.
Mmmmm..njam, njam!
antioksidantморам два пута да пробам рецепт једном са белим луком једном без па једном с белим луком па једном без па...
kao što je poznato, beli luk ide u sva jela sem u neke retke vrste torti
Ček...prvo ispečeš ribu, pa joj vadiš utrobu? Je l' to ne ostavi onaj gorak ukus unutra? (nisam nikakav stručnjak za spremanje ribe:)
To je - recept, sve ostalo je imitacija
Mora biti novembar. Na vodu, barsku, mrtvaju ili spor, dubok rukavac izaći najkasnije u 4.45.(a pre svitanja, svakako), treći dan nakon većeg mraza
Aleksandar Vasović: Ili odredjene stvari šljakaju samo u jednom trenutku vremena kad se apsolutno sve skocka?
čisto "bezobrazije"
Štuka uvek šljaka, tako ja mislim.
Možda malo više obareno nego ispečeno, ali zdravije:)
Ja jednom davno, letnje vreme bilo, recimo kasni avgust, lovio štuku na Moravi, pa izvadio omanju, oko kilo i po.
49 41Kako sacuvati svezu ribu nekoliko dana? Naravno; nema struje, leda, frizidera, ... Leto, dnevne vrucine. Lako, ribu odmah u tiganj, na zar, u glinu, ... pa mljacccc. Treba je sacuvati u rancu, do sutra, prekosutra - doneti kuci ili guza ogladni i sutra. Nisi vise na reci, jezeru, nisi imao srece-da nesto upecas.
ja sam klena, osicsenog, svojevremeno uvijao u koprivu, pa menjao lisce po nekoliko puta. sastavi od ujutro do uvece.
stuka u soli
Za klena iznad 600 grama
on se pocesao po glavi, preporucio mi nesto sto vise ne pamtim i dodao kako se ne seca kada je u rubrici obradjivao tu temu - stalno uci ljude da love kapitalce (pecaroske kamione/avione)
Re: nekom sam davnom prilikom hvala :)))