Politika| Sex| Zabava

U krevetu sa srpskim političarima

alexlambros RSS / 22.11.2010. u 14:09

AleXandar Lambros

Nedavno se u jednim dnevnim novinama pojavila analiza seksualnih potencijala domaćih političara na osnovu njihovog izgleda i govora tela koju je skandalozno nestručno obavio doktor Marić. Kako je analiza na nivou magistarskih bravura njegovog stranačkog šefa, demonstrirana u tajnosti i na podsmeh javnosti pred strogo stranačkom komisijom, ukazala se potreba za jednom zaista stručnom analizom na veselje i korist zainteresovanih građanki.

Pa, krenimo redom ...

 

 

I mi Klunija za predizbornu trku imamo - Smoris Tadić

Poricati da sede i „smart looks" po srategic marketing ukusu sredovečne lepše polovine Srbije nisu imale nekog uticaja na izborne rezultate na predsedničkim izborima (ko još zna šta je njegov program?), bilo bi vrlo neozbiljno. Komplimenti su stigli i od italijanskog predsednika ženskaroša Berluskonija. A svojevremeni politički striptiz u humanitarne svrhe (akcija dobrovoljnog davanja krvi), naciju je trebalo da ubedi da je u dobrim bicepsima. Međutim, ko god je dobro upoznat sa stanjem nacije zna da su Srbiji potrebni predsednički bicepsi najmanje Putinove čvrstine i obima, a ne samo naznake negdašnje dobre utreniranosti.

Dakle, naš manekenski predsednik na manekenski način i vodi politiku - kozmetički, putem fino sročenih saopštenja. Zainteresovane dame u najboljem slučaju mogu očekivati da će se predsednik u krevetu „lično založiti" al u granicama političke korektnosti koja u ovom konkretnom slučaju znači da ne treba očekivati nikakvu egzibiciju koja bi mogla narušiti njihovo rodno dostojanstvo. U svakom slučaju, budući je sklon da se češlja dok situacija gori (tj. vi), za očekivati je da će morati hitno da se, usled neodložne obaveze, kakva je recimo poseta rumunskom kolegi, povuče pre svršetka (vašeg, naravno). Nije pametno ni držati ogledala u sobi jer sasvim sigurno neće odoleti da ne proveri kako mu je počešljan onaj neposedeli čuperak.

Ljubav na seoski način - Selja Ilić

Na stranu misteriozni magistarski, ovom čoveku mora se odati priznanje da puca od samopouzdanja, onog zdravog seljačkog. Kako bi, inače, na keca poverovao u novinarsku šalu da je glasovima čitalaca izabran za najpopularniju srpsku gay ikonu? „Nisam iznenađen", odvalio je kapitalno, kako i dolikuje njegovoj bivšoj funkciji, magistar Ilić. „Ovo nije prvi put da mi kažu da sam privlačan".

U slučaju njegovih stranačkih koleginica u ovo svakako ne bi trebalo posumnjati. Prostorije „Nove Srbije" po svoj prilici odjekuju od pocikivanja šumadijskih sojki koje Ilić u prolazu štipa za jedre zadnjice. Ako mislite kako tako nešto nije moguće, jer bi se za ovakve slučajeve seksualnog uznemiravanja sigurno čulo, onda ne znate ništa ni o stranci gospodina Ilića ni o njenom članstvu. To je stranka virilnih u kojoj za zapadnjačku perverziju rodne ravnopravnosti ne da nema mesta, već se verovatno nikad nije ni čulo. Dežmekaste stranačke sojke („bolje da ljulja nego da žulja", stranački sex kodeks o koji se ogrešio doktor Marić) jure da svom političkom šefu („gazdi", internim stranačkim rečnikom rečeno), sipaju jednu rakijicu napravljenu od ploda voćke koja mu, inače, viri iz glave. Ne samo što to tako nalaže domaćinski red, već i zbog toga što se u narodu (a ovo je narodnjačka stranka) ovaj napitak drži za afrodizijak ukoliko se konzumira u kontrolisanim količinama, što je u slučaju gospodina Ilića vrlo teško odrediti.

Švalerski kalendar gospodina Ilića, sva je prilika, poznaje dve sezone - letnju, do Sv. Ilije, i zimsku od Sv. Ilije, kad je sunce sve milije a veliki šef navlači vunene čarape i pokošeno seno šumadijskih brežuljaka menja za motelske sobe do kojih vode kapitalnim investicijama nezahvaćeni putevi koje nadziru saobraćajni policajci koji su se samo jednom usudili da zaustave službeno vozilo ovog domaćina.

Seljački oštroumno Ilić je svojevremeno shvatio da gospođi državnoj sekretarki SAD, Olbrajt, fali „ona stvar", što se pokazalo kao komparativna prednost spoljne politike BiH, budući je žestina kojom je Haris Silajdžić bombao gospođu Olbrajt, mogla biti merena silinom bomba(rdova)nja Srbije. Šteta što niko iz vrha vlasti u tom smislu nije prepoznao kapitalne potencijale gospodina Ilića.

Pravo prve bračne noći - Dragan Marković Tri Palme i Žirafa

Srbija je zemlja specifična po mnogo čemu, pa između ostalog i po tome što u svom središtu ima pravi pravcati feud kojim suvereno vlada lik koji je, poput onih iz francuske komedije „Posetioci", greškom teleportovan iz 12. pravo u 21. vek. Usled zabune izazvane tom teleportacijom, gospodin Palma, čiji nadimak otkriva srednjevekovni vlastelinski zanos za egzotične vrste biljaka i životinja sa granica hrišćanske ekumene, je u svojoj glavi zavidne kubikaže neophodne za smeštanje vremenske rupe od osam vekova, Šopena i Betovena svrstao u šatorske trubadure koji feudalnom Evropom lutaju i pevaju u vreme velikih stočnih sajmova.

Priznanje da bi, ukoliko bi do toga došlo, pristao da razgovara s gej ministrom spoljnih poslova Nemačke, pod uslovom da ga ovaj ne štipka ispod stola, moglo bi da stavi tačku i na jednu veliku istorijsku misteriju - slučaj smrti Fridriha Barbarose. Nije isključeno da je Stefan Nemanja kao pratnju Barbarosi u njegovom krstaškom pohodu protiv muslimanskih nevernika poslao i četu svojih ljudi na čelu sa Palmom, čija privrženost hrišćanstvu i dalje karakteriše srednjevekovni žar, i da je ovaj potom, negde u Kilikiji, ovoga sa sve oklopom gurnuo u nabujali potok zbog kakve zapadnjačke nepodopštine koja je skandalizovala njegovu vizantijsku dušu.

Jagodina, feud kojim upravlja, poznata je po velikodušnoj novčanoj nadoknadi za majke prvorođenih beba i običaju da se nezaposlenim očevima pronađe kakav takav posao, makar i čuvara još neraspodeljenih industrijskih parcela. U pitanju je recidiv srednjevekovnog običajnog prava prve bračne noći (kojem pogoduje i pandemijska nezaposlenost novopečenih muževa). Feudalac Palma u tu svrhu za svaki slučaj bebama rođenim na teritoriji njegovog feuda daruje koji zlatnik a kad krenu u školu i besplatnu ekskurziju do mora koja u skladu sa srednjevekovnim merilima na feudu, ima težinu ekvivalentnu današnjem odlasku u kosmos.

Muški podanici su, međutim, bezrazložno zabrinuti. Evidentna sklonost konzumiranju raznih vrsta divljači (ulovljene isključivo po šumama feuda), ne ostavlja dovoljno krvi ni za dobru prokrvljenost mozga a kamoli periferno perifernu cirkulaciju. Vrhunac erotike za gazda Palmu jeste štipkanje Vendinih sisa prstima masnim od pečenja, na šatorskim vašarskim veseljima.

Aska i Vuk Drašković

Davno beše kada su žene padale u trans slušajući gromovite epske pasaže negdašnjeg prvog čoveka srpske opozicije („al udara more o mramorje") od čijeg se liderstva i metoda ova ni danas nije oporavila. Ubrzo je na videlo izašla činjenica da je Danica na venčanju ipak nagazila njega svojom „Via Spiga" štiklom, što se u tradicionalno tradicionalnoj Srbiji teško prašta, te je erotska aura četnika evropske orijentacije počela da bledi. Ruku na srce, loše izgleda po javni imidž političara kada supruga krene flaše da razbija o glave političkih neistomišljenika. Zamislite da Karla Bruni, koja s Danicom deli isti istančani osećaj za stil, zvizne bocu šampanjca o glavu nekoj od zvanica Jelisejske palate. Narod možda nije čuo za latinsku mudrost sublimiranu u sentencu „penis bonus pax in domus", ali dobro zna da ko nije gazda u kući ne može da bude ni gazda u državi.

Gospodina Draškovića je, inače, Tanatos za dlaku promašio u nekoliko navrata. Ta stalna nevidljiva senka Tanatosa od koga postradaše mnogi nedužni iz njegove okoline, loše se odrazila po antipod Eros. U svakom slučaju gospodin Drašković je postajao sve paranoičniji pa ga danas retko viđamo, a u skladu sa svojim četničkim opredeljenjima (Vuk dlaku menja) treba ga zamisliti u relativno bezopasnim, anonimnim, što će reći virtuelnim seksualnim aktivnostima u nekoj od sex čet(ničkih) soba gde se prijavljuje pod jednim od sledećih konspirativnih nikova - „aska_i_vuk", „aron" ili „ravnogorac".

Starac bez udarca - Mirko Cvetković

Srbima se konačno ostvario davnašnji san, po ugledu na neke srećnije zemlje, da žive i da nemaju blagog pojma ko im je premijer. Verujem da se toga, s vremena na vreme, podsete i sami ministri u Vladi.
Treba biti pravičan i priznati da je za vođenje ove raspale zemlje potrebna energija titana a ne smrtnika. Zapitajte se koliko bi energije ostalo vama da morate da vodite ovu zemlju, zadatak pored kojeg svih onih 12 herkulovskih deluju kao mačiji kašalj.

Ipak, mit o starcu i udarcu se, kroz slučaj gospodina Cvetkovića, potvrđuje upravo kao mit. Budući ostane bez daha čitajući govor, za pretpostaviti je da bi završio na reanimaciji u urgentnom u slučaju sexualne aktivnosti. Pola vijagre već bi se računalo kao pokušaj atentata. Samo što verovatno niko, uključujući i njegov kabinet, ne bi primetio da ga odjednom nema.

Aleksandar PussyLips & Boiled Leg Vučić

Ko god ga se seća s početka političke karijere, setiće ga se kao zeta po meri svake poštene opozicione majke i tetke - odličan student, rodoljub, skroman, smušen do te mere da ne ostavlja mesta sumnji da mu tokom studija nijedna od koleginica nije skinula mrak. Ne ideološki, naravno, taj mu je skinuo Šešelj.

Kao svaki ambiciozan Srbin našao je ženu, redno, odmah po okončanju studija, da mu bira košulje po preporukama agencije za istraživanje javnog mnjenja, i sprema isključivo po domaćoj recepturi, mahom gibanice, četnički masne. Dosadan je koliko i njegovi predizborni govori u kojima već četvrt veka najavljuje skori dolazak na vlast kada će se ostvariti praiskonski srpski san o nebeskom carstvu na zemlji.

Učešće u humanitarnoj akciji „Plesom do snova" (kad već ne ide preko izbora), po preporuci agencije za istraživanje javnog mnjenja, ostaće upamćeno nastupima neprijatnim za gledanje. Prikazani smisao za ritam i pokret ne ostavlja mesto sumnji da je u krevetu mrtvo puvalo koliko i van njega. Za sve one koje su se pitale šta li sve može tim svojim napućenim usnicama, evo i odgovora - ništa, sem da ih zamasti gibanicom verne mu ljube.

Grobar Toma Nikolić

Treba verovati ovom nadimku. Kako god da ga je stekao svakako ga je zaslužio. Njegova siva pojava i od javnog mnjenja iskamčeni polukez, odaju utisak da se upravo vratio sa kakvog pokopa. Večito mu fali statistički nemerljivo malo glasova da pobedi na izborima pa je vremenom stekao oreol gubitnika. Zbog čega se kezi još neprijatnije. Na makro planu ne može da se odluči između Rusije i EU, a na mikro između imidža dobrog domaćina koji samostalno peče rakiju mimo EU regulativa i poslovnog čoveka čije kvadrate u Beogradu nije moguće prebrojati, kao ni galone potrebne za njegov pogrebni auto kojim ko papa u papamobilu obilazi svaki zaselak do kog još nije stigla Mrkonjićeva preduzimljiva ruka, koja ga u tim selima, daleko od očiju javnosti, bratski i zaštitnički zagrli.

Verujte svom utisku, kolebljivost između pravoslavnog istoka i šizmatičkog zapada mora da se prenela i na sexualni plan - dal da to obavlja pravoverno kanonski il da ipak malo popusti pred zapadnjačkim perverzijama. Pravi samo mušku decu, pa zaključite same.

Umešnost i umešanost - Čeda Jovanović

Sjajna politička karijera koju nisu u stanju da raspetljaju ni dokazani teoretičari zavera. Sve što se sa sigurnošću može reći jeste da je počeo kao vođa studentskih protesta devedesetih, faza iz koje potiče i ona čuvena „Čedo, oženi me". Sad nije izvesno ništa, niti s kim je javno a sa kim tajno u koaliciji, niti kojim se biznisom bavi, niti odakle mu trkački konji i džipovi. Seksipil mu nisu narušili ni proteza ni podočnjaci ... Desetog oktobra viđen je u povorci „Ponosa" gde je prošetao sa ostalim brojnim heteroseksualcima čime je opravdao epitet „liberalan" iz naziva svoje stranke.

Umešanost i umešnost - dva epiteta koja mu se mirne duše mogu pripisati, deluju prilično obećavajuće. Uostalom, ko god zna šta će s rasnim arapskim pastuvom, sigurno zna kako će i s raspoloženom ždrebicom.

Mlađan Dinkić - Dilkić

Ekonomija jeste zajebana nauka ali je demagogija još zajebanija. Ko god razume o čemu priča ovaj ministar koji trči mrtvu trku s Tomicom Milosavljevićem za titulu prvog faraonovog ministra Novog, post petooktobarskog carstva, zaslužuje Nobelovu nagradu iz ekonomije.

Ovaj neostvareni roker ima posebno viđenje krilatice „Sex&Drugs&Rock'n'Roll" - „sex" se odnosi na jebanje u zdrav mozak, „drugs" na navučenost na upravne odbore i miris kožnih fotelja ministarstava, a „rokenrol" na horor sklepotinu stihova u pratnji kvazi gitar onanije. Muzičar je koliko i ministar, a za razliku od mnogih folkera koji su u duši rokeri ovde imamo slučaj rokera koji je u duši folker.

Kada je Lepa Lukić spevala čuveni stih „srce je moje violina, što je diraš kad ne znaš da sviraš", ko da je Dinkića imala u vidu. Sem ukoliko se ne ložite na mentalni S/M, nemate čemu da se nadate. Tim pre što će vas sasvim izvesno u odsutnom momentu ostaviti na cedilu, najverovatnije usled naleta novog neronovskog nadahnuća. Sem toga, Dinkić drži da se i orgazam, baš kao i posao, ne čeka već aktivno samostalno traži. Pa izvolte.

Ivica Marica Dačić

Transformativna moć ovog političara do te mere je zapanjujuća da ne bi bilo apsolutno nikakvo iznenađenje da se iz Ivice pretvori u Maricu i bez pomoći plastične hirurgije. U pitanju je čovek koji se iz jednog od čelnih ljudi diktatorskog i opšteomraženog režima transformisao u političara koji je dobio nagradu za „Najevropljanina godine". U poređenju s ovom travestijom, transformacija iz Ivice u Maricu deluje kao jeftin mađioničarski trik.

U skladu s ovakim transformerskim moćima možete očekivati da će Ivica-Marica biti šta god da vam je u datom trenutku potrebno. Politika je kurva, to nije ništa novo ... ali ovo je zaista big time slučaj. 

 

Znate one holivudske replike gde tip pita kurvu za ime?

„What's your name honey?"

"I can be whoever you want me to be ... for a position in your government."

 

 

 

 

Atačmenti



Komentari (14)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

sesili sesili 14:42 22.11.2010

Priznajem

da sam čitala na preskok, što obično ne radim. Ali, taj narcisoidni, švalerasti,svesamladomženom, doktor, ne treba nikog da "komentariše".
st.jepan st.jepan 23:07 22.11.2010

Re: Priznajem

Priznajem
da sam čitala na preskok


I ja na preskok.

Negde na polovini Velje Ilića, junački djipio i doskoćio čak dovde.
maca22 maca22 23:11 22.11.2010

Re: Priznajem

sesili
svesamladomženom

e ne, ostavila ga je i sad je po novinama olajava.
lelemood lelemood 14:43 22.11.2010

A GDE JE

ppredsednik Krkobabic!?!
Jukie Jukie 14:56 22.11.2010

Kako kaže Laka:

Znaš li da se ljubiš kao
djevojčica koja plače
koja nikad nije dala
ali spoznaje da daće

http://www.mtv.rs/tv/mtv-express/mtv-express-laka
mariopan mariopan 16:33 22.11.2010

Re: Kako kaže Laka:

Hahaha, kada sam pročitala naslov baš sam htela da kažem da ja to ne bih vodila u krevet

A stvarno, gde nam je Krkobabić?
Kreše li taj još nešto osim svih nas?

Ahm, a otkud ti to da su oni stvarno tako kilavi kada znamo šta nam rade u zdrav (uslovno) mozak već deceniju ipo? Otprilike? Svima nama, pa mislim da su sexualno orjentisani na sve opcije?
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 17:05 22.11.2010

Diskriminacija

Nije ispoštovana rodna ravnopravnost.

Dakle, kako je sa srpskim političarkama u krevetu?














sesili sesili 17:30 22.11.2010

Tooo

zaista, diskriminacija!
dreamingoutloud dreamingoutloud 18:14 22.11.2010

hahahahahahahaa

Joj strasno...
Ali ono sto moram da priznam da sam se umorila od slusanja prica/pricica/prozivki o politicarima.... Doduse, u Srbiji su politicari oduvek bili tema No. 1, ali vise se ne moze ziveti od njih... Covek ne moze da odgleda emisiju zabavnog karaktera bez njihovog gostovanja/viceva o njima/komentara o njima...

makar da su vredni pomena....
angie01 angie01 18:34 22.11.2010

prolupali doca folirant!

njega ozbiljno shvata jedono rushka jakic-a i ona bi bolje analizirala potencijalne kandidate,...muchenik, koji se godinama preganja s Toshevskim o tome kako stvari stoje u nadmoci polova-na kraju je na spostvenom primeru dokazao da mu je kolega u pravu-barem shto se njega tiche:)))))!

naime, toshevski tvrdi, kako su zene jache, jer svojom sexualnoshcu manipulishu mushkarcem-a marica smotala studenkinja, zaljna slave i pozicija, pa diplomirala, doktorirala i preuzela muzevljevu medijsku paznju, sve uz njegovu svesrdnu pomoc- a posle ga naravno zamenila mladjim!

za vreme devedesetih i krvavih ratova, dao je svoj doprinos i podrshku tragichnoj, krvavoj politici, tako shto je obNJasnio , da je u Srba lobanja takve gradje-da su oni po svojoj prirodi ratnici i da drugachje ne moze biti-valjda!

a, btw- shta bi s onim shto su ga uhvatili kako prepisuje svoje knjige?

meslem-uopshte nije ni bitno-ponuda koju je oservirao i onako nije narochito privlachna!
in_ka in_ka 19:35 22.11.2010

nema teme

Zar doktor Maric nije doktor za akne i bubuljice? Ili je to neka druga reklama? Ili to nije ni bitno? Hm... Ivica Marica je pobedio!
monamia monamia 20:22 22.11.2010

joooj

dosadnog li teksta !!
draft.dodger draft.dodger 22:54 22.11.2010

O stručnosti...

JOCA PRCABOCA...
crveninindza crveninindza 23:05 24.11.2010

...

Da je pravde u svetu (svim državama, ne samo ovoj) većini pomenutih bi bila izrečena doživotna zabrana bavljenja politikom.

Kada zubar loše radi svoj posao i to se pročuje, sigurno neće ostati u poslu. Isto važi za molere, zidare, pekare ... Samo su političari izuzetak. Kada nešto zezneš do stepena nepopravljivosti to uvek znači samo jedno - sačekaj novu kampanju, nove izbore pa preleti na neko novo mesto.

Mislim da samo dvoje ili troje sa ove mogu da se pohvale da ne čine ništa loše ovoj državi (ali ni nešto dobro, ako ćemo već tako), dok su ovi ostali zreli za prevremenu penziju.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana