neku novu muziku ali sam te zime, podrazumeva se, znala napamet njegov novi album koji se iz Natašinih kola nije vadio i uvek se puštao do daske.

Nisam naročito bila očarana tom vezom sa puno prepreka, od kojih je najvažnija bila daljina. Rok Zvezda ne živi u Srbiji. Bilo je i drugih razloga, ne manje bitnih, ali ću ih preskočiti. Smatrala sam da drugi muškarci u Natašinom životu, a bilo je raznih kandidata za status dečka, zaslužuju veću pažnju, ali kako da kažem – Rok Zvezda je zavrtela Natašin mozak na način koji je moguć recimo samo u SF literaturi. Ja sam se osetila obaveznom da je makar pridržim nad tom provalijom, nad kojom je dugo zjapila i koju sam, kako to obično primetimo kod drugih, videla jasno. Ipak, podržavala sam Natašinu spremnost da u svakom trenutku da svoj maksimum. To je obično dovoljno da čovek miriše na sreću, smatrala sam.

Nataša je mislila da ja znam sve o Rok Zvezdama. Doduše, ja jesam jednom, u nekom bivšem životu, bila sa jednim muzičarem. Pokušavala sam da je ubedim da se uprkos godinu i više dana života ne sećam ničega osim njegovog besomučnog vežbanja oktava na gitari od jutra do sutra. Dobro je svirao, istina, i tu je tačka. Ipak, ona je verovala da znam sve o Rok Zvezdama, navodeći druge argumente tipa: od malena su ti prolazili kroz kuću. Nisam znala šta da kažem, osim da Nataša jeste čarobna ali da zasniva nešto na slabim razlozima. Jer, istine radi, ja ništa nisam znala o muškarcima, ali podosta jesam o sebi. Ponešto i o Nataši. 

Dakle, bila je zima, duga. Za nekoga je bila i prava ruska. Pošle smo u Sarajevo. Ona da se tamo ponovo sretne sa Rok Zvezdom, a ja na neke poslovne sastanke. Otišle smo na beogradski aerodrom, avion je poletao u devet sati uveče. Uredno smo se čekirale. Prtljag nismo predale, jer išle smo samo na dva dana, pa smo sve spakovale u ručni. Susret Nataše i Rok Zvezde brižljivo je planiran, ali... avion nije poleteo, zbog magle u Sarajevu. Nataša, koja je do tada govorila da joj je na aerodromu prevruće, dobila je subjektivni osećaj temperature od -30 C. Ogromna količina tuge u trenu.

Izašle smo iz aerodromske zgrade, sele u taksi i pošle na večeru. Taksista je slušao naš razgovor: Nataša je psovala rusku zimu, sarajevsku maglu i beogradske pilote. Ja sam branila pilote i prebacivala problem na kontrolore leta. Nataša je bila očajna, uz komentar da je moj(!) smisao za humor devalvirao. Onda sam se uvredila i odustala od toga da joj duhovito citiram delove iz poglavlja Hagakurea pod nazivom «Postupanje u vanrednim okolnostima», te sam zaćutala. Međutim, taksista mi je pročitao misli.

Izvinite, čuo sam da vam avion nije poleteo? - oglasio se iznenada.

- Nije! – uzviknula je ljutito, sad joj je i takstista bio kriv.

- A gde je trebalo da poletite? – gledao je u mene, primetivši da sam daleko pitomija. U toku puta uverio se da nisam, ali to je manje bitno.

- U Sarajevo! – odgovorila je Nataša, tonom zaljubljene boginje Afrodite.

- Ja imam pasoš kod sebe, hoćete da vas odvezem u Sarajevo? - upitao je.

I oboje su, kao po komandi, pogledali u mene. Taksista me je gledao u retrovizoru, Nataša je sedela pored mene i trepnula nije. Zaustavila je dah. Nije gledala u moje oči, već u moja usta. Šta ću reći. Oči kao da su joj najednom strahovito porasle. Dva oka, crna i puna kao ta noć, gledala su u mene, netremice.

- Želiš? – upitala sam je.

- Želim. – prošaputala je.

- Vozi, Miško! – rekla sam taksisti. Šta bih drugo. Jer ljubav je ispunjavanje želja. Kad je prava. Ja Natašu pravo volim. A Nataša je pravo volela Rok Zvezdu.

Okej - idemo u Sarajevo, taksijem sa BG tablama, uz nepoznatog vozača, u sred noći. Nastupio je Natašin napad obožavanja moje malenkosti. Radovala se, skakala, ljubila me je, pevala pesme uz amandman da ne smeju da budu njegove, jer ću jednostavno izludeti. To je poštovala, dok nismo stigli do Romanije. Onda je više ništa nije moglo zaustaviti.  

Svako ima svoju Rok Zvezdu. Neke su prave, za neke verujemo da su prave dugo, a neke su lažne. Nije važno u koju grupu spada Natašina Rok Zvezda danas. Jedno je izvesno - ono što je pravo ne može da nas razočara. Samo privid pravog može. Dokle god verujemo da jeste pravo, treba da mirišemo na sreću. 

I da, umalo da zaboravim: od svih hotela u Sarajevu, od svih hotelskih soba i drugih mesta, oni su ušli u moju - jer nisu imali gde. Taman kad sam zadremala, čula sam da otključavaju vrata, u neko zlo doba. Pravila sam se da spavam, dok su ulazili na prstima. Mislila sam da će ući i ne znam - izaći, ali su ostali pa sam premorena pokušavala da zaspim, dok su šaputali na krevetu do mog. Ah, satima! Da sam bar mogla da odem negde! Ujutru je Rok Zvezda spavala a Nataša je mene budila, potpuno izuzimajući činjenicu da sam ničim izazvano imala neprospavanu noć. Naizmenično se obraćala meni i Rok Zvezdi:

- Ljubavi, nastavi da spavaš...  - nežno, njemu, dok ga je pokrivala.

- Boco, ustaj! - grubo, meni, dok me je otkrivala.

- Ljubavi ostani dok se ne odmoriš, evo ti ključ... - nežno, njemu.

- Boco, diži se, zakasnićemo na put! - grubo, meni.

- Rok Zvezda spava dokle hoće, prema njemu se ophode nežno, ušuškavaju ga, a nas "Filmske Zvezde" ko šiša... - promrmljala sam, obnevidela od umora. Moj smisao za humor joj više nije izgledao devalviran, jer se smejala i smejala... Tiho, da ne probudi Rok Zvezdu.

Elem, sve šta sam proživela zbog te Rok Zvezde odavno sam ti oprostila. Ali to buđenje, Nato - nikad! 

p.s.

Moj omiljeni spot, moje omiljene znojave Rok Zvezde, koji ne treba gledati predugo - može stvoriti utisak da su sve Rok Zvezde neodoljive. Nisu. Samo dok su prave.

 



Komentari (63)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

max.cohen92 max.cohen92 06:59 04.03.2011

1st?

Prvi?Nisu me pretekli?....yeeee!

Kukas na budjenje i ustajanje,uploadujes blog ko pekar,ne kao glumica.Sramota...
Bojana Maljević Bojana Maljević 07:09 04.03.2011

Re: 1st?

uploadujes blog ko pekar,ne kao glumica.Sramota...

Idem pre podne u školu ove nedelje. Upravo pravim fantastičan omlet. Slušam moju omiljenu rok zvezdu.... Divno jutro
max.cohen92 max.cohen92 07:26 04.03.2011

Re: 1st?

Sta je ovo ceo Dorcol budan u ovo doba?Od tri coveka na blogu,tri Dorcolca.I posle mi neradni,skloni kriminalu,salonska opozicija...samo da mi neko izadje na crtu od demagoga....
Divno jutro stvarno.Na mom ljubljenom ostrvu vec +17,zero clouds,doduse voditelj omiljenog radija je izgleda opet u fazonu rock zvezde i na nekim halucinatima,mislim da bar pola onoga sto rece malopre nije ni za etar,al` ajde.Svi mi volimo da budemo rock stars bar na par minuta,jos kad imas publiku...odma sindrom"Ocu i ja nesto da kazem za TV Dnevnik..."
zoja444 zoja444 07:29 04.03.2011

Re: 1st?

ja nisam sa Dorcola.
max.cohen92 max.cohen92 07:35 04.03.2011

Re: 1st?

zoja444
ja nisam sa Dorcola.

..nije minus,ali steta.

Mlekac,Bojana und Ich...no eto ulete nam uljez na Party...
zoja444 zoja444 07:38 04.03.2011

Re: 1st?

no eto ulete nam uljez na Party...


ma, ja sam samo u prolazu.
Bojana Maljević Bojana Maljević 07:42 04.03.2011

Re: 1st?


Mlekac,Bojana und Ich...no eto ulete nam uljez na Party...

Ako je, osim toga ja sam sad na Vračaru. Da ne bude da ste samo vi sa Dorćola vredni. Uživajte, imam neki posao sad pa se vidimo posle, nekad.
max.cohen92 max.cohen92 07:51 04.03.2011

Re: 1st?

zoja444
no eto ulete nam uljez na Party...


ma, ja sam samo u prolazu.


...samo da nije kao Peter Sellers prolaz na Party u pitanju...onda smo nahebali.
zoja444 zoja444 08:02 04.03.2011

Re: 1st?

nije. ja sam iz nekog drugog filma.

mlekac mlekac 08:06 04.03.2011

Re: 1st?

max.cohen92
Sta je ovo ceo Dorcol budan u ovo doba?Od tri coveka na blogu,tri Dorcolca.


Gradjansko vaspitanje "Ko rano rani..." i tako to

Salu na stranu, mame sa skolarcima ustaju sabah zorom - zna se vec zasto.

Pozz

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 08:50 04.03.2011

hehe:)

Taman kad sam zadremala, čula sam da otključavaju vrata, u neko zlo doba. Pravila sam se da spavam, dok su ulazili na prstima. Mislila sam da će ući i ne znam - izaći, ali su ostali pa sam premorena pokušavala da zaspim, dok su šaputali na krevetu do mog.


trojka na srpski nacin, dvoje se zaboli u erot'ku, jedan se pravi da spava:)

elem, tvoja prica je zivi dokaz da su domace rok zvezde bile nekomercijalne, niš' od gajbe, il' ljubav na otvorenom il' sunjanje i saputanje u punoj sobi... bedak:)




Biljana 77 Biljana 77 16:30 04.03.2011

Re: hehe:)

trojka na srpski nacin, dvoje se zaboli u erot'ku, jedan se pravi da spava:)


Nema sobe u Studenjaku koja ovo nije posvedočila.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 16:45 04.03.2011

Re: hehe:)



trojka na srpski nacin, dvoje se zaboli u erot'ku, jedan se pravi da spava:)



Nema sobe u Studenjaku koja ovo nije posvedočila.


mislis, ljudima trojka presla u naviku, kombinacija postala afrodizijak:)p
mlekac mlekac 07:11 04.03.2011

Neverovatno

Ali istinito...

Izgleda da je svaka od nas imala neku drugaricu koja je obozavala neku Rok Zvezdu?

Imala sam i ja jednu Vericu sa istovetnom mukom. Prosto je odlepljivala na doticnog.

Srecom, mene niko nije pokusao zbog toga da budi - opste je poznato kako reagujem kad me bude bezveze

Ali prica je sjajna!
zoja444 zoja444 07:22 04.03.2011

ah

sta bih ja svasta nesto uradila zbog jednog Zvezde .
ali, On mi nista ne veruje da bih.
fantomatsicna fantomatsicna 07:35 04.03.2011

Ja

ne smem ni da kazem ko je bio moja zvezda, jel sam ga nasledila od mojih roditelja..ma uvek mislim da sam rodjena u pogresno vreme ali zato imam i ja nekoliko drugarica koje bi me glatko odvele do Beograda, koji im tako nostalgicno opisujem(samo da imamo autoput..do tamo)
tyson tyson 09:10 04.03.2011

zlo


Strašno. Ljubav je slepa. Od rok zvezde gore može biti samo... ne znam... manekenka. Tebi svaka čast na strpljenju i izdržljivosti.



nela_69 nela_69 12:50 04.03.2011

Re: Šta reći...

da se poigramo malo matematikom - pre tri zime..


Nije to jedino čudno u tekstu.

Pazi ovo...
Pre tri zime

...

istine radi, ja ništa nisam znala o muškarcima,



Sledeći post očekujem na temu: Meni je moj muž prvi i jedini


Bojana Maljević Bojana Maljević 14:09 04.03.2011

Re: zlo

Uzgred, da se poigramo malo matematikom - pre tri zime... Koliko je tvoja drugarica Nataša imala godina tada, 32-33...?

Eh, kakav si ti čovek postao. Prvo, nemoj da mi vređaš drugaricu. Drugo, nemoj da joj dodaješ godine, žene to ne vole. Treće, ako si ti pomislio da je uopšte bitno što je on rok zvezda - onda nisi razumeo moj tekst.
Bojana Maljević Bojana Maljević 14:24 04.03.2011

Re: Šta reći...

Pazi ovo...
Pre tri zime
...
istine radi, ja ništa nisam znala o muškarcima,

...
Sledeći post očekujem na temu: Meni je moj muž prvi i jedini


Ne bih ja tako potcenjivanja mene da sam na tvom mestu.
Ali te opisane zime, baš tada kada sa njim nisam ni živela, shvatila sam koliko ne znam o muškarcima. Probaj da poveruješ da neko ipak govori, piše, misli.....istinu.
tyson tyson 14:53 04.03.2011

Re: zlo

Bojana Maljević
Uzgred, da se poigramo malo matematikom - pre tri zime... Koliko je tvoja drugarica Nataša imala godina tada, 32-33...?

Eh, kakav si ti čovek postao. Prvo, nemoj da mi vređaš drugaricu. Drugo, nemoj da joj dodaješ godine, žene to ne vole. Treće, ako si ti pomislio da je uopšte bitno što je on rok zvezda - onda nisi razumeo moj tekst.

Iz drugačijeg ugla sam ja celu tu aferu osmotrio, i tu jesu bitne i njene godine (osnovana pretpostavka - ne više mlade-lude), i njegov realni status rok zvezde.

Tebi je, kako mi se čini, u celoj priči važno da klecaju kolena.

Ono što meni pak pada u oči je da neki ljudi nikada ne odrastu - ovo u ne baš pozitivnom smislu - i svašta sebi dopuštaju u uzrastu kada nekim stvarima vreme nije.

Što, ako mene pitaš, nije ni romantično ni slatko, već je schadenfreude.

Kao što Zvezdi ne služi na čast što i dalje živi kod mame i tate, pa kad mu dođe djevojčica moraju da upadaju kod drugarice u sobu, kao da imaju 17 (želim da verujem da su u pitanju mama i tata, a ne da je oženjen te mu je spavaća soba zauzeta).

Nego, gde sam ti to uvredio drugaricu...?



Bojana Maljević Bojana Maljević 15:31 04.03.2011

Re: zlo

Ono što meni pak pada u oči je da neki ljudi nikada ne odrastu - ovo u ne baš pozitivnom smislu - i svašta sebi dopuštaju u uzrastu kada nekim stvarima vreme nije.

Na primer, šta?
Kao što Zvezdi ne služi na čast što i dalje živi kod mame i tate, pa kad mu dođe djevojčica moraju da upadaju kod drugarice u sobu, kao da imaju 17 (želim da verujem da su u pitanju mama i tata, a ne da je oženjen te mu je spavaća soba zauzeta).

Alo, prijatelju, Rok Zvezda ne živi ni u Sarajevu.Bili su godinama u vezi,igrom slučaja sam jednu noć delila sa njima Ne možeš na osnovu najnebitnijeg detalja da gradiš konstrukciju.
Tebi je, kako mi se čini, u celoj priči važno da klecaju kolena.

U celoj priči samo je važno da su se oni voleli. Dugo i strasno. Sa klecanjem kolena i još mnogo čim što nema veze sa godinama. Taksista i ja smo samo neki prolaznici koji su to razumeli.
pozz i... opusti se! nije loše, bez obzira na godine.
mikimedic mikimedic 16:30 04.03.2011

Re: Šta reći...

tri sam im zime...




pnbb pnbb 20:27 04.03.2011

Re: zlo

cekaj cekaj
ti posle ovoga
U celoj priči samo je važno da su se oni voleli. Dugo i strasno. Sa klecanjem kolena i još mnogo čim


dolazis do
Nisam naročito bila očarana tom vezom sa puno prepreka, od kojih je najvažnija bila daljina. Rok Zvezda ne živi u Srbiji. Bilo je i drugih razloga, ne manje bitnih, ali ću ih preskočiti. Smatrala sam da drugi muškarci u Natašinom životu, a bilo je raznih kandidata za status dečka, zaslužuju veću pažnju,


tc tc tako o drugarici... oni se najjace voleli, idila, a ti mislis da su drugi zasluzivali vecu paznju??? nisi bila ocarata?
Bojana Maljević Bojana Maljević 02:40 05.03.2011

Re: zlo

cekaj cekaj
ti posle ovoga
dolazis do

Biće da je bilo obratno.
Kad se obrne redosled, ponekad se, jelte, obrne i smisao.
Kad se obrne smisao, ponekad se isti i izgubi.

pnbb pnbb 21:09 07.03.2011

Re: zlo

Kad se obrne redosled, ponekad se, jelte, obrne i smisao.

ma kapiram.. prica radi price...

jinks jinks 09:36 04.03.2011

...

može stvoriti utisak da su sve zvezde neodoljive. Nisu. Samo dok su prave


Da li je vaša prijateljica bila grupi ili je nešto drugo bilo u pitanju ... mislim da li je nastavila isto da misli i oseća nakon susreta u Sarajevu.

Interesantan je taj osećaj povezanosti sa nekim, samo na osnovu lika, glasa, reči, bez fizičkog prisustva. Neko je pisao da taj osećaj povezanosti i potrebe za pronalaženjem (mislim u Hazarskom rečniku) nekada prevazilazi čak i vreme, i da utiče na postupke i misli ljudi koji ne samo da su prostorno odvojeni, već kada žive i u različitim vremenima. A, ko zna kako stvarno tako nešto ustvari i može da se protumači (možda baš i tako :).

Čuo sam, više se ne sećam o kome se tacno radi, priču o jednom događaju. Naime, neko je sasvim slučajno pre dosta godina odgledao jedan poznati festival u nekada nama susednoj zemlji, i prvo čuo pa video jednu tada (pa za ljude izvan te zemlje i sada) nepoznatu pevačicu (koja uzgred budi rečeno i nije verovatno mnogima ostavljala utisak sličan onome u spotu vaše RZ).

Ali, tada je nešto izgleda kliknulo. Koliko sam razumeo, mislim da i dan danas jednako uživa u toj muzici. To sam saznao kad je pre dve-tri godine radosno ispričao priču o čudnoj koincidenciji, u kojoj se desilo da je ta zvezda potpuno neočekivano odgovorila na njegovu poruku u živoj internet radio emisiju koju je vodila, što ga je izgleda baš bilo iznenadilo.

p.s.

Vaša priča o hotelskoj sobi podsetila me je na scenu iz filma "Nacionalna klasa", i na cimerku koja se našla u nebranom grožđu u sobi, inflagranti u društvu sa devojkom koja polaže prijemni sa glumu i Flojdom.
Bojana Maljević Bojana Maljević 14:31 04.03.2011

Re: ...

Da li je vaša prijateljica bila grupi ili je nešto drugo bilo u pitanju ... mislim da li je nastavila isto da misli i oseća nakon susreta u Sarajevu.

Ma kakva grupi!? O Bože!

Interesantan je taj osećaj povezanosti sa nekim, samo na osnovu lika, glasa, reči, bez fizičkog prisustva.

jinks, nisi dobro pročitao tekst. Žena je bila u vezi sa njim godinama! To što je on muzičar sasvim se slučajno poklapa sa pojmom Rok Zvezde koji bih odabrala i da je bio automehaničar. Zar ti tako pogrešno da pročitaš?
antioksidant antioksidant 14:35 04.03.2011

Re: ...

Žena je bila u vezi sa njim godinama!

a da li je on znao za to?
jinks jinks 15:28 04.03.2011

Re: ...

Nisam shvatio, priznajem. Da, ovako prica zvuci malo drugacije (mada i onako kako sam je procitao ne zvuci lose, mozda za trunku manje realnije).

Razumeo sam da je neka velika svetska rok zvezda gostovala u Sarajevu i da je tvoja prijateljica isla da ga tamo prvi put vidi ... Nisam video ono

Nisam naročito bila očarana tom vezom sa puno prepreka, od kojih je najvažnija bila daljina.


Ipak, Flojd je u filmu ispao mnogo veci kavaljer od te rok zvezde.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 16:25 04.03.2011

Re: ...

Žena je bila u vezi sa njim godinama!


a da li je on znao za to?


Bojana Maljević Bojana Maljević 16:43 04.03.2011

Re: ...

a da li je on znao za to?

Duhovito. Ali da, znao je. Šta je taj tek radio da bi je video...
jinks jinks 16:45 04.03.2011

Re: ...

Šta je taj tek radio da bi je video...

Jel to jos uvek traje.
Bojana Maljević Bojana Maljević 16:49 04.03.2011

Re: ...

Razumeo sam da je neka velika svetska rok zvezda gostovala u Sarajevu i da je tvoja prijateljica isla da ga tamo prvi put vidi ... Nisam video ono

Ma ne... to ti kažem - nisi video.
Ljubav, bre.
jinks jinks 18:21 04.03.2011

Re: ...

Misliš ... kao da ta rok zvezda nije ni detektovala da je još neko u hotelskoj sobi.
Bojana Maljević Bojana Maljević 18:30 04.03.2011

Re: ...

Jel to jos uvek traje.

Ne. Trajalo je, dugo. I prešlo u anegdotu.
jinks jinks 18:54 04.03.2011

Re: ...

U ime te anegdote

We've got tonight
bocvena bocvena 11:04 04.03.2011

Imam 100 nekih

asocijacija na ovaj tvoj blog...i nijedna nije za javnost:))))

Kaže mi sestra pre neki dan - Sećam se Lenke (Udovički) koja sa osamnaest godina gleda Šerbedžiju na TV-u i kaže - Ja ću se udati za ovog čoveka!

Svako ima različite ambicije:)
Bojana Maljević Bojana Maljević 14:37 04.03.2011

Re: Imam 100 nekih

asocijacija na ovaj tvoj blog...i nijedna nije za javnost:))))

Eh, koliko ja imam asocijacija na svoj blog... i nijedna nije za javnost
Svako ima različite ambicije:)

Da, ali ovde to nije bio slučaj. Nataša nije bila sa njim jer se ložila na njegovu muziku ili na njega kao Zvezdu. On je sasvim slučajno rok zvezda. Ona bi se ložila na njega i da nije. Kao, uostalom, i svako od nas na svoju "rok zvezdu". Ja sam imala jednog u životu od koga su mi kolena klecala godinama pošto smo raskinuli. A nije znao ni koliko nota ima violinski ključ :)
bocvena bocvena 16:44 04.03.2011

Re: Imam 100 nekih

Kao, uostalom, i svako od nas na svoju "rok zvezdu". Ja sam imala jednog u životu od koga su mi kolena klecala godinama pošto smo raskinuli.


A to. Poznato mi...(majku im njihovu, imperijalistićku!)
mlekac mlekac 00:02 05.03.2011

Re: Imam 100 nekih

bocvena
Kao, uostalom, i svako od nas na svoju "rok zvezdu". Ja sam imala jednog u životu od koga su mi kolena klecala godinama pošto smo raskinuli.


A to. Poznato mi...(majku im njihovu, imperijalistićku!)


Vala da znas, svaka od nas je imala nekog takvog, od kog klecaju kolena. Bez obzira na to sta je drugo u zivotu radio.
goody33 goody33 11:24 04.03.2011

Rok zvezde hmm

e pa Bojana tako ti je to sa zvezdama dok gore sijaju mesec sa neba skidaju, ali od ljubavi ni traga
Ih de je onaj Bulevar sada ........
kumbare11 kumbare11 16:21 04.03.2011

@TAXI

Koliko ste platile TAXI i iz kog udruženja je bio??

To je krucijalna informacija za rešenje problema Filmska vs Rok Zvezda.

Hvala unapred..<_<
Bojana Maljević Bojana Maljević 16:56 04.03.2011

Re: @TAXI

Koliko ste platile TAXI i iz kog udruženja je bio??
To je krucijalna informacija za rešenje problema Filmska vs Rok Zvezda.

Eh, nije u redu da reklamiramo taksi udruženja. Koštalo je koliko je moralo da košta. Informacija nebitna.
jedan.kub jedan.kub 21:47 04.03.2011

Re: @TAXI


Eh, nije u redu da reklamiramo taksi udruženja. Koštalo je koliko je moralo da košta. Informacija nebitna.

Otvorila si kviz: Koja je RZ u pitanju?
Jedna moja drugarica je obozavala tv voditelja.
Prica le lepa.
Bojana Maljević Bojana Maljević 02:58 05.03.2011

Re: @TAXI

Otvorila si kviz: Koja je RZ u pitanju?

Taman posla da otvaram taj kviz. To ne bih rekla ni pod prisilom.
A nije ni važno. Jer suštinski odgovori često se ne mogu pronaći u pitanjima: ko?-gde?-kad?-kako?-zašto? (radi). Nego ŠTA (radi).
Hvala profesoru Bajčetiću na tome. Korisno je za život, ne samo za glumu.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:18 05.03.2011

Re: @TAXI

Otvorila si kviz: Koja je RZ u pitanju?


Taman posla da otvaram taj kviz. To ne bih rekla ni pod prisilom.


:) Al' rekla si nam za Natašu Drakulić, što si se stisla za rokenrol majstora?
Bojana Maljević Bojana Maljević 14:50 05.03.2011

Re: @TAXI

:) Al' rekla si nam za Natašu Drakulić, što si se stisla za rokenrol majstora?

Pa to nisam rekla slučajno. Ne može to meni da se omakne.
Rok Zvezda može samo da se prepozna
jedan.kub jedan.kub 21:08 06.03.2011

Re: @TAXI

Sadasnji rialiti su mnogo gori, ima mnogo vise ociju koji vole da vire kroz kljucaonicu. Ti nisi mogla da biras.
kumbare11 kumbare11 11:32 07.03.2011

Re: @TAXI


Dakle jasno je da je u pitanju bio divlji TAXI.
I veruj mi,nije moralo toliko da košta,ali tak(s)i je život.

**Umoran sam duso, evo ti za taksi**
disident79 disident79 16:46 04.03.2011

Kralj

Prica je interesantna i romanticna, ali j*te kako ovaj Elvis przi..
Video mi je ulepsao dan, hvala..
Bojana Maljević Bojana Maljević 16:58 04.03.2011

Re: Kralj

... ali j*te kako ovaj Elvis przi..
Video mi je ulepsao dan, hvala..

Kralj.
Meni kad nije dobro, ja samo to pustim. I odma' mi bolje.
Sofroniye Sofroniye 18:38 04.03.2011

Da da :)

Super je sve to, "zvezda" vodilja (makar bila i rock), joie de vivre, sokovi zivota bujaju, nose, inspirisu, pokrecu neke, zivot u trenutku itd. Valjda smo zato toliko razliciti (ljudi mislim).

Sto bi rekao cicica sa tompusom

prezreo bih coveka koji u mladosti nije bio komunista, u srednjem dobu liberal, u poznim godinama konzervativac (parafrazirano).

Kad je covek mladji moze da prepesaci brda i doline da bi otisao na zurku da vidi nekog, kad malo ostari onda to ne izgleda bas tako (cast izuzecima.

Neki se doduse rode kao konzervativci koji ne vole da pesace :)
navircom287 navircom287 23:15 04.03.2011

ee blago Nataši,

ona je sustigla Zvezdu..

moja se zove Tijana i nikada ne stari
Bojana Maljević Bojana Maljević 00:29 05.03.2011

Re: ee blago Nataši,

moja se zove Tijana i nikada ne stari

Serđo?
navircom287 navircom287 15:25 05.03.2011

Re: ee blago Nataši,

Bojana Maljević
moja se zove Tijana i nikada ne stari

Serđo?




room 405. Poveži.
Bojana Maljević Bojana Maljević 22:24 05.03.2011

Re: ee blago Nataši,

navircom287
Bojana Maljević
moja se zove Tijana i nikada ne stari

Serđo?


room 405. Poveži.

Moj lik iz serije Soba 405? He, he, slatko.

A Sergej ti je omiljeni glumac?
In Medias Res In Medias Res 14:41 05.03.2011

hehe

Nije los sinopsis, ali nema pljuvanja, udaranja, besprekorne mrznje prema nepoznatom. Sukobi nisu jasni na relaciji dva lica - taksista.
Po piplmetru, eksperimentalna emisija je imala gledanost u rangu ART TV kada cetvrtkom vece pusta filmove francuskog novog talasa.
Nazalost, gdjo Maljevic nismo u mogucnosti da Vam izadjemo u susret trenutno.
Vasa PRODUKCIJA
Bojana Maljević Bojana Maljević 00:24 06.03.2011

Re: hehe

Po piplmetru, eksperimentalna emisija je imala gledanost u rangu ART TV kada cetvrtkom vece pusta filmove francuskog novog talasa.

Vi još verujete u piplmetre?
In Medias Res In Medias Res 17:31 06.03.2011

Re: hehe

Naravno da ne
stefan.hauzer stefan.hauzer 17:39 05.03.2011

.

od samo jedne rok zvezde ,meni u stomaku pocnu da se javljaju grcevi - i dan danas ,kao i prvi put kad sam je video na tv-u...a tad sam bio sas'ma mali.

where is my mind?

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:26 06.03.2011

hvala

jer ovo je jedan vrlo ljubak blog, koji je izazvao saljive komentare, ali i izvesnu sentimentalost, inkluziv viseslojnu pricu ispod o ljubavi, prijateljstvu, slucajnim susretima i neobicnom odmotavanju...:)

tenx bojana, bilo mi je zadovoljstvo da pratim i ucestvujem:)
Bojana Maljević Bojana Maljević 22:01 06.03.2011

Re: hvala

tenx bojana, bilo mi je zadovoljstvo da pratim i ucestvujem:)

Hvala vama svima, Vesna.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana