Budućnost| Društvo| Ekonomija| Kultura| Ljubav| Nauka| Sex| Tehnologija| Zdravlje| Život| Životni stil

Seks u čarapama, 2. deo: dve nedelje bez pranja i ne smrde

Vesna Knežević Ćosić RSS / 28.01.2010. u 15:43

Da gomila stvari razvijenih u okviru novih tehnologija za industriju rata završi i kao nešto korisno za obične ljude, znam čak i ja. Zato me je otvorilo u faci kada sam procitala da će izraelski vojnici dobiti specijalne čarape koje mogu da se nose neprekidno dve nedelje, a da ne počnu da smrde niti izazovu pojavu gljivica na stopalima, kako izveštava izraelski dnevnik Mariv. Super gala extra čarape koje "dišu", ne apsorbuju budj, a bogami ni ne smrde i ostaju suve 14 dana, već u martu biće podeljene vojnicima koji služe u borbenim jedinicama pešadije.

Kako divna vest, odmah sam pomislila, nadam se da je tačna. Ako jeste, baš bi bilo super da osvanu i u supermakretu Familija, ispod Beogradjanke. Jest da ja ne volim tu samoposlugu zbog uvrnutog raspodela artikala, pa ne mozeš bez mozganja da se snadješ, ali mislim da je to pravo mesto za ove gala čarape.

Naime, u Familiji su, vrlo inovativno i dosetljivo, recimo na jednu policu/raf stavili jedno pored drugog pivo i paštetu, odmah u komšiluku s napolitankama. Vojnički dizajn, odmah sam pogodila. Naravno, nije mi bilo teško, svi drugari koji su nekad služili onu JNA davili su nevidjeno o toj konzumentskoj trijadi zadovoljstva za nepca: napolitanke-pašteta-pivo.

Naravno, ove super čarape što mogu da se nose bez frke 14 dana, valjalo bi prodavati na svakom koraku. Evo zašto:

Pisala sam već da seks na promaji nije zdrav i ozbiljna je prepreka za potentnost i postizanje ljubavnog vrhunca.  To je ustanovljeno u istraživanjima koja su merila na dobrovoljcima spremnost za ljubavni akt u različitim vremenskim prilikama. Dobro utopljavanje i ševa na nepromajnom mestu, važan su faktor da ne dodje do erotskog debakla. Ako je cilj zadovoljstvo, valja reći da su hladne noge velika prepreka.

Sa čarapama na nogama orgazam je postiglo 80 odsto ispitanih osoba, prema samo 50 posto bosonogih.

Ovome valja dodati i da je seks u čarapama na domaćem terenu sastavni deo muškog imidža, iako se to godinama pogrešno držalo za vizuelnu ljubavnu katastrofu. Red je da odlazak u krevet s perlonkama na nogama dobije satisfakciju dosetljivosti od strateškog značaja i bude unapredjen vojničkim čarapama za nonstrop upotrebu.

Naravno, ni gaće i potkošulje ne treba oholo odbaciti, a može i na dnevni red da se stavi i povratak dobrom folklornom običaju štrikanja vunenih čarapa. Jeste da grebu, ali i greju, plus su i atraktivni peting stimulans.  Ko je u svadji s tradicijom i ne ume da isplete dobre domaće bodljikave čarape, može da kupi ove novotehnološke za pešadince. Vreme nošenja je tu negde, dakle ni navike ne moraju da se menjaju.

 

 

 

Atačmenti



Komentari (11)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

marija.mt marija.mt 18:15 28.01.2010

Sex u carapama...


Jel moze ovako?

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 18:31 28.01.2010

sve moze

marija.mt marija.mt 19:10 28.01.2010

Re: sve moze

gde ga nadje?

Nasla sam i ja par ekstra fotki, ali su previse eksplicitne pa sam odustala. Sto rece neko pre neki dan "ovo nije bio porno blog"

Bili Piton Bili Piton 19:38 28.01.2010

Re: sve moze



Carape tokom polnog opcenja mogu da se pokazu kao vrlo seksi (pod uslovom da su ciste)
mirelarado mirelarado 21:25 28.01.2010

Re: sve moze

Bili Piton


Carape tokom polnog opcenja mogu da se pokazu kao vrlo seksi (pod uslovom da su ciste)



Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 20:11 28.01.2010

paaa...

ove vojnicke to omogucavaju, uzivancija
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 20:28 28.01.2010

pranje nogu u carapama

Znas za onaj izraz "pranje nogu u carapama" kada kao ne moze da se dobije pun ugodjaj....A ovo, sex u carapama, sa neizbeznom asocijacijom na palac koji je izleteo.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 20:44 28.01.2010

štopovanje

sex u carapama, sa neizbeznom asocijacijom na palac koji je izleteo


pa ne mora ako je domaćica vična štopovanju:)


miloradkakmar miloradkakmar 01:33 29.01.2010

Vunene čarape

a može i na dnevni red da se stavi i povratak dobrom folklornom običaju štrikanja vunenih čarapa. Jeste da grebu, ali i greju, plus su i atraktivni peting stimulans




Pre ovih, da ne grebu, mogu neke tanje.
jesen92 jesen92 02:44 30.01.2010

tradicija

Ko je u svadji s tradicijom i ne ume da isplete dobre domaće bodljikave čarape, može da kupi ove novotehnološke za pešadince. Vreme nošenja je tu negde, dakle ni navike ne moraju da se menjaju.
....ja mislim da bas oni sto vole tradiciju nikad ne bi uzeli igle u ruke...a ove kupovne bi im se dobro slagale sa :


angie01 angie01 11:08 30.01.2010

,

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana