Sex

Volela bi da si znala ranije (neke stvari u seksu su no-no)

Strongman RSS / 23.11.2010. u 13:39

 Tema nam se zove oralni seks, pušenje, sisanje ili "ja da uzmem to u usta?" i kako se sve naziva je, u delu svemira koji je nama poznat, veoma bitan deo seksa. Mali broj muškaraca je skroz indiferentan, večina voli a jedan deo muške populacije  prosto "umire za" dobrim pušenjem.

 

ssssssk.jpg

 

NAPOMENA: TEKST NIJE PREPORUČLJIV ZA MLAĐE OD 18 GODINA

 

(... a i za isfolirane čistunce) 

 Znači hiljade i hiljade sklekova... Ne. Pardon. Čim napišem "znači" prebacim se na zemunski. Elem oral je sastavni deo igre koja porazumeva nastup bez dresova u kome se mahom sudara kukovima, ali ima i lizanja, grickanja, češkanja, ...

 

Ovo je tekst namenjen dama. Ako i čita pokoji peder da zna da nisam najsrećniji zbog toga. Čisto jer tekst pišem iz duše to jest iskustva pa kao takav nelagodno mi da zamislim da se ne obraćam dami.

 

Palo mi je na pamet da napišem tekst o onome što ne treba raditi ako ste žensko koje drži do kvalitetnog odnosa sa svojim partnerom a samim tim i do raskošnog seksualnog života. Dakle evo nekih stvari koje ne bi trebale da radite.

 

banana-799094.jpg?w=494- Zubi. Šta sa njim? Pa nikako nemojte da ih koristite. Masa muškaraca ne voli i ne može da podnese kada neko zubima struže najdragoncenije čvorište nerava zaduženo za zadovoljstvo. Osim što može da stvori ranice može da odloži svršavanje dragog nam partnera sa uskoro na nikad, a to, morete priznati ume da bude glupo.

 

 

- "Ako me zamoliš" -  neeeeeee! Nikako nemoj da pravite famu od pušenja. To ubija onu magičnu atmosferu dvoje ljudi koji su fizički zavoleli jedno drugo i potencijalno smanjuje seksualnu želju. Ako se ja pitam tu nema odluke ali ipak je na vama da je donesete "oću pušim neću pušim" odluku. A kad se odlučite nema semplovanja, to jest secka-a-a-a-nj pa malo hoću oa malo neću, pa dosta ti je, ... Mnogo je bitan i taj stav koji se prezentuje muškarcu. Treba da vidi da želiš da ga zadovoljiš. Da ti je drago što je njemu lepo... Znam da ume da dosadi da glođete nešto nejestvo pa ću da vas častim malim trikom kako uvek možete na elegantan način te prekinete felacio koji ulazi u fazu smaranja: "Hoću da me jebeš. Mnogo sam se napalilal dok sam ga pušila..." ili ".... mmm što je dobar hoću ga u sebi.". Je l da da mnogo bolje zvuči od "dosta ti je" ili nečeg sličnog?

 

 

 

- Male stvari odvajaju početnice od pravih ljubavnica. Nemoj da imaš izraz dosade na licu. Gedaj ga što češće u oči  i hipnotiši ga da ima utisak da ti iživaš viđe od njega. To mora da radi. Svaki muškarac biva hipnotisan "kurvinskim pogledom" dok ga držiš u ustima. Baš je bzvz da nađeš dobru, fenomenalnu ribu i da se napališ a oba ga puši kao da se uspavala sa lizalicom u ustima.

 

 

- Lakat, lakat, lakat. Taj jebeni lakat. Si probala da svršiš a da ti neko zabode lakat u stomak ili butinu? Si probala barem TV da gledaš? Pa jebo vas taj lakat. Znam da je zgodno da se osloniš baš na dijafragmu ili najbolnije mesto a butini ali nemoj. Pusti "genija" da stvara sopstveni orgazam.


 

- Sperma bljak! Pa jeste. Slažem se. Ono belo sluzavo podgrejano na temperaturu tela ne može da bude prijatno, ali da se razumemo. Mnogi muškarci imaju trip svršavanja u ili na, ako već nismo radi svršavanju u neki od otvora u donjem delu tela... Mislim ne teram nikog ali ako se baš desi da mimo vaše volje par kapljica sperme završi na vašoj faci, kosi, ustima ili očim a ne ponaajte se kao da se neko upravo ispovraćao. Svršavanje je svečani čin u seksu i nemojmo da kvarimo slavlje jer nas žulja cipela.Zadržite dostojanstven osmeh pobednice i najzaslužnije za slavklje. I na kraju krajeva sperma ima ph vrdnst 5.5. Dakle nit smrdi nit miriše, gedano sa hemijske strane. 

 

- Nemoj nikako da koristiš baš to vreme dok imate seks da pričaš o glupim temama a pogotovo nemoj da spominješ kako ti je debelo dupe, male grudi ili kako ti je prljava kosa. Dok traje seks ti si i za sebe i za njega naj najlepša. Tako se ponašaj. Budi puna sebe, to jest njega.

 

- Muda. Muska jaja nisu klik-klak ili bilijarske loptice pa da se treskaju kako da su tuđa. Većina muškaraca je super osetljivo na  bilo kakve grubosti a ima i onih koji jedva da im prijaju da budu dodirivana (ja na primer) tako da bez izričite saglasnosti vlasnika testisa nema ovoga, nema ovoga, .. i nema i ovoga. Muda su kao mladi ptičići. Nežni i osetljivi i lako zgnječivi.

 

- Finesa za prave majstore je da i njega i sebe namestiš u najoptimalniji položaj. Glupo je zauzeti neku pozu koja zahteva dosta energije za balansiranje pa da se trudite da što duže stanete na ivici stola nagnuti držeći se s dva prsta za zavesu koja samo što se nije otkačila. Neki muškarci vole stojeći, neki sedeći u fotelji a neki (khh, khh) ležeći na leđima sa jastukom ispod glave. Ne moraš baš da ga pitaš kako najviše voliš a) b) ili c) ali počneš od nekle pa pitaš "hoćeš li da promenimo..." Ako ga pušiš tipu koji stoji slobodno uzmi neki jastučić ili barem smotaj njegove farmerice ili jaknu i stavi pod kolena. 

 

- Pretpostavljam da svi, tu i tamo, gledamo porniće. Pa opet pretpostavljam da smo odgledali solidan broj i da smo videli i da po neka cura u toku pušenja masira prostatu svom partneru i to, jebi ga, baš kroz anus. Ako se ja pitam ne mora baš sve što se vidi na televiziji da se primenjuje. Mislim ako baš mislite da nekom to može da prija i da pomoge boljem orgazmu, krenite izokola prateći reakciju. Nemoj da insistirate na prstencu ne zna se kako će partner da odreaguje. 

 

- "vidi umem bez ruku" - ne. U 9 od 10 slučajeva niko nće tako da svrši osim ako niste završili muzičku akademiju na smeru saksofon pa kasnije magistrirali na flauti. Kombinacija ručno oralne tehnike je u većini slučajeve i dobitna. Akciju usmerite na gornju polovinu spolovila.images?q=tbn:ANd9GcTqYGbOC_euBwjSheN13V6UR9d4PxdN4TPnvXJc7lWP3fiZsngg1Q

 

- "Ja najbolje znam" je veoma pogrešna tehnika. Tačno je da, za razliku od žena, muškarci imaju samo jednu erogenu zonu, poznatiju pod imenom "kurac" ili kurac ali ne znači da svi muškarci vole na isti način da da im se aplicira pritisak, klizanje, trenje i toplina. jedna od osnovnih greški je prenizak hvat. Ono što se kod žena krije iza nervnih završetaka na g tačci i klitorisu kod muškarca je glavić a specijalno njegov donji unutrašnji deo. Pokrete rukom i ustima treba treba raspoređivati imajući u vidu položaj muškog "klitorisa". Savet za početnice: pokret stegnutom šakom u dojem delu ljubavnog mimšića skoro da je besmislen, Gornja polovina - respect. Uzgred nije u opšte naivno da pitate partnera je l voli ovako, ovako, ovako ili ovako. Ili možd ovako. 

 

 

- Pušenje preko kondoma - zaboravi. Kao da slušaš najsavremeniji HiFi uređaj preko telefonske veze dok si na telefonskoj govornici u prometnoj ulici.

 

 

Moje mišljenje je da dobro pušenje nije samo deo dobrog seksa već i dobrih muško ženskih odnosa. Ako me baš vučete za... jezik da kažem da vam je to kao centranlna konzola nekog velikog robota i vi pomoću džpjstika bukvalno radite s njim šta god vam padne na pamet. banana_hammock2.jpg

 


Komentari (111)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

kukusigameni kukusigameni 13:46 23.11.2010

Prvi

Sta je nagrada za prvog?
edi-va edi-va 13:54 23.11.2010

Ł

nelagodno mi da zamislim da se ne obraćam dami.




dame su fine, one ne čitaju ovakve bljuvotine.
edi-va edi-va 13:57 23.11.2010

Re: Prvi

kukusigameni
Sta je nagrada za prvog?


Strongy će lično da ti uruči jedan blow-job vaučer.
Strongman Strongman 18:10 23.11.2010

Re: Prvi

Strongy će lično da ti uruči jedan blow-job vaučer.



JBT ponestali mi vaučeri
koksy koksy 20:51 23.11.2010

Re: Prvi

Strongy će lično da ti uruči jedan blow-job vaučer.

kukusigameni kukusigameni 22:03 23.11.2010

Re: Prvi

JBT ponestali mi vaučeri

Evo, da ne kukas.

Strongman Strongman 22:05 23.11.2010

Re: Prvi

prošlogodišnji?
vojislav948 vojislav948 14:23 23.11.2010

Volela bi da si znala ranije



Orginalna edukacija. Mislim ..tema je takva da ne može da se uvija i zavija.
tsunade tsunade 14:56 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

ovo da zavodnicki gledam dok traje radnja mi nikad nije poslo za rukom. istina ne secham se da sam ikad probala.
edi-va edi-va 14:59 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

istina ne secham se da sam ikad probala.


eto sad možeš da probaš, samo gledaj da je prostorija osvetljena, čisto da se to zavodničko gledanje isplati, osim ako on pri tom ne žmuri sve vreme i zamišlja Teresu Orlowsky.
tsunade tsunade 15:06 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

a ko je tereza? khm... ne znam za njega, ne verujem da zmuri... ali ja zmurim...
markonio92 markonio92 15:21 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

edi-va
i zamišlja Teresu Orlowsky.

S obzirom da dotična ima 60 godina, zamišljanje svakako odlaže "finale"
edi-va edi-va 15:38 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

a ko je tereza?


guglaj, ja bar tako kad ne znam ... nešto.
Strongman Strongman 18:11 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

Orginalna edukacija. Mislim ..tema je takva da ne može da se uvija i zavija.


ne biva. radnja i objekat radnje ne mogu da se onjasne drugačije
Strongman Strongman 18:12 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

eto sad možeš da probaš, samo gledaj da je prostorija osvetljena, čisto da se to zavodničko gledanje isplati, osim ako on pri tom ne žmuri sve vreme i zamišlja Teresu Orlowsky.


Imam par kaseta sa Terezom u svojoj ranotinejdžerskoj kolekciji

I tad je bila matora ili kako se danas kaže MILF ili kuguar
koksy koksy 20:52 23.11.2010

Re: Volela bi da si znala ranije

...zamišlja Teresu Orlowsky.

Nema vise stare dobre garde.
st.jepan st.jepan 15:19 23.11.2010

's ti normalan?

Ovo je tekst namenjen dama


Očiti lapsus ligamenti, zato i nisam odmah shvatio da je tekst namenjen damama.

Neš' vjerovat' ja ga izgur'o do kraja. Jbg, kliknuto - čitnuto, a sem toga..., ma..., ja uvek sve do kraja.

A potsetio si me na priču jednog drugara..., al' ne bih ja sad celu tu priču, važna je poenta:

"'S ti normalan, pa ja tu mećem lebaaaaa!"

tsunade tsunade 15:38 23.11.2010

Re: 's ti normalan?


"'S ti normalan, pa ja tu mećem lebaaaaa!"


blogovatelj blogovatelj 03:57 24.11.2010

Re: 's ti normalan?

"'S ti normalan, pa ja tu mećem lebaaaaa!"


U KG postoji kao urbana legenda priča o ocu koji juri momka svoje ćerke da ga ubije i viče:

Ti mom detetu krivak da turaš tam' 'de mu ja 'leba mećem!
edi-va edi-va 15:51 23.11.2010

E da,

red bi bio da sad neka blogerka okači blog sa naslovom: Voleo bi da si znao ranije.

Ima tu što-šta za hitnu intervenciju glede pritiska na osetljva mesta.
Biljana 77 Biljana 77 15:55 23.11.2010

Re: E da,

red bi bio da sad neka blogerka okači blog sa naslovom: Voleo bi da si znao ranije.

Palo mi na pamet. Ali... A da ti budeš gost autor kod mene? Il' nešto u 4 ruke?
edi-va edi-va 16:00 23.11.2010

Re: E da,

Biljana 77
red bi bio da sad neka blogerka okači blog sa naslovom: Voleo bi da si znao ranije.

Palo mi na pamet. Ali... A da ti budeš gost autor kod mene? Il' nešto u 4 ruke?




u 4 ruke može samo da ispadne bolje - NNN neka odradi reviziju za svaki slučaj, da ne bude da se neko nađe u sujeti svojoj povređen ...

Biljana 77 Biljana 77 16:33 23.11.2010

Re: E da,

u 4 ruke može samo da ispadne bolje

Milan Novković Milan Novković 20:22 23.11.2010

Re: E da,

red bi bio da sad neka blogerka okači blog sa naslovom: Voleo bi da si znao ranije

Neka osnovna škola za muškarce po novom sistemu

Мalo kasno stiže ova blog tehnologija za jedan deo populacija al ajde, ako se mora odložićemo Alzheimera još neko vreme

A možda u međuvremenu i neko smisli one čipove ko u Matrixu pa da programiramo jedni drugima.

Zamisli ovde draganovštine tipa viruses, worms, intrusion protection, identity protection etc

Dragan Pleskonjic Dragan Pleskonjic 12:06 24.11.2010

Re: E da,

Milan Novković
Zamisli ovde draganovštine tipa viruses, worms, intrusion protection, identity protection etc


Uh, "plašio" sam se da će Strogman na kraju da stavi i neku igru, simulaciju ili drugi interaktivni način obuke, kao što je ovaj za vežbanje kontrolora bezbednosti za Airport Security.
Biljana 77 Biljana 77 12:50 24.11.2010

Obećale

zoja444 zoja444 14:20 24.11.2010

Re: E da,

Dragan Pleskonjic
na kraju


na kraju valjda ide provera znanja, tj. propitivanje.
Milan Novković Milan Novković 17:09 24.11.2010

Re: E da,

provera znanja

Što usmeno što pismeno
zoja444 zoja444 18:28 24.11.2010

Re: E da,

Što usmeno što pismeno


a prakticni deo?
in_ka in_ka 16:22 23.11.2010

blablabla...

Predugo i dosadno...kao da je pisan za COSMOPOLITEN...
Strongman Strongman 18:26 23.11.2010

Re: blablabla...

S obzirom da si aktivan učesnik oveog dela blogosfere tek par dana smatraću da ečemo jedno drugom nedostajati. Ni moji loši tekstovi ni tvoji zajednljivi komentari.
scabies scabies 17:53 23.11.2010

ovo

kao da je pisano za neki lošiji tinejdž časopis. Ali baš lošiji.
Strongman Strongman 18:15 23.11.2010

Re: ovo

hvala na komentaru... mada mislim da si propustila da ozbiljno shvatiš upozorenje kome je namenjen tekst.
scabies scabies 18:26 23.11.2010

Re: ovo

mada mislim da si propustila da ozbiljno shvatiš upozorenje kome je namenjen tekst.
Misliš na mlađe od 18? Ili na čistunce?
NNN NNN 20:35 23.11.2010

Re: ovo

kao da je pisano za neki lošiji tinejdž časopis. Ali baš lošiji.
Da. Stiče se utisak da je ciljna grupa ribe koje nikad nisu pušile, pa se sad traži od njih da to rade (i to po ovim stavkama)

Strongman Strongman 20:39 23.11.2010

Re: ovo

Ma jok. Ciljna grupa su one što loše puše a tripuju da su svetska klasa. A ubijaju zubima, laktovima, stavom, ...
scabies scabies 21:21 23.11.2010

Re: ovo

Strongman
Ma jok. Ciljna grupa su one što loše puše a tripuju da su svetska klasa. A ubijaju zubima, laktovima, stavom, ...
Pa ti resio da odstampas Prirucnik pa da delis pre nego se nadjes u (ne)ugodnoj poziciji? (A i jes' lakse tako nego da ucestvujes. Mislim, mo's se lepo zavalis, ruke pod glavu i milinica.)
U prvom komentaru nisam htela da budem preostra, ali pomislila sam da je ovo prirucnik Kako odglumiti pusenje.
Licno ne verujem da je seks vestina (mozda talenat). I licno nemam bas neko misljenje o decacima (seksualno) odraslim na porno filmovima koji samo traze zenu koja ce im uraditi bas sve kao u porno filmu. Od njih su jedino gori oni koji jos pokusavaju da partnerki urade sve kao u porno filmu.

koksy koksy 21:28 23.11.2010

Re: ovo

Licno ne verujem da je seks vestina (mozda talenat). I licno nemam bas neko misljenje o decacima (seksualno) odraslim na porno filmovima koji samo traze zenu koja ce im uraditi bas sve kao u porno filmu. Od njih su jedino gori oni koji jos pokusavaju da partnerki urade sve kao u porno filmu.

Pa jest'.
Misionarstvo je bilo i ostalo - vrh.
docsumann docsumann 21:34 23.11.2010

Re: ovo

Misionarstvo je bilo i ostalo - vrh.


marsupilami_zp marsupilami_zp 18:08 23.11.2010

Samo manje....

... Karleuše u tekstu i sex bi bio odličan!

Tekst jeste dobar i edukativan, ali malo previše vulgaran za moj ukus!
Strongman Strongman 18:13 23.11.2010

Re: Samo manje....

Napisao sam ga odavno pa sam se nećkao neko vreme da li da ga zakačim na blog. Prevagnula je želja za blogovanjem, mada sam korektno stavio upozorenje.
malalaca malalaca 18:20 23.11.2010

Bravo Majstore!

...ma za udzbenik, bre! Dama
tsunade tsunade 18:25 23.11.2010

Re: Samo manje....

ma meni je ok... utvrdjivanje gradiva
Strongman Strongman 18:38 23.11.2010

Re: Samo manje....

Na nekom sajtu gde sam ovo prethodno objavio, ima neka cura koja se STRAŠNO uvredila čitajući tekst. Ljuta skroz

Izgleda da se pronašla u viš od 3 stavke
vojislav948 vojislav948 18:56 23.11.2010

Re: Samo manje....




Izgleda da se pronašla u viš od 3 stavke


Što pre se pronađe i u ostalim stavkama, shvatiće svu lepotu ljubavi.
buba_truba buba_truba 18:57 23.11.2010

Hmm...

Strongman
NAPOMENA: TEKST NIJE PREPORUČLJIV ZA MLAĐE OD 18 GODINA

Eto ti đavla, a ja bih baš rekla da je tekst za one mlađe od 18 godina.

Mislim, iskusne seksouživalice (rr*) vole da same istraže šta njihov partner voli i znaju da ih ima raznih, ne vole svi isto i na istu foru. Seks je kao i igra - umetnost, osim ako se vulgarizuje. A da nisi ti malo umislio da si etalon?

Tako da, meni je ovaj tvoj tekst kao karikatura, pravo da ti kažem, mada može da posluži kao priručnik na početnom kursu.

*rodnoravnopravno
Strongman Strongman 19:08 23.11.2010

Re: Hmm...

Seks je kao i igra - umetnost, osim ako se vulgarizuje.


Da.

A da nisi ti malo umislio da si etalon?



Ne.

Tako da, meni je ovaj tvoj tekst kao karikatura, pravo da ti kažem, mada može da posluži kao priručnik na početnom kursu.


Hm... Izvršio sam obimno istraživanje u životu i ne pišem napamet. Čak i dame u kasnim dvadesetim mucaju na neku od ovih tačaka koje sam pobrojao.
manituu manituu 01:24 24.11.2010

Re: Hmm...

buba_truba
Strongman
NAPOMENA: TEKST NIJE PREPORUČLJIV ZA MLAĐE OD 18 GODINA

Eto ti đavla, a ja bih baš rekla da je tekst za one mlađe od 18 godina.

Mislim, iskusne seksouživalice (rr*) vole da same istraže šta njihov partner voli i znaju da ih ima raznih, ne vole svi isto i na istu foru. Seks je kao i igra - umetnost, osim ako se vulgarizuje. A da nisi ti malo umislio da si etalon?

Tako da, meni je ovaj tvoj tekst kao karikatura, pravo da ti kažem, mada može da posluži kao priručnik na početnom kursu.

*rodnoravnopravno

ma covek uopste nije pisao prirucnik za pocetnike, nego je samo realno sagledao greske koje vecina zena cini zeleci da priusti zadovoljstvo svom muskarcu, i sve sto je napisano, zapravo je tacno...
znaci, drage zene, ako bas zelite da usrecite svog partnera, onda ucinite to kako valja...
ja sam , na svoju srecu, imao tu mogucnozt da jos od rane mladosti budem u drustvu dosta zena, sto u srednjoj skoli, sto na faxu, poslu itd...tako da su mi nihovi komentari i saveti svakako pomogli...
slazem se da je za sex potreban talenat, ali postoje neke stvari koje su zajednicke za sve muskarce, a to je da im ne prijaju ove stvari, tokom pusenja, koje je strongman pobrojao..ako im pusenje uopste i prija
ja licno vise volim da lizem, tako da sam doveka zahvalan dragim drugaricama koje su neke zenske tajne i cake podelile sa mnom...
buba_truba buba_truba 12:16 24.11.2010

Re: Hmm...

manituu
ma covek uopste nije pisao prirucnik za pocetnike

Nije, no za početnice.

i sve sto je napisano, zapravo je tacno...znaci, drage zene, ako bas zelite da usrecite svog partnera, onda ucinite to kako valja...

Da, eto na primer: ne škrgućite zubima, ne igrajte klik-klak, ne gledajte ga popreko, ne pričajte gluposti, ne laktajte se... sve do - "Pusti "genija" da stvara sopstveni orgazam."

Moj je utisak da je Strongman, uprkos bogatom iskustvu, imao posla sa sve kojekakvim karakondžulama čim misli da ovakve stvari treba da se crtaju, a da bi valjale. A ovo je posebno "znalački": "Tačno je da, za razliku od žena, muškarci imaju samo jednu erogenu zonu".

E moj Strongi, koliki si poras'o a kolko malo si naučio.

postoje neke stvari koje su zajednicke za sve muskarce, a to je da im ne prijaju ove stvari, tokom pusenja, koje je strongman pobrojao..

Čudan taj muški svet! Ne prija im da im se zubima struže po muškosti, da im se jajcima igra bilijar, da im se lakat nabija u pleksus, vole da im se ugodi (oćeš da stojiš, ležiš, sediš, dubiš na glavi...), vole da ih se milo gleda i ne truća o glupostima (posle može)... Čudan svet taj muški.

A možda i ja samo serem. Jer eto, moji mužjaci vole da im dok... recitujem Jesenjina.
Strongman Strongman 13:16 24.11.2010

Re: Hmm...

A možda i ja samo serem. Jer eto, moji mužjaci vole da im dok... recitujem Jesenjina.



e pa ćuti i ... recituj
buba_truba buba_truba 17:47 24.11.2010

Re: Hmm...

Strongman
e pa ćuti i ... recituj

Aj ti probaj da recituješ ćuteći!
Što se bre jediš, samo pričamo, razmenjujemo iskustva i znanja, širimo vidike...

Evo ti zato jedan Jesenjin, po sećanju:

Pij noćas, kurvo, iz moje čaše,
neka ti žudnja oko pomuti,
da osetim strast tvoje uzavrele puti,
da noćas budeš sva moja.

Ti me gledaš, kurvo,
misliš - uzećeš mi puno para.
Nećeš, kurvo, ne dam ništa a uzeću ti sve.
Pokazaću ti, kurvo, kako se kurva vara.

A vi, svirači, što me gledate tako?
Niste videli da je čovek k'o dete plak'o!
Svirajte, svirajte polako.
Noćas ja plaćam vas i vašu muziku - po želji.

Nek vidi kurva kakva je pesma
kad se kurvi peva.
Ja, propao čovek.
Ti, propala žena.


nsarski nsarski 20:05 23.11.2010

O ovome je bilo reci

na drugom blogu:
Neki muškarci vole stojeći, neki sedeći u fotelji a neki (khh, khh) ležeći na leđima sa jastukom ispod glave.

U nas je to poznati srpsko-tantricki polozaj zvani umorni kosci u hladu, a inspirisan platnima starih holandskih majstora. Ova podvarijanta podrazumeva drzanje ruku iznad glave.
Tek da se razjasnimo oko teminologije.
Unfuckable Unfuckable 20:21 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

a možda (pojedinima) i jedina mogućnost da im "bojler" ne zakloni pregled bludne radnje koja se u parteru odvija
Strongman Strongman 20:34 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

a možda (pojedinima) i jedina mogućnost da im "bojler" ne zakloni pregled bludne radnje koja se u parteru odvija


Rržao sam dijetu a imam i priručno ogledalo

umorni kosci u hladu

doktor nema šta
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 20:42 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Kad vec Nsarski pomenu holandske majstore, kada bi se pisao amsterdamski »Galaktički vodič za autostopere«, u njega bi svakako ušao, pored frikova raznih vrsta i workshop pušenja kurca za nevešte dame kojima je dojadio lični amaterizam.

Kurs je dvodnevni, a gospođe sede oko stola. Ispred svake je jedan dildo od one vrste što se vakumski zalepe za podlogu. Kursistkinje sa sve svesčicama, uredno zapisuju instrukcije ribe sa napumpanim usnama i krvavo crvenim noktima od dva metra, koja ozbiljnim glasom učiteljice objašnjava detalje i tehnike.

Prvog dana kursa uči se anatomija, fiziologija i vežbe usta i jezika, a drugog dana workshopa se vredne kursistkinje bacaju na kreativno pušenje već pomenutih dildoa sa vakumskom podlogom.

:)

ps: Strongmen, brate, jeste da je Nice rek'o da je zena odmor ratnika, al d'izvines, mog'o bi taj umorni kosac u hladu da manje tantra tj cantra i mikne tu glavu zanemocalu u neku interakciju, ne bi mu kosa otpala
Milan Novković Milan Novković 20:49 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

a gospođe sede oko stola. Ispred svake je jedan dildo

Očigledno loše organizovano - povećani troškovi, a smanjen profit :)
Strongman Strongman 20:58 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

ps: Strongmen, brate, jeste da je Nice rek'o da je zena odmor ratnika, al d'izvines, mog'o bi taj umorni kosac u hladu da manje tantra tj cantra i mikne tu glavu zanemocalu u neku interakciju, ne bi mu kosa otpala


Potpun se slažem...za ove što imaju kosu. ali mi ćelavi mož ladno da budemo lenji
G r o f G r o f 21:12 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

mikne tu glavu zanemocalu u neku interakciju, ne bi mu kosa otpala


Ali Vesna, tema je pušenje, a ne lizanje i ako bi kosac maknuo glavu promašio bi temu.
I čemu služe one banane tamo gore. Mislio sam da se počinje od pčela i cveta.
I gde je Strong naučio tako dobro pušiti, kad je osnovao kurs.
I...nemam više pitanja.
koksy koksy 21:16 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Ali Vesna, tema je pušenje, a ne lizanje i ako bi kosac maknuo glavu promašio bi temu.

Tako je! Kome je do lizanja ili simultanke (po srpski: šezdesetdevet), neka okači blog.
Molim lepo!
Kazezoze Kazezoze 21:22 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

I gde je Strong naučio tako dobro pušiti, kad je osnovao kurs.

pretpostavljam da je vežbao u vreme kad se kandidovao za ombudsmana za gej paradu, onomad još...
Strongman Strongman 21:22 23.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

I gde je Strong naučio tako dobro pušiti, kad je osnovao kurs.



Strongman je GENITIV u ovom kursu
alselone alselone 08:15 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Strongman
ali mi ćelavi mož ladno da budemo lenji


Sve je to od viska testosterona. Moz da bidne cudo, samo ako se pravilno kanalise.
reanimator reanimator 09:53 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Prvog dana kursa uči se anatomija, fiziologija i vežbe usta i jezika

Samo da dopunim da kreativno pušenje nije drugog dana, već nekog četvrtog, a da pre toga, u sklopu vežbi ide listanje knjige jezikom i prevrtanje novčića jezikom.
PS Pričali mi
banem92 banem92 10:52 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Strongman
I gde je Strong naučio tako dobro pušiti, kad je osnovao kurs.



Strongman je GENITIV u ovom kursu


Valjda dativ (kome, čemu). :)
pnbb pnbb 20:26 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

Prvog dana kursa uči se anatomija, fiziologija i vežbe usta i jezika, a drugog dana workshopa se vredne kursistkinje bacaju na kreativno pušenje već pomenutih dildoa sa vakumskom podlogom.

dobro nije to lose, edukacija i sve . .ali ne treba preterivati, jebves sport ako dama u sred dogadjaja krene da se podseca s puskica..
mislim, jebes(figurativno, u zargonu 'batali') i najbolju studentkinju, ako je bez razumevanja naucila gradivo.. samo jos zarezi fale..
mada ako je kljucna rec 'kreativno' , s dostya licnih datalja, onda ok..
iz strongovog texta reko bi da je ovo kljucna stavr:
Uzgred nije u opšte naivno da pitate partnera je l voli ovako, ovako, ovako ili ovako. Ili možd ovako.
mislim ne valja ni tu preterivati..jer ako subjekt krene zivahno da objasnjava sta i kako, ode tu pola sata ..
aj da kazemo da su neke osnovne smernice s papira ok, al ipak vezba cini majstora.. odnosno majstoricu, da ostanemo kod rodne ravnopravnosti.
ovaj mali diskurs bih zavrsio s opaskom jednog ostarelog poznanika - jebiga ja da mogu sam sebi da popusim, ne bi se ni zenio..
hval a na paznji, ziveli
omega68 omega68 21:38 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

jebiga ja da mogu sam sebi da popusim, ne bi se ni zenio..

ima jedan što je mogao:
majstor
milisav68 milisav68 21:45 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

reanimator
Prvog dana kursa uči se anatomija, fiziologija i vežbe usta i jezika

Samo da dopunim da kreativno pušenje nije drugog dana, već nekog četvrtog, a da pre toga, u sklopu vežbi ide listanje knjige jezikom i prevrtanje novčića jezikom.
PS Pričali mi

A kog dana se ovo uči?


edit.A i ovo?
pnbb pnbb 22:01 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

ima jedan što je mogao:

ergo, nije ni trebo da se zeni.. kolko se secam bilo nekih tuca...
pnbb pnbb 23:06 24.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

A kog dana se ovo uči

tacno sam se bojao da ce neko ovo da stavi... milisave, da znas kako se animator pali na odri, u cemu nema niceg neprirodnog, dapace, razmislio bi 2x pre linkovanja... treba se potrese covek i sta onda...
aj sad jos nadji neku prigodnu sa skali, pa mozemo svi na zito kolektivno
blogovatelj blogovatelj 08:01 25.11.2010

Re: O ovome je bilo reci

A kog dana se ovo uči?


To nije stvarno, nego samo na filnu, kao kad partizani ginu na Neretvi.
A vidi ovo:

Howard Stern - Porn Factor
49 41 49 41 20:38 23.11.2010

Voljela bi ranije

DALMATINKE

Dvije se cure voze busom na relaciji Zagreb-Split.
Priča jedna: "Ajme doša mi je momak u subotu ...

"Je l' Stipe???"

" Ma ne, ol' ti ne znaš da smo prekinili? Ovi je novi!"
"I ..."

"Ajme ća je bilo lipo... Joj kako se ljubi ... Koje ruke ima
čovik, pari hobotnica, joj kako me dira, kako me mazija, popizdila san.
A sve malo ljubi, pa malo liže, pa jope ljubi ... pa gricka po guzi, pa
licka po cicama, a pipa posvuda ..... Jebote, izludija me koju tehniku
ima ... "

bla, bla, bla ...
bla, bla, bla ...
(nakon pola sata)

"... onda me je, joj ..... ajme ća mi je onda prstom
napravija!!! Ludilo!!!... "

Kad se najednom iz zadnjeg reda začuje:

"A jel' te jeba više!!??? ... triba san još u Kninu izać...
Strongman Strongman 20:55 23.11.2010

Re: Voljela bi ranije

ha ha ha
Kazezoze Kazezoze 20:46 23.11.2010

za decu ispod 18

Kazezoze Kazezoze 21:36 23.11.2010

:-)

Ulazi Mujo u kuću i s vrata kaže Fati:
- Izjeba me Inter za sto eura!
- A mene Milan - odgovori Fata.
- Daj da vidim listić.
- Nije mi ostavio nikakav listić.
docsumann docsumann 21:46 23.11.2010

Re: :-)

Vraća se Mujo uveče pijan kući. Ulazi u kuhinju, kad tamo Fata traži nešto ispod sudopere, sagnula se i njiše dimijama.
Mujo priđe, strgne joj dimije, "naguzi" par puta, svrši i nabije nogom pod sudoperu.
Nastavi pijan da se tetura do spavaće sobe, ulazi, kad tamo - Fata čita u krevetu.
- Uf, bolan Fato, nisam znao da ti je majka stigla.
- Nije moja, no tvoja.
Kiza car Kiza car 09:10 24.11.2010

Re: :-)

Ulazi Mujo u kuću i vidi Meksikanac mu hebe ženu!
"Šta to radiš ba?" viknu Mujo.
A Meksikanac će na to :"Karamba"
49 41 49 41 04:53 25.11.2010

Re: :-)


Zove Mujo Hitnu pomoć:
- Brzo ljudi, žena mi je progutala kondom !
Malo kasnije opet zove:
- Ej, ne morate dolazit' - našao sam drugi !!
mnenadic mnenadic 21:56 23.11.2010

Mali savet mladim damama i ostalima

Svako ljudsko biće ima potrebu da voli i da bude voljeno.
Učite da volite, trenirajte ljubav, za to svako ima dara!
Naučite da dajete ljubav, tako jedino možete zaslužiti da je dobijete!
Kada naučite da volite, sve ostalo dolazi samo po sebi, bez mnogo napora i uz malo mašte. Što više mašte tim bolje.
Poštujte sebe, da bi vas drugi poštovali!
Ne činite ništa što bi moglo da povredi ni vas ni vašeg partnera, na bilo koji način.
Činite samo ono što obostrano volite.
Ne ispunjavajte ničije želje ako to nisu i vaše i obrnuto!

Ovo je bilo ozbiljno, evo sad malo šale:

Koliko vrsta ljubavi postoji?
1. ONA I ON, naj ređa vrsta
2. ONA I ONA, nešto češća
3. ON I ON, čest slučaj
4. JA I JA - ubedljivo najčešća
mila_10 mila_10 00:09 24.11.2010

bravo

majstore!
Strongman Strongman 19:02 24.11.2010

Re: bravo

danke
49 41 49 41 01:05 24.11.2010

Istrazivanje

Pre par god., slucajno navece naletim na TV-u.

"Cije zene u svetu najvise upraznjavaju oralni sex"?

-Amerikanke ? - vice voditelj. Ne, zajebali ste se; njih samo 25%.
-Kineskinje ? - Ne, opet ste se zajebali. Njih samo 15%.
-Filipinke ? - Ne, njih samo 35%.
-Australijanke? Samo 55%
-Tajladjanke? Vec, 65%.
...
Necete, verovati nastavlja Voditelj; mala zemlja - ali, zene "vredne"!
Austrijanke, njih 95%.

Mi kukamo Turska nam ostavila u nasledje ovo-ono.
Cini mi se i Austrougarska, koja nam je nekad bila prvi sused.

Ako, sam izneo podatke, ne znaci da blogeri i ostala bulumenta; treba da se duze zadrzavaju na proputovanju kroz Austriju, no sto obicaj i plan nalazu.

mnenadic mnenadic 02:24 24.11.2010

Re: Istrazivanje

Evo još malo šale:

Veselo društvo povelo raspravu o tome koji su muškarci najzaostaliji na svetu.
Složiše se da su to balkanci - zato što su 500 god. proveli pod turcima.
Koje su pak žene najzaostalije na svetu - turkinje, zato što su još uvuek pod turcima.
...
"...Austrija, zemlja teška
za padače sivih cesta...
ustajala žabokrečina..."
zvezdana5 zvezdana5 10:30 24.11.2010

pusenje

...sex,drugs(steroidi) and Jelena Karleusa...
banem92 banem92 10:43 24.11.2010

18-

Greška je da se ograđuje kao "tekst za 18+". Mladi (pa i mi sami, ako smo već zaboravili?) seksualno odrastaju mnogo pre 18. godine, naročito novije generacije. Nećemo da se foliramo, ne. Seksualno obrazovanje mora da ide već u osnovnu školu. Sa 18 već sve znaju, njima ni ne treba ovakav tekst.
zoja444 zoja444 11:04 24.11.2010

za dame i za gospodu

oprez kod ejakulacije u usta i gutanja sperme zbog mogucnosti zaraze HIV virusom.

o ostalom... no comment.
alselone alselone 11:12 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

zoja444
oprez kod ejakulacije u usta i gutanja sperme zbog mogucnosti zaraze HIV virusom.
o ostalom... no comment.


osim ako ste upravo izvadili zub ili jeli zilete, verovatnoca je jako mala.
zoja444 zoja444 11:18 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

alselone
verovatnoca je jako mala.


i nije bas mala...cim se virus nalazi i u spermi kod prenosilaca.
trenutno nemam vremena da trazim link.

edit

evo nekih linkova. potrazicu jos.

[url=http://gayecho.com/hiv/?p=114][/url]

[url=http://crvenalinija.org/joom/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28][/url]

ps. ne uspevam da linkujem neke adrese
ukucati u google: da li u spermi ima hiv virusa ili mogucnost zaraze hiv virusom preko sperme
Strongman Strongman 13:18 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

osim ako ste upravo izvadili zub ili jeli zilete, verovatnoca je jako mala.


ha ha ha ha
maca22 maca22 18:26 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

alselone
zoja444
oprez kod ejakulacije u usta i gutanja sperme zbog mogucnosti zaraze HIV virusom.
o ostalom... no comment.


osim ako ste upravo izvadili zub ili jeli zilete, verovatnoca je jako mala.

Nije mala.
Unfuckable Unfuckable 20:06 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

oprez kod ejakulacije u usta i gutanja sperme zbog mogucnosti zaraze HIV virusom.

da,da, i trudnoće

osim ako ste upravo izvadili zub ili jeli zilete


pnbb pnbb 20:13 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

Nije mala.

triput ratovala..
zoja444 zoja444 20:24 24.11.2010

Re: za dame i za gospodu

Unfuckable
da,da, i trudni


ja rekoh (napisah) i dusu svoju spasih, a svak nek radi sta mu je volja... ukljucujuci i googlanje.

edit

kick68 kick68 03:24 25.11.2010

Re: za dame i za gospodu

da,da, i trudnoće

Postoji o tome i fazon koji samo oslikava stereotipe o razlicitim nacijama:

Udala se mlada Francuskinja i posto posle godinu dana braka nije ostala trudna, pozvala ju je majka da vidi sta se to desava i da li deca rade nesto pogresno.
"Mama, ne vredi, nikad necu ostati trudna."
" A zasto kceri?"
"Zato sto ja to jednostavno ne mogu da progutam."

Kada je rec o gutanju, cini mi se da je Erika Jong opisala slucaj prostitutke koja je uzalud drzala dijetu, dok joj nije sinulo gde gresi. Erika je naravno, na osnovu tog slucaja, predlozila resenje za problem gladi u svetu.
Unfuckable Unfuckable 03:56 27.11.2010

Re: za dame i za gospodu

troll oko gutanja:
stanoviti Rumun je (sad me podseti) u sred Čaušeskuove Rumunije (a gde bi?) objašnjavao kako ima problema da natera svoju devojku da ujutro proguta ... - sad mi, ushićeni napretkom medicine/farmacije/edukacije u susednoj nam zemlji (kad već ništa drugo ne napreduje, jelte) čekamo da kaže "pilulu", ali jok - baya vadi Patentex, tada debelo tražen pa zato i još deblje švercovan lokalni kontraceptiv*, i sa blago blaziranim izrazom "koja glupača, ne znam šta joj je, kao muka joj od ovog..." - pokazuje nam poluraspakovanu - poluistopljenu raketicu.

(*stavlja se u vaginu pre odnosa)
Strongman Strongman 00:22 29.11.2010

Re: za dame i za gospodu

Koliko sam bio sablaznut kd sam prvi organombput osetio onu anti bebi penu... Sad me podseća na one žvake i bombone koje pucketaju.
zlikiliki zlikiliki 12:45 24.11.2010

Mali ptići

Strongmene, uživala sam čitajući ovaj tekst! A ono sa mudima-malim ptićima me je apsolutno očaralo!
Strongman Strongman 13:26 24.11.2010

Re: Mali ptići

Ijuuu

A prvo sam greškom izostavio slovo t u ptičići
Biljana 77 Biljana 77 15:00 24.11.2010

Re: Si vid'o...

Si vid'o...
kako posle svakog tvog bloga odmah nicu drugi ko iz vode...
Prava si inspiracija

Ti si veći njegov fan nego moj drug?
pape92 pape92 16:12 24.11.2010

Carstvo Čula

...u pogledu kakav stav treba zauzeti...treba pogledati ako ne ceo film (preporučujem) a onda bar insert u vezi današnje teme.

omega68 omega68 20:48 24.11.2010

Re: Carstvo Čula

eh kolega,
kad se samo setim uzdrKtalosti dok se čekala karta za ovaj dugo sanjani film, neponovljive nabreklosti svakog dela mladog tela dok se kroz tamu bioskopske sale pomaljalo nešto što se samo slutilo da postoji i naknadne radosti prvih druženja sa ispisnikom...
A sad?
nema više onog bioskopa

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana