Muzika| Sex| Umetnost

Onako ..među nama - Ponavljač!

trener92 RSS / 15.03.2010. u 05:16

 

"Ne podnosim lirske , impotentne , škrte,moralno ogorčene dobričine! Ne podnosim Danteove Beatrice!
Volim starog Lava Nikolajeviča Tolstoja, iako mi je dosadna moralnost njegovih spisa.
A išao je on , kako Gorki piše u "Sjećanjima na suvremenike" , preko polja , na jednoj mu strani uboga dobričina Čehov, na drugoj nekadašnja skitnica Gorki, dok su na polju radile seljanke
.Jedna je bila posebno lijepo nagnuta naprijed, , tako da su joj bliještala bedra ispod suknje.
I usred naklapanja o kulturi upitat će stari Lav sramežljivog Čehova: Jeste li mnogo fukali Antone Antonoviču ( ili kako se već zvaše)?


Nisam, skromno odgovori Čehov. " A ja jesam, job tvoju mat... uskliknuo je Lav Nikolajevič....." *

Priznajem,ponavljač!

Jesam . bio i sada sam.

Pogotovo ponavljam neke radnje , , koje su mi životno važne ,..Utvrđujem gradivo, naravno iznova i ( ili ponovo , ako sam ponavljač onda je valjda ponovo, a ne iznova onda bi bio : iznovljač, tako se nekako rimuje ili pasuje šta li? I onda se pitam , a zašto se onda čudim što se dešavaju neke stvari, kada ih nisam svladao, do sada. I ti ( ti - neko ko čita ) bi se tako isto pitao .
I s kojim pravom ti dođe nekad da ostaneš bez teksta? Bez reči . (kako se to već boduje ili definiše)
Da se osetiš se ko popišan cvet nekada je to onako, dođe ti da popizdiš. A ne znaš zašto doduše pretpostavljaš , ali, opet ne kapiraš u momentu.
A kako vreme prolazi , polako slažeš kockice ili sličice ,kao puzle i dobiješ sličku.
Rekao bih :akvarel , jbte!
Ne dopada ti se ono što ti se prikazalo , ali ko te, uopšte ,pita za to! Uzmi ili ostavi !
.Dugo sam razmišljao kako da napišem ili postavim blog.
Prvo sam pomislio :
bloger geragera ! Napiću mu se crvene... za ovo!
(gg: lepo sam ti napisao da ćeš mi upropastiti neki budući blog,
Eh, kako bi ovde , sada "legao" onaj tekst, a koji si me isprovocirao da postavim , postoji samo nešto što može da te izvuče, pročitaćeš na pp, kada dođeš! ) .
Bio bi to sjajan blog! Kao da vidim !
Samo , u pravu je i moja poštovana , draga i uvažena prijateljica Y............ ( ne smem da otkrivam ime , ( "OZNA - će sve da dozna") :( stenogram razgovora)
****"Pa ne možeš da postaviš naslov:
JBŠ LI NEŠTO? Još na naslovnoj strani HEEEEJ::::MEEEN!
Još da insinuiraš na sistem , odnosno poluge sistema?
Pa da li si ti normalan? Diraš u poluge sistema, kao da guraš prst u oko . Kapiraš?
Ti si samo običan kamenčić u cipeli,neprimetan, i očas posla može neko da te izvadi , i baci na gomilu šljunka , a gomila je tolika dokle ti pogled dopire , pa još dalje.
A i nepismen si ,brate, mislim, što jes` jes` .
Ne znaš ni sam šta hoćeš da kažeš !
Nisi savladao časove na kojima se pričalo o zapetama, tačkama, navodnicima, velikim i malim slovima , i taj rad. Mislim , jebale te sve škole i odmori i veliki i mali, kada ne znaš da napišeš prostu rečenicu, a bez grešaka "

-Čekaj, kažem ja, meni je u životu najvažnija titula C.O.F. , za to sam se borio , izgarao!

"Dobro to , neka ti je, samo se ti drži nje, k`o pijan za plot "- kaže ona -" ali to ne može da ti bude opravdanje.
Ideš linijom manjeg otpora.
Zašto si bežao sa ključnih časova , iz škole?
Sada je to došlo na naplatu . Brajko moj!
" Kada sam ti govorila Radovane nemoj s leđa biće žensko ", aaaali džabe !
Ne ,ti ne slušaš, nego navalio ko mutav na telefon ... tambura li tambura "Il me ženi il tamburu kupi ! U nešto se udarati mora!"
Nemoj da se žališ nego , blago meni, olovku i svesku, knjigu u šake,i uči, vežbaj ,možda uspeš nešto , a ne samo " šlager pevač" ili kalimero "nepravda pa to ti je" ... a do tada ...Ma uzmi ,bre, nekog pisca pa prepiši , ako si već toliko zapeo, šta mene mučiš, ja ionako imam pametnijeg posla, treba da fajtam veliki veš, da ga ovaj moj opegla , dok se ne vratim iz života ili će on biti opeglan!
Znaš idem večeras u zezanje, to ti je "žensko veče" , idemo mi žene u život bez muških , idem žurim moram da se picnem ****
Ajd , živeli !JBŠ LI NEŠTO?...***
I počnem ja da preturam ovo iz leve u desnu hemisferu , dođem do zaključka, ( kakvog takvog ,) da ona dobro kaže.
Jbga !
Žene ionako bolje znaju od nas , imaju taj neki osećaj !
Što bi se ja petljao s tim "polugama sistema ili sistemom, m, trebali mi taj qc, da pukne pa me zvekne po glavi , pa posle da kukam ( kako kaže moj uvaženi prijatelj X -opet ne odajem ime, znam ja za oznu : ctiram : (pazi ovo : pasus -krenulo me)

"... ne jebi nas na suvo
boli bre
daj makar pljuni malo u šaku
dok predviђaš tešku godinu
znaaaam
ovi prodaju opet po pola flašice lubrikanta
a mi se jebemo svakix pola sata
ko ћe to napodmazivati..." **

(No hat , desio se "međutim",u blago pređašnje vreme , ili u slobodnom prevodu , a po blogeru Spiridonu " opusti mišić ,sarađuj . ". ( pozajmljen citat!) i tišnjak !

I tako ... krenem od početka , tamo gde je zapelo ,
*
"Poznavao sam vrlo poštovanu i religioznu gospođu - njezina sam sina podučavao matematiku.
Jednom sin nije bio kod kuće- otišao je sa drugovima na skijanje-, a ona me nije pustila otići.
Morao sam s njom piti čaj s rakijom ili bolje rakiju s čajem u kuhinji pod jakom žaruljom.
Ispitivala me o mom stavu prema religiji.
Nisam joj se želio previše zamjeriti -znao sam da svakog jutra ide na misu i pričest- pa sam se izvlačio kako sam znao i umio.
Osjetila je da moja vjera baš nije tako čvrsta - i počela je misionariti.
Govorila mi je o bogu,o prekogrobnom životu, o raju i paklu, o Savlu koji se preobratio u Pavla i postao svetac, i na kraju o Hristu prema kojem se odnosila kao današnji fanovi prema svojim idolima.
Smatrala ga je vrlo lijepim muškarcem, vrlo inteligentnim, koji je umio ovladati svakim društvom, muškarci i žene jednostavno su sjedili oko njega i gledali ga- ukratko, samo što nije rekla kakav je plejboj bio.
To mi je smetalo.
Nisam religiozan, ali mi je taj čovjek bio- kad sam sazreo i razmislio ostvarima - bilo da je uistinu živio ili nije - nekako bratski blizak.Da nisam bio razuzdan čovjek, huligan i svadljivac - volio bih biti kao on.Srednje me mogućnosti nisu zanimale.
Ubrzo sam zapazio da ženska ima planove u vezi samnom.
Polako me počela zavoditi.Stavljala mi je ruku na rame, sad na ruku ,sad na bedro.
A uz to mi je pripovijedala Kristov životopis.Znala je napamet i neke stihove svete Terezijede Jesus, koji govore o sjedinjenju s njim i to vrlo vatreno, šteta što ih ne znam ponoviti.
Frina se zanimala kakva je bila gospođa.Lijepa, nešto iznad tridesete, punih nogu, prerano obudovjela , a dupe je imala kao kobila.Takva bi je čovjek odmah poželio ,kad se ne bi bojao svih onih ceremonija u vezi s krštenjem šeste božije zapovjesti.Išla je posvijetu tako ozbiljnog i strogog lica, da bi odbila svakog ženskara koji ne bi namjeravao s njom izgubiti mnogo vremena i truda.
Vrag bapski, je utvrdio da je Krist u mlađim godinama vjerojatno bio ovakav kakav sam ja.
Morao sam gledati raspelo na zidu, na kojem je razapeti bio uistinu lijepa stasa, malo sam takvih vidio u svijetu.
Pri tome- usporedbe radi- opipavala je moj stas, svukla mi kaput i razvezala kravatu, vjerojatno zato što u Kristovo doba Jude nisu nosile kravate.Košulju mi je raskopčala zbog vrućine.A poljubila me u usta zbog sve veće sličnosti između mene i njzina uzora.Mirno sam je uhvatio za stražnjicu, ali mi je polako odgurnula ruku.
"Hoćemo li se fukati?", upitao sam sasvim poslovno.
Začepila mi je usta i šaputala na uho:
Bez takvih riječi ,dragi moj.Moraš biti dobar.Obećaj da ćeš biti dobar!
Nije čekala odgovor.
Milovala me pod košuljom i dlan mi uvukla za pojas, a uz to sve vrijeme brbljala svete legende.
Izula mi je cipele i čarape, jer je, navodno ,htjela usporediti noge, svukla mi je košulju majicu ni hlače - pa me ogrnula stolnjakom živih boja.
Vjerovatno sam bio vrlo smiješan dok sam ondje sjedio u kratkim gaćama, ogrnut stolnjakom, a ona govorila kao kiša i uporno gurala moje ruke od sebe, što nije utjecalo na njezino pripovijedanje.Kad je stigla dotle kako Hrista javno svlače, rekla je ...pred muškarcima i ženama!
Bila je sva zajapurena, nastavila je: ...kako je trpio, kad je bio onako sramežljiv...da su ga žene gledale sasvim golog,...da se sve vidjelo ... sve,sve...i ono...sve ,sve...Kako za sramežljiva čovjeka nema veće muke nego pokazati sve.I da i mi moramo trpjeti za njega....
I tako se, dašćući od uzbuđenja, svukla gola, zadržala je samo natikače s visokim potpeticama....
Dakako, pri tome nije ni za trenutak zašutjela...
Povukla je i meni gaćice niz noge, a pri tome se pretvarala kao da ne gleda moga divljaka, koji je digao glavu.Mislio sam - neka,napokon smo stigli. Ma kakvi!
Onda je Krist bičevan.
A i mi moramo trpjeti u njegovo ime.
Pružila mi je platneni bič za pse( iako u kući nisu imali psa) i zategla dupe , usput glasno moleći.
Prilijepio sam joj jednu vruću na lijepo oblikovanu dvostruku polukuglu - a tada sam opazio da po leđima i po riti ima jedva vidljive ružičaste pruge od biča.
Postao sam znatiželjan ima li nekoga kome se pušta ili to čini sama.
Predao sam joj bič i rekao: Hajde se sama!
U početku se branila, a bila je gotovo u histeričnom grču od očekivanja, suze su joj počele teći po licu, nazvala me kukavicom, čak mi je i antikrist rekla, ali onda je dohvatila bič - i da vidite kako čovjek može biti nemilosrdan prema sebi!
Molila je jako glasno. Predala mi se na podu, ona je glasno molila litanije (smiluj nam se, moli za nas, i sve redom, pa " mi se jadnici tebi utičemo") , a ja sam glasno psovao i prostačio, nije čula kad sam je uvjeravao kakva je kurva farisejska.
Što sam više psovao, to življe je mrdala poda mnom - pa sam se dosjetio da joj psovke i prostote uzrokuju sličan sladak bol kao ono maloprije bič.
Bio sam dakle , iskorišten do kraja.
Najzad je ustala i odnijela haljinu u kupaonicu, a ja sam se obukao u kuhinji.
Kad se vratila, bila je počešljana i opet dostojanstvena gospođa, koja mi se obraćala sa vi i ubrzo spomenula da je već kasno.
Rijetko mi se koja žena ogadi - ali ova mi se jest.
Prije svega, bio sam premlad za tako teške kušnje.
Uz to sam već vrlo rano počeo prezirati farizeje - bogzna nisam li u njima možda nagonski osjetio svoje ljute protivnike u budućnosti?
Kod vrata me uljudno zamolila kada ću doći radi sljedeće instrukcije.
" Imaš perfektnu guzicu", rekao sam joj na rastanku, " ali bolje bi bilo da Krista pri kurvanju ostaviš na miru".
Samo su joj oči suzile, i zatvorila je vrata za mnom"*

*Jakub L.
**prijatelj X
**** prijateljica Y
***Đ.S.Red

 

 

 



Komentari (127)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

vishnja92 vishnja92 05:22 15.03.2010

hm :)

trener92 trener92 05:39 15.03.2010

Re: hm :)

vishnja92


Ostao sam bez duvana , pa moram da idem, ali vratiću se , ( nadam se )
za višnju moram nešto lepo da smislim
vishnja92 vishnja92 13:34 15.03.2010

Re: hm :)

moram da idem, ali vratiću se


trener92 trener92 14:39 15.03.2010

Re: hm :)

vishnja92
moram da idem, ali vratiću se




Hvala ti što imaš razumevanja, a ne kao onaj gg .

samo za tebe, ali baš

jedna pesma ovako
geragera geragera 05:23 15.03.2010

crvenim






Andjeoski glas coveka koji to nije bio...
trener92 trener92 05:40 15.03.2010

Re: crvenim

geragera



Ja - vi - ću - ti - se
geragera geragera 05:56 15.03.2010

Re: crvenim

trener92

Javiću ti se



Bolje se prvo javi Maci, ne bih se ja sa njom zezao...


Korpa za hleb, crna rukavica i gitara - ulicni svirac kao najveca atrakcija Venice Beacha...
topcat topcat 06:02 15.03.2010

Re: crvenim

ne bih se ja sa njom zezao...


Mačak i ja imamo posebnu konekciju. Nema problema. ; )
geragera geragera 06:04 15.03.2010

Re: crvenim

topcat

Mačak i ja imamo posebnu konekciju. Nema problema. ; )


topcat topcat 06:13 15.03.2010

Re: crvenim

Slažem se da je neobjašnjivo.
geragera geragera 06:16 15.03.2010

Re: crvenim



Najzad ga pronalaze, posle nekoliko ploca za male snima album za mejdzor kucu i umire posle par meseci...
geragera geragera 06:23 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
Slažem se da je neobjašnjivo.


TrenerE, bre, pa ne kupujes duvan u Virdziniji, vracaj se brzo - Maca je ponovo pocela da se slaze sa mnom.

topcat topcat 06:35 15.03.2010

Re: crvenim

pa ne kupujes duvan u Virdziniji


Stvarno se zadržao. Da nije koga sreo?
geragera geragera 06:44 15.03.2010

Re: crvenim

topcat

Stvarno se zadržao. Da nije koga sreo?


topcat topcat 06:50 15.03.2010

Re: crvenim

A možda nas je otpilio...ono kao ide po cigare...
geragera geragera 06:53 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
A možda nas je otpilio...ono kao ide po cigare...


Ne znam, ti si ta koja s njim ima posebnu konekciju.

topcat topcat 06:58 15.03.2010

Re: crvenim

geragera
Ne znam, ti si ta koja s njim ima posebnu konekciju.

Poštujem privatnost.
geragera geragera 07:00 15.03.2010

Re: crvenim

topcat

Poštujem privatnost.


Neces nikom da kazes da si mu oprostila sto si ga tukla, to?


topcat topcat 07:06 15.03.2010

Re: crvenim

Ma nije tajna, umlatih ga neviđeno!



Edit: Bre!

geragera geragera 07:14 15.03.2010

Re: crvenim

topcat

Edit: Bre!


Ne brecaj se na mene, znas.


trener92 trener92 14:28 15.03.2010

Re: crvenim

geragera
topcat
Slažem se da je neobjašnjivo.


TrenerE, bre, pa ne kupujes duvan u Virdziniji, vracaj se brzo - Maca je ponovo pocela da se slaze sa mnom.


topcat
pa ne kupujes duvan u Virdziniji


Stvarno se zadržao. Da nije koga sreo?


he he he I`m back

trener92 trener92 14:47 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
ne bih se ja sa njom zezao...


Mačak i ja imamo posebnu konekciju. Nema problema. ; )


On pokušava nas da posvađa ?

Idemo kombinaciju, malo Rory ,malo nešto drugo

za tebe

Too Much Alcohol
trener92 trener92 14:56 15.03.2010

Re: crvenim

geragera


Najzad ga pronalaze, posle nekoliko ploca za male snima album za mejdzor kucu i umire posle par meseci...


Stari dobri Ted (slušao Watch your step davnih dana)
Ali da bi ostali "u temi" ipak predlažem da krenemo ovako

Bluz gnjuz
topcat topcat 15:06 15.03.2010

Re: crvenim

On pokušava nas da posvađa ?


Testira me, a i mami sliku : )))


trener92 trener92 15:24 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
On pokušava nas da posvađa ?


Testira me, a i mami sliku : )))




Vidim ga šta radi, mangup jedan belosvetski. ali mu ne vredi

geragera geragera 15:34 15.03.2010

Re: crvenim

trener92
topcat
On pokušava nas da posvađa ?


Testira me, a i mami sliku : )))




Vidim ga šta radi, mangup jedan belosvetski. ali mu ne vredi




Mozete samo da mi pljunete pod prozor vas dvoje.
Da mi se klizaju svalerke.

topcat topcat 15:49 15.03.2010

Re: crvenim

Fakat je stavio avatar! : )))))

vladimir petrovic vladimir petrovic 15:56 15.03.2010

Re: crvenim

Trener92
...I usred naklapanja o kulturi upitat će stari Lav sramežljivog Čehova: Jeste li mnogo fukali Antone Antonoviču..


Moram da ustanem u odbranu sramežljivih, u koje i sebe ubrajam, ali koji volim fukanje, časna reč...
Jedino, što mi ne pravimo deal od toga, kao oni drugi, brbljivi, koji čak i knjige (pa i blogove) pišu na tu temu. Mi mnogo radimo, često i efikasno, a pritom ćutimo, he, he, he...
geragera geragera 16:01 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
Fakat je stavio avatar! : )))))



Mozete da mi pljunete i pod lijanu.

topcat topcat 16:04 15.03.2010

Re: crvenim

geragera
Mozete da mi pljunete i pod lijanu.

Osim što ljubomorišeš, kačiš sjajnu muziku. ; )
trener92 trener92 16:14 15.03.2010

Re: crvenim

vladimir petrovic
Trener92
...I usred naklapanja o kulturi upitat će stari Lav sramežljivog Čehova: Jeste li mnogo fukali Antone Antonoviču..


Moram da ustanem u odbranu sramežljivih, u koje i sebe ubrajam, ali koji volim fukanje, časna reč...
Jedino, što mi ne pravimo deal od toga, kao oni drugi, brbljivi, koji čak i knjige (pa i blogove) pišu na tu temu. Mi mnogo radimo, često i efikasno, a pritom ćutimo, he, he, he...


Pa gde si ti Vladimire? Dobro došao!
Ne obraćaj pažnju na to , to su samo neka naklapanja, isfrustriranih ponavljača, šofera i tako to, koji svoju intelektualnu prazninu ispunjavaju sitnim i zluradim podmetanjima .
Nego ovako
Da imam nešto za tebe, onako simpa, a na temu

*Zašto žene pitaju:
- Da li ste pročitali neku dobru knjigu u poslednje vreme?
Odgovor:

Devojka žuri na fakultet, ali nikako da naiđe autobus. I razmišlja ona, kad bi bar stigao neki prevoz, sve bi učinila onom ko je poveze. I počne da stopira.
I u tom trenutku zaustavlja se audi ,vozi mladić njenih godina, pa je pita:
Gde ideš?
- Do ekonomskog fakulteta.
Može, ali da te poshevim.
I devojka pristane i počne mladić, ali ne može, nikako da mu se digne.
I kaže on njoj:
-, izvini, učio sam ovih dana k'o stoka, pročitao sam tri knjige od petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izađi,ne mogu od sramote ni u oči.da te pogledam
I izađe devojka i nedugo zatim zaustavi se jugo, a u njemu profesor.
Dokle ideš?
Do ekonomskog fakulteta.
Može, ali da te poševim.
I pristane devojka i počne profesor, ali ne ide, ni njemu se ne diže.
I kaže on njoj:
- izvini, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam i spavao, glava mi je puna.
Ajde molim te izađi, ne mogu od sramote ni u oči. da te pogledam
I izađe devojka.
I nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondžija kaže:
- Vozim te gde 'oćeš, samo da te poševim.
I devojka pristane.
I krene on da radi, prođe pola sata, sat, dva, tri, on ne prestaje. Na kraju trećeg sata, devojka kaže polumrtvim glasom:

- Majstore, čitaš li ti šta, yebote?!?!?!
Idemo ovako oooo!

geragera geragera 16:23 15.03.2010

Re: crvenim

topcat

Osim što ljubomorišeš,


Ma, ja to samo da tebi olaksam.

topcat
kačiš sjajnu muziku. ; )


A da je covek ziv - ladno bi ga penzionisala.

geragera geragera 16:28 15.03.2010

Re: crvenim

trener92
vladimir petrovic
Trener92
...I usred naklapanja o kulturi upitat će stari Lav sramežljivog Čehova: Jeste li mnogo fukali Antone Antonoviču..


Moram da ustanem u odbranu sramežljivih, u koje i sebe ubrajam, ali koji volim fukanje, časna reč...
Jedino, što mi ne pravimo deal od toga, kao oni drugi, brbljivi, koji čak i knjige (pa i blogove) pišu na tu temu. Mi mnogo radimo, često i efikasno, a pritom ćutimo, he, he, he...


Pa gde si ti Vladimire? Dobro došao!
Ne obraćaj pažnju na to , to su samo neka naklapanja, isfrustriranih ponavljača, šofera i tako to, koji svoju intelektualnu prazninu ispunjavaju sitnim i zluradim podmetanjima .
Nego ovako
Da imam nešto za tebe, onako simpa, a na temu

*Zašto žene pitaju:
- Da li ste pročitali neku dobru knjigu u poslednje vreme?
Odgovor:

Devojka žuri na fakultet, ali nikako da naiđe autobus. I razmišlja ona, kad bi bar stigao neki prevoz, sve bi učinila onom ko je poveze. I počne da stopira.
I u tom trenutku zaustavlja se audi ,vozi mladić njenih godina, pa je pita:
Gde ideš?
- Do ekonomskog fakulteta.
Može, ali da te poshevim.
I devojka pristane i počne mladić, ali ne može, nikako da mu se digne.
I kaže on njoj:
-, izvini, učio sam ovih dana k'o stoka, pročitao sam tri knjige od petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izađi,ne mogu od sramote ni u oči.da te pogledam
I izađe devojka i nedugo zatim zaustavi se jugo, a u njemu profesor.
Dokle ideš?
Do ekonomskog fakulteta.
Može, ali da te poševim.
I pristane devojka i počne profesor, ali ne ide, ni njemu se ne diže.
I kaže on njoj:
- izvini, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam i spavao, glava mi je puna.
Ajde molim te izađi, ne mogu od sramote ni u oči. da te pogledam
I izađe devojka.
I nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondžija kaže:
- Vozim te gde 'oćeš, samo da te poševim.
I devojka pristane.
I krene on da radi, prođe pola sata, sat, dva, tri, on ne prestaje. Na kraju trećeg sata, devojka kaže polumrtvim glasom:

- Majstore, čitaš li ti šta, yebote?!?!?!
Idemo ovako oooo!



Pravda za onaniju!

trener92 trener92 16:32 15.03.2010

Re: crvenim

geragera

Pravda za onaniju!






mikele9 mikele9 16:38 15.03.2010

Re: crvenim

a pritom ćutimo, he, he, he.

Misliš javno? Ne verujem da se baš ni glas ne čuje u trenucima kad
Mi mnogo radimo, često i efikasno


Pozdrav sramežljivom Vladimiru od sramežljivog Mikelea.
trener92 trener92 17:41 15.03.2010

Re: crvenim

topcat
Fakat je stavio avatar! : )))))



Pazi tek sada sam primetio avatar pa ne mogu da verujem

Pazi akciju



trener92 trener92 17:44 15.03.2010

Re: crvenim

mikele9
a pritom ćutimo, he, he, he.

Misliš javno? Ne verujem da se baš ni glas ne čuje u trenucima kad
Mi mnogo radimo, često i efikasno


Pozdrav sramežljivom Vladimiru od sramežljivog Mikelea.


Zar i ti Mikele ? Sramežljiv Nisam to od tebe očekivao .

Ne , ne.

JJ Beba JJ Beba 18:17 15.03.2010

Re: crvenim

... ne jebi nas na suvo
boli bre
daj makar pljuni malo u šaku
dok predviђaš tešku godinu
znaaaam
ovi prodaju opet po pola flašice lubrikanta
a mi se jebemo svakix pola sata
ko ћe to napodmazivati..." **

gde ste bre mačkovi

Kissing In The Dark
nisam našla Skinny Legs Blues, al može i ovo

trener92 trener92 18:33 15.03.2010

Re: crvenim

JJ Beba


Gde si Bebo? Postavlja se muzika za tebe , a tebe nema bre kaooooo

pravde u u ovoj zemlji

Bukka White
geragera geragera 18:38 15.03.2010

Re: crvenim

JJ Beba
al može i ovo


Geeshie Wiley - Last Kind Words
Totalni zabezek...
JJ Beba JJ Beba 20:58 15.03.2010

Re: crvenim

Gde si Bebo? Postavlja se muzika za tebe , a tebe nema bre kaooooo

pravde u u ovoj zemlji

jedva otvaram blog, kara me komp, daizvineovajtramvaj
Žene ionako bolje znaju od nas , imaju taj neki osećaj !

Woke Up This Mornin'

za geru
mikele9 mikele9 21:08 15.03.2010

Re: crvenim

Zar i ti Mikele ? Sramežljiv Nisam to od tebe očekivao .
Ne , ne.

Dragi moj omiljeni treneru, sramežljiv sam glede primitivizma, prljavštine i ljudske gluposti. Ne znam i ne umem s tim da se nosim. A ono sam se solidarisao s Vladimirom jer i ja mislim da je initima prava stvar.
geragera geragera 21:42 15.03.2010

Re: crvenim

JJ Beba
za geru


Bebac, hvala ti, ovo je fenomenalno, ali mi je Geeshie Wiley apsolutno otkrovenje - ko neka izgubljena sestra Roberta Johnsona...
maksa83 maksa83 22:52 15.03.2010

Re: crvenim

edino, što mi ne pravimo deal od toga, kao oni drugi, brbljivi, koji čak i knjige (pa i blogove) pišu na tu temu. Mi mnogo radimo, često i efikasno, a pritom ćutimo, he, he, he...


Efikasno... u mom selu biti efikasan podrazumeva brzo završavati stvari.

Imajuć to u vidu, skroz je jasno zašto ćutite.
trener92 trener92 23:13 15.03.2010

Re: crvenim

maksa83
edino, što mi ne pravimo deal od toga, kao oni drugi, brbljivi, koji čak i knjige (pa i blogove) pišu na tu temu. Mi mnogo radimo, često i efikasno, a pritom ćutimo, he, he, he...


Efikasno... u mom selu biti efikasan podrazumeva brzo završavati stvari.

Imajuć to u vidu, skroz je jasno zašto ćutite.


Ja ništa nisam rekao. ( )
Ja ne znam ništa
JJ Beba JJ Beba 23:36 15.03.2010

Re: crvenim

ko neka izgubljena sestra Roberta Johnsona...


sve su one njegove sestre

BEVERLY GUITAR WATKINS

Rory Block
geragera geragera 00:17 16.03.2010

Re: crvenim

maksa83

Efikasno... u mom selu biti efikasan podrazumeva brzo završavati stvari.

Imajuć to u vidu, skroz je jasno zašto ćutite.


I kako ne biti ponosan na dete Maksu?
Direktno u srz stvari, bez nepotrebnog izmotavanja.



(Maco, skroz nenamerna stotka )
geragera geragera 00:42 16.03.2010

Re: crvenim

JJ Beba
sve su one njegove sestre


A ti moja...

JJ Beba JJ Beba 00:56 16.03.2010

Re: crvenim

A ti moja...

u to ime





a tek ona
trener92 trener92 03:00 16.03.2010

Re: crvenim

JJ Beba

a tek ona


Ona je genijalna, hvala ti Bebo!
trener92 trener92 03:13 16.03.2010

Re: crvenim

mikele9
Zar i ti Mikele ? Sramežljiv Nisam to od tebe očekivao .
Ne , ne.

Dragi moj omiljeni treneru, sramežljiv sam glede primitivizma, prljavštine i ljudske gluposti. Ne znam i ne umem s tim da se nosim. A ono sam se solidarisao s Vladimirom jer i ja mislim da je initima prava stvar.


Video sam tvoj komentar ranije , samo neka pometnja u mojim redovima, pa tek sada postižem. Imamo isto mišljenje o svim pitanjima i cenim solidarnost sa Vladimirom.
Dobar je naš Vladimir, samo neka nam piše. U to ime jedna dobra pesma i za Vladimira od još jednog
Vladimira
topcat topcat 05:37 15.03.2010

ko se to

uvalio?
trener92 trener92 16:04 15.03.2010

Re: ko se to

topcat
uvalio?



" I nebo je blu
i oči su blu
i ljubav je blu ..."




mikele9 mikele9 16:43 15.03.2010

Re: ko se to

Pozdravlja i tebe i mene i sve ostale Marko Brecelj.
trener92 trener92 17:50 15.03.2010

Re: ko se to

mikele9
Pozdravlja i tebe i mene i sve ostale Marko Brecelj.


Marko Brecelj je za mene jedan od najboljih likova na Balkanu!

U to ime da još jednom "pljunemo istini u oči" dok su zabranjivali plakatiranje



P.s. Veliki pozdrav Marku ( vidiš šta ti je ponavljač :zaboravljam osnovni red, pa to ti je )
geragera geragera 18:13 15.03.2010

Re: ko se to

mikele9
Pozdravlja i tebe i mene i sve ostale Marko Brecelj.


trener92
Marko Brecelj je za mene jedan od najboljih likova na Balkanu!


Momci, decaci.

trener92 trener92 19:10 15.03.2010

Re: ko se to

geragera
mikele9
Pozdravlja i tebe i mene i sve ostale Marko Brecelj.


trener92
Marko Brecelj je za mene jedan od najboljih likova na Balkanu!


Momci, decaci.



Stavio je rolat na oči
Pre dosta godina u Ben Akibi, je dosta provokativno počeo koncert , sa numerom Helga i njegovom pojavom u oficirskom odelu samo bez svastika , bili su tu negde i halteri i svašta je tu još bilo. I Bele je bio odličan,Meda za klavijaturom ... bili su dobri u tandemu, dok se nisu popičkali.
stefan.hauzer stefan.hauzer 06:27 15.03.2010

aaa...eee...ooo...uuu...

...iii...ovo zasluzuje jedno 'Ladno.


plus,the flaming lips...fight test.

topcat topcat 07:17 15.03.2010

Re: aaa...eee...ooo...uuu...

stefan.hauzer
'Ladno.

da, da...
stefan.hauzer stefan.hauzer 07:52 15.03.2010

Re: aaa...eee...ooo...uuu...

hehe,znas me...
Черевићан Черевићан 08:33 15.03.2010

јебозов

деликатна тема прца
мимоишла мене није
хаснирам је годинама
многе тајне она крије

јербо кате јеб подјарми
(била ноћца или дан)
мамећ својем недореку
нагонима си прозван

ту разума више нема
на очима клапна пала
поцвест те је надвладала
о хормони баш ви фала
trener92 trener92 16:19 15.03.2010

Re: aaa...eee...ooo...uuu...

stefan.hauzer
...iii...ovo zasluzuje jedno 'Ladno.


plus,the flaming lips...fight test.



Može , može , prihvata se jer život je

feferon
trener92 trener92 16:29 15.03.2010

Re: јебозов

Черевићан


Gosn.Čer kako da se zahvalim za ove stihove,
osim jednom dobrim videom.Znam da ova muzika nije baš po vašem izboru, ali verujemda je vizuelni efekat presudan u ovom slučaju

buldozer92 buldozer92 09:35 15.03.2010

dan opričnika



ima Sorokin jednu fenomenalnu knjigu, ko nije čito, trk na čitanje, zove se "dan opričnika"

e, pa, opričnici su se e6ali ko mršave svinje

ali najviše su uživali kad to rade izmedju sebe, a i sve ostane u "familiji"
kako?
pa smislili su bolesni i bolesno e6anje.
ti se ljudi tj neljudi prvo "dignu" pa se onda uhvate u kolonu jedan iza drugoga
i to tako što se levom rukom uhvate za rame onog ispred sebe - da se ne odmakne
a desnom mu Ga pridrže iza - da slučajno ne ispadne
sledeći u toj ljudskoj gusenici uradi isto to, pa sve do poslednjeg u nizu
pa onda smotaju u pun krug tu ljudsku guzenicu, pardon, gusenicu, tako da i glava i rep budu e6ani takodje.

i eto veselja njihovog

e6u, nego šta

Черевићан Черевићан 11:37 15.03.2010

клоканима слични

читам . . . ti se ljudi tj neljudi prvo "dignu" pa se onda uhvate u kolonu jedan iza . .

trener92 trener92 16:56 15.03.2010

Re: dan opričnika

dan opričnika


To mu dođe nešto kao vozić ? Ti` Sunce ti kalaisano, Baš je taj Ivan bio teribl.
Doduše imao je i Donatien Alphonse François , interesantnih "elegija" na sličnu temu ,
kao recimo u "Julijina povest ili procvati poroka" gde daje slikovite opise sa gospođom De Klervil, Delkur, Sen -Fon-omi ima ih još, ko će se svega setiti ali o tome neki drugi put.

Hvala ti za ovo o opročnicima , u to ime jedna dobra pesma za tebe



trener92 trener92 19:40 15.03.2010

Re: клоканима слични

Черевићан
читам . . . ti se ljudi tj neljudi prvo "dignu" pa se onda uhvate u kolonu jedan iza . .


Fenomenalno , kako ste ovo samo pronašli !!!!

buldozer92

Moram da ti zahvalim još jednom za komentar, kao asocijaciju za izvanredan ilustrativni primer koji je postavio Gosn, Čer.

Jedna dobra pesma zbog toga .

loader loader 09:48 15.03.2010

Romanticus

... na jednoj mu strani uboga dobričina Čehov, na drugoj nekadašnja skitnica Gorki, dok su na polju radile seljanke ... ...

Hm... Couch, Homo Romanticus :)

trener92 trener92 16:58 15.03.2010

Re: Romanticus

loader
... na jednoj mu strani uboga dobričina Čehov, na drugoj nekadašnja skitnica Gorki, dok su na polju radile seljanke ... ...

Hm... Couch, Homo Romanticus :)



Tako je Mr. Loader jedna romantična pesma u to ime

Last Man standing
aleksanadar aleksanadar 10:15 15.03.2010

Lav

Volim starog Lava Nikolajeviča Tolstoja, iako mi je dosadna moralnost njegovih spisa.


Moj slučaj, takođe.

I ja sam ponavljač.
(Učim francuski, ovih dana, iznova.)

trener92 trener92 17:06 15.03.2010

Re: Lav

aleksanadar
Volim starog Lava Nikolajeviča Tolstoja, iako mi je dosadna moralnost njegovih spisa.


Moj slučaj, takođe.

I ja sam ponavljač.
(Učim francuski, ovih dana, iznova.)



Francuski je lep malo mora da se lomi jezik ,ali nije važno, to je dobro.

recimo kao kod

ovde ...na primer,
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:10 15.03.2010

Majstor

Antone Antonoviču ( ili kako se već zvaše)?


Anton Pavlovič Čehov
trener92 trener92 17:11 15.03.2010

Re: Majstor

Jelica Greganović
Antone Antonoviču ( ili kako se već zvaše)?


Anton Pavlovič Čehov

A znao sam da je negde greška samo gde, Nema to ti je problem sa ponavljačima Jelice, zaborave i ono što su usput pokupili ili sve izmešaju
kao u mojoj omiljenoj

"Kdo je tebe Praslovan plavati učil,
da si preplaval tisto rusko reko
in se v mojih genih naselil.


Horde slovanske krvi preko reke skozi dni,
spredaj poglavarji in direktorji,
za njimi kurbe, mladci, upokojenci.
Spolno močni, silno zdravi,
zakladi step iz pradavnine so prišli
po stotih generacijah sposobnih gospodinj
in nam po vseh predpisih
zajebali vse, kar se je zajebati dalo.

Kdo je tebe Praslovan plavati učil,
da si preplaval tisto rusko reko
in se v mojih genih naselil.

Usmerjeno izobraženi, zjutraj v službo skozi dni,
spredaj so grobovi in sirote,
za njimi mrtve ribe in crknjeni psi.
Brez pigmenta smo spočeti,
sodobna brozga iz betona
se množimo križani, kastrirani, korakajoči,
da bomo vsi po vseh predpisih
zajebali vse, kar se bo zajebati dalo."

mogul_sad_ja_kasti mogul_sad_ja_kasti 12:52 15.03.2010

dobar stari vic...

JBŠ LI NEŠTO?.


o sveca mu, podseti me pisanije na jedan stari vic

- Brojtro kasti, Lalo!
- O,Panto...brojtro!
- Kako si, imal šta novo?
- Ta štaš imati kod ove zime, moj Panto...mož samo jbt!
- Pa jel ondak jbš?
- Ta sve što naiđe!
- Pa jel naiđe?
- Ta baš ništa...



Jelica Greganović Jelica Greganović 14:13 15.03.2010

Re: dobar stari vic...


Nisam, skromno odgovori Čehov. " A ja jesam, job tvoju mat... uskliknuo je Lav Nikolajevič....." *

Eee, to je čika Lav i tako mogao da govori samo u prošlom vremenu, za razliku od gos'in Čehova koji više no što je zdravo smucao po bordelima i bio poznat pevac. To što Tolstoju nije hteo da ispunjava vreme i gasi žeđ, to je druga priča...
trener92 trener92 17:16 15.03.2010

Re: dobar stari vic...

mogul_sad_ja_kasti
JBŠ LI NEŠTO?.


o sveca mu, podseti me pisanije na jedan stari vic

- Brojtro kasti, Lalo!
- O,Panto...brojtro!
- Kako si, imal šta novo?
- Ta štaš imati kod ove zime, moj Panto...mož samo jbt!
- Pa jel ondak jbš?
- Ta sve što naiđe!
- Pa jel naiđe?
- Ta baš ništa...





Odličan ...

Zaslužuje i dobru pesmu
kao onu o
petlu
trener92 trener92 17:23 15.03.2010

Re: dobar stari vic...

Jelica Greganović

Nisam, skromno odgovori Čehov. " A ja jesam, job tvoju mat... uskliknuo je Lav Nikolajevič....." *

Eee, to je čika Lav i tako mogao da govori samo u prošlom vremenu, za razliku od gos'in Čehova koji više no što je zdravo smucao po bordelima i bio poznat pevac. To što Tolstoju nije hteo da ispunjava vreme i gasi žeđ, to je druga priča...


Jelice , sve mi se čini da su se većina od tih, pisaca ,samo smucali okolo i pravili razne nepodopštine, a sve zbog inspiracije i šta ti ja znam , već čega.
Čudan neki svet kako bi rekli.
darkonduty darkonduty 14:34 15.03.2010

Džisus

Morao sam gledati raspelo na zidu, na kojem je razapeti bio uistinu lijepa stasa, malo sam takvih vidio u svijetu.

treneru jel ovakav?


trener92 trener92 17:24 15.03.2010

Re: Džisus

darkonduty
Morao sam gledati raspelo na zidu, na kojem je razapeti bio uistinu lijepa stasa, malo sam takvih vidio u svijetu.

treneru jel ovakav?




Nije baš Larry , ali slično i on je jedno vreme bio preobraćen , koliko se sećam
darkonduty darkonduty 14:40 15.03.2010

Samo još jedno

Ne mogu da odolim, valjda ti se neću još i ja ogaditi


trener92 trener92 17:28 15.03.2010

Re: Samo još jedno

darkonduty
Ne mogu da odolim, valjda ti se neću još i ja ogaditi




Ne mogu da verujem čega si se setila.
E za tebe nešto ovako

outsider92 outsider92 15:01 15.03.2010

Lep tekst, kao i obično

Rijetko mi se koja žena ogadi - ali ova mi se jest.


Mene ovo asocira na ono: "Sada si pao najniže, Nikola"

Poklon za domaćina.

P.S. - Tačno znam ko će da mi da preporuku za ovaj link, samo ako svrati ovde
trener92 trener92 15:30 15.03.2010

Re: Lep tekst, kao i obično

outsider92
Rijetko mi se koja žena ogadi - ali ova mi se jest.


Mene ovo asocira na ono: "Sada si pao najniže, Nikola"

Poklon za domaćina.

P.S. - Tačno znam ko će da mi da preporuku za ovaj link, samo ako svrati ovde


"baboj..." kako kaže sotona

p.s. Misliš da samo Beba voli Becka,cenimo ga i mi ,ostali

ali ipak idemo ovako

Shadow Play
geragera geragera 15:31 15.03.2010

Re: Lep tekst, kao i obično

outsider92


P.S. - Tačno znam ko će da mi da preporuku za ovaj link, samo ako svrati ovde


Zasto Bebac jos ne reaguje?
Da podcrtamo zov...

outsider92 outsider92 16:30 15.03.2010

Re: Lep tekst, kao i obično

Ma znam ja da nije Beba jedina, samo je najpristrasnija

JJ Beba JJ Beba 22:01 15.03.2010

Re: Lep tekst, kao i obično

p.s. Misliš da samo Beba voli Becka,cenimo ga i mi ,ostali

Beck je tzar, mega tzar. nema razgovora po tom pitanju


večeras bez tzara
vam vam kačim samo gitaritinje, al zbog trenera satrog mačka bluzera, kačim uglavnom bluz gitaristkinje

Gaye Adegbalola
Joanna Connor
trener92 trener92 02:21 16.03.2010

Re: Lep tekst, kao i obično

JJ Beba

Gaye Adegbalola
Joanna Connor


Sada sam tek stigao da poslušam Gaye je odlična , a Joanna dobra zajebancija , samo poznato mi je ime, pročitao sam da je imala svirke i sa matorim Cottonom
miloradkakmar miloradkakmar 15:42 15.03.2010

Ponavljanje

proleća.
Sve se budi.
I biti budan za iznAvljanje.
trener92 trener92 17:34 15.03.2010

Re: Ponavljanje

miloradkakmar
proleća.
Sve se budi.
I biti budan za iznAvljanje.


Da iznAvljanje

Ovaj je znao nešto o

buđenju proleća
mirelarado mirelarado 20:51 15.03.2010

Можда Лоренца може да прође?

Разумем те потпуно што не волиш Дантеову Беатриче, Блаженку, није то жена од крви и меса, већ етерична госпа од које песник очекује да се духовно уздигне и сједини с Богом.

Можда ће ти се више допасти Екова Лоренца Пелегрини из Фукоовог клатна, кадра да заведе, усхити, обрлати чак и машину звану флипери, да игра по њеном:

Флипер се не игра само рукама већ и карлицом. Главни проблем у игри није да куглица не прође између полугица и да је аутомат не прогута, нити је важно да се бековски одбије до половине терена. Циљ је да се она задржи на врху, где све врви од светлећих мета које доносе бодове, и где се куглица махнито и хаотично одбија од једне до друге мете, а да ми не морамо ништа да радимо. За то није важно ударање по куглици већ лагано померање флипера уз максималну нежност, како флипер не би тилтовао. То је могућно урадити само карлицом, односно таквим покретом кукова који би остварио жељу да карлица не удари већ само окрзне флипер, те се остаје само на ивици оргазма. А још важнији од карлице су гузови који, ако се кукови природно покрећу, обављају замах унапред, али веома благо, тако да је налет, када стигне до карлице, већ ослабљен. Све то подсећа на хомеопатију, где је лековито дејство тим јаче што се више сукусије примењује на раствор, односно када се супстанца готово потпуно раствори и нестане у води која се постепено додаје. И тако из карлице креће микрострујање ка кућишту а флипер постаје послушан и кротак, лоптица клизи противно природи, инерцији, сили теже, законима динамике, лукавству произвођача који је планирао да она лако пропада, опија је вис мовенди, па остаје у игри невероватно дуго, а рекорди се памте. Али неопходна је женска карлица, како између илијума и машине не би било никаквих сунђерастих тела или материја склоних набрекнућу, већ само кожа, нерви и кост утегнути у фармерке, и узвишена еротска страст, злобна фригидност, незаинтересованост за прилагођавање сензибилитету партнера, задовољство у распиривању његове жудње и дозирању властите - амазонка мора да излуди флипер и да унапред ужива у томе што ће га напустити.
mikele9 mikele9 21:35 15.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

Али неопходна је женска карлица, како између илијума и машине не би било никаквих сунђерастих тела или материја склоних набрекнућу, већ само кожа, нерви и кост утегнути у фармерке, и узвишена еротска страст, злобна фригидност, незаинтересованост за прилагођавање сензибилитету партнера, задовољство у распиривању његове жудње и дозирању властите - амазонка мора да излуди флипер и да унапред ужива у томе што ће га напустити.

Grazie professoressa! Meraviglioso!
trener92 trener92 22:20 15.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

mirelarado


Auuu Mirela , počev od imena ...Lorenca kako dobro zvuči mmm
Kakav opis Mamamia....
Zaista bi voleo da upoznam tog Čoveka Eka i od srca bih ga častio vinom, ma ne jednom nego s dve litre, pa nek` ide život .

Ne vredi da razmišljam , suviše je dobra asocijacija

za sve Lorence



mirelarado mirelarado 22:24 15.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

trener92
Zaista bi voleo da upoznam tog Čoveka Eka i od srca bih ga častio vinom, ma ne jednom nego s dve litre, pa nek` ide život .


Пије бело и није пробирљив. :))

Тренеру
niccolo niccolo 22:31 15.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

Lorenca kako dobro zvuči mmm

Meni je uvek Chiara zvučalo nekako mmm...
mikele9 mikele9 23:48 15.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

Meni je uvek Chiara zvučalo nekako mmm.

Tako se zove moja kuca, moja ljubimica a i žena u prevodu na srpski
niccolo niccolo 00:07 16.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

Maltezer?
mikele9 mikele9 00:32 16.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

Maltezer?

Maltezerka
A ženino ime (ne zezaj) je Chiara u prevodu na srpski
trener92 trener92 03:16 16.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

mirelarado
trener92
Zaista bi voleo da upoznam tog Čoveka Eka i od srca bih ga častio vinom, ma ne jednom nego s dve litre, pa nek` ide život .


Пије бело и није пробирљив. :))

Тренеру


Po onome što si pisala o njemu na blogovima, vidi se da je pravi Čovek, da nije "zakeralo" .Volim takve ljude .
trener92 trener92 03:23 16.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

mikele9
Meni je uvek Chiara zvučalo nekako mmm.

Tako se zove moja kuca, moja ljubimica a i žena u prevodu na srpski

Sestra je imala dve ( maltezerke) ali su obe uginule (,mnogo su nežni kerići , maze se kao mačke,) sada ima šicove.

trener92 trener92 03:34 16.03.2010

Re: Можда Лоренца може да прође?

niccolo
Lorenca kako dobro zvuči mmm

Meni je uvek Chiara zvučalo nekako mmm...


da , jeste , upravu si

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana